moretolove

white

white

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

RIP

Heräsin aamulla tosi aikasin pysäyttävään viestiin: "Mia passed away yesterday".. Mulle oli selvää heti kenestä Miasta puhuttiin.. Nimittäin innoittajastani ja ihmisestä jota oon aina katsonut ylöspäin.Ollessani Jenkeissä, tutustuin paljon erilaisiin ihmisiin, jotka kaikki olivat jotenkin yhteydessä muotiin ja erityisesti Plus size-muotiin. Joka kerta puhuessani heidän kanssaan, nousi aina ylös nimi, jonka jo tiesin entuudestaan: Mia Amber Davis. En koskaan kuullut yhtäkään pahaa sanaa Miasta, päinvastoin. Rachel totesi kerta toisensa jälkeen "Tulisit niin hyvin toimeen Mian kanssa, en malta odottaa että tapaatte Mian kanssa"..

Mia Amber oli nuori nainen, joka nousi tunnetuksi Roadtrip-elokuvasta sinä isona, tummana naisena joka houkutteli vällyjen väliin tuon hoikan nörttipojan. Sen jälkeen Miaa on nähty monessakin eri yhteydessä ja aina yhtä lumoavana. Mia on levittänyt meidän isompikokoisten sanomaa ympäri maailmaa ja hurmannut silmäpareja luonnollisella kauneudellaan. Miasta tuli muoti-ikoni ja yksi tunnetuimmista plus-malleista.

Jutellessani äsken Rachelin kanssa totesimme molemmat, että tässä taas joutuu pysähtymään ja miettimään hetken miten sitä haluaakaan elää. Mia oli naimisissa, uransa huipulla ja ainakin ulospäin erittäin onnellisen oloinen, mutta elämä loppui lyhyeen. Kuten Rachelkin sanoi, Jumala ottaa sen kenet haluaa ja sen mukaan meidän pitäisi elää. Jokainen päivä voi olla viimeinen kun näet parhaan ystäväsi ja jokainen päivä voi olla viimeinen kun kaadat maitoa lasiisi.Mä haluaisin olla tällä hetkellä New Yorkissa ystävieni luona. Siellä moni ihminen on tällä hetkellä erittäin järkyttyneitä ystävänsä poismenosta ja tuntuu, että mun kuuluis olla just siellä olkapäänä heille. En koskaan saanut kunniaa tavata Miaa henkilökohtaisesti, mutta mulla ei olisi voinut jäädä parempi kuva ihmisestä mitä mulla hänestä on.

Toivon, että jokainen meistä muistaa miten tärkeetä on rakastaa ja oppia olemaan vihaamatta. Älkää tuhlatko aikaa vihaamiseen, itsenne sättimiseen tai huonon energian levittämiseen. Nauttikaa elämästä, tehkää asioita jotka tekee teidät onnellisiksi ja nauttikaa päivistänne hyvien ihmisten ympäröimänä. Muistakaa, että kaikkia ei tarvitse miellyttää.

Mä olen niin ylpeä, että meillä on Mian kaltaisia suunnannäyttäjiä ja inspiraation lähteitä. Mä olen todella surullinen, että ihminen joka muutama päivä sitten tweettasi viimeksi "Niin innoissaan tulevaisuudesta" lähti jo tässä vaiheessa.


Mia Amber Davis, you were and going to be an inspiration forever. Thank you for being yourself!

All my friends in NY: My thoughts are with you. I wish I could be there right now.

Kuvat: Tony Armstrong

20 kommenttia:

 1. Kaunis nainen. Oliko joku onnettomuus vai sairaus kyseessä?

  VastaaPoista
 2. "Jumala ottaa sen kenet haluaa ja sen mukaan meidän pitäisi elää."
  VAI
  Saarnaaja 9:11 " aika ja sattuma kohtaavat kaikkia"

  Osanottoni!

  VastaaPoista
 3. Surulinen uutinen:(.

  Hienosti laitoit tuosta:

  *Älkää tuhlatko aikaa vihaamiseen, itsenne sättimiseen tai huonon energian levittämiseen. Nauttikaa elämästä, tehkää asioita jotka tekee teidät onnelliksi ja nauttikaa päivistänne hyvien ihmisten ympäröimänä.*

  Tuo lause olen ihan samaa mieltä!.

  Tosin vaikka kuinka koittas aina tulla kaikkien kans toimeen
  joskus se ei vaan toimi:(.

  Mutta rauha ja rakkaus on ihania asioita<3.

  Just se et näyttää läheisilleen
  kuinka välittää!.

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Ja mihinkähän tää kaunis iso nainen kuoli... Ja vielä näin nuorena. Taitaa odottaa teitäkin sama kohtalo joskus.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kuolinsyy ei ole vielä tullut julkisuuteen, mutta kuolema oli suuri shokki kaikille Mian läheisille.

  Jamssi: Kiitos! Mielestäni kaikkien kanssa ei tarvitsekaan tulla toimeen, on myös tärkeää osata eliminoida elämästään ihmiset jotka eivät halua sinulle hyvää. Heitä et tarvitse. :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Menehän itseesi ja mieti kuinka hyvä ihminen voit sisimmiltäsi olla jos kehtaat tulla kirjoittamaan tänne jotain tuollaista. Pientä kunnioitusta, kiitos.

  VastaaPoista
 7. Voi ihan kamala tuo anonyymin kommentti :(

  Joku joskus sanoi, että "When you meet an ugly person, send out some love for that person, because giving is getting and there ain't nothing else you are gonna get from an ugly person like that."

  Mian kauniille muistolle <3

  Nuppu

  VastaaPoista
 8. Nousi pala kurkkuun. Otan osaa.:(

  VastaaPoista
 9. Tämä oli tosi koskettava kirjoitus ja olen ihan kylmillä väreillä, kirjoitit niin kaunista! Hyvää keväänjatkoa sulle!

  VastaaPoista
 10. Voi, miten ikävä uutinen :(

  Mutta niinhän se on, että kukaan ei voi tietää milloin on oma aika lähteä. Siksi pitäisi yrittää elää niin, että on periaatteessa valmis lähtemään minä hetkenä tahansa. En siis tarkoita, että joka hetki pitäisi miettiä kuolemaa, vaan että elää sellaista elämää, josta jää mahdollisimman vähän "hampaankoloon".

  T: Jenni

  VastaaPoista
 11. En voi muuta kun kammoksua tuota Anonyymin kommenttia! Miten joku voikin tuollaista sanoa tällaisessa tilanteessa tai ylipäänsä koskaan. Ei ole sydäntä tuollaisella "ihmisellä", tai paremminkin ihmisen irvikuvalla. Ja tottakai anonyyminä.

  VastaaPoista
 12. Oli kyllä käsittämättömän kaunis nainen. Teini-ikäisenä Road Tripin nähtyäni tämä nainen antoi minulle uskoa siihen, ettei kauneus katso kokoa.

  VastaaPoista
 13. voijessus tuota anonyymiä -,-'

  VastaaPoista
 14. http://theybf.com/2011/05/11/actress-mia-amber-davis-dead-at-31-gary-colemans-remains-still-unburied

  VastaaPoista
 15. Pikaisen googletuksen tuloksena löytyi tieto, että hän oli edeltävänä päivänä polvileikkauksessa. Se puolestaan oli vanhan koripallovamman korjausleikkaus.

  Jotenkin kuvittelisin kuoleman liittyvän leikkaukseen. Erilaisia ikäviä seurauksia leikkauksiin liittyen voi tulla kenelle tahansa (ja tuleekin).

  Islannin euroviisukappaleen tekijä kuoli myös hiljattain vähän päälle 30-vuotiaana muistaakseni sydänkohtaukseen (?). Että on tässä nyt nuoria menehtynyt.:(

  Tosi ihanasti sanoitte: "Älkää tuhlatko aikaa vihaamiseen, itsenne sättimiseen tai huonon energian levittämiseen. Nauttikaa elämästä, tehkää asioita jotka tekee teidät onnellisiksi ja nauttikaa päivistänne hyvien ihmisten ympäröimänä." Toivottavasti moni (kuten tänne tökerösti kommentoinut anonyymi) sisäistäisi tämän viisauden.

  VastaaPoista
 16. :---/ osanotto. ja ihan törkee toi anonyymikommentti, että pistää vihaks tollaset pellet.

  VastaaPoista
 17. Osanottoni :-( Heräsi heti epäilys keuhkoihin matkanneesta veritulpasta. Veritulpat ovat yleisiä leikkausten, varsinkin alaraajaleikkausten, komplikaatioita ja aina mahdollinen verenohennuslääke tai tukisukka ei niitä pysty estämään. Tämä taas osoittaa että mikään leikkaus ei ole vaaraton :-(

  VastaaPoista
 18. Anonyymin kommentti oli asiaton, mutta on kyllä ihan tosiseikka, että 300 paunaa painava naishenkilö on todella altis terveysongelmille. Ikävää se silti on :(

  VastaaPoista
 19. Ei kauneus katsokaan kokoa, mutta kaikki isot eivät ole kauniita niin kuin ei kaikki pienetkään. Kauneus on katsojan silmissä...Tän takia en tajua tätä teidän "sanoman levittämistä", en mitenkään. Jos joku ei tykkää pinaattikeitosta niin eihän sitä henkilöä voi saada siitä tykkäämään vaikka kuinka kehuisi sen kaunista vihreetä väriä? Aina vaan näkee näistä teidän postauksista, että ei ole sitä itsetuntoa ettekä oikeesti ole sinuja itsenne kanssa. Lakatkaa jatkuva kokonne huomioiminen niin sitä ei huomaa kukaan muukaan sen jälkeen. Vähän sama kun tummaihoinen huomaa että "nyt toi katsoi mua oudosti, se on varmaan rasisti". Te olette niitä ennakkoluuloisia muita kohtaan. Sen pitäisi olla teille yllätys, jos te kuulettekin jonkun supisevan tai sanovan jotain kokoonne liittyvää, eikä vaan puhuvan jotain normaaleja kuten vaikka "onpas kivan värinen mekko", jos oikeasti olisitte sinuja itsenne kanssa.

  Mia olisi ollut kaunis ihan minkä kokoisena tahansa.

  VastaaPoista
 20. Kaunis nainen ja näyttää myös mukavalta. Ikävää että plus-malli kuoli, niitä on muutenkin AIVAN liian vähän!! Sais mun mielestä olla toisinpäin, "normaalit" mallit sais olla vähemmällä ja pluskoon mallit voitolla mallimaailmassa :) Ite en oo plus-kokoa, mutta ihailen naisia, jotka on isompi luisia! Kaunista on se, että naisella on muotoja, ei tikkulaihuus :)

  R.I.P. Mia :(

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.