moretolove

white

white

lauantai 7. toukokuuta 2011

Vastauksia osa 1

Te kysyitte, me vastattiin :

Onko kummallakaan ollut lihavuuteen liittyviä sairauksia?
Tytöt: Ei ole ollut. Miksei kukaan poika oo pyytäny mua treffeille vaikka oon jo 15 v?? Onks mus jotain vikaa? :/ Mimmi: Minun mielestä ei. Peppi: Käykö joku muka tossa iässä treffeillä? Kannattaa myös ite lähestyä niitä poikia joista tykkää :) suunitteletteko blogikirjoituksenne etukäteen vai annatteko mennä virran mukana =) Tytöt: Virran mukana. Joskus tulee mieleen joku aihe josta tekee mieli kirjoittaa sitten kun on sen aika. onks teillä kummallakaan tullut raskausarpia lihavuuden takia? siihen liittyen myös, että jos ja kun ootte jonkun miehen kanssa niin onks teille se nakuilu ihan luonnollista vai laitetaanks valot aina pois ja vaatteet päältä vasta kun ollaan turvallisesti peiton alla? anteeks, jos kysymys on liian henkilökohtainen, ite vaan painin näiden asioiden kanssa. Tytöt: On tullut. Kantsii rasvata ihoa paljon. Kyllä se nakuilukin tuntuu ihan luonnolliselta semmosen ihmisen kanssa johon luottaa. Laittakaa nämä tärkeysjärjestykseen: raha, ystävyys, onnellisuus, perhe, koulutus, matkustelu, terveys. Tytöt: Ei näitä asioita voi laittaa järjestykseen :D Meidän mielestä nuo kaikki asiat yhdessä muodostaa sen hyvän ja onnellisen elämän. ootte tosi kivoja ja ihania, mä vaan kysyisin, eikö terveydelle oo haitaksi liika lihavuus?:) Tytöt: Nykymaailmassa kaikki tuntuu olevan haitallista, mutta pyritään elämään varsin terveellistä elämää ja huolehtimaan itsestämme. Minkä verran mietitte eläinten oikeuksia ja ympäristöä ostopäätöksissänne ja kulutuksessanne? Ostatteko esim. luomua, reilua kauppaa tai eläinkokeetonta kosmetiikkaa? Ette ainakaan tuo kauheasti esille valintojenne eettisyyttä. Mutta onhan sekin jo jotain, että teillä on paljon suomalaisten suunnittelijoiden tuotteita :) Tytöt: Suositaan suomalaista, luomua, reilua kauppaa ja eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Mutta ei koeta, että asiasta pitää tehdä mitään sen suurempaa numeroa. Meille ne pienet eettiset valinnat ovat arkipäivää. Tunnetteko koskaan häpeää tai huonommuutta ylipainonne vuoksi? jos tunnette niin miten pääsette siitä eroon?
Minä nimittäin tunnen useinkin omasta ylipainostani häpeää :( ja haluasin siitä eroon. Tytöt: Toisinaan, mutta se johtuu usein muiden ihmisten käytöksestä. Siitä tunteesta ei pääse yleensä eroon muuten kuin vaihtamalla seuraa. Jos haluat eroon ylipainosta niin kannattaa tehdä asialle jotain. Minkä ikäisinä menetitte neitsyytenne? Tiedän, on todella henk.koht. kysymys mutta haluaisin tietää vastauksen koska tunnen itseni erilaiseksi :/ Peppi: Olen menettänyt itse neitsyyteni varsin nuorena, mutta suosittelen kaikkia tekemään sen vasta ihmisen kanssa josta oikeasti välittää, eikä hätiköidä asian kanssa. Sitä seksiä kun ehtii harrastamaan myöhemminkin. Mimmi: Sopivan ikäisenä. En usko, että oot millään tavalla erikoinen. Kysyisin ihan sellaista, että onko teillä oma toiminimi? Tuli vaan mieleen, kun te olette niin monessa mukana, että oletteko joutuneet/saaneet pistää yrityksen pystyyn. :) Tytöt: Yritys on rakenteilla :) miks ootte noin ihania molemmat? :) Tytöt: Jokainenhan meistä on ihana omalla tavallaan ;) Missä maissa te ootte käyny ? :) Mimmi: Aasiassa, Euroopassa, Afrikassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. On tullut matkusteltua aika paljon… Peppi: Haluaisin matkustella enemmän kuin mihin olen vielä ehtinyt :) Miten asutte ja mistä saatte rahaa? Mimmi: Asun poikaystäväni Matin kanssa Nummelassa rivitalossa. Rahaa saan tekemällä töitä ;) Peppi: Asun Kalliossa ja työnantajani on More To Love haukuttiinko teitä ala-asteella tai ylä-asteella? jos haukuttiin, miten reagoitte tai vastasitte haukkujille? Tytöt: Haukuttiin molemmilla. Se tuntui pahalta. Välillä sanoimme myös vastaan, mutta siihen tietyllä lailla turtuu. Onneksi molemmilla oli hyviä ystäviä. Ootteko koskaan olleet ujoja? Itse olen aika ujo ja epävarma kiusaamisen takia ja olis kiva tietää vinkkejä siihen miten tulla yhtä itsevarmaksi ja sosiaalisiksi ja tuollaisiksi kuin te ootte! :D Mimmi: Kyllä meitä ujostuttaa yhäkin. Peppi: En uskalla välillä moikata ihmisiä, koska ujostuttaa niin paljon, mutta onneksi Mimmi moikkaa puolestani :D Kukaan ei uskoisi että olen aika ujo. Sanotte FAQ-osiossa uskovanne Jumalaan, oletteko siis ns. uskovaisia ja mukana seurakunnan toiminnassa? Tytöt: Ollaan oltu seurakunnan toiminnassa mukana, mutta tällä hetkellä ei aktiivisesti. Jos olisit poika, mikä olisi nimesi ja mille näyttäisit? Tytöt: Oltais varmaan Pepe ja Mipe ja näytettäis varmaan samalta mitä nytkin, eli pulskat veljekset, jotka käyttäis värikkäitä vaatteita ja lenkkareita. 

Peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo? Mimmi: 8,6 Peppi: Jotain seiskapilkkujotain. Mulla tippui keskiarvo koulukiusaamisen takia reippaasti ysillä. Onneksi kuitenkin pääsin niihin kouluihin joihin halusinkin ja siellä olin taas kiitettävä oppilas. 

Kiusattiinko teitä koulussa? Tytöt: Kyllä. 

kappale/bändi/laulaja jota ette pysty sietämään ollenkaan? Peppi: Lauri Tähkä ja Elonkerjuu Mimmi: Sama ku Pepillä ja Eminem. 

ehdoton neverwear-vaatekappale? Tytöt: Ei ole. Never say never. Missä seisotte politiikassa? Mimmi: Keskellä Peppi: Keskellä 

Lempimaa/-kaupunki, miksi? Tytöt: Suomi. On koti. 

Löydättekö helposti sopivia tuumakokoisia farkkuja, mistä? Tytöt: Kyllä. Jenkeistä ja briteistä. 

Lempiruoka? Mimmi: karjalanpaisti, sushi Peppi: pinaattiletut Osaatteko suositella mitään hyviä alusvaatenettikauppoja isommille tytöille? :) Tytöt: Ei osata. Aika henkilökohtaista tämäkin, mutta kun vaan kiinnostaa: mikä sai Pepin palaamaan yhteen exän kanssa? Jossain vaiheessa fasessa mielestäni luki että oot parisuhteessa Pekan kanssa, nyt on poistunut. How is it? Peppi: Pekka ei oo kyllä ikinä ollut exä, tarkotat varmaan Mikkoa ja ei olla kyllä palattu yhteen :D Jos saisitte maagisen laihdutus-lääkkeen, minkä kokoiseksi haluaisitte laihtua vai jättäisittekö lääkkeen käyttämättä? Eli siis haluaisitteko pysyä ennallaan, olla langanlaihoja vai löytyykö mukavaa välimuotoa? Peppi: En välttämättä haluaisi laihtua, mutta haluaisin paremman kunnon ja sen takia oonkin kääntynyt personal trainerin puoleen Mimmi: Haluaisin kokeilla päivän laihana, oisko se sitten niin siistiä :D (haluaisin myös kokeilla päivän miehenä…) 

Häiritseekö teitä jos ihmiset (netissä ja irl) kyselevät teiltä paljon ulkonäköönne liittyvistä seikoista? Tytöt: Ei häiritse :) 

Oletteko aina olleet noin ihanan itsevarmoja? Jos ette, onko elämässänne ollut "käännekohtaa" tai henkilöä, joka on muuttanut suhtautumisenne itseenne? Tytöt: Ei olla oltu aina, mutta iän ja elämänkokemuksen myötä sitä on huomannut, että elämä on paljon siistimpää kun ei stressaa turhasta. Jos menette lääkäriin niin suhtautuuko lääkäri teihin vakavasti vai käskee joka vaivaan laihduttaa? tai jos vaikka on nilkka kipeä niin joudtteko sokerirasitukseen nilkan röntgen kuvauksen sijaa? 
itselle vaan on käynyt yllämainitusti :(. Peppi: Kyllä on tapahtunut useasti esim poskionteloiden takia… Mimmi: Ei ole tapahtunut, koska asioin lääkärissä melko harvoin. Viimeksi hoitaja otti tosin asiakseen painostaa lastenhankkimisessa :D ootteko tietoisia, että kun tulette raskaaksi niin neuvolassa teitä kohdellaan tosi kurjasti ja jo valmiiksi huonoina äiteinä, koska olette ylipainoisia? Tytöt: Ei olla tietoisia. Eiköhän tämä ole kovin tapauskohtaista. Tää teidän blogi on aivan ihana, mistä saatte inspiraation tähän? Tytöt: Elävästä elämästä :) 

Miten voi saada tällasen siistin ulkoasun omaan blogiin, vai ootteko tehny tän jollain sivulla?

 Tytöt: Meidän ulkoasun on tehnyt graafikko :) Miksi ette kirjoita oikeilla nimillänne? ja mikä on pepin oikea nimi? Tytöt: Koska olemme Mimmi ja Peppi. mitä lehtiä luette ja minkä väriset on teiän hammasharjat ?(= Peppi: Meillä on molemmilla Oral B:n sähköhammasharjat. Luen MissMixiä ja ulkomaisia lehtiä. Mimmi: Sähköhammasharjani väririnkula on punainen. Luen Trendiä, MissMixiä, sisustuslehtiä ja ulkomaisia lehtiä. Lähestyvätkö miehet teitä kun olette esim. yöelämässä? Millaisilta miehiltä saatte huomiota? 

Tytöt: Lähestyvät kyllä :) Saadaan huomiota kaikenlaisilta. Välillä tosin joidenkin tapausten eteen joutuu tekemään enemmän töitä vakuuttaakseen toisen ;) kuinka vanhana saitte ensisuudelmanne? Tytöt: Ei muisteta :D mitä mieltä olette olleet kuluneen vuoden aikana olleesta homokeskustelusta? tai miten ylipäätää suhdaudutte homoihin? 

Tytöt: Tulemme hyvin toimeen myös homoseksuaalien kanssa. Kaikilla pitäisi olla yhtäläiset oikeudet. Suhtaudutteko ihmisiin ennakkoluulosesti? Tytöt: Pyritään suhtautumaan ennakkoluulottomasti, mutta tietysti tämä on vähän tapauskohtaista. Yleensä jos jostain ihmisestä liikkuu jotain juttuja niin saatetaan kysyä asian laitaa suoraan. Monen pojan kanssa ootte ollu yhessä ja oliko suhteet miten pitkiä? Tytöt: Muutamia pitempiä vuosikausia kestäneitä suhteita molemmilla takana. Ollaan viihdytty pitempiä aikoja myös sinkkuina. Eikö teitä haittaa et ihmiset puhuttelee teitä koko ajan lihavina? :O Tytöt: Ei ne kokoajan meitä puhuttele kyllä lihavina :D Sanokaa suoraan mitä mieltä te ootte esim. teitä pari kolme vuotta nuoremmista massan mukana kulkevista? Tytöt: Jokainen tallaa tyylillään.

Jatkuu...Me sydän Eero Ettala


Käytiin eilen myös viihteellä pitkästä aikaa Pepin kanssa, tällä kertaa Nummelassa. Olipas kyllä mukavaa. (Mites toi mun naama näyttää tolta?!)

Peppi lähtikin tuossa kotiinsa ja ite alan taas valmistautumaan kisakatsomoon... Palataan!

28 kommenttia:

 1. Ois voinu selkeemmin laittaa noi, en pystynyt lukemaan kun en erota kysymyksiä vastauksista :( Can u change it?

  VastaaPoista
 2. Miksi ette kirjoita oikeilla nimillänne? ja mikä on pepin oikea nimi? Tytöt: Koska olemme Mimmi ja Peppi. > nyt menin sekasin :-D ettekö siis kirjoita oikeilla nimillä? (ei sillä että se haittais tai jotain, mutta hämmennyin :-D)

  VastaaPoista
 3. joo, on vähän hankalasti laitettu, tosi vaikee lukee :S
  Voisitteko vaikka laittaa sillein ett kysymys ja vastaus samaan ja sit pari rivii välii ja sit taas kysymys ja vastaus, jos tajusitte? :D

  VastaaPoista
 4. joo voisitteko laittaa rivinvaihdot?

  VastaaPoista
 5. tuohon selluliitti kysymykseen ''kannattaa rasvata paljon'' , rasvata millä:0

  VastaaPoista
 6. Joo muakin hämää tää, että onko teidän nimet mimmi ja peppi, jos ei en tahdo oikeita tietääkkään mutta tahdon tietää ovatko nuo oikeat vai ei ! =D en oo saanut selkeetä vastausta tähän 8(

  VastaaPoista
 7. Painoasiat ei raskausaikana ole pääasia, vaan tuleva vauva! Eli jos terkka liikaa takertuu vain painoon, on vika hoitajassa. Eikä me hoitajat itsekään aina niin hoikkia olla ;) t. terkkari

  VastaaPoista
 8. Mukavaa lukee tämmösiä kysymysvastaus-härdellei sillon tällön ^^

  ~Menninkäinen~

  VastaaPoista
 9. Eikö Mimmi palaakkaan enää Ameriikkaan-onko mulla mennyt jotain ohi?

  VastaaPoista
 10. Minäkin kommentoin vähän tätä layouttia että on tosi vaikealukuinen ja epäselvä :( Edes rivinvaihdot jokaisen vastauksen jälkeen helpottaisi jo huomattavasti...

  VastaaPoista
 11. Hei jes! Tekään ette tykkää Lauri Tähkästä.....

  VastaaPoista
 12. Aika tyhmää että niin monet lukijoiden kysymykset liittyy jotenkin ulkonäköön tai painoon, tarvitseeko sellaiseen takertua? Tuntuu vaan tosi tyhmältä kun varmasti keksis järkevämpääkin kysyttävää kun "huomautetaanko teille painosta" yms. :D

  VastaaPoista
 13. Mulla oli BMI 31 kun tulin raskaaksi. Neuvolassa ei ole kommentoitu asiaa muuten kuin että painoa tulisi tulla "hillitysti" raskauden aikana. Muita kommenteja ei ole tullut kiitos jo kokeneen ja mukavan terveydenhoitajan, :)
  Käyn lukemassa teidän blogia ja tähän asiaan oli pakko kommentoida. Ihana ja mielenkiintoinen blogi teillä! t. Nea

  VastaaPoista
 14. onks pepin silmä jo ok ? :)

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti vastaatte myös siihen piilomainonta-/tuotesijoittelukysymykseen.. Kiinnostaa minua myös!

  VastaaPoista
 16. Vastauksia on tulossa vielä enemmän, kunhan keretään vastailemaan. :)

  Mimmi ja Peppi More To Love ei ole nimet jotka vanhempamme ovat meille valinneet, mutta nykyään käytämme niitä myös puhuessa toisistamme. :)

  VastaaPoista
 17. Pepin silmä parantuu, näkö ei ole vielä palautunut entiselleen. :)

  VastaaPoista
 18. Mäkin halusin tuohon neuvolakysymykseen kommetoida, että ainakaan minua ei ole neuvolassa kohdeltu mitenkään huonosti, vaikka ylipainoa on 20kg jo lähtötilanteessa (eli kun tulin raskaaksi viime syksynä). Olen myös asioinut muuton vuoksi kahden eri paikkakunnan neuvolassa ja terkkareita, lääkäreitä ja kätilöitä oon matkan varrella tavannut jo 8 eri henkilöä. Yksikään heistä ei ole puuttunut tai huomautellut ylipainostani millään tavalla! Suurkiitos siitä heille. :)

  (Tosin siitä sain yhdeltä lääkäriltä kiitosta, että raskauden myötä painoa on kertynyt varsin maltillisesti. Mutta jos painoa kertyy raskauden vuoksi paljon, "huomautellaan" eli keskustellaan siitä varmasti myös hoikkien kanssa eikä vain tällaisten lähtötilanteessa lihavien/pullukoiden kanssa.)

  VastaaPoista
 19. mäkin kaipaisin rivitystä, on vähän epäselkeä lukee nyt!
  ja mua ärsyttää niin tajuttomasti, koska mulla on _aina kun meen lääkäriin niin jossain vaiheessa huomautettu ylipainosta. Siis ensin mitataan kaikki verenpaineet sun muut ja todetaan, että ne on hyvät tai normaalia paremmat, mutta silti kun sanon, että nyt on silmä tulehtunut niin tulee pitkät selitykset että mene lenkille niin paranet. Laihuus on näköjään tie terveyteen, ainakin mun lääkäreiden mielestä..

  VastaaPoista
 20. Voi että olin ihan fiiliksissä perjantaina ku näin teijät ihanat ilmestykset Nummelan yössä. <3

  VastaaPoista
 21. Haluan tietää miten paljon te oikein painatte? Entä tiedättekö painoindeksinne?
  Sspp!

  VastaaPoista
 22. jaksottakaa! ei yhteen pötköön

  VastaaPoista
 23. Nyymi: Laihuus ON tie terveyteen.

  VastaaPoista
 24. ''Nyymi: Laihuus ON tie terveyteen.''

  öö.. ei?
  Laihuus ei poista mitään olemassaolevia sairauksia, eikä estä saamasta mitään tauteja. Laihtuminen ei esimerkiksi poistaisi tota mun silmätulehdusta, eikä olisi estänyt sen tulemista.
  Yhtälailla ne laihat sairastuu kuin perusterveet lihavatkin.

  VastaaPoista
 25. "ootteko tietoisia, että kun tulette raskaaksi niin neuvolassa teitä kohdellaan tosi kurjasti ja jo valmiiksi huonoina äiteinä, koska olette ylipainoisia?"
  Tämähän oli jännä kysymys :o Itse olen ylipainoinen ja raskaana, eikä ole neuvolassa kertaakaan painosta sanottu mitään negatiivista. Aluksi paino jopa tippui muutamalla kilolla, koska oli niin huono olo ettei syönyt mitään, sillon sanoivat että saisi ruveta paino pikkuhiljaa nousemaan.;o Nytkin kun painoa tullut kymmenisen kiloa lisää alkupainosta ovat vaan todenneet että hyvä paino on. Eikä todellakaan mitenkään kurjasti ole kohdelleet, tai ilmaisseet pitävänsä jo valmiiksi huonona äitinä. Se on ammattitaidoton terveydenhoitaja, joka niin tekee.

  VastaaPoista
 26. Moikka!

  Tuohon lääkäri hommaan täytyy kyllä kommentoida, että valitettavan usein lääkärit sanoo todella kärkkäästi, että "kannattaisi laihduttaa". Itelle ei oo onneksi kauhean usein käynyt, mutta hyvä ystäväni (jonka BMI on ehkä 28-29) on kuullut lääkäriltään toistuvasti olevansa liian lihava...vaikka hän onkin asioinut lääkärissä mm. polven ruhjeen, silmätulehduksen sekä naistentautien takia.

  Siis älkää käsittäkö väärin, saa se lääkäri mainita asiasta jos tauti voisi jotenkin johtua liikalihavuudesta. Mutta jumalauta! Jos sitä menee kysymään antibiootteja flunssaan, niin onko se oikeasti ammattimaista tällaisella käynnillä sanoa? En voi tajuta!? Opetetaanko tämmönen käytäntö kenties lääkkiksessä?

  VastaaPoista
 27. Niin no, onhan se jonkinlainen terveysriski jos on paljon ylipainoa ja tulee raskaaksi. Mutta eipä siitä terkkarin tarvi huomauttaa muuten, kuin silloin jos paino alkaa vielä siitäkin nopeasti nousemaan.

  Mun mielestä on vaan kurjaa, kun monen lapsen vanhemmat ovat nykyään ylipainoisia ja opettavat sitten huonot ruokailutottumukset lapsilleenkin heti pienestä pitäen... Ja niitä onkin sitten myöhemmin todella vaikea korjata.

  VastaaPoista
 28. miks Mimmi ei tykkää Eminemistä ?? :O

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.