moretolove

white

white

torstai 2. kesäkuuta 2011

Hyvää iltaa Tavastia!

Eilen oli legendaarinen ilta, kun päästiin ensimmäistä kertaa juontamaan Tavastian lavalle. Tavastiahan on sellainen paikka jossa kaikki artistit haluais edes kerran esiintyä ja jo Tavastian bäkkäri on sellainen paikka, että siellä on aina aivan oma tunnelmansa.

Meillä oli eilen Miss Mixin School's Out-bileet, joissa esiintymässä oli Jessica Wolff ja Aste. Miss Mixin Isoina siskoina me juonnettiin tapahtuma ja oli oikein kivaa tavata vähän nuorempiakin lukijoita! :)
Miksi mä en osannut laittaa noita valoja päälle? :D


Mimmi ihanassa Asoksen mekossaan. :)


Nuo sandaalit oli sen ainoa kunnollinen ostos Kyprokselta ja kyllä kannatti. Sopii tosi nätisti ruskettuneisiin jalkoihin. :)


Meidän juhlissakin päälläni nähty musta Torridin mekko on yks lemppareista. Mimmi tilasi tän ensin itelleen, mutta se olikin parempi mun päällä ja mun tilaama mekko Mimmin päällä. Löysin myös kaapista noi Vagabondin ballerinat pitkästä aikaa!


Unohdin harjata tukan kun lähdin kotoota hirveessä kiireessä ja Mimmi saattoi vähän kuittailla. :D Peikko? Me ei kumpikaan oltu myöskään oikeastaan meikattu ollenkaan, jotenkin jäi vähän toi loma päälle eikä tee mieli laittaa meikkiä kun ne valuu pois meikäläisenkin naamalta heti...


Aste oli ihan huippu livenä ja noi pojat ihan supermukavia!!!


Aste myös räppäsi, että tänään on Mimmi More To Loven synttärit, koska eilen oli Mimmi More To Loven synttärit. Se täytti 17 + 10 ja kertoi ensimmäistä kertaa elämässään potevansa tietynlaista ikäkriisiä. HUI!

Oli ihan tosi kiva ilta ja kivat bileet. Miss Mix on kyllä yks kivoimmista työpaikoista ikinä! :)

24 kommenttia:

 1. Tosi nätti Mimmillä tuo asoksen mekko!

  VastaaPoista
 2. Todella ihanat asut kumpaisellakin, mutta ryhtiä olisi hieman suositeltavaa parantaa... :)

  VastaaPoista
 3. onnea mimmille :)

  oli varmasti siistiä olla tuolla : D

  aiotteko muuten koska vastata loppuihin kysymyspostauksen kysymyksiin?

  VastaaPoista
 4. ooh, söpöliinit! Mitä vedätte ku ootte aina noin pirtsakoit??? :D

  VastaaPoista
 5. owwwhhh nuo vagabondit..... ♥

  VastaaPoista
 6. Olin tuolla kahden kaverin kaa. Oli kyl kivaa, mutta kauheen vähän tyyppei niin kävi vähä sääliks Astetta. :/

  VastaaPoista
 7. Hei muute onks tietoo milloin ne tekee sen nettisivun, josta löytyy ne lehden kansikuvat?

  VastaaPoista
 8. Se sivu tulee varmasti parin päivän sisällä. Asteen mielestä oli erittäin hyvä meininki, ei tarvii ketään siis sääliä. ;)

  Me imetään elämästä sitä positiivista energiaa, eikä me aina olla niin pirtsakoita. :)

  VastaaPoista
 9. ootteko huomannu että toi sinivalkoraidallinen uikkari muuten muistuttaa tosi paljon sitä obelixin housu juttua :-D ! Teillä on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 10. Molemmilla aivan superihanat kengät! me likey! :3

  VastaaPoista
 11. Voi vitsit, kun noi Torridin vaatteet näyttävät kaikki olevan niiin kivan näkösiä! :) Ja myös Mimmin mekko on aivan upea (ja sopii Mimmille tosin hyvin!)

  Kiitos ihan m-a-h-t-a-v-a-s-t-a blogista teille tytöt, piristää kummasti aina kun lukee, ja myös välillä pistää itsensä miettimään asioita (kuten toi edellinen blogi-kirjoitus).

  VastaaPoista
 12. Heippa! Yks kysymys on jäänyt kalvamaan mieltäni kun on blogianne lukenut. Täysin ilman taka-ajatuksia kysyn mielenkiinnosta paria asiaa:

  1. Oletteko miettineet, että ylipaino on oikeasti epäterveellistä? Se juontaa sydän- ja verisuonitauteihin yms. muihin oikeasti vakaviin tauteihin. Vaikka jokaisen pitäisi hyväksyä itsensä omana itsenään, olisi vielä tärkeämpää pyrkiä elämään terveellisesti ja järkevästi?

  2. Ja jos joku laiha henkilö aloittais blogin, jossa on isona osana laihuus ja pieneys, miksi se rinnastetaan heti anoreksiaksi ja sairaudeksi? Eikö lihavuus ole yhtä iso paha kuin laihuus? Siksikö, että lihavuus yleensä johtuu siitä, että itsekuria ei ole ja lihavat yrittävät saada lihavuuden hyväksyttäväksi morkkaamalla laihoja?

  Tälläset asiat pyörii mielessäni, vaikka nää onkin aika tiukkasävyisiä, ootte kuitenkin tosi ihania! (:

  VastaaPoista
 13. Heippa iina,

  Nyt tähän ensimmäiseksi kiitos kommentista ja sen jälkeen turhautunut huokaus. :)

  Et ole todellakaan ensimmäinen joka blogiamme lukemalla ei kuitenkaan ole ymmärtänyt meidän sanomaamme.

  1. Ollaan mietitty. Ollaan myös useasti tämän kahden vuoden aikana kerrottu kuinka huolehditaan terveydestämme ja seurataan myöskin nmäitä asioita. Olen myös aiemmin laihduttanut, koska en ollut tyytyväinen ja kropassani ja ainoa keino tyytyväisyyteen ja hyvään oloon oli pudottaa hiukan painoa. Olin yli vuoden syömättä sokeria ja jauhoja. Itsekurin puutosta? I don't think so. Tiedän täsmälleen, että minusta on laihduttamaan, MIKÄLI SIIS NIIN HALUAISIN. :)

  2. Tämä blogi käsittelee kahden isoluisemman naisen arkea. Se, että me puhumme itsestämme lihavina tai kerromme käyttävämme XXL-kokoisia vaatteita ei ole kenenkään morkkaamista. Me emme ole koskaan kehottaneet ketään lihottamaan tai laihduttavaan, paitsi silloin jos ITSESTÄÄN tuntuu siltä.

  Suosittelen oikeasti lukemaan vanhoja postauksiamme ja tutustumaan meidän ajatusmaailmaan.

  Kiitos :)

  NIin ja tämä vastaus ei ollut negatiivinen. :)

  VastaaPoista
 14. "Siksikö, että lihavuus yleensä johtuu siitä, että itsekuria ei ole ja lihavat yrittävät saada lihavuuden hyväksyttäväksi morkkaamalla laihoja?"

  Lihavuus voi johtua kuule niin paljon muustakin. Itselläni oli teininä BED (big eating disorder, kyllä se on syömishäiriö, vaikka moni väittää muuta) Saatoin olla parikin päivää syömättä. Suhde ruokaa oli todella epäterve, mielessä pyöri jatkuvasti pyhä kolminaisuus: ruoka, laihtuminen ja morkkis. Jossain vaiheessa nälkä iski ja ahmin itseni ihan täyteen. Seuraus: jos olinkin laihtunut jotain syömättömän jakson aikana, se kaikki tuli reippaasti takasin, koska elimistö oli säästöliekillä.

  Itse olen edelleen ylipainoinen, mutta fyysisesti paremmassa kunnossa, kuin moni hoikka ystäväni. Kaikki arvoni ovat loistavia. Mitään sukurasite sairauksia ei ole, meiän suvussaliikakilot on aina kertynyt reisiin ja lantiolle, vyötärö on aina ollut normaali. Syön terveellisesti, liikun päivittäin, mutta en koe, että haluaisin laihtua. Vielä 60-vuotta sitten nainen sai olla ihan naisen näkönen ja normaalin kokoinen. Miksi? Koska rlämässä oli paljon muutakin mietittävää kuin se ulkonäkö. Nyky ulkonäkö keskeisyys on niin sairasta, että melkein toivon, että tulisi uusi sota tai jokin muu kriisi, joka ehkä laittaisi ihmisten prioriteetit kuntoon siitä, mikä tässä elämässä on oikeasti huomionarvoista ja tärkeätä.

  VastaaPoista
 15. JUMALAUTA NAISET! <3

  Miten te ootte aina noin söpöjä?
  Mimmin mekko kelpais kyllä mullekin! :)

  VastaaPoista
 16. Hei, oon miettiny että mistä löydätte sopivia alusvaatteita? Ku musta ainaki tuntuu, että tommosissa normi vaatekaupoissa suurimmassa osassa liivimalleista on kokoja vaan C:hen asti. Tää ihmetyttää mua siks, koska en ees oo mitenkään erityisen isokokonen.

  Ehkä tää on vaan todiste siitä että kaikki on jollain tapaa niitä "ongelmakokosia". Bikinienki osto on yhtä helvettiä, jos haluaa uikkarit joilla voi oikeesti uida ilman, että ne tippuu päältä.

  VastaaPoista
 17. Mä ostan omani ainakin Lindexistä, H&M:stä (rintsikat on jotkut D:hen asti) ja ulkomailta tulee ostettua paljon. :)

  VastaaPoista
 18. Tosi tosi superkiva, että vastaatte asiallisesti myös tollasiin vähän "ilkeämpisävyisiin" (ei sillä, että tarkoitukseni olisi olla ilkeä) kysymyksiin! :) Kiitos.

  VastaaPoista
 19. Mimmin mekko & kengät hurmas mut!
  Ihanat !! <3

  VastaaPoista
 20. No uumama miten söde tuo Mimmin mekko! Antakee se tänne!

  VastaaPoista
 21. Mä ymmärrän hyvin noit lihavuus on hirmu epäterveellistä kommentit, sillä niinhän tuo asia uutisoidaan ja varsinkin otsikoidaan. Hoikkien ja "normaali"painoistenhan ei yleensä tarvitse asiaan sen enempää tutustua. Kuitenkin jos sitä penkoo vähänkin syvemmälle, niin huomaa että ne vaaratekijät on itseasiassa samoja, jotka voivat aiheuttaa lihavuutta, siis huono ravinto ja liikkumattomuus, ei niinkään se paino itsessään. On paljon lihavia ihmisiä, jotka elävät terveellisesti sekä terveinä ja ovat silti lihavia. Ja kyllä, sekin on mahdollista.

  Mun BMI on luokkaa 30 ja eräs hysteerinen terveydenhoitaja laittoi mut tässä hiljattain sen vuoksi vähän kaikkiin mahdollisiin testeihin. Tuloksena että mun kaikki veriarvot (sokeri, kolesteroli, hemoglobiini ja mitä niitä on) on aivan ihanteellisella tasolla ja verenpaine juuri siinä normaalin alarajoilla.Lääkärikin, joka sitten niitä tuloksia mulle tulkkasi käski vaan jatkaa samaan malliin. Mä pystyn myös vetämään zumba yms tunnit täysillä vain hieman hengästyen samalla kun puolet porukasta oikeasti läähättää. Että en ainakaan ihan kuoleman kielissä taida olla.

  Ja Mimmi ja Peppi, te ootte ihania <3

  VastaaPoista
 22. Olette sellaisia kuin haluatte ja hyväksytte itsenne sellaisina kuin olette, mutta silti tuo tummatukkainen aina vetää sisäänpäin, on kumarassa ja kurottaa kaulaa ettei tuplaleuka näy?

  VastaaPoista
 23. Hejj, jäin kiinni tuohon kohtaan missä puhutaan torridin mekon tilauksesta. Oletteko tilanneet torridilta suomeen ja onko se ollut ihan suht simppeliä? Kiitos ihanasta blogista, minkä avulla olen oppinut rakastamaan omaa vartaloani :)

  VastaaPoista
 24. Mä en ole tilannut Torridia Suomeen, mutta Jenkeissä oon tilannut. :/ Niissä kannattaa aina huomioida, että saattaa tulla ne verot!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.