moretolove

white

white

lauantai 4. kesäkuuta 2011

"Mä tykkään susta tosi paljon"

Sanoi kummityttöni jonka näin eilen pitkästä aikaa. Samassa lauseessa se tosin jatkoi etten kyllä ole käynyt viime aikoina tarpeeksi.

Välillä on ihan hyvä pysähtyä ja tajuta mikä sitä onkaan tärkeintä tässä elämässä. Mun kummitytön äiti on yksi mun parhaista ystävistä ikinä ja sen kanssa ollaan kyllä menty läpi yhdessä jos jonkinlaista. Tämä ihminen on mulle ihan supertärkeä ja kun ystävän mukana tulee vielä 3 upeeta pientä pakkausta niin niiden kanssa vietetty aika hipoo kyllä lähes täydellisyyttä.

Vietin yhden kivoimmista illoista ja aamuista pitkästä aikaan, kun köllöteltiin kaikki yhdessä ja kutiteltiin toisiamme. Mä rakastan lapsia ja erityisesti näitä lapsia. Niistä jokainen on ihan äärimmäisen arvokas timantti.Tänään siirryn Unon kanssa perheeni pariin kotiinkotiin. Viikonloppu rakkaiden seurassa, onko sitä parempaa?

2 kommenttia:

  1. Voi että, ihana ! <3 Tulipa jotenkin hyvä mieli tästä postauksesta, kiitos :))

    Nii, ja sitä piti ehottaa että voitko pliis pliis tehä Unosta jonkin postauksen? Rotu/ikä/kuvia kaunko ollut sulla, missä asuu (uno siis) jne kaikkee semmosta, ois kiva kuulla siitä söpöläisestä lisää, kun pariin otteeseen koira täälä blogissa vilahtanu ja sivulauseessa mainittu, mutta tahon tietää MTL-koirasta ehottomasti enemmän ! :)))

    VastaaPoista
  2. Tää postaus kyllä piristi päivää.

    Jonain päivänä sustakin tulee maailman ihanin äiti :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.