moretolove

white

white

maanantai 13. kesäkuuta 2011

More To Love x Sokos = Gossip

Nyt se on vihdoin totta ja alla seuraakin virallinen lehdistötiedote. Me ollaan erittäin onnellisia ja odotetaan tulevaa syksyä todella innolla! Kuten tiedotteesta tulee ilmi, me tullaan olemaan eri puolilla Suomea ensi syksynä, joten nyt te kaikki jotka olette meitä omiin kotikaupunkeihinne toivoneet, pitäkää korvat höröllä! Saatetaan päräyttää nimittäin juuri sinne, jos teiltä vain Sokos sieltä löytyy! :)Gossip ja More to Love – ole rohkeasti oma itsesi

Gossip on Sokoksen uusi, muodikas ja monipuolinen merkki itsevarmoille ja upeille naisille, jotka haluavat panostaa pukeutumiseensa – mutta joiden on ollut vaikea löytää oikeaa kokoa perusmerkkien tarjonnasta. Merkki tarjoaa itsevarmaa oloa ja upeaa tyyliä isoja vaatekokoja korostamatta.

”Isoja vaatekokoja on meiltä kysytty pitkään ja lähdimmekin merkin suunnittelussa siitä, että on tärkeää luoda merkki, joka tarjoaa asiakkaille helposti ostettavia ja yhdisteltäviä kokonaisuuksia kaudesta toiseen” kertoo Sokoksen naisten pukeutumisen myynninohjauspäällikkö Tea Kainu. ”Gossipin kasvoiksi haluttiin suomalaisia naisia, jotka olisivat rohkeita, trendikkäitä ja itsevarmoja – naisia, joille Gossip on oikeasti luotu.” Ensimmäiset tapaamiset More to Love –blogin takana olevien Pepin ja Mimmin kanssa syksyllä 2010 osoittivat, että loistavampia tyyppejä merkin edustajiksi Sokoksessa olisi mahdoton löytää. ”Kun More to Love –blogin valittiin lisäksi The Voice WebAwardsien vuoden 2010 Muotiblogiksi, tiesimme, että yhteistyömme tulisi olemaan menestyksekäs” kertoo Tea Kainu.

”Muoti ei oo enää pelkästään sitä mitä nähdään telkkarissa hienoissa muotinäytöksissä. Muoti on tässä ja nyt. Muoti on se miten me kannetaan vaatteemme ylpeinä päällämme, olimme minkälainen tyylin edustajia tai minkä kokoisia tahansa” toteavat Peppi ja Mimmi ja jatkavat: ”Me vaaditaan kivoja ja istuvia vaatteita kaikille. Ei enää säkkejä joihin piilottaa itsensä, vaan vaatteita joilla korostaa parhaita puoliaan. Jokainen ihminen on kaunis ja me haluamme auttaa jokaista löytämään ne kauniit puolet itsestään. Meitä on kosiskeltu mukaan kaikenlaiseen, mutta vasta Sokoksen kanssa ajatusmaailma ja arvot kohtasivat ja niinpä olemmekin erittäin innoissamme tästä yhteistyöstä.”


Peppi ja Mimmi tullaan näkemään Gossip-merkin markkinointiviestinnässä Sokoksissa syksyllä 2011. Lisäksi Peppi ja Mimmi tulevat näkymään tavaratalotaloissa eri tapahtumien yhteydessä. Yhteistyötä tässä muodossa ei ole Suomessa eikä juuri maailmallakaan vielä tehty.

Gossip-merkin tuotteet saapuvat Sokoksiin elokuussa 2011. Mallisto sisältää sekä ylä- että alaosat. Tuotteita on tarjolla niin työhön, vapaa-aikaan, iltamenoihin kuin juhliinkin.

Postauksessa oleva kuva ei liity mitenkään Sokokseen, tai Gossippiin ja sen on ottanut Pekka Keränen. :)

32 kommenttia:

 1. Hei apua, ihanaa, mun sillon joskus näkemä uni piti kutakuinki paikkansa! Varmasti tulen tutustumaan mallistoon ja toivon mukaan löydän sieltä jotain ihanaa itelleni :) Loistavaa, ihanaa, mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. tarkoittaako tää nyt sitä että peppi ei enää palaa new yorkiin?

  VastaaPoista
 3. Onnea! Nyt on SUURET odotukset, josko Suomeenkin jotain kivaa valikoimaa olisi tulossa..! Kivaa!

  t. Helena

  VastaaPoista
 4. KIITOS onnitteluista ja kaikista niistä tsempeistä mitä ollaan teiltä aina saatu! :)

  Anonyymi: Ei tarkoita. :D

  VastaaPoista
 5. EIKÄ. Ootte siis myös tulossa Kajaaniin? I'M SO GONNA BE THERE. Jo Helsingissä Forumissa shoppaillessani toivoin bongaavani teidät että voisin ihan kasvotusten kertoa miten paljon ootte vaikuttanu mun itsevarmuuteen mutta eipä näkyny. :D Nyt kait pääsen sitten jutustelemaan!

  VastaaPoista
 6. Siis upeata oikeasti, että vihdoinkin ruvetaan satsaamaan meihin massiivisempiinkin :).
  Tutustun takuulla, toivon, että tarjolla on muutakin kuin sitä iänikuista mustaa vaatetta :).
  H.I.E.N.O.A.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa! Oon oottanutkin et millon suomen plus-kokoisten valikoima kasvaa, ootte varmasti hyvät naamat ko. vaatemallistolle. ^^ Onnea!

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa mahtavalta, onneksi olkoon! :) Tiedättekö ja/tai saatteko kertoa, että millainen kokohaitari tulee olemaan?

  VastaaPoista
 9. Unelmasta tuli totta... Viimeinkin ihania vaatteita meille, jotka ei olla tuolta siroimmasta päästä mutta tykätään pukeutua omalla tavallamme. I <3 YOU


  - Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. IHANAAIHANAAIHANAA ! ♥

  VastaaPoista
 11. Tytöt, tuutte sit Poriin!! t. Riikka

  VastaaPoista
 12. Kai tuutte Porissakin päin käymään? :)

  VastaaPoista
 13. Upee juttu :) Jyväskylässä toivottavasti tavataan.

  VastaaPoista
 14. oi ihanaa<3 onnea teille! :)
  ja anteeksi kun olen vähän ulapalla.. mutta siiis.. onko mimmi muuttamassa takaisin new yourkiin jossain vaiheessa? kun mä jotenkin ymmärsin että mimmi tuli vaan käymään täällä mutta hän onkin ollut jo tosi pitkään.
  olette ihania<3

  VastaaPoista
 15. Hei! Asiasta kukkaruukkuun, saako iha normikaupoista noita Muumi-karkkeja, joista oli kuva Backstagessa?:D

  VastaaPoista
 16. Onnea tytöt! :) Ootte ihan mahtavia, olen onnellinen plus-kokoisten ystävieni puolesta että hekin saavat enemmän valinnanvaraa vaatteissa. Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 17. Ihanaa ku tulee tollanen mallisto! Ja täytyy pitää silmät auki että pääsis näkeen teidät ihan livenä!!! :)

  VastaaPoista
 18. Mimmi ei ole asunut New Yorkissa, Peppi on menossa sinne taas kyllä. :) Tämä kahden kodin välillä pompottelu on tällaista, että aina ei kaikki mene suunnitelmien mukaan, kun tuleekin esim juuri tällaisia kivoja työjuttuja eteen, jotka pitää Suomessa. :)

  Muumikarkkeja saa kaupoista!

  VastaaPoista
 19. Hei, onnea, hieno päänavaus sillä suunnalla :)

  VastaaPoista
 20. WOHOO!!!! Ihanaa ja mahtavaa tää kruunas mun päivän ;) tälläisiä uutisia lisää kiitos! On muuten mallisto saanut loisoto mallit onnea!

  VastaaPoista
 21. Kuulostaa hyvältä!!

  VastaaPoista
 22. minuakin kiinnostaa millainen kokohaitari mallistuun tulee... mutta se varmaan selviää myöhemmin. tämä oli kyllä paras uutinen pitkään aikaa. kiitos teille kaikesta aherruksestanne<3.

  VastaaPoista
 23. APUA!!! IHANAA!!! EN MALTA ODOTTAA!!

  VastaaPoista
 24. Caaaaaaan't wait tota mallistoa!!! Onnittelut aluevaltauksesta ja yhteistyökuviosta, varmasti mielenkiintoinen projekti ja sopii teille kuin nenä päähän! :)

  VastaaPoista
 25. Rupesin oikeasti itkemään kun näin tämän tekstin! <3

  Olen ollut iso koko elämäni. Ja vasta muutamia vuosia sitten olen alkanut sanoa, hei, olen iso ja YLPEÄ siitä!

  Kiitos kiitos kiitos!!! <3

  VastaaPoista
 26. koot myös kiinnostaa.. veikkaan että ne taaskin loppuvat kesken. eli vaatteita ei sitten kuitenkaan ole oikeasti isoille ihmisille..

  VastaaPoista
 27. Mahtavaa! Onnea teille, ootte tehny hienoa työtä! Sokoksella nähdään :)

  VastaaPoista
 28. Oi, kuulostaapa kivalta! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
 29. Mahtavaa Mimmi & Peppi!
  Kuulostaa tosi hyvältä, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan vaatteita :)

  VastaaPoista
 30. JESS! Ihanaa, oon niin unelmoinut tästä jo pitkään. Ah, toivottavasti ainakin tulisi jotain kivoja farkkuja vähän isommissakin koissa;D ah jesjes. Taitaa olla pelastus! :)

  VastaaPoista
 31. Onnittelut täältä! Mielettömän hienolta näyttää! :)

  VastaaPoista
 32. Oujee! Siisti kuva!! :))

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.