moretolove

white

white

torstai 28. heinäkuuta 2011

Blockfest ja More To Love!

Meille tarjottiin aika kiva mahdollisuus hemmotella teitä ja koska viime vuonna liput olivat erittäin suosittuja teidän keskuudessa, niin laitetaan tänä vuonna vieläkin paremmaksi.Tampereella järjestetään 19-20.8 Blockfestit joiden esiintyjälista näyttää erittäin hyvältä ja onkin monelle hiphop-diggarille erittäin mieluinen. Cam'ron ja Bun B olisi todella kiva nähdä ja suomalaisistakin paikalla on parhaimmistoa.


Katsoessasi esiintyjälistaa, kuka suomalaisista esiintyjistä olisi sellainen jota haluaisit päästä tapaamaan ystäväsi kanssa ja miksi? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan voittaja, joka saa ystävänsä kanssa lipun festareille ja kaksikko pääsee myös tapaamaan valitsemaansa kotimaista esiintyjää festareiden aikana!

Huom! Keksi itsellesi nimimerkki!


Aikaa osallistua on 3.8 asti ja voittajat julkaistaan meidän Facebookissa. :)

Tsemppiä kaikille, Tampereella ehkä nähdään!

102 kommenttia:

 1. Aivan ehottomasti tahtoisin päästä Jukka Pojan keikalle! Rentoa suomi reggaeta mahtavilla sanotuksilla. Jukka Pojan haluaisin päästä myös tapaamaan henkilökohtaisesti jotta voisin kertoa kuinka hänen biisinsä ovat auttaneet minua toipumaan lähes 6 vuoden suhteen päättymisestä tänä kesänä. Haluaisin kiittää häntä mahtavista teksteistä joihin olen voinut nyt samaistua ja saanut niistä lohtua kaiken tämän keskellä. Tällähän hetkellä soi kovastikkin Jukka Pojan - Se ei satu enää.. :) Jukka Poika <3

  Terveisin, Anniina

  VastaaPoista
 2. Ihan ehdottomasti Jare & Villegalle!
  Hyvää musiikkia ja kun näin lehtijutun missä luki "fanit ovat ystäviämme", tuli niin sellainen aww-fiilis, että ehdottomasti noita jätkiä olis ihan mahtia päästä tapaamaan! :)

  VastaaPoista
 3. aag siellä ois jare&villegalle! ;O harmi että just tietty sillon on menoa.. -.- mun tuuria.. :D

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi, just juttelin kaverin kanssa että tänne on pakko päästä!

  Me haluttas EHDOTTAMASTI tavata Petri Nygård! Siinä on mies, joka ei välitä muiden mielipiteistä, uskaltaa rohkeesti rikkoo rajoja ja tehdä omaa juttuansa. Olis hienoo vaihtaa Petrin kanssa pari sanaa ja myös kertoo sille tää, mitä me ajatellaan siitä! :)

  Jossei arvonnassa onnista niin liput ostetaan varmaan sit, mutta siellä ollaan tod. näk. joka tapakusessa!

  VastaaPoista
 5. Miun jääkiekkoilija 'poikaystävä' pyyteli Tampereen reissulle Blockfestiin ja uskon et se ainaki haluis nähä Jare ja VilleGalle, en miekää tietenkää pistäis pahaks! Liput ja tapaamine poikien kanssa ois tietty hurjan kiva ylläri :)

  VastaaPoista
 6. Haluiaisin tavata Raappanan. Tuo mies on mun suurin inspiraation lähde ja pystyn samaistuun kaikkiin biiseihin.
  Muutin vuosi sitten pois äidin luota pakon edessä ja olin aivan yksin ja hukassa, mutta Raappanan lyriikat antoivat voimaa jatkaa eteenpäin pää pystyssä, koska "niin kauan kun on elämää on myös toivoo".
  Mukaani ottaisin ehdottomasti elämäni ykkösnaisen, sisareni ja parhaan ystäväni Wilman, koska hän on aina tukenut hädän hetkellä ja oppinut kuuntelemaan Raappanaa mun takia!

  Haluaisin myös Blockfesteille oikein kovasti, mutta opiskelijabudjetti ei anna periksi, joten jos tässä onni potkisi persuksille! :)

  VastaaPoista
 7. oooooh, Axl Smith <3 Ei tän paremmin varmastikaan voi asiaa ilmaista! Nam!

  VastaaPoista
 8. Jukka Poika!! ihan paras livenä
  -Pake

  VastaaPoista
 9. Mä haluisin päästä moikkaa Mikluu, tiedätte kyl varmaan ketä mä tol meinaan, mutta siis Mikael Gabrielia :) Se on niiin lutunen ja mahtava tyyppi että ei mitään rajaa! Ja täl hetkel luukutan varmaan eniten hänen musaa näist suomalaisist räp-artisteista, love it (:

  Olis kyl mieletön alotus myöhäiselle lomalle kiireisen duunikesän jälkeen mahtavien kehitysvammaisten parissa :)

  XO Layren

  VastaaPoista
 10. Kyl ne ois varmaan Rähinän pojat! Kaikki ihan mahtavia ja hyvää musiikkia! :)

  VastaaPoista
 11. Oioi aikas kiva palkinto, viime vuonna olisin jo blockfesteille halunnu, mut ehkäpä tänä vuonna onnistais.

  Cheek olis tosi mahtava tavata. Sillä on ihan loistavia bilebiisejä ja jotenkin se on niin karismaattinen ja cool jätkä. Lisäksi toi ois mitä parhain synttärilahja kaverille, joka on yrittäny monesti houkutella mua mukaan Cheekin keikoille, mut joku este on aina osunu tielle. Voi vitsit ois hauska ilahduttaa kaveria oikein kunnolla :)

  VastaaPoista
 12. jare&villegalle ehdottomasti! tykkään niitten musiikist tosi paljon ja ois vaa nii siistii päästä näkee ne livenä ja muutenki juttelee niiden kans! =)
  -iinavaan

  VastaaPoista
 13. Ohhoh, liian pitkä lista liian hyviä artisteja. Noista kuitenkin pitkän pohdinnan jälkeen haluaisin tavata Petri Nygårdin. Siinä on mies jonka mielipiteet on just sen omia, ja se kyllä näyttää oikeesti kuka on. Jos uskaltaisin, ottaisin kyllä ihan täysillä Petristä mallia.

  Vaikkei nyt liput napsahtaisikaan mulle, niin pakkohan paikalle on päästä! ;p

  VastaaPoista
 14. Jare & VilleGalle ois nii himo ihana nähdä ! :)<3<3<3

  VastaaPoista
 15. ÄÄ tuolla on liikaa tyyppei ketkä ois mahtava tavata.. Mut sanotaa vaikka et Jätkäjätkät tai Urbaanilegenda, molemmat kokoonpanot täynnä lahjakkaita tyyppejä jotka ois kiva tavata.

  VastaaPoista
 16. Voouuu mikä kisa!! Blockfesteil olin viime vuonna ja oli kyl sairaan hyvä meno! :p Tänä vuonnaki pakko päästä, jos ei onni suosi, ni ostan ite liput! :) Kaikki esiintyjät niin hyviä, mut jos pakko valita vaan yks, jota pääsis kattomaan, ni kyl se on pakko olla lojaali ikisuosikki Cheekille, aivan mahtava esiintyjä, hyvät sanat ja muutenki paras! ;D <3

  VastaaPoista
 17. Haluaisin tavata Palefacen. Tapaaminen ilahduttaisi ennen kaikkea ystävääni, joka fanittaa Palefacea todella paljon. Itsekin innostuin hänen suomenkielisesta albumistaan tämän ystäväni ansiosta. Paleface on taitava riimittelijä ja sanojen vääntelijä. Hänen biisinsä voivat olla humoristisella otteella tehtyjä, vaikka käsittelisivätkin vakavia aiheita. On ilo kuunnella ja katsellä tätä miestä. Ruisrockissa näin Palefacen livenä ja täytyy todeta, että tilaisuuden tullen on päästävä miehen keikalle uudelleen! Arvostan todella paljon Palefacen yhteiskuntakriittisiä biisejä, kannanottoja ja työtä Amnestyn parissa! Kaiken kaikkiaan hieno mies, jonka kanssa tahtoisin heittää high fivet. On kaikki mahdolliset palkintonsa ansainnut. Innolla odottelen uutta levyä. :)

  VastaaPoista
 18. Heeeei todellaki Petri Nygårdii on pakko päästä tapaamaan ihan for real, ja jos on tällänen mahis ni todellakin käytetään hyväks. Tarviiks tähän kauheesti perustelui, ku jätkä on vaan niiin saakelin kova ! Ja meil kävi viel nii kurjasti ettei päästy kattoo petrii Turkuun DBTL:ään, vaiks kui miljoonapaljontuhannesti oltais haluttu. Petris on vaan kaikki niin kohallaan.... vittu mosh !

  VastaaPoista
 19. Ihan hurjan paljon hyviä esiintyjiä tualla ! Mutta kyllä se Petri Nygårdin tapaaminen ois kaikkein siisteintä :):)

  VastaaPoista
 20. Oih, kuinka ihanaa oiskaan voittaa liput tuonne! Tavata haluaisin vaikka ketä, ystäväni kanssa mieluiten ehkä Raappanan. Ystävälläni on ollut raskasta viime aikoina, ja Raappanan biisit ja sanoitukset ovat kolahtaneet kovasti. Myös minulle. Aina tulee rakas ystäväni mieleen Raappanasta nykyisin <3

  VastaaPoista
 21. Voi ei, tuol on kaikki mun suosikit! Jukka Poika, Paleface, Raappana, Jare & VilleGalle, Smc Lähiörotat, Stepa ja ennen kaikkea Jätkäjätkät!! Olis ihan parasta päästä tonne ja tavata Asa!

  T: Sandyl

  VastaaPoista
 22. Haluaisin ehdottomasti tavata Lord Estin. Oon seuraillut hänen uraa ihan alusta saakka, ja musa on aina kolahtanut ihan täysillä. Muutama biisi on ihan spesiaali, juuri autossa kuuntelin kun tulin töihin. :)

  Kysyisin häneltä myös, tulisko heittään meidän häihin pari biisiä & mihin hintaan yms (kyllä, ihan oikeasti- mulla on jo budjettia varattu tähän ;). Tämä olis yllätys myös mun miehelle.

  VastaaPoista
 23. Pakko sanoa et harvinaisen paljon hyviä artisteja! Ite noista olis varmaan pakko valita Heavyweight DJ's, vaan siks että pitkästä aikaa Kaivohuoneella käydessäni, ja skeptisesti sinne lähtiessäni, vietin ehkä HAUSKIMMAN illan koskaan Heavyweightsien tahdittamana!

  T.Mikaela H

  VastaaPoista
 24. JUKKA POIKAAAAAAAAAAAAA ! Sitä on niiiiiiiin ihanaa kuunneellaaa ! Ja haluisin tavata sen koska se on mun parhaan kaverin lemppari !

  VastaaPoista
 25. PETRI NYGÅRD, voin sanoo et irtois ;DDDDDDDDDDD ah<3

  VastaaPoista
 26. Jukka Poika! Ehdoton suomalainen suosikkini kyseisen genren edustajista. :)

  VastaaPoista
 27. Cheekkiä. Mä ja mun kaikki kaverit fanitetaan sitä ihan hulluna :) <3 WE LOVE CHEEK!

  VastaaPoista
 28. Olisi hypersuperybermahtavaa päästä tapaamaan Mikael Gabrielia ja kuuntelemaan juuri sellaista musiikkia, jota iPodistani löytyy tuntikaupalla. Miklu vaikuttaa symppistyypiltä, jolla on sydän kohdillaan ja sen kyllä huomaa laulujensa sanoituksista. Ne tunkevat pakollakin suoraan meitsin ja takuulla monien muiden sydämiin♥ Ja siellähän listalla oli vaikka mitä namupaloja Axl Smithistä Cam'roniin! Oijjoijoi..

  VastaaPoista
 29. Ihan ehdoton ois Jare&VilleGalle. Ne pojat vetää keikoillaan varmaan 110%:sesti ja on se menoki sen mukasta! Pari kertaa oon eksyny kyseisten herrojen blogiin ja katellu niitä videoita vähän nauraen. Kruunais kyllä mun kesän jos pääsisin herrat näkemään.

  VastaaPoista
 30. Hei ! Mie haluisin tavata Jaren ja VilleGallen, kun oon niitten musiikkia kuunnellut tosi paljon ja ois tosi superia tavata nuo jätkät livenä !Ne vaikuttaa tosi mukavilta ja tykkää faneistaan niin siks mie niitä haluisin tavata. :)

  VastaaPoista
 31. Jukka poika<3 nii ihanaa musiikkia:):)

  VastaaPoista
 32. Jare & VilleGalle ehdottomasti, oli tässä muutama päivä sitte tääläpäin ja olisin niin halunnu mennä, mut tietenki oli just muuta menoo. Koko päivän otti päähän kyllä sen verran että huhhuh. JVG kun ei oo tänne päin enää tulossa, tai no on mutta keikat K-18 ._.

  VastaaPoista
 33. jukka poika olis tosi ihanaa nähä, :)

  VastaaPoista
 34. Ehdottomasti Mikael Gabriel, on se niin syötävän hyvän näkönen ! Matkaseuraa ei ehkä kyseinen artisti innosta mutta eiköhän seki sitten miklulle lämpee ;)

  VastaaPoista
 35. Jare&Villegallee ehdottomasti <3
  Oon nyt neljällä keikalla jo ollu, jo vuoden ollu fani ja en oo kyllästynyt yhteenkää biisii, vaikka 24/7 melkeempä kuuntelen (: Toivottavasti kävis hyvä tuuri (because en ikinä voita) ja voittaisin, koska muuten en tonne pääse :(

  - mkristiina

  VastaaPoista
 36. Rähinä live! On se nyt kumminkin niin legendaarinen ja tulispa samalla nähtyä useampi loistava artisti! Tietysti pitäis sitte varata myös kuolakippo mukaan ;) niin ja ois ihan siistii nähdä itse puhuva kone, olis mielenkiintosta kuulla millasta on työnskennellä noin isoissa piireissä noin nuorena :)

  VastaaPoista
 37. Siis ehdottomasti haluisin tavata lähiörotat, Eräkoira ois vaan pakko tavata livenä!
  -Essipppp

  VastaaPoista
 38. Cheek ! Oon jo useemman vuoden kuunnellu sen biisejä ja aina vaa jaksaa soittaa niit uudestaa ja uudestaa. En oo yhellekkään keikalle päässy koskaa ku ollu aina jotai muuta menoo tai sit liian kaukana tai jotai muita esteitä, ku asun kuitenki pienel paikkakunnal. Mul vaa tuntuu usei olevan _TOSI_ huono tuuri, mut toivotaa et täl kertaa tärppäis (::

  VastaaPoista
 39. Voi äh, mun lemppari on Ruotsin Looptroop Rockers!! :D :D No, jos suomalaisista on pakko valita niin varmaan Cheekkiä kävisin morjenstaa, mulla olis herralle kiitoksen sana lausuttavana, koska en rehellisesti sanoen olis pysynyt järjissäni ilman Haurasta-kappaletta, kun elämässä meni lujaa alamäkeä. Vois kyl tsägä osuu nyt kohdalle xDDDDDD

  VastaaPoista
 40. Hyvä More to Love

  Ehdottomasti Petri Nygård
  Haluaisin voittaa liput siksi koska lahjoittaisin liput kaverilleni joka fanittaa kyseistä artistia ihan kunnolla laulaa artistin lauluja meidän muiden kyllästymiseen asti.
  Haluaisin kerrankin tehdä jotain hyvää toisen puolesta ja tämä olisi hyvä keino tehdä niin

  parhain terveisin pete

  VastaaPoista
 41. Kyllä se ois varmaan Rähinän pojat! On vaan tullut näitten vuosien aikana kaikilta niiltä semmosta settiä että huhhuh. Ja mahtava live, kyllä kelpais! Lähiörotatki ois aika jees, ennenkaikkea Eräkoira ja Juno :-)

  VastaaPoista
 42. Rähinän jätkät ehottomasti.jos yks pitää valita niin cheek <3Haluaisin tavata hänet,koska se on ihan paras enkä oo koskaan päässy juttelemaan hänen kanssaan.Siitä tulisin elämäni yksi hienoimmista päivistä.ja jos viel rähinänkin näkis.

  VastaaPoista
 43. No mä haluaisin viedä mun pikkusiskon tapaan Raappanaa kun fanittaa sitä ja meillä on kokonaan siskosten biletysreissu tekemättä niin tää sopis siihen kans hyvin :) -MaijuS

  VastaaPoista
 44. Tietysti Raappana. Oon ollu vannotunut fani siitä lähtien kun kuulin biisin Karu totuus. Tekee mahtavaa musiikkia! Oon kuunnellu Raappanan kaikki biisit varmaankin miljoona kertaa ;) en silti oo vieläkään kyllästyny.

  VastaaPoista
 45. Jukka Pojalta on tullu tänä kesänä niin mahtavaa matskua ulos, että oishan se kiva jututtaa miestä ja kysellä tarinoista biisien takaa :)

  VastaaPoista
 46. Olis ihan mahtavaa päästää kattomaan Raappanaa!

  VastaaPoista
 47. Ehdottomasti Raappanaa! Koska se vaan on ihan paras.:)

  VastaaPoista
 48. Ehottomasti Jukka Poika olis nähtävä! :)

  VastaaPoista
 49. Minunkin täytyy kyllä ehdottomasti sanoa, että Jare&Villegalle! :)

  VastaaPoista
 50. Raappana! Ihastuin sen musiikkiin vasta vähän aikaa sitte mut tätä tyttöö vietiin ja lujaa ja nyt tuntuu et kesä ei oo kesä ilma parasta suomireggaeta!

  -pöllö2

  VastaaPoista
 51. Haluisin ehdottomasti tavata Cheekin. Ollaan kaverin kans jo pitkään mietitty miten mahtavaa ois päästä vaihtaa Jaren kanssa pari sanaa ihan face2face. Tuonne ois mahtavaa päästä myös siinä mielessä, että Jare harvemmin vetää täällä suunnassa mitään sallittuja keikkoja, joten oon päässy vaan kerran näkemään tuon miehen livenä. Innolla jään odottamaan voittajan julkaisua ja ihan mahtava kilpailu!(:

  Nimimerkkiä en osaa keksiä, joten pistän nyt oman nimeni perään, ei ainakaan mee sekasin kenenkään muun kanssa(:

  Terveisin, Pauliina Sarvi

  VastaaPoista
 52. Cheekkiä tulisin kattomaan:) perusteluina se että cheekillä ei ole paljoakaan ikärajattomia keikkoja joten en ole päässyt katsomaan kuin kerran häntä. Olis myös kiva nähä jare&villegalle koska niitäkin on kuunneltu alusta asti:)  -veib

  VastaaPoista
 53. melika-:

  Haluisin tavata Raappanan, koska se tekee upeeta suomireggaee ja on rento tyyppi! :)

  VastaaPoista
 54. Olis niin mahtii tavata jare & villegalle, niiltä tulee nii hyviä, ajankohtasia, hauskoja biisei ja semmossii jotka kertoo monest tutust ihmisest.

  ja näin kun on tehnyt koko kesän töitä ja ei oo pystyny osallistumaan mihinkä ni tää kyl korvais kaiken .

  VastaaPoista
 55. Petri Nygårdia ehdottomasti! Niin asiallisen asiaton jätkä, et ois parhautta :D

  VastaaPoista
 56. Aivan täysin ehdottomasti jare&villegallea!1 parasta viihdettä ikinä ! Ei tässä muuta sanottavaa okkaan, kun että se on niin sikaupemageeta että HUHHUH! :D Toivottavasti lykästää, ois kyl niin huippuhuikeeta !

  VastaaPoista
 57. jennajulia-

  Haluaisin päästä näkemään Jukka Pojan Blockfesteille avomieheni kanssa, sillä hänen muusikillaan/lyriikoillaan on erityinen merkitys suhteessamme.. :)

  VastaaPoista
 58. AIvan ehdottomasti haluaisin päästä katsomaan rakkaan poikaystäväni kanssa Jukka Poikaa, sillä se on vielä tältä kesältä näkemättä. Lisäksi olis mahtavaa muutenkin päästä festaroimaan poikakaverin kainalossa, auttaisi vähän tähän inttileskeyteen ja sen aiheuttamaan ikävään. Jukka Pojan biisit on molempien mielestä hyviä ja niiden sanoitukset on oikeessa ja ihania. :)) Paras tapa rentoutua ennen koulun alkua olis viettää täydellinen viikonloppu oman kullan kanssa.

  VastaaPoista
 59. Jare&VilleGallee ehdottomasti, se on semmonen mistä minä ja kaikki mun kaverit tykätään ja pojat vaikuttaa tosi ihanilta muutenkin niin olis mahtava päästä tapaamaan ne :) Lisäksi oon menossa Blockfesteille juhlimaan synttäreitäni joten mikä olisikaan sen parempi synttärilahja kuin lemppariartistien tapaaminen! :)

  VastaaPoista
 60. Jare & VilleGallea olis kiva mennä kattoo! Ensimmäisellä jvg:n keikalla kun olin kaveri pyörty heti alku keikasta ja meni sitte keikka iha ohi suun, joten olis kiva mennä kattoo sitä jos tällä kertaa näkis koko keikan alusta loppuun =)

  VastaaPoista
 61. Toi oli vaikee ku oli nii paljo kaikkii hyvii, mut ykköseks nousi ehdottomasti Jare&VilleGalle. Mä ja mun muutama kaveri digataa siit räppäriduuost. Niitten laulut on täyttä huippuluokkaa, ne on hauskoi, viihdyttävii ja hyvii :)

  VastaaPoista
 62. Ehdottomasti haluaisin jonkun kaverin kanssa Jare&VilleGallen keikalle, koska en oo koskaan päässy kattomaan heitä livenä, hyvää musiikkia ja haluaisin päästä näkemään heidät. =)

  VastaaPoista
 63. Ehdottomasti haluaisin viedä paarhaan kaverini moikkaamaan Jukkapoikaa koska sen musiikista on tullu meidä juttu tänä kesänä:)
  ja onha se jotenki sulonenki:D

  terkuin Idajuliana

  VastaaPoista
 64. Axl Smith! ollaan mun kaverin kanssa tykätty siitä jo ties kuinka kauan mutta ei olla ikinä nähty livenä. Axl on meidän mielestä niin rennon leppoisa ja ihana ihminen :)

  VastaaPoista
 65. Heippa tytöt! Mun valinta olis Paleface, koska se nyt vaan sattuu olemaan fiksuimmasta päästä artisteja, ja musiikkikin on ensiluokkaista. Ruudolf olis ollut kans tosi jees, oltais voitu jutella leijonista mut kyl Pale nyt vie voiton tässä.

  VastaaPoista
 66. SE O PETRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'I!
  Ja täälä ainaki oltais valmiita näkemää hänet!
  Kyllä se vaan ois kokemuksen arvonen tapahtuma tavata itse "pillumagneetti" ja kattoo mitä herra on miehiään lava-egonsa poissa ollessa,,, vai että löytyykö sieltä oikeasti vain niin suara ja itsetietoinen mies joka osaa hätkähdyttää omalla tyylillään!

  VastaaPoista
 67. Petri, ehdottomasti!!!! :) minä ja kaveri ollaan molemmat yh-mammoja ja ollaan nyt missattu 3 Petrin keikkaa kun lapsien kaa on ollu hoitaja ongelmia ja sairasteluja. Ja ilman toista toinen ei voi mennä!!!! :) Eli olis ihan parhautta jos tonne päästäisiin yhessä!<3

  VastaaPoista
 68. Petri, ehdottomasti! :) Ollaan kaverin kanssa yh-mammoja ja missattu 3 Petrin keikkaa lastenhoito-ongelmien ja sairastelujen takia... Ja ilman toista toinen ei voi mennä :D Joten olis ihan parhautta jos viimeinkin päästäis kattomaan Petriä <3

  VastaaPoista
 69. Voi vitsi, olipa vaikee valita!! Oli nii monta omaa ja poikaystävän suosikkia. Nyygåårdi kai olis ny kuuma juttu, mutta Jätkäjätkät tai Paleface varmaan tulis valittua.

  Kaikki on nii mahtavia artisteja. (:

  VastaaPoista
 70. Eiköhän se tuo Raappana olis, sen verran tyylikäs jätkä monella tapaa :) Hauska olis jutella ja kysellä kuulumisia! Ja ehkä samalla vähän kiittää mahtavasta musiikistakin ;)

  VastaaPoista
 71. Mä haluisin Jare & VilleGallea,koska se ois varmaan mun elämän onnellisin päivä ku saan tavata maailman parhaimmat laulajat ja joita fanitan enemmän ku mitään & en oo koskaan käyny festareilla nii se ois vaan plusaa ja ku oon ite toivonu että pääsisin tonne mutta en pääse koska tulisi niin kalliiks mutta noi liput ja fanitapaaminen Tekis siitä mahdollisen.

  VastaaPoista
 72. On kyllä tosi hyviä palijo, mutta kallistutaan vaihtoehtoon nimeltä Cheek ;) Ois mahtavaa!

  VastaaPoista
 73. Halauaisin päästä tapaamaan Mikael Gabrielia koska se on hurjan suloinen ja hyvä laulamaan.. :DD

  VastaaPoista
 74. Kyllä se on tää Cheek. Olin muutama vuosi taaksepäin laivalla, ja siellä oli Cheek. Elämäni paras keikka. Cheek on muutenkin huipputyyppi, joten olis kiva päästä tapaan sitä:)

  VastaaPoista
 75. Paleface olisi kiva ja nähdä ja tavata, ihan vain siksi että poikaystäväni on suuri fani (: Jos voittaisin niin hänen kanssaan siis lähtisin, poikaystävällä on juuri tapahtumaa ennen syntymäpäivätkin. Parivuotisen seurustelun jälkeen tuntuu aina vain vaikeammalta keksiä uusia ja hyviä lahjoja, joten lippu Blockfestiin olisi aivan mahtava lahjaksi!

  VastaaPoista
 76. Haluaisin tavata Palefacen, jonka tapasin ensimmäistä kertaa 10 vuotta sitten (!!!) Ilosaaressa vuonna 2001. Muistan, että Paleface jakoi myös jollain ständillä nimmareita, joten oli äkkiä pakko päästä ostamaan herran fanipaita ja sitten vain nimmarin hakuun. Paitakin taitaa vielä löytyä jostain arkiston kätköistä... Ja keikka oli tietty ihan superhyvä!

  Ihanaa, että uuden albumin ja kielen myötä myös muut ovat alkaneet diggailla Palefacea :)

  VastaaPoista
 77. Oi vitsit, mikä kilpailu! Oispa kivaa voittaa tämä palkinto!:) Hyviä esiintyjiä tulossa näille festeille, mutta ehdottomasti mieluiten haluaisin tavata Rähinän pojat! Aloin fanittamaan Fintelligenssiä oikein tosissaan vuonna 2000, ja ostin levyt ja sinkut, hankin julisteet seinille ja kävin kaikilla keikolla mihin vain täältä kaukaa pohjoisesta pääsin.:) Nyt ois niin nostalgista tavata Fintelligens, ja tietty muutenkin Rähinän porukkaa, sais monta kärpästä yhdellä iskulla!:)


  Hanskubansku
  Hanskubansku@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Ääää, oli erittäin vaikee valinta Rähinä Liven, Jare & VilleGallen ja Mikael Gabrielin välillä, mutta ehkä se ois kuitenki MG ! Vaikka onki aika uus tuttavuus mulle, mutta just siks koska en oo nähny livenä, tykkääääään ja ois ihana tavata face-to-face ja päästä jutteleen ! Ja ois toki ihana samalla päästä kattoon noi muutki parhaat (:

  VastaaPoista
 79. Jätkäjätkät on ilmiselvä vastaus. Asa on vaan yksinkertasesti koko suomen paras artisti, kellään ei oo nerokkaampia sanotuksia kun itse asamasalla ja ois ylitsepääsemättömän mahtavaa päästä tapaan itse mies.

  VastaaPoista
 80. Minun ja avokin yhteinen suosikki Paleface. Kaveri ottaa niin rohkeesti kantaa ja riimittelyt on niin loistavia. Ei olla livenä vielä nähty, mutta kovasti kuultu kehuja.

  Lisäks toinen puolisko olisi niin mahtava yllättää. Kesälomat vasta edessä ja kummallakin pinna ollu hieman kireällä...

  VastaaPoista
 81. Ehdottomasti haluisin tavata Stepan !! Tuntuu siltä että tyypillä on hyvä meininki ja asenne kohdallaan ! :) Ja oishan sinne Tampereellekin mahtavaa päästä pailaamaan !

  VastaaPoista
 82. Ihanaa! Ehdottomasti Jätkäjätkät! Pojat on tullu nähtyä ilosaaressa pari kertaa, pipefestissä (erilaisissa kokoonpanoissa kylläkin) mutta silti! Asamasa on se kenet eniten haluaisi tavata, mutta eiköhän ne muutkin pojjaat siinä sivusse mene ;)

  Lyriikat on vaan jotain niin omaa, niin erilaista ja niin puhuvaa. Tämmösiä tarvittaisiin suomeen lisää!

  - Cherryperry

  VastaaPoista
 83. Aivan ehdottomasti Raappana! On niin paljon kaikkea, jota haluaisin tältä ihmiseltä kysyä, että parempaa tilaisuutta ei tule. Blockfestiin oli itselläkin tarkoitus mennä, mutta lippujen hinnat hipoo pilviä, erittäin vähillä tunneilla, kaupankassalla työskentelevälle ihmiselle. :D

  -Maikki

  VastaaPoista
 84. Jarea & VilleGallea, kovia jätkiä joita ois aivan mahtavaa päästä tapaamaan ja jututtamaan :) Tykkäilen tosi paljon niiden kaikista biiseista, levy oli hyvä hankinta! :)

  VastaaPoista
 85. Kyllä se menis tuonne Spekti/Tasis/Andu-akselille ja vielä parhainta olisi jos Veljenpojat (Lahdenpojat) olis menossa myös mukana.

  Niillä sanoituksilla, hyvällä asenteella ja fiiliksellä jota noi tyypit ympärillään kantaa saa vaan hyvää aikaiseksi. En ole oikein missään koskaan niin hyvällä fiiliksellä kuin esim. Blockfestit ja SummerUpit. Räppikekkereissä on vain sitä jotain =)

  T: DoubleJ

  VastaaPoista
 86. Kattaus on ihan mahtava, mutta kyllä se taitaa tohon Cheek:n kääntyä :) Jätkällä on ihan loistava tyyli, ja ajatuksia mitä ei voi kuin arvostaa!

  VastaaPoista
 87. Paleface alias Karri Pekka Matias Miettinen!!! Se on niinku Shangri-Laa ja silleen :) Ei kai sitä tarvii muuta :)

  VastaaPoista
 88. Pitkän pohdinnan jälkeen, että Petri vaiko Cheek..tosin edellenkään päätöksestä en ole varma, mutta kyllä se on _ehdottomasti_ tuo PETRI NYGÅRD!

  Petrillä on asenne kohdallaa, ei pidä välittää muiden mielipiteistä, vaan tehdä sitä omaa juttua. Pääasiahan on, että itse uskoo omaan juttuunsa, sen jälkeen aivan varmasti muutkin uskovat! Mitä olen Petrin haastatteluja sun muita juttuja lueskellut, hän on oikeasti aivan normaali järkevä ihminen. Siksi pistääkin ärsyttämään Petristä-ei pitävien kommentit "se puhuu ihan hirveitä rivouksia, eihän tollasta sais ees julkasta" Itse oon sitä mieltä, että kun biisejä kuuntelee toiselta kantilta, niin kyllä lähes joka biisissä puhutaan aivan asiaa! Yleensäkkin olen sitä mieltä, että ennakkoluuloista pitäis päästä eroon! Eli Petrin haluaisin ystäväni kanssa tavata, koska itse ainakin olen alkanut uskoon mun omiin juttuihin paljo vahvemmin. Ja jätkähän siis puhuu biiseissään pelkkää asiaa! :))

  VastaaPoista
 89. Blockfesteille menossa! (: Ja normaalisti vastaus olis 'Cheek' tai 'Brädi', mut koska satun tuntemaa kyseiset räppärit henk. kohtasesti, on vastaus nyt ihan ehdottomast Timo Pieni Huijaus! Sen jätkän musiikki on tosi vaikuttavaa ja saa oikeesti miettimää! Eipä siihen oo paljo lisäämist! :)

  - pinsku

  VastaaPoista
 90. Heippa! Ehdottomasti haluaisin tapaamaan Jare & VilleGallee! Siis niiden energia esimerkiks keikoilla on iha huippua :D Löysin niiden biisin youtubesta joskus ja heti kolahti ja oli pakko alkaa tutkia että ketäs nää on. Varsinkin heinäkuun aikana on tullu levy kuunneltuu moneen kertaan läpi kun oon ajellu töistä kotiin :) Jätkät vaikuttaa iha mahtavilta ja rennoilta tyypeiltä, ja uskon että ottais fanin hyvin vastaan, ois se siistiä! En nähnyt jätkiä esim Summer Upissa kun olin töissä ja pari muutakin keikkaa jääny töiden takia väliin. Ois ihan huippua ja mahtava piriste ennen syksyn kirjotuksia päästä tapaamaan jareee ja villegalleee! heh. T. Noorske

  VastaaPoista
 91. Musta ois aivan maailman mainiointa päästä tapaamaan jätkäjätkät. Samalla pääsis tapaamaan esim. ihanaista asamasaa ja Puppa J:tä ja muita herroja! Oon käyny monella keikalla ja kuunnellu aivan mielettömästi tätä kyseistä yhtyettä, eikä mikään voisi olla mahtavampaa kun päästä juttelemaan näiden fiksujen, karismaattisten ja komeiden muusikkojen kanssa (sitä en nimittäin ole koskaan vielä päässyt tekemään). Tämä yhtye on ainut, joka on koskaan kunnolla säväyttänyt minua, se puhuttelee niin isolla kädellä, etten osaa sitä sanoin määrittää. En ole mikään fanaatikko, mutta mielestäni musiikissa pitää olla sanomaa, ennenkuin se on oikeasti hyvää. Anteeksi romaani, mutta tiivistettynä: Jätkäjätkien tapaaminen ois ihan upeeta mahtavaa parasta (ja muutenkin pääsis blockfestiin kehehe ;) .. )

  VastaaPoista
 92. Ehdottomasti Jukka Poika! Tää mies osaa tehdä musiikkia! Täydelliseen kesäpäivään tarvitaan vaan huurteinen, kaunis ja lämmin sää sekä Jukka Poitsun rinkutus taustalle! Ja okei onhan se ihan käsittämättömän söötti poitsu.. (:

  VastaaPoista
 93. Jare & VilleGalle, vaikka oli kyllä vaikea valita Petrin ja Lord Estin ja JVGn väliltä, mutta päädyin sitte näihin :)
  Niitten kaa vois löytyä juteltavaakin!

  - Janikasd

  VastaaPoista
 94. Ei Petri Nygårdia, ei ei, ei SMC:tä, ei Raappaanaa, ei Jukka Poikaa. Vaan Looptroop Rockers! Haluaisin tavata ja töryyttää ruotiksi heidän kanssaan.
  Muutama vuosi ollaan juhlittu ystävän kanssa molempien synttäreitä Block Festien merkeissä ja tänä vuonna olisi mahtava viettää samoissa meiningeissä.

  -Puliina

  VastaaPoista
 95. qstockissa missasin harmittavasti jukka pojan, joten nyt ois hienoo hänet nähdä! :) samoin jvg, joka myöskin oli qstockissa, mutta ei mahuttu enää telttaan sisälle, jäi harmittamaan. monet noista artisteista on jo tullu nähtyä, joten noi kaks nyt valitsen :)

  VastaaPoista
 96. Oi, Cheekiä olis niin mahtavaa päästä tapaamaan!

  VastaaPoista
 97. OI PETRI! Olisin jo monesti halunnu nähdä Petrin livenä, mutta ei työt anna periks eikä kukkaro!
  Siinä on hieno artisti omien mielipiteittensä takana!
  Petrin haluisin ehdottomasti nähdä ja tavata!

  VastaaPoista
 98. Petri Nygård, asenne kohdillaan ;) JVG myös siinä sivussa ois mukava nähdä!

  VastaaPoista
 99. Nyt ois kyllä niiiiin mieluisa arvonta että aivan pakko osallistuu. Mun suosikki on JVG. Poikia pääsin jo Qstockissa kattoo ja AIVAN pakko päästä uudestaan! koska se fiilis on pakko kokea uudelleen!

  VastaaPoista
 100. Petri Nygård! Parhaalla ystävälläni on synttärit elokuun lopussa ja tää olis ihan mieletön yllätys sille, ku se on hirvee petri fani !! :)
  Nimimerkillä: toffee89

  VastaaPoista
 101. Kyllä se on Jare & VilleGalle! Sen verran on tullut seurattua poitsujen toimintaa ja reissailua JVG-Blogin kautta, sekä keikoilla, että olis kyllä mahtavaa päästä vähän itekkin jutskailemaan jäbien kanssa, kun tuntuu olevan aika samanhenkisiä kavereita! =)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.