moretolove

white

white

maanantai 4. heinäkuuta 2011

Home sweet Home.

Kyselitte jo viimeksi ja ootte kyselleet taas ja pyytäneet kuvia kaikista arkijutuista ja kodista. (Miksi en pääse kirjautumaan meidän serverille täällä vaan joudun laittamaan kuvat Tinypicin kautta joka pilaa ne täysin?????)

Mulle koti on tosi henkilökohtainen juttu ja yksi maailman tärkeimmistä paikoista. Oon tosi koti-ihminen ja se näkyy myös täällä ollessani. Viihdyn hirveen hyvin kotona ja parasta onkin vaan kutsua muutama ystävä tänne ja tehdä vaikka ruokaa yhdessä. Tulin just äsken ruokakaupasta ja ottelin myös sieltä vähän kuvia joita voin laittaa jossain vaiheessa.

Viimeksi asuin siis Astoriassa, Queensissa Rachelin ja Erican kanssa. Tytöt ei asu enää yhdessä ja koska meillä oli aika ahdasta niin päätin tällä kertaa etsiä jotain muuta. Suomalainen kaverini Kira kertoi, että sen kämpästä on vapautumassa huone kesäksi ja päätin tarttua tarjoukseen. Oon maailman onnellisin, että sen tein, koska ihanan kodin lisäksi sain myös ihan mahtavan kämppiksen ja meistä onkin tullut Kiran kanssa jo pienessä ajassa ihan superläheisiä! On mahtavaa kun kotona on joku jonka kanssa voi jakaa sekä hyvät että huonot jutut. :)


Siellä se kämppis sohvalla dataileekin. Nukuin ensin tuolla Kiran huoneessa pari yötä ja ah rakastan noita ovia!


Nämä portaat vie sinne meidän kattoterassille, josta oottekin nähnyt paljon kuvia. Me hengataan katolla melkein koko ajan.


Olkkarissa valaisee ihanat kattoikkunat joista aina tiirailen taivasta kun makoilen sohvalla.


Tykätään molemmat kokkailla kotona, joten hyvä keittiö on tärkeä. Myös tiskikone on pelkkää plussaa. :)


Vessa on pieni ja siisti. Köllin jo yks päivä ammeessa varmaan 2 tuntia. :D


Mun huoneesta näkyy toisen talon seinää..


Käytiin kuva-automaatissa Kiran ja Larryn kanssa. :D


Mun vaatekaappi täyttyi jo aika yllättävästi noista Suomesta tuomistani vaatteista..


Mimmille tiedoksi, että ei oikeesti ees oo hirveesti vaatetta mukana ja kaikki tarpeellisia. Okei otin ihan liian vähän hengailuvaatteita mut sit raahasin kaikkia juhlamekkojani? :D Meinaan ilmeisesti käydä paljon bailaamassa.. Yea right. Raahasin myös yhen ihan uuden VILAn mekon ja huomasin sitten täällä, että siinä on edelleen hälytin kiinni?? Kiitos vaan tästä, eipähän tarvii sit sitäkään käyttää eikä ihme, että mun laukku oli monta päivää myöhässä, ku mut on varmaan leimattu rikolliseksi...


Hyvin oon jo kerennyt levittäytymään...

Mä tykkään ihan hirveesti tästä meidän kodista ja tää alue, eli East Williamsburg on ihan loistava. Tästä pääsee nopeesti kaikkialle ja on illallakin turvallista liikkua. Asuminen täällä on suhteellisen samaa luokkaa mielestäni kuin Suomessa (okei riippuu missä alueella haluat asua) ja kavereilta olen kuullut, että kämpän saaminen on ihan sairaan hankalaa usein. Takuuvuokria kannattaa varautua maksamaan ja tiedostaa, että läheskään kaikki kämpät tässä kaupungissa ei oo niin hyvässä kunnossa kuin tämä. Täältä löytyy ihan hirveitä murjuja jotka on myös tosi kalliita.

Heinäkuu tulee olemaan täynnä menoa ja meininkiä, kun meillä on koko ajan vieraita Suomesta. Eipä haittaa ollenkaan, on ihanaa kun esim. Inka pamahtaa taas tänne!!! Inkahan oli viime kerrallakin moikkaamassa mua Nycissa, mutta nyt se viipyy kokonaiset 3 vkoa meillä! :))) Mimminki ois kyllä ehdottomasti pitäny tulla.

Nyt taidan kaivaa jätskin pakkasesta ja käpertyä sohvalle kuuntelemaan musiikkia. Tänään aikasin nukkumaan, koska huomenna on July 4th ja me lähdetään heti aamusta rannalle! :)

8 kommenttia:

 1. Hey Peppi,

  Hassu juttu en oo pitkään aikaan lukenut teidän blogia, mä asun myös Williamsburgissa! Majailen ihan Bedford Ave pysäkin vieressä. olis kiva treffata joku päivä! Mun jenkkinumero on 9143382713 koodailehan jos joudat drinkeille joku ilta!

  -Julia V

  VastaaPoista
 2. Hieno kämppä. Oon kyllä niin kade. Haluisin itse kans asua Lontossa, L.A:ssa taikka New Yorkissa.. edes jonkun ajan.. :D

  VastaaPoista
 3. On kyllä aivan ihanan näköinen koti teillä! Toi keittiö varsinkin, sehän on ihan täydellinen!<3

  VastaaPoista
 4. Ääh, täälläkin Nykki-kuume nousee!! Voisinpa kans muuttaa sinne, tai edes tulla käymään!

  VastaaPoista
 5. toi kämmpiksien kanssa asuminen on varmaan aika yleistä siellä. vähän niinkuin Lontoossakin. harva asuu yksin ellei ole rikkaat vanhemmat, muuttavat vasta omaan kun muutetaan avoliittoon... suomessa vaan tuntuu monille vieraalta ajatukselta asua vielä aikuisenakin kämppiksien kanssa, etenkin työssäkäyvinä. mutta itestäni se on kivoin asumisenmuoto. on seuraa ja apua kun sitä tarvitsee. ja säästää ruuassa ja muussa jos tykkää kokkailla yhessä. ja tosi hieno toi kämppä! ei ollenkaan mitään mitä odottaa Nyciltä kun kaikkialla aina toitotetaan mitä minikokoisia luukkuja siellä on :D.

  VastaaPoista
 6. Viihtyisän näköinen lukaali :)

  VastaaPoista
 7. Ei vitsit, katoin noita sun alempia postauksias ja katoin ihan kateellisena New Yorkin kuvia. Ihan hirveen kaunista!

  Oon sulle niin kateellinen, ku oot päässy asumaan New Yorkiin(enhän mä tiedä millasta sun elämä siellä todellisuudessa on, mutta luulen et se on kuiteski aika ihanaa:D)

  Itekki tahtoisin joskus asua ulkomailla, en sillä et Suomi ois jotenkin paska maa, hyvähän tää on mutta haluan vaan kokea kaikkee uutta ja New York ois niiin siisti kokea silleen kunnolla, että ei vaan lomamatkoilla. Mutta ehkä vielä joskus, koska en mä vielä kamalan vanha oo:D

  Lisää saisit laittaa tollasia maisemakuvia jos vaan jaksat!:D

  VastaaPoista
 8. Hienon näköinen koti ja Nykki-kuume vaa nousee ja nousee näitä lukiessani ;) !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.