moretolove

white

white

lauantai 16. heinäkuuta 2011

KOVA IKÄVÄ!

Joitain on nyt oikein urakalla ärsyttänyt mun NYC-hehkutukset ja ikäviksenne joudun toteamaan, että valitettavasti niitä on tiedossa lisää, koska mulla on liian kivaa eikä huvita valittaa mistään..

PAITSI...

MIMMI-IKÄVÄSTÄ! Siis herranduudelis kun ei olla keretty juttelemaan aikaeron (ja mun todella naurettavan rytmin ja Mimmin mökkeilyn) takia oikeastaan ollenkaan ja vitsi miten ikävä onkaan sitä kaikkein läheisintä! Siskoani.


Viimeset viikot ennen lähtöäni meillä oli koko ajan ihan hirvee kiire, oltiin kireinä ja väsyneitä joten ei keretty oikein viettää taaskaan sellasta kunnon ystäväystäväaikaa ja nyt sen huomaa, kun on ollut kolmisen viikkoa poissa ja tekis hirveesti mieli jo päästä hengailemaan Mimmin kanssa.


Ollaan molemmat koukututtu myös Yatzyyn, joten turnaus on tiedossa heti kun palaan Suomeen loppukesästä.

Jos näätte Mimmiä niin rutistakaa sitä munkin puolesta ja Mimmi kun oot kuitenkin innoissas uudesta postauksesta kun heräät niin muista, että oot maailman paras ja rakkain ja mulla on kamala ikävä!

Mimmillä myöskin on mun Uno hoidossa ja täytyy sanoa, että siinä on kaksikko jotka haluaisin vaan lennättää tänne ja istuttaa meidän kattoterassille kanssani nautiskelemaan auringosta ja vaan hengailla rauhassa.

Oon kyllä erittäin etuoikeutettu, että elämässäni on niin paljon hienoja ihmisiä ja tärkeitä ystäviä. Mimmi on kuitenkin mun sisko ja se jonka kanssa meillä on ihan oma kielemme. Mimmille ei tarvitse mitään selittää, kun se ymmärtää sanomattakin.

Tasan vuosi sitten oltiin muuten Porissa tapaamassa Pharksua ja Mimmi sinäkin päivänä teki jotain sellasta jota vain tosiystävä tekee.

Haikailevin terkuin ja Mimmi-fiilistelyin,
Peppi One Piecensä sisältä.

10 kommenttia:

 1. ihanasti kirjotettu! aloin melkeen itkee:D

  http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kateellisten panettelua moinen ärsyyntyminen! Minä ainakin olen ihan taivaissa sun NYC-teksteistä, vitsit kun joskus vielä pääsis itsekin käymään siellä.. <3 Laita roppakaupalla lisää kuvia vaan! :D Ja hei, täytyyhän ihmisellä olla päässä vikaa jos on New Yorkissa ja _valittaa_ blogissaan?? :D

  VastaaPoista
 3. hei miten te tapasitte? :-------) ois kiva kuulla että mistä se lähti ja miten!

  VastaaPoista
 4. Kauniisti kirjoitit ystävästäsi!!!Olispa mullakin ystävä.

  T.Anna

  VastaaPoista
 5. Ystävät on parasta maailmassa! Paras ystäväni on oma mies -mutta kaipaan naispuolistakin ystävää...kun on niin yksinäinen kun metsästys-ja kalastus kutsuu kultaani...kelpaan kyllä kippariksi joskus ja pusuttelukaveriksi väijytykseen, jos saadaan lapsenvahti. Pamela koirani on naispuolisista tyypeistä hyvä ystävä, mutta koiran ja ihmisen elämä eroaa hieman...ja tytär on ihan eri asia kuin ystävätär -tyttärelle pitää pystyä opettamaan elämän eri juttuja -ystävätärtä ei enää opeteta! Täällä vielä odotetaan ystävätärtä...ja ikää on 33

  VastaaPoista
 6. Heip.. olisi kiva tietää missä te ensikerran tapasitte :D Ootte aivan mahtavia!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun ootte noin hyvät ystävät! musta kaikilla pitäs olla tollanen kaveri kun sulla on Mimmi!

  VastaaPoista
 8. Ystävät on yhtä kuin perhe. Ystävyys on tärkeintä.

  VastaaPoista
 9. mietin vaa täs ku ootte joskus kirjotellu siitä jostain kalenterihommasta, että tuleeko se nyt tälle syksyä vai koska?? btw ehkä ihanin postaus ::)))

  VastaaPoista
 10. Hienoa tekstiä :)
  ja yatzy<3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.