moretolove

white

white

maanantai 15. elokuuta 2011

FLOW sunnuntaita!

Palataanpa vielä hetkeksi eiliseen, ennenku täytyy keskittyä tähän päivään. Suuntasin iltapäivästä alueelle ja matkalla Umeshuun hakemaan sushia törmäilin ihaniin Joensuulaisiin kavereihini.


Joni ja Noora. :)


Rakkaani, eli Anna jota on ollut ihan hirvee ikävä! JA JOKA MUUTTAA TURKUUN TÄLLÄ VIIKOLLA! Hui.


Umeshun jonosta bongasin ihania tyttöjä ja rupes naurattaa, kun huomattiin tää kenkävillitys.. Mitkäs kengät luulette olevan suurinta huutoa meidän kaveriporukassa? :D


Ihania tyttöjä. :)
:D


Törmäsin myös Pinjaan ja Villeen! (Tiesittekö muuten, että Mimmi on vuooosia sitten parittanut tän pariskunnan! Aika hyvä paritus, nää on maailman sulosimpia.)


Shafin kaveri päätti ottaa meistä tämmösen "hyvän" yhteiskuvan. :D


Kenkäjuttu jatkuu...


Ihanat tyttösein!!!!


Ja mun lempparipoikia! Jyri ja Kimi oli kuvailemassa Flow dokkaria! Pablot jyrää. :)
En malttanut ottaa tyyliin yhtään kuvaa Kanyesta, ku piti tanssia, kiljua ja itkeä! :D


SIIS MIKÄ SHOW!!!!!!!!! Ihan käsittämätön. Mä tiesin, että siitä tulee hieno mutta näin hieno? Kanye rakastan sua!! Kanye kyynelehti, Peppi kyynelehti ja yleisö oli ihanasti mukana. Paras keikka varmaan koskaan ja ahh kyllä mä vaan oon niin ilonen, että menin.

Kiitos Flow Festival ihan mielettömän kivasta viikonlopusta. Flow on kevyesti mun lemppari festari Suomessa nykyään, kaikki yleensä toimii ja kaikki on tarkkaan mietitty.

Nyt täytyy alkaa valmistautua Mimmin näkemiseen ja treffeihin Tinien kanssa! JES VIHDOIN Tinie on Suomessa ja meidän olis tarkotus käydä vähän jututtamassa herraa ennen keikkaa. :)

Pusuja!


5 kommenttia:

 1. Mulla meni Kanyesta täysin maku, kun se ryntäsi lavalle vähättelemään Taylor Swiftin voittoa silloin pari vuotta sitten MTV-gaalassa.

  Mitä mieltä sä oot siitä, Peppi? Eikö ollut aika pskamainen temppu?

  VastaaPoista
 2. Mielestäni täysin mediatemppu, saattoi jopa olla etukäteen käsikirjoitettu. Tai sitten ei. :) En lähe arvostelemaan, kun en taustoja tiedä.

  VastaaPoista
 3. No mene ja tiedä. Itse en usko että kyseessä oli mediatemppu. Mutta toivottavasti Kanye oppi jotain tuosta tapakusesta. Esim. nöyryyttä. :D

  Hyvää musiikkiahan se tekee, ei siitä pääse mihinkään. :) Have a toast, vai mikä sen biisin nimi nyt olikaan, on yksi lemppareistani!

  VastaaPoista
 4. Mediatemppu..hmmm.. aika surkealla lopputuloksella. miksi haluta tehdä mtn mediatemppua josta saa kusipään maineen?? melko huonoa mainontaa sanoisin. joo kaikkia ei voi miellyttää mutta kyllä noilla "mediatempuilla" on rajansa..... vaikka onkin lahjakas tyyppi niin idiootti ei tartte olla. onhan ton tyypin kommentteja saanut lukea lehdistä että ei taida olla silläkään ihan kaikki "natsit bunkkerissa" :) -ella-

  VastaaPoista
 5. Ruskeet läiskät poskilla uus viilee juttu?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.