moretolove

white

white

maanantai 29. elokuuta 2011

JOOJEEJOOJEEEEEE!

En voi vielä lopettaa, koska mun mielestä tästä tuli ehkä just yks parhaista maanantaista koskaan!!!

BEYONCÉLLE JA JAY-Z:LLE TULEE VAUVA!!!!!!
(tähän joku 5 miljoonaa sydäntä), mun mielestä se vaan on niiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa.

Kattokaapa tää ja kattokaa ylpeän isän fiilistelyt lopussa.. Mulla yllättäen valui vuolaasti kyyneleet. Nykyään tulee koko ajan paljon huonoja uutisia ja joutuu lukea mitä kauheempia asioita, niin tällaiset hyvät uutiset jotenkin liikuttaa ihan hirveesti ja tekee iloiseksi.Ei hätää, tästä ei ole tulossa Pepin Beyoncé-blogia, palataan postauksella siis illemmalla. :)


14 kommenttia:

 1. 1 + 1 olikin kolme? ;) ♥

  ♥ Leetta

  VastaaPoista
 2. Mitähän ihmettä just tapahtui? :D Beyonce ei (enään) kuulu mun kuluttaman musiikin ykkösnimiin, vaikka tykkään siltikin vielä kovasti! Mutta kun katoin tota niin jotenkin tuossa sen esiintymisessä oli vielä tavallistakin enemmän fiilistä ja se oli jotenkin ihan uskomattomalla tavalla läsnä! Ei olleet mullakaan kyyneleet kaukana :P Ja voi minkä näkönen oli isukki lopussa :))

  VastaaPoista
 3. Ihanata, ihanata. Beyonce ei ole meikalaisenkaan lemppari mutta hyva esiintyminen oli kylla ja Jaykkis lopussa ihan mielettoman ihana. :D
  Lisaksi, kuinka monta modulaatiota voi yhdessa biisissa olla? Tassahan niita oli enemman kuin koko Euroviisujen finaaleissa konsanaan :D

  VastaaPoista
 4. Luin tuon jutun aamulla iltalehden sivuilta, ja ajattelin heti sua!:D Ja yllättäen nyt pari tuntia myöhemmin täältä löyty tämmöinen! Ootte upeita! ♥

  VastaaPoista
 5. aika ihana <3 beyoncé on kyllä mahtava. hänestä tulee varmasti maailman paras äiti. mutta kuka ihme toi äijä oli joka kans tais tirauttaa tos lopus muutamat kyyneleet? michael jacksonin näkönen pikkujunnu??

  VastaaPoista
 6. USKOMATON energia etenkin tos laulun loppupuolella!! Beyonce ei ole ykkösmusavalintani, mutta wau, upea nainen ja upea esitys!

  VastaaPoista
 7. "michael jacksonin näköinen pikkujunnu" Tarkotit varmaa lady gagaa :P

  VastaaPoista
 8. IHANAA, beyoncesta tulee loistava äiti<3 on se varmaan hienoo kun äitinä on (mun mielestä) maailman uskomattomin nainen!

  VastaaPoista
 9. Niin söpöä! Miten ihana pari, niistä oikeen huokuu rakkaus, onnellisuus ja vanhemmuuden tuoma ilo<3 Äitikin oikeen loistaa!

  VastaaPoista
 10. Ei ihan kuulu asiaan, mutta huomaa kyllä kuka on tuolla Amerikassa tällä hetkellä lahjakkaimpia naisartisteja, Beyonce voi luottaa täysin lauluäänensä voimaan, ei tarvitse mitään erikoisia alter egoja (Lady Gaga) tai jotain ihmeellisiä asuja (mm. Katy Perry ja Nicki Minaj) pärjätäkseen tuolla alalla.. Ehkä nuo toiset sitten paikkailee tuolla muulla sekoilulla heikkoa lauluaan tai ylipäätänsä vähäisiä musiikillisia taitojaan. Love on top on kyllä mun tän hetken lempparibiisejä, vaikka en erityisemmin Beyonce-fani olekaan! :) Ja vauvauutinen piristi munkin päivää! :D

  -Inka

  VastaaPoista
 11. Oli kyllä ihana uutinen <3 heistä tulee varmaan mahtivanhemmat.

  ps. ihana blogi teillä, ihan sama millainen päivä on ollut, niin aina piristyy kun tätä lukee :)

  VastaaPoista
 12. Ihana ihana ihana!!! Tuleva äiti ja isä olivat molemmat niin onnellisen näköisiä.

  Katsoin ton videon jo aiemmin tänään, nyt se oli näköjään poistettu :(

  naela

  VastaaPoista
 13. hahahah ai toi michael jackson-tyyppi oli siis LADY GAGA !? :D what the fuck...on siinä sekopää muija! miks toi video on poistettu??

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.