moretolove

white

white

keskiviikko 31. elokuuta 2011

MAMMAT RIIVAA!

Hei pakko jakaa tää teidän kanssa. Tuolla on niiiin harmaa ja pimeä ilma, mutta tää laittaa naurattamaan saman tien. Hyvälle tuulelle saava musiikki on kyllä parasta. :D"Yötä ja päivää naiset ovella jyskyttää." Bongasin muuten tanssijoiden seasta mm. meidän tulevan poikaystävän Heikki Sorsan. (Hänelle ei ole asiasta vielä ilmoitettu, mutta kyllä me keretään...)

Huomatkaa Mimmin illan postaus, perjantaina nimittäin pamautetaan Raisioon ja lauantaina Poriin ja toiveina olisi saada pari lukijaa stailattaviksi Gossipin vaatteilla! Eli nyt kaikki yli 44 kokoiset mammat (kerranki meitä isompiakin halutaan johonkin :D) viestiä tulemaan!

12 kommenttia:

 1. Vähän ihana! Piristää flunssan ja harmauden keskelläkin kummasti :)

  VastaaPoista
 2. ei ei ei, heikki on miun tuleva poikaystäväni. en vain ole vielä koskaan uskaltautunut vierailemaan hänen isänsä luona, kun olen naapurissa ollut ja tiennyt hänen olevan käymässä. isänsä kertoo aina tarinoita heikistä.

  VastaaPoista
 3. Hahha. Kyllä lähti aamu käyntiin naurulal kun tuon videon katsoi. :)

  VastaaPoista
 4. Sori tytöt, Heikki on varattu...siis TOSI varattu!

  VastaaPoista
 5. Joo ei hätää, ollaan kyllä tietoisia tästä. Meillä on aina ollut useampia poikaystäviä, vaikka seurusteltaisiinkin. Sama pätee poikaystäviin! Ei kannata ottaa liian vakavasti näitä puheita. ;)

  VastaaPoista
 6. Oon kuunnellut tätä biisiä niin paljon että aina kun kuulen radiosta sen alkuperäisen niin väkisinkin alan laulaa näillä sanoilla sitä :D Kuulostaa kyllä yllättävän samalta ne sanat siinäkin.

  VastaaPoista
 7. Haha piristää tätäki räkänokkaa
  tää biisi:P

  Paras toi mammat riivaa:P

  Onneks jo hiukan parempi olo!

  Jamssi

  VastaaPoista
 8. Kertokaas ny pöjälle kuka noista häiskistä on sorsa?

  VastaaPoista
 9. tuli nähtyy livenä toi biisi tossa viikonloppuna :) eiku perjantaina ..

  VastaaPoista
 10. ei liity mitenkään videoon, mutta vilkaskaapa sellanen tumblr ku marfmellow, hyvällä tavalla hullu tyyppi..ja oih kaikki sen hiukset ja vaatteet! :D

  VastaaPoista
 11. Moi !
  Näin sut ja Mimmin tänään, olitte just tulossa ulos aleksanterinkadun h&m:stä mutten viittiny tulla moikkaamaa ku menitte aika vauhdilla toiseen suuntaan :) Teil kummallaki oli kivat vaatteet päällä ! :)

  VastaaPoista
 12. Voi, olisin niin halunnu ilmoittaa kaunotar-ystäväni malliksi Poriin, mut hänel ei kuulemma ole kanttia tarpeeksi :-( harmi

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.