moretolove

white

white

lauantai 27. elokuuta 2011

One plus One equals Two

Tehän ootte saaneet kuulla vaikka jo kuinka paljon mun Beyoncé-rakkaudesta, mutta nyt on pakko jakaa teidän kanssa jotain mitä äsken löysin.

Tää on ollut yks ihan lemppareista biiseistä levyltä, koska tää vaan on niin kaunis ja saa mut melkein aina kyyneliin. Nyt biisiin on tehty todella simppeli video ja siis voi herranpieksut miten kaunis tuo nainen onkaan. Mä olen aina pitänyt Beyoncéa yhtenä maailman kauneimmista ihmisistä, mutta oikeasti. Huhhuh. (En muuten oo aiemmin tiennyt, että sillä on vasemmassa nimettömässä sormuksien lisäksi tatuointi. Mähän siis oon sitä mieltä, että Jay-Z ja Beyoncé on maailman ihanin pari ikinä, vaikka en niiden avioliitosta tiedäkkään mitään. :D)Nyt kuuntelen vielä kerran tän biisin, lähetän paljon rakkautta New Yorkiin ja sitten lähdetään Unon kanssa rentoutumaan yhdeksi yöksi Kirkkonummelle.

"I don't know much about algebra, but I know one plus one equals two
And it's me and you, thats all we'll have when the world is thru"

8 kommenttia:

 1. en tykkää YHTÄÄN tosta biisistä

  VastaaPoista
 2. Beyoncé ♥ En ymmärrä, ihan sama mitä tuo nainen tekee -kaikki uppoo tähän tyttöön!!

  VastaaPoista
 3. Moi tytöt!

  Ihailen tosi paljon elämänasenteitanne ja tapaa jolla levitätte sanomaa siitä, miten jokaisen tulisi rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on :)
  Mutta yksi asia vain mietityttää... Ylipaino on todella, todella huonoksi terveydelle :/ Eikö teitä pelota, että levitätte väärää sanomaa? Ihmisten tulisi kuitenkin olla terveitä. Olette luonteeltanne varmasti mahtavia, mutta olisi kiva katsella mahtavia asenteitanne vielä pidempään, ennen kuin ylipainon tuomat ongelmat vie :/

  VastaaPoista
 4. Ylipaino toki lisää riskiä sairastua. Näissä läskipuheissa ei kuitenkaan kovin usein oteta huomioon sitä, että kaikki läskit eivät ole överiläskejä (joilla siis nuo terveysongelmat lähinnä ovat) ja että myös lihavissa on suht terveellisesti eläviä ihmisiä, jotka liikkuvat, välttävät esim. "pahoja rasvoja" jne. Hoikkuus ei myöskään ole mikään automaattinen terveyden tae, vaan se terveys ja pitkä ikä rakentuvat nimenomaan elämäntavoille.

  VastaaPoista
 5. Sori vaan, mutta bloginne on yhtä paha kun pro-ana blogit. Jos teistä on hauska kannustaa tuhansia ylipainoisia kuolemaan niin olkaa hyvä ja jatkakaa.

  Jos haluatte kuolla, niin hankkikaa apua. Alotakaa harrastus ja syökää hyvin, mutta lopettakaa ylisyöminen.

  Älkää sairastuttako muita omaan laiskuuteenne. ja sana: "isoluinen" on pelkkää puhetta, olette kuolemassa ylipainoonne.

  VastaaPoista
 6. Huoh, millaköhan faktoilla toikin anonyymi oikeuttaa: olette kuolemassa ylipainoonne juttunsa..
  Peppi on sanonut, etta hanella on ainakin kaikki arvot ollut kohdillaan ym.

  Miten joku jaksaa.

  VastaaPoista
 7. Ööö nyt pisti kyllä ärsyttämään nuo ylemmät kommentit. Eihän Mimmi ja Peppi ketään ole kannustanut ylipainoon tms., he vain yksinkertaisesti kannustavat kaikkia olemaan tyytyväisiä omaan itseensä koosta, ulkonäöstä tai muusta seikoista huolimatta(/ansiosta ;))!

  Sama kuin väittäisi että tupakoiva bloggaaja kannustaa kaikkia juhlistamaan röökin ilosanomaa, ei kyllä mee ihan näin?

  En vaan pysty käsittään noin kapeaa näkökulmaa...

  -Lilla

  VastaaPoista
 8. http://www.iltalehti.fi/viihde/2011082914281024_vi.shtml !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.