moretolove

white

white

torstai 25. elokuuta 2011

Rakastan Regattaa!

Suomessa yksi parhaista asioista on Helsinki. Kaupunki jossa olen syntynyt, varttunut teinistä aikuiseksi ja asunut monessakin eri paikassa. Me ollaan nyt parina iltana istuskeltu Kiran ja Jannikan kanssa Regatassa, joka on kahvila Hietsun vieressä. Siellä teetä siemaillessa tulee sellainen "On ihanaa olla Suomessa"-olo, joka on ollut mulla valehtelematta vähän hakusessa nyt viime aikoina. Mulla on oikeesti iso ikävä New Yorkiin enkä olisi ihan vielä ollut valmis tulemaan tänne. Onneksi työt on niin kivoja ja ystävät on niin ihania, että ei kuitenkaan harmita olla täällä ja oonkin nauttinut jokaisesta hetkestä. Niin ja onneksi sinne pääsee suhteellisen helposti sitten kun työt antaa myöten.


Regatta on kaunis.


Sieltä saa herkullisia korvapuusteja ja munkkeja.




Ihanat tytöt ja ihana maisema.


Tätä katsellessa mieli lepää...


Ja näiden kanssa höpötellessä sitä unohtaa kaikki ikävät ja muut...


Tämä on vene!


Asuna eräänä iltana oli:
Lasit: Pieces
Paita: H&M (L)
Laukku: Vintagea New Yorkista
Hame: Veromoda (42)
Leggarit: Pieces (L)
Converset (37)

Regatan jälkeen siirryttiin Kulosaareen pienelle iltakävelylle.


Kaunista, niiin kaunista.


Mukana myös yks tollainen söpöliini. :)

Nyt kaivaudun peiton alle skypettelemään Uno kainalossani ja kaivelemaan uusimmat uutiset siitä hurrikaani-pirulaisesta.


Olette ihania, tiedättehän sen? :)

28 kommenttia:

 1. Ihanaa luettavaa koko teksti. Tuli kauheen hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 2. Helsinki ei todellakaan ole aidon suomalaisen mielestä yhtään mitään. Aito Suomi on muualla.

  VastaaPoista
 3. Minä se rakastan Helsinkiä ja niin myös maaseutua. Turha tulla arvostelemaan toisen mielipiteitä. :)

  VastaaPoista
 4. Helsinki ei enää ole Suomea. Se on jo osa tulevaa liittovaltiota. Nautitaan me aidot, kehäkolmosen ulkopuolella asuvat suomalaiset aidosta Suomesta vielä kun voimme!

  VastaaPoista
 5. tosi kiva postaus!:) hei halusin kysyä semmosta että mistä noi converset mahtaa olla? oon ite kissojen ja koirien kanssa metsästäny just punasia ja lyhytvartisia. Ne on niiiiiin ihanat että mun on ihan pakko saada! :)

  VastaaPoista
 6. Hahah, nähtiinhän se taas: helsinkiläisen mielestä Suomessa on Helsinki ja "maaseutu".. ;)

  VastaaPoista
 7. Itsehän olen 10v elämästäni asunut maaseudulla 35km Helsingistä lehmien ja lannan keskellä. Huomenna menen jälleen sinne, koska rakastan olla siellä! Jotenkin niin hassua, että ihmiset jaksaa edes ruveta vääntämään jostain tollasesta. Mä olen helsinkiläinen ja rakastan tätä kaupunkia, mutta unelmissani saan joskus ison talon maalta. :) Ikävä tuottaa pettymys.

  VastaaPoista
 8. Niin ja Converset on New Yorkista,en tiedä saako Suomesta tuota väriä? :)

  VastaaPoista
 9. Voii luoja ihmiset. JOs täs maas ei ois (edes) Helsinkiä, ni ois tää maa kyllä melko :(

  Ja mitä se teiltä muualla asuvilta on pois jos joku rakastaa Helsinkiä??

  VastaaPoista
 10. Anteeksi, ei mitään henkilökohtaista, mutta onko ihan oikein luoda positiiivista kuvaa ylipainoisuudesta? Se jos mikä johtaa ennen aikaiseen kuolemaan. Ylipaino on suhteellisen helppoa selättää oikeilla valinnoilla, eikä normaalipainoa ylläpitääkseen tarvitse tinkiä paljoakaan lempiherkuista..

  VastaaPoista
 11. Onko väärin tykätä itsestään vaikka onkin ylipainoinen? Onko väärin nauttia elämästään vaikka painoindeksi ei olekkaan siellä "normaalin" kohdilla? Onko oikein jos hoikka ihminen syö munkin? (kyllä?) Onko oikein jos lihava ihminen syö munkin (No ei tietenkään hei.....).. Onko sinun asiasi puuttua minun lihavuuteeni? (Ei ole.) Onko minulla joku tarve tulla kommentoimaan jotain sinun valintaasi elämässäsi? (Ei todellakaan ole.)

  Siinä vastaukseni. Ei mitään henkilökohtaista, mutta oikeasti - jos te jaksatte suoltaa näitä kommentteja niin käykää edes tutustumassa mitä More To Love oikeasti on. Se ei ole lihavuuden ihannoimmista, se ei ole kannustamista lihavuuteen, se on vain elämästään nauttimista ja itsensä rakastamista. Sitä mihin meidän jokaisen tulisi pyrkiä ihan joka päivä. Piste.

  VastaaPoista
 12. HYVÄ PEPPI! <3 Anonyyminä on helppoa alkaa arvostelemaan ;)

  VastaaPoista
 13. Kyllä jotain täytyy olla minä-kuvassa pielessä, jos sitä noin ikävällä tavalla puolustaa. Tottakai täytyy olla sinut itsensä kanssa, mutta ylipaino on sairaus muiden joukossa. Kyllä täytyy pystyä vastaanottamaan myös kritiikkiä, jos nettiin lähtee kirjoittelemaan. Anonyymi on pakko olla, kun ei noissa vaihtoehdoissa ole meikäläiselle tunnistautumisen mahdollisuutta. t. elisa

  VastaaPoista
 14. Elisa: Joo nimenomaan sitä tämä kyllä on eikä suinkaan ehkä jo pienoista ärsyyntymistä siihen, kun ihmiset tulee kertomaan asioita ilman, että oikeasti vaivautuvat ottamaan selvää. :)

  VastaaPoista
 15. "Helsinki ei todellakaan ole aidon suomalaisen mielestä yhtään mitään. Aito Suomi on muualla"

  On muuten huvittavaa, miten helsinkiläinen (ja nyt puhun aidoista syntyperäsistä helsinkiläisitä, joilla ei ole tarve lesoilla ja pilata omaa mainettamme muualla Suomessa, sen hoitavat hesalaiset meidän puolesta), ei ole oikeutta olla ylpeä omasta kotiseudustaan. Jos esim. kuopiolainen vääntää sitä murrettaan ylpeänä, se on tosi hienoa, mutta auta armias, jos helsinkiläiseltä vahingossa eksyy muutama slangisana, niin me ollaan ylpeitä kusipäitä, jotka haluaa leveillä "kaupunkilaisuudellaan" (mikä on jo itsessään niin huvittavaa, onhan Suomessa monta muutakin isoa kaupunkia). Itse koen ainakin tosi ikäväksi sen, että jos menen käymään esim. Lappeenrannassa, mulle ollaan mukavia niin kauan kunnes joku kysyy mistä olen ja annan vastauksen, jonka myötä alkaa yleensä hirveä haukkuminen.

  Ja ihan tiedoksi, niitä aitoja stadilaisia asuu nykyään huomattavasti enemmän alueilla, jotka vielä 40-50 vuotta sitten olivat "pöndellä" (koillis ja pohjois-Helsingin alueet mm.) Kuinka moni teistä on käynyt Helsingissä ollessaan muualla kuin ydinkeskustassa? Tervetuloa katsastamaan Tuomarinkylän ulkoilualueita, keskuspuistoa, Vanhan Kaupungin lahtea, ylipäätänsä eri asuinalueita (esim. Tapanilan puutaloalue yms). Ja kyllä itse ydinkeskustakin on todella kaunis, erityisesti kesällä.
  Todella monen ulkopaikkakuntalaisen mielestä Helsinki loppuu suurinpiirtein Vallilaan ja kaikkein huvittavinta on, että ne muualta tänne opiskelemaan tulevat haluavat muuttaa asumaan ylihinnoiteltuun kusiseen 15 neliön yksiöön johonkin Kallioon, koska se on vaan niin "helsinkiläistä" (NOT!).

  Ja millä tavalla esim. oma suomalaisuuteni eroaa kehä III ulkopuolella asuvan suomalaisuudesta? Oma sukuni on saapunut Suomeen 1600-luvun lopulla, ja sen jälkeen suvussa ei ole muuta ollutkaan kuin suomalaisia, joten koen olevani aika täysiverinen sen asian suhteen.

  VastaaPoista
 16. aivan ihana toi farkkuhame! voisin käydä itelleki ostaas ;)

  mun blogissa on meneillään arvonta::)
  http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/2011/08/arvonta.html

  VastaaPoista
 17. Elisa:

  Ylipaino ei ole sairaus. Ylipaino on riskitekijä sairastua.

  Lihavuus ei ole hyvä asia, jokainen ylipainoinen sen tietää. Toiset meistä kuitenkin elää, rakastaa, matkustaa, tanssii, laulaa, nauttii ja nauraa siitä huolimatta. Kukaan tuskin lihottaa More to Lovin takia itseään tarkoituksella ylipainoiseksi.

  Toiset polttaa tupakkaa, harrastaa suojaamatonta seksiä, ylittää kadun kohdasta jossa ei ole suojatietä, ajaa kännissä autoa, matkustaa eksoottisiin maihin, harrastaa extremelajeja, juo alkoholia, käyttää huumeita, kilpa-autoilee. Elämä on sarja tapahtumia, joka päättyy kuolemaan. Jokainen teko, minkä teet voi olla viimeisesi. Laihatkin sairastuu ja kuolee. Mikä oikeus kenelläkään on puuttua toisen elämään ja kieltää näyttäytymästä julkisuudessa vain siksi että tekee tai on jotain mikä ei ole terveellistä?

  Paino ei ole syy jättää elämättä vaan elää voi painosta huolimatta. Hanki sinäkin oma elämä.

  VastaaPoista
 18. Kiitos ihanat. Nyt puhutte asiaa sekä helsinkiläisyydestä että lihavuudesta! :)

  VastaaPoista
 19. "Onko väärin tykätä itsestään vaikka onkin ylipainoinen? Onko väärin nauttia elämästään vaikka painoindeksi ei olekkaan siellä "normaalin" kohdilla? "

  Mielestäni on, jos tietää, että tätä blogia lukee moni nuori ja olette tavallaan roolimalleja näille. Ylipaino on erittäin iso ongelma Suomessa ja maailmassa yleensä, niin toivoisin aikuisena, että lasten esikuvat tukisivat terveitä elintapoja ja toimisivat hyvänä esimerkkinä.

  Jos itse olisin nainen ja vaaka näyttäisi sen sata kiloa, ottaisin elämäni ykkösprioriteetiksi normaalipainon tavoittelun.

  VastaaPoista
 20. More to lovea lukevat nuoret ovatkin niin fiksuja että jättävät moiset ylläolevat kommentit omaan arvoonsa,elämästä nautitaan kokoon katsomatta ja hyväksytään kaikki!!
  Jo menee synkäksi elämä jos ei ole muutaa tavoiteltavaa,kuin normaalipaino.
  Onneksi meillä muilla on elämässämme paljon muuta ihanaa kuin vaakaan tuijottelu =)
  IHANAA SYKSYN ALKUA PEPILLE JA MIMMILLE!! -Paula-

  VastaaPoista
 21. Onko ihmisellä sitten joku yhteiskunnallinen velvollisuus elää tietyllä tavalla ja kuolla oikean ikäisenä oikeisiin sairauksiin? Kaikkien tunnettujen terveysriskien minimoimisellakaan ei voi saada täydellistä elämänlaatua tai ikuista elämää - kukin tehköön siis itse omaa elämäänsä koskevat päätökset.

  Millaisen esimerkin nuorille naisille antaa henkilö, joka arvostelee toisten vartaloita ja päättää sen perusteella, ovatko nämä sopivia roolimalleiksi? Mikä lihavuudessa on niin pelottavaa?

  VastaaPoista
 22. Voi voi sentään, mitä kinastelua täällä kommenteissa.

  Mutta tuli mieleen, että jos tykkäät tuosta Regatasta, toinen ihana paikka voisi olla Majakkalaiva Relandersgrund joka nykyään toimii kahvilana ja terassina. En tiedä, onko sillä omia kotisivuja, mutta se sijaitsee meritullintorilla. Ihan vaan vinkkinä, että kannattaa käydä katsastamassa jos liikkuu lähellä :D

  Ja kyllä, Helsinki on ihana paikka.

  Peace and love, Marika

  VastaaPoista
 23. "Mielestäni on, jos tietää, että tätä blogia lukee moni nuori ja olette tavallaan roolimalleja näille. Ylipaino on erittäin iso ongelma Suomessa ja maailmassa yleensä, niin toivoisin aikuisena, että lasten esikuvat tukisivat terveitä elintapoja ja toimisivat hyvänä esimerkkinä."

  Minkä takia se esimerkkien näyttö sysätään nykyään kaikille muille paitsi vanhemmille, joille se oikeasti ensisijaisesti kuuluu. Jos haluat, että lapsesi (tulevat tai jo olemassa olevat) noudattavat terveitä elämäntapoja, on se sinun tehtäväsi opettaa ne niille, ei bloginpitäjien.
  Ja mun mielestä toi ajattelutapa on muutenkin nuorien aliarviointia. Tuskin kukaan teini ajattelee blogia lukiessaan, että voisinpa itsekin lihota ylipainoiseksi. Sen sijaan blogia lukeva huono itsetunnon syystä tai toisesta omaava teini tätä blogia lukiessaan saattaakin saada potkua oman itsetuntonsa kohenemiseen ja hyväksyy itsensä paremmin.

  VastaaPoista
 24. Karjalasta kajahtaa26. elokuuta 2011 klo 17.18

  "Tuskin kukaan teini ajattelee blogia lukiessaan, että voisinpa itsekin lihota ylipainoiseksi. Sen sijaan blogia lukeva huono itsetunnon syystä tai toisesta omaava teini tätä blogia lukiessaan saattaakin saada potkua oman itsetuntonsa kohenemiseen ja hyväksyy itsensä paremmin."

  Tää oli pirun hyvin sanottu. Juuri tähän uskoisin kiteytyvän koko tämän blogin idean.

  Ja mitä Helsingistä sanottavaa on, niin itse itäsuomalaisena maalaistollona juuri kesän Helsingissä viettäneenä sanon vaan sen, että Helsinki on ihana. Helsingissä saa olla täysin oma itsensä, Helsinki tarjoaa jokaiselle jotakin, Helsingistä löytää ihan mitä ikinä haluaakaan löytää. Ennen kaikkea suvaitsevaisuutta, kansainvälisyyttä, kulttuurien kohtaamista ja vapautta (sekä jalankulkijoita kunnioittavat autoilijat). Jos loppu-Suomi osaisi ottaa edes hieman oppia siitä, mitä on toisen ihmisen kunnioittaminen ja ihmisten rikkaus, niin olisi ehkä muuallakin vapaampaa olla ilman, että täytyy pelätä punaniskajunttien hyökkäystä.

  VastaaPoista
 25. cute outfit! very inspiring, you look great! :)

  xo
  A_Riot
  www.thickthreads.net

  VastaaPoista
 26. Ois kysyttävää yhestä tosi vanhasta postauksesta ja toivon et vastaatte! Oon siis lähdössä nyciin syksyllä ja näin ton vanhan MTL New Yorkissa osa 1! -postauksen ja pakko kysyy et mikä kauppa se oli, jossa oli kauheesta snekereita ja kirjoititte et Mimmi sekoo siellä? Haluisin todella tietää ja mennä käymään!!

  VastaaPoista
 27. Kyllä ne pro ana sivut ovat sata kertaa pahempaa roolimallia nuorille naisille!

  Jos olet seurannut uutisointia, yksi vakavimmista nuorten sairauksista tällä hetkellä on masennus, joka monessa tapauksessa on seurausta liioista suoritus- ja ulkonäköpaineista. Pitkä ja huonosti hoidettu masennus on myös monen sairauden riskitekijä. Esimerkiksi vaikka syvemmät mielenterveyden häiriöt, päihdeongelmat ja sydän- ja verisuonisairaudet, syömishäiriöt. Lista on pitkä.

  Jos yksikin ylipainoinen nuori saa täältä esimerkin, että on oikeutettu elämään normaalia elämää ulkoisista seikoista huolimatta, blogin pitäjät tekevät arvokasta mielenterveystyötä. Jos joku tyttö tätä lukee ja oivaltaa, että on painostaan huolimatta oikeutettu ihmisarvoiseen elämään, tämä blogi voi säästää ihmishenkiä.

  Laihuus ei ole meille kaikille se tärkein tavoite elämässä. Moni meistä lihavista on jo oivaltanut, ettei se laihuus tuo onnea. Painoindeksi ei mittaa onnen määrää. Lihavuus ei ole suositeltavaa, mutta joskus se vaan on pienempi paha.

  Pieni ylipaino ei ole läheskään niin haitallista kun vakava masennus tai jojolaihdutus. Ja voin vaikka lyödä vetoa, ettei kumpikaan More to Loven tytöistä ei paina sataa kiloa. Minäkään en paina ja olen paljon kookkaampi (niin ja olen lihonnut jo ennen internettiä, että ei tarvitse epäillä, että olisin saanut huonoja vaikutteita blogeista).

  Että Peppi ja Mimmi jatkakaa tällä tiellä. Iloiset elämänmyöteiset postauksenne ovat arvokasta mielenterveystyötä!

  VastaaPoista
 28. Mun mielestä suomestakin täytyy löytyä jokaiselle jotakin. Täytyy löytyä isoa kaupunkia ja maalaiskylää. Kävin taas kesällä hesassa pitkästä aikaa ja tykkäsin niin paljon vaikka rakastankin länsirannikolla asumista. Itse en voisi kuvitella itse asuvani helsingissä mutta siellä on mahtavaa käydä! Voi olla että vihat helsinkiläisiä kohtaan johtuu joskus siitä että helsinkiläiset ajoittain (ei siis kaikki tai aina!) arvosteleva pienempiä kaupunkeja. Tänä kesänä olen monesti saanut kuulla sanat "eihän tässä tuppukylässä mitään tapahdu, meillä hesassa...". Mutta näitä löytyy kaikista kaupungeista.

  Jokaiselle jotakin! Ja aina saa omaa kotikaupunkiaan rakastaa kuten hullu puuroa!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.