moretolove

white

white

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

MTL-pipot tulee... PIAN!

Me ollaankin jo aiemmin kerrottu täällä, että lyötiin aikoinaan hynttyyt yhteen Villawoolin kanssa ja suunniteltiin More To Love-pipot. Tässä joku aika sitten käytiin hiomassa yhteistyö loppuun, lisättiin yksi pipo, vaihdeltiin vähän värejä ja malleja.Nyt pipot olis niinku valmiina suunnilleen ja niiden olisikin tarkoitus tulla myyntiin vielä tämän kuun aikana tonne Villawoolin nettikauppaan. Päädyttiin tähän ratkaisuun siksi, että sillon teillä kaikilla on niitä mahdollisuus tasapuolisesti tilailla. Toki varmaan mennään kaikkiin lumilautailu yms. tapahtumiin itse niitä kans myymään, että saadaan hyvä syy moikkailla kaikkia tulevia poikaystäviämme, eli söpöjä lumilautailijoita. :DKäytiin viime viikolla nappaamassa muutamia kuvia pipoista ja niitä tullaan näyttelemään sitten myöhemmin. Tässä kuitenkin vähän esimakua ja ehkä ilmeistä voi päätellä, että kivaa oli taas kuvailla ja ollaan kyllä aika fiiliksissä noista pipoista. :D


Tässä kaikki kolme mallia ja väriä.

Mikä näistä on teidän mielestä kaikkein kivoin? :)

Yhteistyö tavallaan blogin kautta saatu, toinen kavereista blogin kautta saatu ja kuvaajakin tais tietää meidän blogin ennenku tutustuttiin.

Kuvat: Pekka Keränen


49 kommenttia:

 1. Mun mielestä vaaleenpunanen on kaikista kivoin :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo vaaleanpunainen kolahtaisi Kalifornian joulussa.

  VastaaPoista
 3. Pinkki on ihana<3 saisko noit jostain ostettuu??

  VastaaPoista
 4. "Ps. Yhteistyö tavallaan blogin kautta saatu, toinen kavereista blogin kautta saatu ja kuvaajakin tais tietää meidän blogin ennenku tutustuttiin."

  :D<3

  VastaaPoista
 5. Tän kuun aikana pitäis tulla myyntiin! :)

  Iina: No ettei nyt epäselväksi jää. :D

  VastaaPoista
 6. Punanen ois kiva jos siinä ois järjettömän iso tupsu!<3 :D ja vaaleenpunanen, mut siinä taitaa jonkun näkönen tupsu olla? Mustasta en pidä vaan sen takii ku se ei oo iha miun väri.. :)

  VastaaPoista
 7. Kaikki on tosi sulosia, mutta itelleni sopivin olis varmaan musta tai punanen. :)

  VastaaPoista
 8. pakko saada! ehkä toi musta, se sopis hyvin kaikkien kanssa, tai sit toi vaaleenpunanen ku siinä on tollanen ihana tupsu, punanenki on kyllä tosi ihana, en osais päättää :D

  VastaaPoista
 9. Yhtä ihania kun tekin! Vielä ku noita tupsuvaihtoehtoja ois kaikissa väreissä. Menee kyllä hankintalistalle jokatapauksessa :)

  VastaaPoista
 10. ÄÄks ihanat!!! Ehdottomasti vaaleenpunainen!
  http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. voiku tossa punasessaki ois tupsu! :D

  VastaaPoista
 12. Kyllä tuo pinkki on aika pakko saada! :) niiiin söpö.

  VastaaPoista
 13. Onko tupsullusia pipoja kaikissa väreissä vaiko vaan vaaleanpunaisena? Minkälaista hintaluokkaa? Aivan ihania! Lisättäköön myös, että teillä on mahtava blogi, löysin sen aivan sattumalta etsiessäni tietoa AIDS haalarista. Olen jäänyt koukkuun täysin ja junamatkat kuluvat päivitä-painiketta klikkailemalla, joskos vaikka sattuisikin uusi päivitys tulemaan. Ikinähän en ole blogeja lukenut ;) ihania olette tytöt!! Kiitos päivieni piristyksestä!

  VastaaPoista
 14. Tollanen pinkku on ihana♥ pakko hankkia !(:

  VastaaPoista
 15. Lemppari pipo on ehdottomasti toi vaaleenpunanen!

  VastaaPoista
 16. vaaleanpunainen tupsupipo ehdoton ykkönen! (:

  VastaaPoista
 17. vooi, ihania kuvia! ei teistä kyllä muunlaisia saakaan :) Toi punanen on ihanainen! musta varmaan kyllä sopis mulle parhaiten... MUTTA KAIKKI ON IHANIA <3

  VastaaPoista
 18. vaaleenpunaseen tupsupipoon rakastuin <3

  VastaaPoista
 19. Onko mukava vittuilla lukijoille? Tämä todistaa sen, että toimitte kierosti, kun asiasta (piilomainonta) pitää tehdä tuollainen juttu.

  VastaaPoista
 20. Tupsut on suunniteltu vain mustaan ja pinkkiin, mutta katsotaan nyt mitä keksitään! :) Kerrotaan pipoista lisää myöhemmin!

  Anonyymi: Joo on tosi kivaa, onko kivaa vetää herne nenään jokaisesta asiasta tässä blogissa ja ymmärtää kaikki sarkasmi aina väärin? Kannattaisikohan lopettaa lukeminen jos oikeesti noin kovasti kaikki ärsyttää. :)

  VastaaPoista
 21. Awww, vaaleanpunainen varasti sydämmeni! Tosi ihana. (: Tahtooo!

  ps. vilkaiskaa omani blogini: http://kumiankkaprinsessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 22. ehdottomasti toi vaaleenpunanen!!:) minkä hintasia noi on?

  VastaaPoista
 23. ihania, mut ois kivaa semmosta ei-kutittavaa-matskua, eli puuvillaa. Kävis vaiks lenkkeilypipona!
  ja ihanaa ku tuutte Hämeenlinnaan!

  VastaaPoista
 24. tiedättekö jo mitä hintaluokkaa noi on? pakko saada toi vaaleanpunainen!! :)

  VastaaPoista
 25. Villawoolin pipot on todella laadukkaita ja yleensä n. 40e, eli samassa hintaluokassa mennään! :)

  VastaaPoista
 26. Vaaleanpunainen on täydellinen! <3

  VastaaPoista
 27. Vaaleenpunanen ja musta on kivoimmat, koska niissä on tupsu. (:

  VastaaPoista
 28. Mutsa on kiva. Ku se käy sit kaikkii asuihin. Ja siin on tubsu.

  VastaaPoista
 29. Ehdottomasti toi musta. Tykkään.

  VastaaPoista
 30. Pinkki ja musta<3 Ootte ihania ja ihania kuvia! Tulee sellanen fiilis et syksy on täällä mutta meitä ei haittaa!! :))

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 31. Must toi vaaleanpunainen aivan ihana :) voin kuvitella sen just lumilautailessa päähän :) tosi söpö ja tyttömäinen!

  VastaaPoista
 32. Oon tykännyt lukea teidän blogia jo useamman vuoden. Olette olleet ihania, inspiroivia ja aitoja muiden blogien joukossa!

  Viime aikoina mua on alkanut ärsyttää suunnattomasti koko piilomainonta- ja blogilahjajupakka. Mua ärsyttää ihmiset, jotka vetävät kateellisuuskortin esiin ja jauhavat asiasta loputtomasti tutustumatta faktoihin, mutta olen myös ärsyyntynyt teidän ylimieliseen ja piittaamattomaan tyyliinne suhtautua asiaan.

  Kuten kerroin tykkäsin teidän avoimuudesta ja rennosta tyylistä, joten toivoisin sitä myös mainonnan ja yhteistöiden kanssa. Tarkat tiedot blogilahjoista ovat ilmestyneet blogiin vasta hiljattain, kun piilomainonta on noussut esille - tämä on valitettava fakta. (Teidän bloginne ei ole poikkeus, muissakin blogeissä on käynyt samoin)

  Kuten monet muutkin, peräänkuulutan vain avoimuutta ja reiluutta lukijoita kohtaan! Eniten ottaa päähän se mikä on käynyt jo tässäkin kommenttiboksissa: jos joku kritisoi kehotatte lopettamaan koko blogin lukemisen.

  Ilman lukijoita ei olisi teitä, olette tätä itsekin sanoneet. En varmasti ole ainoa joka tykkää blogistanne mutta on äimistynyt nykyisestä menosta. Jos More to Love on brändi, on blogi osa tätä brändiä (sillä ei ole väliä onko se teidän tulonlähde varsinaisesti vai ei). Tästähän kaikki alkoi ja tähän teidät ja More to Love -brändi väkisin yhdistetään. Itse olette tuotteistamisen tielle lähteneet, joten jokainen lukijanne on More to Love -tuotteiden potentiaalinen asiakas. Brändikuvaa täytyy pitää yllä myös kommenttiboksissa. Ilman lukijoiden ylenkatsomista (ts. "sarkasmianne") olisin vaikka saattanutkin ostaa pipon, mutta nyt en. Tämä näin kärjistäen, ette tietenkään kirjoita blogia jotta jokainen lukija pipon ostaisi, mutta jokaisen lukijan kohtelu on silti avainasemassa.

  Kaikesta huolimatta aion jatkaa bloginne lukemista, koska pidän teistä. Blogin pitäisi olla vuorovaikutusta lukijoiden kanssa ja toivottavasti teille saa antaa myös vähän kurjempaa palautetta, ettekä halua lukijoiksenne pelkästään vankumattomia ihalijoitanne vaan myös meitä, jotka lukevat blogia kriittisemmin.

  VastaaPoista
 33. 40€? Oikeasti? :( Voi harmin paikka, ehdin jo ihastua etenkin tuohon mustaan ihan täysillä.. Oma periaate on, että en mistään vaattesta suostu maksamaan yi 30€, kengissä raja on 50... Kun ei työttömällä ole tuota rahaa oikein ylenmäräisesti..

  VastaaPoista
 34. "Anonyymi: Joo on tosi kivaa, onko kivaa vetää herne nenään jokaisesta asiasta tässä blogissa ja ymmärtää kaikki sarkasmi aina väärin? Kannattaisikohan lopettaa lukeminen jos oikeesti noin kovasti kaikki ärsyttää. :)"

  Hieraisin silmiäni, kun luin tätä vastinetta kommenttiin. En olisi todella uskonut Moretolovesta tällaista. Anonyymilla oli ihan asiallinen kommentti, mutta nyt taitaa ollakin niin, että MTL:llä ovat arvot sekaisin.

  Teidän pitäisi olla ammattilaisia ja roolimalleja ja asenne on kuin pahaisilla teinihuutelijoilla.

  Vaikeistakin asioista voi keskustella asiallisesti. Ja kaikki, jotka eivät ole bloggaajan kanssa samaa mieltä, eivät ole automaattisesti kateellisia tai kykenemättömiä ymmärtämään "sarkasmia". Onko teille juolahtanut mieleen, että kommentin kirjoittaja saattaisi olla ihan oikeassa?

  Ihme touhua aikuisilta bloggaajilta, jotka korostavat tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta.

  VastaaPoista
 35. Heippa Sofia!

  Kysehän ei ole siitä, että haluttaisiin jotenkin olla inhottavia tai aliarvioida lukijoita. Meille lukijat on todella tärkeitä ja kannattaa oikeasti vaikka tulla tapaamaan meitä johonkin kaupunkiin niin näet millaisia me "luonnossa" ollaan ja kuinka paljon me oikeasti lukijoitamme arvostetaan. :)

  Se miksi olemme ottaneet nokkiimme tossa piilomainos-postauksessa niistä joistain kommenteista ei ole se, että joku tulee sanomaan piilomainonnasta, vaan se että hyökätään meitä vastaan henkilökohtaisesti. Nämä "Olette niin ylimielisiä, blogista on tullut todella tylsä"-kommentit satuttavat kun se on varmasti oikeasti viimeinen asia mitä me ollaan ja jos blogi on tylsä niin sitten se on. Tämä on kuitenkin meidän elämäämme ja kieltämättä olen mielelläni ihan tylsä.. Minä kun rakastan vain hengailla kotona, enkä juosta tuolla etsimässä viimeisimpiä muotivillityksiä tai edustamassa blogipippaloissa. Minä teen töitä n. 16 tuntia päivässä ja lopun ajan vietän koneella skypetellen Amerikkaan, syöden ja nukkuen. Jos se oikeasti tekee jonkun mielestä blogista tylsän, että kirjoitamme näistä elämässämme tapahtuvista kivoista jutuista niin sitten mielestäni tätä blogia on turha lukea. Miksi kukaan haluisi lukea jotain tylsää ja kuluttaa aikaa sellaiseen?

  Samoin se, että sarkasmiimme puututaan aivan käsittämättömän väärällä tavalla ja se kun on tässä blogissa ollut alusta asti se juttu ja kuuluu vahvasti meidän elämään. Sanoihin tarttuminen on raskasta ja pidemmän päälle siitä tulee ärsytys. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ollaan oikeasti lähdetty vastailemaan noihin kommentteihin ja otettu nokkiimme.

  Mitä piilomainontaan tulee niin mekin suhtaudumme siihen kyllä vakavasti, tietenkin. Me olemme ottaneet itse kuluttajaviranomaisiin yhteyttä ja selvitämme tätä juttua nyt. Emme tietenkään missään nimessä halua tehdä mitään laitonta, mutta haluamme tietää miten nämä asiat tulee _lain_ puitteissa tuoda esille. Kyse ei ole siitä ettemme haluaisi kertoa tai haluaisimme tehdä jotain piilossa.. Meillä on sen verran viikottain teitä lukijoita, että mehän olisimme aivan totaalisia idiotteja jos oikeasti yritettäisiin tehdä jotain laitonta tahalteen tälläisen kävijämäärän edessä. Me emme kuitenkaan ole idiootteja, mutta kuten on jo useampaan otteeseen todettu - toi piilomainonta on todella villi länsi ja siitä kun olemme viimeksi kuluttajaviranomaisten kanssa puhuneet on mahdollisesti jo säännökset muuttuneet.

  Ollaan puhuttu tästä monen bloggaajan kanssa ja nimenomaan mietitty sitä, että tuntuu oudolta ruveta selittämään täällä "tämän sain blogin kautta, tämän ostin itse" koska meille sillä ei sinänsä ole minkäänlaista merkitystä. Jos jonkin vaatteen puemme päällemme ja vielä kuvaamme niin sillon tykkäämme siitä. En minä koskaan mieti, että "hei nyt laitan päälle tän ilmaiseksi saamani paidan ja kuvaan sen, että saavat mitä halusivat" vaan laitan päälle tasan ne vaatteet jotka haluan. Kyse ei siis ole siitä ettemme haluaisi kertoa jostain lukijoille tai pitäisimme teitä jotenkin tyhminä, vaan siitä ettei sillä sinänsä itselle ole merkitystä ja usein myös kun joku kysyy mistä toi vaate on niin en edes itse muista olenko sen ostanut vai saanut.

  Mikäli laki meitä vaatii jokaisen vaatteen kohdalla erikseen ilmoittamaan niin tulemme sen jatkossa tekemään. Selvitämme tätä asiaa parhaillamme.

  Enempää en oikeasti halua tähän piilomainonta-juttuun enää kommentoida, se on mielestäni nyt käsitelty loppuun. :)

  VastaaPoista
 36. Hinnaksi pipolle tosiaan näillä näkymin muotoutumassa 40€ sisältäen postitus- ja käsittelykulut :)

  Pipoja saa ostaa pian avautuvasta Villawoolin nettikaupasta!

  VastaaPoista
 37. Tykkään teitin blogista kovasti ja pinkki pipotsi on ihkuin!

  Ps. Olette ihania ja kauniita! Huomasin juuri , että teidät on mainittu uusimman Quinoaa-blogin kommenttiosioissa Evita-lehden nettisivuilla. Kommentoija hehkutti teitä hehkeiksi ja kauniiksi!

  Mutta mitäs sanotte, kun Ouinoaa-bloggaaja sen sijaan väittää,että kauneus ja lihavuus- ne ovat kaksi asiaa, joita ei voi yhdistää.

  Te olette säteilevän kauniita, vaikkakin pyöreyttä ja uhkeuttakin löytyy.Olisipa kiva tietää mielipiteenne tuosta Quinoaa-blogin kirjoituksesta.

  Minusta se on asennevammainen.

  Terkuin eräs ilmeisetikin "liian lihava" kaunotar. :)

  VastaaPoista
 38. Heippa!
  Ihanaa, kun tulette Lahteen 14.10!!! Mulla itsellä on synttärit 13.10, joten tää on ihan paras synttärilahja päästä teitä katsomaan kotikaupungissa! T:tanja 32 v.

  VastaaPoista
 39. Hei mimmi ja peppi!

  Vaikka sanoittekin että piilomainonta on nyt loppuun käsitelty teidän kannalta, niin halusin silti vielä kommentoida kun en aikasemmin niin tehnyt.

  Haluaisin kiittää peppiä (ja mimmiäkin) viimeisestä kommentista. Se oli erittäin asiallinen ja kattava. Olen yksi niistä jotka ovat seuranneet tätä piilomainonta kohua hieman hämmästyneenä. Asun itse ulkomailla ja teidän bloginne on aivan ihana portti Suomeen. Mutta mikä minua on hämmästyttänyt vielä enemmän, on tosiaan teidän kommenttinne ja asenteenne tämän kohun keskellä. Kommenttinne ovat tosiaan tuntuneet aika vierailta verrattu teidän aikaisempaan tyyliin. Mutta kuten sanoin, tuo viimeinen kommentti sai taas minutkin hymyilemään.

  Haluaisinkin vielä kiittää teitä bloginne pitämisestä, kaikesta muustakin mitä olette rakentaneet ja että jaksatte aina olla positiivisia. Mutta, koska rakennatte brändiä haluaisinkin pyytää teitä kiinnittämään vähän enemmän huomiota miten vastaatte lukijoillenne. Tai nytkun mietin olette aikaisemmin aina vastanneet niin napakasti ja positiivisesti kaikkeen kritiikkiin. Ymmärrän myös että teilläkin on huonoja ja vähän väsyneempiä päiviä ja nyt tämän kohun keskellä tunteet tulivat pintaan. Mielestäni bloggaajakin saa tehdä virheitä, mutta tärkeintä on niiden myöntäminen, analysoiminen jakorjaaminen eikä turha omien tekojen puolustelu.

  Huh, vielä yksi kommentti :)
  En oikein ymmärrä kun välillä sanotte että jos tuntisit meidät tai juttelisitte meidän kanssa niin ymmärtäisit ettemme ole ylimielisiä tai tms. Mutta minä ja ehkä moni muukaan lukija ei teitä tunne tai ole mahdollisuutta tulla juttelemaan. Olen seurannut blogianne yli vuoden, ja jokaisen päivityksen luen, mutta en silti tunne teitä ja luen jokaisen kommenttinne täällä kommentointi osassa niin kuin ne on kirjoitettu vaikka aika hyvin sarkasmin ja muun osaankin tunnistaa. Joten puolihuolimattomat "älä sitten lue" heitot tuntuvat minusta loukkaavalta.

  Teidän bloginne on tosiaan aivan ihana ja niin olivat pipotkin. Jatkakaa samalla tavalla. Ja yksi lempiasioistani onkin kuinka suhdanne vaihtelevat niin paljon, ihan kuin oikea elämä: matkustelua, shoppailua, kotona makaamista, juhlia ja kaikkea muuta siltä väliltä. Bloginne ei todellakaan ole tylsä vaan erittäin inspiroiva.

  Kiitos ja kumarrus.
  Marika

  VastaaPoista
 40. Hei mimmi ja peppi!

  Vaikka sanoittekin että piilomaininta on nyt loppuun käsitelty teidän kannalta, niin halusin silti vielä kommentoida kun en aikasemmin niin tehnyt.

  Haluaisin kiittää peppiä (ja mimmiäkin) viimeisestä kommentista. Se oli erittäin asiallinen ja kattava. Olen yksi niistä jotka ovat seuranneet tätä piilomainonta kohua hieman hämmästyneenä. Asun itse ulkomailla ja teidän bloginne on aivan ihana portti Suomeen. Mutta mikä minua on hämmästyttänyt vielä enemmän, on tosiaan teidän kommenttinne ja asenteenne tämän kohun keskellä. Kommenttinne ovat tosiaan tuntuneet aika vierailta verrattu teidän aikaisempaan tyyliin. Mutta kuten sanoin, tuo viimeinen kommentti sai taas minutkin hymyilemään.

  Haluaisinkin vielä kiittää teitä bloginne pitämisestä, kaikesta muustakin mitä olette rakentaneet ja että jaksatte aina olla positiivisia. Mutta, koska rakennatte brändiä haluaisinkin pyytää teitä kiinnittämään vähän enemmän huomiota miten vastaatte lukijoillenne. Tai nytkun mietin olette aikaisemmin aina vastanneet niin napakasti ja positiivisesti kaikkeen kritiikkiin. Ymmärrän myös että teilläkin on huonoja ja vähän väsyneempiä päiviä ja nyt tämän kohun keskellä tunteet tulivat pintaan. Mielestäni bloggaajakin saa tehdä virheitä, mutta tärkeintä on niiden myöntäminen, analysoiminen jakorjaaminen eikä turha omien tekojen puolustelu.

  Huh, vielä yksi kommentti :)
  En oikein ymmärrä kun välillä sanotte että jos tuntisit meidät tai juttelisitte meidän kanssa niin ymmärtäisit ettemme ole ylimielisiä tai tms. Mutta minä ja ehkä moni muukaan lukija ei teitä tunne tai ole mahdollisuutta tulla juttelemaan. Olen seurannut blogianne yli vuoden, ja jokaisen päivityksen luen, mutta en silti tunne teitä ja luen jokaisen kommenttinne täällä kommentointi osassa niin kuin ne on kirjoitettu vaikka aika hyvin sarkasmin ja muun osaankin tunnistaa. Joten puolihuolimattomat "älä sitten lue" heitot tuntuvat minusta loukkaavalta.

  Teidän bloginne on tosiaan aivan ihana ja niin olivat pipotkin. Jatkakaa samalla tavalla. Ja yksi lempiasioistani onkin kuinka aiheenne vaihtelevat niin paljon, ihan kuin oikea elämä: matkustelua, shoppailua, kotona makaamista, juhlia ja kaikkea muuta siltä väliltä. Bloginne ei todellakaan ole tylsä vaan erittäin inspiroiva.

  Kiitos ja kumarrus.
  Marika

  VastaaPoista
 41. Marika: Kiitos ihanasta kommentista! Ymmärrän toki, että joku saattaa ottaa itseensä noista "älä sitten lue"-kommenteista, mutta rehellisyyden nimissä minä mielummin toivonkin, että tämä sama henkilö sitten lopettaa blogin lukemisen kun käy vuorotellen jossain postauksessa kommentoimassa kuinka kannustamme ihmisiä ylipainoon ja sen ihailemiseen, sitten käy sanomassa, että ollaan huijareita ja pidetään lukijoita tyhminä ja sen jälkeen vielä käy vähän mollaamassa ylimielisiksi.

  Monet bloggaajat eivät julkaise ikäviä, loukkaavia kommentteja mutta me julkaisemme ne kaikki. Ainoastaan ne missä herjataan meille tärkeitä ihmisiä, mainostetaan jotain tai puututaan henkilökohtaiseen elämäämme jäävät julkaisematta. Näitä on ehkä muutama parissa kuukaudessa. Meille saa ja pitääkin antaa kritiikkiä ja tämä piilomainonta tietenkin herätti myös meidät miettimään asiaa, mutta silti haluaisin korostaa, että me olemme ihmisiä, järkeviä aikuisia ja rahaa me emme tästä kirjoittelusta saa. Jos joku meille haluaa jonkun paidan antaa ja toivoo siitä näkyvyyttä niin meille sitä ei ainakaan kannata ääneen sanoa.. Me nimittäin emme ota vastaan tuotteita joista mukana tulee viesti "Toivottavasti sitten myös kirjoitatte näistä." :)

  Pahoittelen jos joku on ottanut itseensä meidän piikittelevät kommentit, mutta meillä meni hermo. Me oikeasti ollaan molemmat luultavasti tämän rumban takia vuodatettu parit kyyneleet ja juteltu keskenämme tästä aika paljon.

  Muistakaa, että kaiken tän positiivisuuden ja iloisen sanoman takana me Mimmi ja Peppikin olemme vain ihmisiä joilla joskus menee hermot, joskus tulee pahamieli ja joilla on tunteet. Mä esimerkiksi oon yksi maailman tunteellisimmista ihmisistä.

  Meille on molemmille kasvanut aikamoiset selkärangat ja kuori joka kestää kyllä ikäviä juttuja, mutta nyt vain tuli raja vastaan.

  Me kunnioitetaan teitä täydestä sydämestämme, toivottavasti tunne on jatkossakin molemminpuolinen.

  Jatketaan samaan malliin ja kirjoitetaan meidän elämästä. Meidän arjesta, meidän työstä, meille tärkeistä asioista, joista toivomme osan olevan teitäkin kiinnostavia.

  Kiitos kaikille ja paljon lämpimiä haleja! Nyt tekis taas mieli pillittää, kun tuli taas mieleen miten mahtavia tyyppejä siellä ruudun toisella puolella onkaan. :)

  VastaaPoista
 42. Kiitos tosi paljon vastauksesta peppi :) Ehkä tulisinkin moikkaamaan, mutta ette taida olla tulossa armaan kotikaupunkini Sokokseen. Uskon teidän kyllä olevan hyviä tyyppejä, sillä sehän mut on lukijana monta vuotta pitänytkin!

  Just tällasta hyvän blogin pitäminen on, vuorovaikutusta ja oman jutun takana seisomista. Arvostan tosi paljon, että jaksoit(te) perinpohjasesti vastata mun kommenttiin. Ymmärrän, että olette tavallisia ihmisiä joilla on tunteet eikä mun ollut tarkotus pahoittaa mieltänne vaan ennemminkin kritisoida rakentavasti. Varmasti tällanen jupakka on rankkaa ja onhan ihan ymmärrettävääkin, että jossain vaiheessa palaa pinna.

  On varmasti hyvä juttu selvittää kuluttajalautakunnan kanssa piilomainontaa. Laki on kuitenkin aina melkonen suo rämpiä ja selvittää lisäksi luulen, että tieto miten laki koskee blogeja ja yksittäisiä tuotelahjoja on tosi syvällä siellä suon uumenissa!

  Ihana kuulla, että se henki ja meininki johon alunperin blogissa tykästyin ei ole katoamassa mihinkään :) Bloginne ei missään nimessa ole tylsä vaan just mahtava! Kiitos!

  VastaaPoista
 43. vitsi ootte niiiin kauniita ! (: muute oisko millo taas tulossa niitä teijjän vanhoja vaatteita yms myyntii ?

  VastaaPoista
 44. Joskohan MTL-pipo olisi vihdoin sellainen, joka minunkin kummallisenmuotoiseen päähäni sopisi :) Tähän asti on pitänyt itse luoda piponsa, jos meinannut saada nättiä, kaupasta ei tahdo löytyä sopivaa. Mutta nämä pipot näyttävät ainakin äkkiseltään juuri sen mallisilta joita itsekin neulon.

  Ja yhtä komeita ovat kaikki värit, ja haikeasti hymyillen harmittelen että jäi violetti pipo uupumaan :)

  VastaaPoista
 45. Musta on omaan mieleeni :) Siinä olis vain voinu olla tuo pinkin tupsu, mutta ihana se on silti <3 :) VARMASTI OSTAN HETI PÄÄHÄNI KUN TULEE MYYNTIIN! <3

  VastaaPoista
 46. Vaaleanpunainen pipo, mutta mustan pipon tupuslla olis lemppari :)

  VastaaPoista
 47. Toi pinkki on äbsölutli kaikkein ihanin!! :)

  VastaaPoista
 48. toi vaaleenpunanen <3 tupsuki on söpö

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.