moretolove

white

white

maanantai 5. syyskuuta 2011

Mukavan maanantain asut

Tänään oli tavanomaista mukavampi maanantai. Toivottavasti sama tahti jatkuu myös tiistaina.Pipo Monki
Viitta Veromoda Very M/L
Paitatunika Veromoda L
Leggarit Forever 21 L
Kengät: Converse 37

Viitta Lindex One Size
Tunika Monki L
Ristirasti Antti Asplund
Shortsit NewLook 20
Legginssit Piruetti XL
Saappaat Torrid 9
Kassi Lontoosta keikaltaHauskinta tässä on se, että sain postissa tänään täysin samanlaisen Cubuksen viitan kun tuo Lindexin, mutta mustavalkoharmaan. Aika cool! Se oiskin käyny paljo paremmin noihin mun ylipolvensaappaisiin (jotka ei pysy mulla enää ylipolvensaappaina, oonkohan pienentyny jaloista?). Cubus aukee muuten keskiviikkona Forumiin, pitänee ihan pistäytyä!

Nyt peuhaamaan poikien kanssa. Öitä! :)

EDIT: Mimmin viitta on saatu Lindexiltä ja harmaa Cubuksen viitta tuli myös viestintätoimiston lähettämänä lahjana. Pepin nahkainen viitta on ostettu ihan omin pikku pennosin.

32 kommenttia:

 1. Melkoisen pitkän paussin jälkeen kaikissa blogeissa on pakko palata taas vanhaan suosikkiini ;)

  Ja mimmeillä näyttään sama meno jatkuvan. Hyvä niin. Pysyy elämä pirteänä... :)

  VastaaPoista
 2. K.K KIITOS! :) Olipa mukava kommentti. :)

  VastaaPoista
 3. Peppi ja Mimmi Lahden Sokokselle! :) <3
  Tosin... odotin kuin kuuta nousevaa Gossip mallistoa, ja kun menin Lahden Sokokselle katsomaan mallistoa... petyin. Mallisto on joko vajaa täällä tai sitten se ei ollut sitä mitä odotin.

  VastaaPoista
 4. Voi että tuo Pepin poncho on hurjan kiva! Ihastelin sitä, kun vilaukselta näin! 8)

  Pidän kyllä kovasti myös viitasta!

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Lahteen ollaan tulossa juu.. Gossippia on eri taloissa erilailla ja sieltä löytyy kyllä paljon tosi kivoja juttuja! Suosituimmat jutut on jo myynyt loppuun vaikkei sitä ole käytännössä kai vielä ihan "virallisesti" julkaistu edes...

  Me ei olla vielä näihin syksyn vaatteisiin saatu vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
 6. pakko lähteä keskiviikkona stadiin ku cubus aukee! :D oon odottanu niin pitkääään !

  VastaaPoista
 7. Wau! Te näytätte upeille noissa viitoissa! Ite en oo uskaltanu edes sovittaa tuommoisia ku oon ajatellu että näytän niissä isolta armeijan teltalta...mutta täytyypä kokeilla :)

  VastaaPoista
 8. Aaaaaaa Pepin hiukset! Voi että, voi että, rakkaus! ♥

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti olette lukeneet buttermilk bisquetsin kirjoituksen piilomainonnasta. http://kermakeksit.blogspot.com/2011/08/painava-sananen-piilomainonnasta.html

  Täällä sitä vain edelleen tipahtelee postiluukusta tavaraa, vaikka selkeästi pitää ilmoittaa jos tuote on saatu ilmaiseksi. Esimerkiksi Auroran henkareissa on tuo sama poncho kuin teillä kummallakin, herää kysymys onko se saatu (kuten Aurora reilusti sanoo) vai onko vain sattumaa että kumpikin teistä on sen omalla rahalla ostanut? Yrittäkää hei nyt pliis pitää joku taso tässä hommassa ja jos ei enää kehtaa sanoa kuin paljo sitä krääsää ottaa vastaan niin pitäskö katsoa peiliin eikä olla hiljaa?

  VastaaPoista
 10. Mikään laki ei vaadi meidän kirjoittavan jokaisen tuotteen perään "saatu ilmaiseksi". Maksettu mainos on eri asia kuin se, että tuote lähetetään meille ilmaiseksi tai myydään jollain alennusprosentilla.

  Mä en edelleenkään pysty ymmärtämään tätä mitä väliä sillä on pidetäänkö päällämme vaatteita jotka ollaan saatu ilmaiseksi vai ostettu ne itse täydellä hinnalla? Jos minä pidän jotain päälläni niin luultavasti pidänkin siitä ja jos sinäkin pidät niin mene ostamaan tai jätä ostamatta. Meillä bloggaajilla on myös erilaisia alennusprosentteja erilaisiin vaate yms. liikkeisiin eikä kyllä tulisi mieleenkään ilmoitella jokaisen vaatteen perässä "Ostettu 30% alennuksella."..

  Eiköhän viranomaiset ota yhteyttä bloggaajiin jos heillä on jotain huomautettavaa. Toivottavasti sitten myös ottavat yhteyttä jotenkin muuten kuin kommentoimalla anonyymina. ;)

  VastaaPoista
 11. Luitko Peppi tuota linkkiä? Se ehkä selittää mistä on kysymys. Ja vastaisitko kysymykseen oliko nämäkin vaatteet ilmaislahjoja vai ei? Tää teidän toiminta on ihan älytöntä lukijan kannalta, onneksi esimerkiksi Indiedays ja Lily ovat puuttuneet omien bloggaajien ilmaiskrääsäpostauksiin niin että sieltä selviää milloin tuote on annettu (eli millä kalastellaan huomiota ts. piilomainontaa)

  Piilomainonta on kielletty laissa, se on ihan Suomen laki, joka näin sanoo ja vaikka teillä ei ole poliisit perässä niin olisi ihan syytä perehtyä näihin käytänteihin eikä vaan olkaa kohauttaa asialle. Miksi ette voi vain kirjoittaa mikä on ilmaislahja? Mikä siinä on niin vaikeaa? Vaatteet on annettu teille siksi, että annatte niille näkyvyyttä, ei siksi että ootte niin pirun ihania, ja antaja on firma, ei teidän mutsi. Silloin kyse, sori vaan, on piilomainonnasta jos et halua kertoa että se on ilmaislahja.

  Ja oliko nämä ponchot nyt ilmaisahjoja vai ei?

  VastaaPoista
 12. Taitaa parilla anonyymilla vaan kateus kutittaa ja kärventää kun tarvii tulla epäilemään rikoksista...hah! Pieni se on joidenkin maailma! Älkää välittäkö huutelioista, hankkikoon ne oman elämän! Ootte ihania <3

  VastaaPoista
 13. Pori-postauksessa mimmi mainitsi että oli jollain naamiolla saanu ihanat hiuksensa. mitä naamiota se on? itelläki olis tarve vähän värittää raitoja kirkkaammiksi :)

  VastaaPoista
 14. Hei Anonyymi, Sinä tavallisen lukijan urhea puolustaja! Haluat välttämättä tietää mikä on saatu ilmaiseksi ja nuuskia onko tässä nyt piilomainonnan mahdollisuus ilmassa. Miksi? Olisikohan sunkin parempi hankkia itsellesi vaikka joku kiva harrastus että jäisi vähempi aikaa hio yöt läpeensä pisteliäitä viestejä niin pirun ihanille bloggareille? Jotenkin paistaa joku muu läpi, kun sun "haluan että toimitte lain ja blogi-etiikan mukaan ihan vaan lukijoiden hyväksi"-tekosyy..Ps. Peppi olet ihana mutta mua on alkanut vaivaamaan sun leuka rintaan-poseeraus JOKA kuvassa. Ei sitä oo hei vaikee arvata että sulla saattaa olla vähän kaksaria :DDD <3

  VastaaPoista
 15. Anonyymi joka kirjoitit : Täällä sitä vain edelleen tipahtelee postiluukusta tavaraa, vaikka selkeästi pitää ilmoittaa jos tuote on saatu ilmaiseksi. Esimerkiksi Auroran henkareissa on tuo sama poncho kuin teillä kummallakin, herää kysymys onko se saatu (kuten Aurora reilusti sanoo) vai onko vain sattumaa että kumpikin teistä on sen omalla rahalla ostanut? Yrittäkää hei nyt pliis pitää joku taso tässä hommassa ja jos ei enää kehtaa sanoa kuin paljo sitä krääsää ottaa vastaan niin pitäskö katsoa peiliin eikä olla hiljaa?

  - Ei huvittais ruveta näitä asioita syynäämään ja ihmisiä "käräyttelemään", mutta pannu menee jumiin ihan jumalattomasti näistä kommenteista. Pikaisella silmäyksellä mainitsemallasi Auroralla (ja vaikka kuinka monella muullakin, jotka kertovat saaneensa jonkun asian jostain) on esim. hieman alemmassa postauksessa juuri Gina Tricotin bloggaajapäivästä saatu hattu, josta puolestaan ei ole mitään mainintaa, että tuote on saatu. Että silleen.

  Kirjotin että SAIN postissa Cubuksen viitan ja tuosta kyllä käy ihan selvästi esille, että en ole sitä itse tilannut, koska en edes tiennyt sellaista saavani.

  Ja vielä tuohon kommenttiin Yrittäkää hei nyt pliis pitää joku taso tässä hommassa ja jos ei enää kehtaa sanoa kuin paljo sitä krääsää ottaa vastaan niin pitäskö katsoa peiliin eikä olla hiljaa?

  Jätänkö mä sen sinne postilaatikkoon sen paketin että EN VASTAANOTA TÄTÄ vai kuinka ajattelit tätä krääsän vastaanottamista minimoida? :D Aika moni tuotelahja tulee kotiin ihan ilman ennakkoilmoitusta.

  VastaaPoista
 16. Luitteko Peppi ja Mimmi tuon anonyymin linkkaaman blogitekstin? Siellä todetaan sekin, että "postiluukusta tipahti" ei ole riittävän selkeä ilmaisu ilmaislahjan toteamiseksi. Hyvä, että tuon postauksen alla nyt lukee asiallisesti mistä vaatteet on saatu. Mäkin toivoisin vähän tarkkuutta tähän asiaan, teillä on kuitenkin tosi paljon nuoria lukijoita, eikä tää nyt ole mitenkään vaikea tai monimutkainen asia.

  VastaaPoista
 17. On se kyllä todellakin piilomainontaa, jos saa tuotelahjaksi jonkun kalliin jutun ja antaa ymmärtää itse sen ostaneensa. Tehän olette olevinaan "edelläkävijöitä" niin pitäishän teidän olla sitä näissäkin asioissa.
  Tosi törkeää mun mielestä. En varmaan viiti enää jatkossa lukea tätä, meni niin maku. Oikeesti luin tota ihme ponchoa että sitä on tullu vaan jotain alle 10 ? suomeen ja "nyt mä ostin sitten sen 200E! arvosen itselleni. En nyt muista kirjoitussisältöä tarkkaan, mutta juuri noin annoitte ymmärtää. kyllä laki tuossa kohtaa on selkeä. Tuo teidän käytös tässä asiassa on kyllä kaikkea muuta kuin edelläkäypää hommaa... t, ex bloginne lukija.

  VastaaPoista
 18. Anteeks nyt vaan, mutta tässä oli kyse Lindexin ponchoista. Tuon nahkaisen Veromodan viitan olen ihan itse maksanut. :)

  VastaaPoista
 19. Mä en sinällään ymmärrä, että jos saa ystävältään ilmaiseksi tämän itse omepleman neuleen, että se jotenki eroasisi esim. siitä jos saa tuttujen vaateliikkestä ilmaiseksi vaatteen? Tai tuntemattomalta yritykseltä... Minusta jos vaatteesta kirjoittaa/sitä kehuu tulisi silloin mainita, että vaate lähetettiin yrityksestä x tuotelahjana.

  Mutta jos otan kuvan kodistani. Tahdon esimerkiksi esitellä uutta naulakkoani, jonka ostin, tulisi minun näiden anonyymien mielestä mainita jos naulakon läheisyydessä roikkuu jotain, jonka olen joskus saanut ilmaiseksi joltain yritykseltä.. Miettikää nyt itekin...

  Myös esim. jos ystäväni, jolla on nettikauppa(jossa hän myy vaikka omatekemiä villasukkiaan), neuloo minulle joululahjaksi villasukat, tulisi minun mainita, että keneltä ne sain, tai syyllistyisin rikokseen?

  Tai jos otan kuvan kylpyhuoneessani olevasta uudesta hyllystä, tulisi minun mainita kuvissa taustalla näkyvien pesuaineiden lahjottajat... WTF.. Kai jokainen teistä ymmärtää, että näin se ei ole...

  Jos minulle taas lähetetään jokin rasvapurkki, jonka varta vasten kuvaan blogiin ja jota kehun hyväksi, tulee minun mainita, että se on tuotelahja. Eli jos annan kunnon mainoksen yritykselle.

  Minusta tuo alennuspointti on myös hyvä... Jos saan jostakin yrityksestä blogini takia vaikka -90% vaatteesta ja maksettavakseni jäisi vaikka euro, ei minun tulisi tätä mainita blogissani.. Mutta jos saankin sen ilmaiseksi, eikä maksettavaksi jää mitään, täytyisi minun mainita siitä... JÄRKI KÄTEEN..

  VastaaPoista
 20. Mä en ymmärrä, miten joku jaksaa vinkua jostain, minkä joku toinen on ilmaiseksi saanut?!!

  Bloggaajat, joille blogi on harrastus (mahdollisesti kokopäivätyön ohella), käyttää ihan älyttömästi tunteja viikossa siihen, että ne saa postaukset tehtyä..Kuvien ottaminen, lataaminen koneelle, sopivien kuvien valitseminen, tekstin aihe, kirjoittaminen, oikoluku...yms yms.. Kyllä mun mielestä ja mun puolesta on ihan oikeutettua ja jopa suotavaa, että bloggaajat myös saavat jotain ilmaiseksi. Olkoon se ns. "palkinto tehdystä työstä".

  VastaaPoista
 21. No johan on katkeria anonyymi-ihmeisiä täällä. Pyh! Ajattelin tulla vaan kertomaan, et diggaan teidän blogista kovin <3 Mutta, mun mielestä siinä isossa mainoksessa lukee Cubuksen aukeavan 8.9, eli torstaina, keskiviikon sijaan :o

  VastaaPoista
 22. Hei!

  Pakko sanoa, että olette ihan mielettömän kauniita ja rohkeita ihmisiä. Olisinpa itsekin tuollainen :)

  VastaaPoista
 23. Voi voi voi kun lukee noita anonyymien kommentteja jotka valittelee ilmaislahjoista... :D mitä helpatin väliä sillä on ootteko saaneet mitään ilmaseks? Hyvältä näyttää, ja eikös se oo pääasia ;)

  VastaaPoista
 24. Mistä voi ostaa tommosii upeita ylipolven saappaita mitkä menee tämmöselle ihanalla futispohkeelle?:D auttakaa mua! Mua hävettää mennä kenkäkauppaan ku MIKÄÄN normaali saapas ei mee nilkkaa ylemmäs.

  VastaaPoista
 25. Ihan asiallinen toi riehuja-anonyymin laittama buttermilkbisquitsin juttu, mutta piilomainonta on kyllä jännä juttu: elokuvat, sarjat, puhumattakaan naisten lehdistä ovat niitä pullollaan ja vieläpä paljon suuremmilla tuotoilla tekijöille kuin blogeissa, niiden käytöstä maksetaan ihan oikeasti rahaa. Bloggaajat kun saavat "vain" tuotteen käyttöönsä, halpa mainos sinänsä, mutta en kyllä ymmärrä tätä riehumista täällä kommenttilootassa. Ihan oikeasti, onko sillä väliä onko tuotteesta maksettu vai ei kun selvästi täälläkään ei oikeasti mitään mainosteta vaan käytetään vaatteita tai todetaan jotain hyvksi koettuja tuotteita ääneen. Jeez hankkikaa sisältöä elämään ihmiset.

  VastaaPoista
 26. Ei hyvänen aika, mun mielestä vois käyttää maalaisjärkeä ton ns. "piilomainonnan" kanssa! Ymmärrän että jos kirjoittaa tuotearvostelun, niin silloin mainitaan että tuote saatu blogin kautta, mutta siinä mennään jo naurettavuuksiin että joka vaatteen kohdalla pitäisi mainita että onko se itse hankittu tai saatu.:D Pitäisikö laittaa sitten myös että "Saatu syntymäpäivälahjana henkilöltä X", ettei vaan lukijoille (joista osan aivot raksuttaa ja päätelmiä syntyy ilmeisesti nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa) tule vääriä käsityksiä?:D Oikeesti, mitä vitsin väliä onko Peppi tai Mimmi ostanu jonku ponchon itse vai saaneet sen blogin kautta? Sillä ei mun mielestä oo juuri mitää muuta merkitystä ku se että kateellisille lukijoille tulee "parempi" mieli siitä että "Itse ostan itse ansaituin rahoin vaatteeni enkä nolosti saa vaatteita jonkun blogin kautta jeejee". Noita Lidexin viittoja vilisee blogeissa niin paljon että vähän aivojaan käyttämällä voi ihan itse päätellä että ehkä kaikki eri tyylisuuntia edustavat bloggaajat eivät ole taianomaisesti rakastuneet tiettyyn vaatteeseen ja käyneet ostamassa sitä itselleen, vaan kyse voi olla blogin myötävaikutuksella saadusta jutusta.

  Anteeksi kun nyt tuli tällainen vuodatus, mutta mua niin ÄRSYTTÄÄ tällanen ajojahti ja vaatimukset! Ja pakko sanoa että mä mieluummin vähän kateellisena kuvittelen että bloggaajat pn vaan ostaneet ne kaikki ihanat vaatteet ja muut jutut itse, kuin että paljon kateellisena mietin kuinka paljon upeita juttuja ne saakaan blogin kautta.;D
  Perustakaas vaan kaikki kateelliset omat blogit ja tulkaa suosituiksi niin saatte ehkä myös nauttia kaikista "työsuhde-eduista"!

  VastaaPoista
 27. En oo pitkään aikaan teän blogia käyny kattelemassa ja nyt taas eksyin tänne, onneksi. Mutta mitämitä! Te perhanat olette menny laihtumaan!!! ihan tarkotukseellako vai oonko ihan väärässä? :)♥

  VastaaPoista
 28. Aiemmin en oo teidän blogia lukenut ja siksi ihmettelenkin, että mikä on tuo jokaisen vaatteen merkin perässä olevan koon ilmoittamisen pointti? Tai siis niin kuin että häh?

  VastaaPoista
 29. hei aloin itsekin katselemaan Torridin kenkiä kun aloin vanhoja postauksianne selvittelemään. haluaisinkin kysellä että osaisitko auttaa. tuolla sanotaan että Calf fit by size:
  12 - 20.56". osaistko sanoo onko tuo 20.56 siis tuumaa vai mitä? :D itse kun en jenkkien mittayksiköitä tunne :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.