moretolove

white

white

torstai 29. syyskuuta 2011

Someone Like You



Amen. Kiitos, että maailmassa on Adelen kaltaisia naisia, ihailtava asenne omaan painoonsa hänellä.



Varmat itkut, tää on jotain niin jumalattoman kaunista. Kerta toisensa jälkeen.

19 kommenttia:

 1. Juuri kuuntelin itsekin tuon kappaleen. ihana♥

  VastaaPoista
 2. Adele on aivan uskomaton nainen! Ei voi muuta sanoa. Suosikkini Christina Aguileran ohella. Molemmilla naisilla on todella voimakkaat ja vahvat äänet, jotka kantavat molemmat naiset vuosikymmenien päähän urallaan!

  VastaaPoista
 3. Muistan, kun kuulin ensimmäistä kertaa Adelen 'Chasing Pavements' ja rakastuin. Vasta pitkän, pitkän ajan jälkeen näin kuvan kyseisestä laulajasta ja järkytyin (jos niin voi sanoa). Ääni ei mätsännyt yhtään olemukseen, mutta hyvällä tavalla. Ihanaa, että meidän pinnallisessa maailmassa nykyisin on huipulla vielä kuitenkin tilaa oikealle talentille ulkonäöstä huolimatta. Adele = <3.


  p.s. Ihanaa, että ootte tulossa Lahteen. Aion ehdottomasti tulla teitä moikkaamaan !

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös Peppi ja Mimmi, että meillä on roolimalleina teidät ! <3

  VastaaPoista
 5. Adele on auttanut mua uskomaan itseeni ja opettanut kantamaan itseni itsevarmana(: Ja Adelen musiikki on auttanut mua monessa tilanteessa jos olen ollut surullinen tai muuten vain maassa <3 Ihan täydellinen roolimalli!<3

  VastaaPoista
 6. Teissähän on selvä yhdennäköisyys, ootko koskaan huomannut tai onko kukaan sanonut?

  VastaaPoista
 7. Mihin aikaan ootte tulossa Hämeenlinnaan tollon 13.10??

  VastaaPoista
 8. Adele on musta ihan jumalattoman kaunis nainen!

  VastaaPoista
 9. Adele on kyllä uskomattoman kaunis nainen! Aivan kuin posliininukke niin monissa kuvissa. Adele on kyllä virkistävä näky Hollywoodissa, jossa suurin osa naisista on niin laihoja että lähes katoavat kun kääntyvät sivuttain! Ja Adelen ääni on jotain aivan uskomatonta. Adele on todellinen tulkitsija! Ihanaa nähdä listojen kärjessä pitkstä aikaa todellista lahjakkuutta.

  VastaaPoista
 10. Tosi hyvä roolimalli, "I hate to exercise" ja tupakka kädessä...

  Mut nätti on, pakko myöntää.

  VastaaPoista
 11. Mielettömän kaunis ja vahva ääni kyllä Adelella on. En ole kuullut Set fire to the rainin lisäksi kuin muutaman biisin, täytynee tutustua muihinkin naisen kappaleisiin. :)

  VastaaPoista
 12. Joo en kyllä pitäisi tuota kommenttia hyvänä roolimallina, en sitten millään vaikka itsetunto onkin kohdillaan..

  VastaaPoista
 13. "My aim in life is never to be skinny."

  On hyvä, ettei Adele koe tarvetta puristaa itseään väkisin muottiin, johon ei sovi. Toisaalta, lausahdus voidaan tulkita myös siten, että hoikkuudessa olisi jotain pahaa, mikä ei minusta tunnu reilulta hoikkia ihmisiä kohtaan.

  Mulla menee kieltämättä kylmät väreet, kun nään laulajan kädessä tupakan - röökaaminen kun on hirveä rasite hengityselimistölle. Mutta kukin kohtelee kehoaan valitsemallaan tavalla.

  VastaaPoista
 14. Rakkahat anonyymit ja muut.

  Itse olen sitä keskimääräistä vaatekokoon 36-38 mahtuvaa M-naista edustavaa kastia. Ja täytyy kyllä todeta, etten ole ikinä kuullut pilkkaa / ilkeitä sanoja siitä, että kehtaan olla normaalipainoinen, hoikka. Onko joku muu tällaista kokenut? Itse vaan suunnattomasti ihmettelen ajatusta, että isokokoisempien naisten itsensä hyväksyminen voisi olla jotenkin pois meiltä keskimääräiskroppaisilta.

  "Läski" on yksi yleisimmistä, ja satuttavimmista, haukkumasanoista, ja kiusatuksi tulee niin lukuisia ja taas lukuisia pulleita lapsia, lihavampia nuoria, isokokoisia aikuisia. Kyse ei ole siitä, mitä kukin on mieltä jokaisen omista valinnoista. Meillä kaikilla on omaan kehoomme oikeus. Kyse on siitä, ettei KENELLÄKÄÄN ole oikeutta arvostella tai haukkua toista ihmistä. Näin ollen on myös kaikille parempi, jos me kaikki voisimme hyväksyä itsemme tällaisena kuin olemme.

  Se ei poista sitä, etteikö jokainen voisi "pyrkiä parempaan". Liikkua aktiivisemmin, syödä terveellisemmin, juoda vähemmän, olla tupakoimatta... Mitä se ikinä yksilön kohdalla tarkoittaakin. Ketään ei kuitenkaan auta terveelliseen elämäntapojen muutoksiin haukkumiset ja pilkka, sillä ei saada kuin silmitöntä tuhoa aikaan.

  Jos me kelvattaisiin itsellemme ja toisillemme juuri tällaisina, olis tämäkin maailma paljon parempi paikka. Mitä siitä eteenpäin, se jääköön jokaisen yksilötason valintojen varaan.

  Ja mitä tulee tuohon "voiko tupakoiva olla roolimalli" ajatukseen, se on mielestäni vähän koominen. Jos miettii Adelen kaltaista, kaunista ja vahvaa, "isokokoista" naista, joka ei myy musiikkiaan seksillä kuten valtaosa nykyään pinnalla olevista naisartisteista tekee, on tämä tupakka tuskin kenenkään suurin murhe.

  Jos Adelen kaltaiset roolimallit saisivat luotua uskoa siihen, että sinäkin voit olla kaunis juuri tuollaisena, se lienee tärkein sanoma. Se lienee se sanoma, josta saa voimaa. Tupakkavalistusta on nykypäivänä ihan riittämiin, nuori alkaa tupakoida tai on tupakoimatta muiden vaikuttimien johdosta. Yritetään keskittyä siihen olennaiseen, jooko?

  Ai joo, ja vielä: Mimmi ja Peppi. Kiitokset blogistanne, te olette ihania. Paljon voimia siihen tehtävään, jota tämänkin blogin kautta teette. Teitä tarvitaan.

  VastaaPoista
 15. Kannattaa kuunnella samasta kappaleesta myös Adelen tulkinta tämän vuoden BritAwardseissa (löytyy Youtubesta). Yksi hienoimmista tulkinnoista ikinä! Ja se, että Adele liikuttuu esityksen lopussa itsekin..itkettää itseäkin joka kerta. Hieno, upea ja kaunis nainen!

  VastaaPoista
 16. "Tupakkavalistusta on nykypäivänä ihan riittämiin, nuori alkaa tupakoida tai on tupakoimatta muiden vaikuttimien johdosta."

  Ihan mielenkiinnosta, mitähän ne "muut vaikuttimet" ovat, ellei esim. sitä, että esim. ihailtu henkilö tupakoi?

  VastaaPoista
 17. On äärimmäisen hienoa, että nainen on sinut itsensä kanssa painostaan huolimatta - tervettä itsetuntoa pitäisi meidän jokaisen naisen osata kehittää. Mutta minusta on lähinnä surullista, että nainen ei välitä pitää itsestään huolta kuntoilemalla ja antaa painon hivuta riskilukemiin. Ei minusta mitenkään ihailtavaa tai tavoittelemisen arvoista.

  VastaaPoista
 18. Minustakin on hienoa, että Adele hyväksyy itsensä sellaisena kuin on.

  Tuo kommentti kuitenkin tuo mieleeni vanhan yleistyksen siitä, että nainen on joko "ruma ja älykäs/lahjakas" tai "kaunis ja tyhmä/lahjaton".

  Eikö hoikka ihminen pysty laulamaan hyvin?

  VastaaPoista
 19. "Anonyymi sanoi...

  On äärimmäisen hienoa, että nainen on sinut itsensä kanssa painostaan huolimatta - tervettä itsetuntoa pitäisi meidän jokaisen naisen osata kehittää. Mutta minusta on lähinnä surullista, että nainen ei välitä pitää itsestään huolta kuntoilemalla ja antaa painon hivuta riskilukemiin. Ei minusta mitenkään ihailtavaa tai tavoittelemisen arvoista."

  Yhdyn tähän täysin. Kun siitä ylipainosta ja etenkin keskivartalolihavuudesta on ihan todistetusti haittaa terveydelle, on hieman typerryttävää kuulla jonkun melkeinpä julistavan että "HALUAN olla ylipainoinen"... Ulkonäön kannaltahan se on siis ihan yks hailee minkä painoinen on, mutta itse en kyllä laittaisi imagoani "rehevänä" naisena terveyteni edelle.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.