moretolove

white

white

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Sunnuntaina räjähtää jälleen!

Monet varmasti muistavatkin, että järjestettiin viime keväänä Forumin Kukontorilla toi todella suuren suosion saanut Muotikirppis. Jo silloin monet bloggaajat vaativat tulla syksylläkin myymään ja koska itselläkin on taas tuota myytävää kertynyt niin päätettiin pistää pystyyn kirppis jälleen kerran. Tällä kertaa tilana toimii Forumin Kukontorilla oleva liiketila joka ennen kuului Futon Forumille. Tila on pieni ja sinne pääsee vain muutamia ihmisiä kerrallaan, joten kannattaa olla paikalla ajoissa. Vartija säätelee ihmisten pääsyä sisälle ja tää tietenkin tekee myös helpommaksi sen oman shoppailun, kun ei tarvii repiä, töniä ja huutaa.

Paikalle on tulossa jälleen kasa lemppari bloggaajiamme ja löytyy paljon juttuja sekä tytöille että pojille.

Aino (Uinon)
Emmi (No Fashion Victims)
Shafik (Kauppakeskus Forum)
Inka (Kauppakeskus Forum)
Saara Sarvas
Laura (Blackbird)
Vesa (Silver)
Aurora (Auroran henkarit)
Sharon (Sharonin)
Sara (Tickle Your Fancy)
Suvi (Lovehandles)
Mimmi (More To Love)
Peppi (More To Love)


Tapahtuma alkaa klo 12 ja kestää siihen asti kun kullakin myytävää on.

Shoppailtavaa löytyy ja hinnat pöydissä ovatkin muutamasta eurosta muutamaan sataan . Myynnissä on nimittäin varmasti taas jotain uniikkeja juttuja jollaisia ei voi löytää mistään muualta ja sitten taas ihan perusvaatetta ja asusteita löytyy paljonkin.

Suosittelemme saapumaan paikalle ajoissa, varaamaan (pientä) käteistä ja ottamaan mukaan paljon hyvää mieltä! :)

Vietetään hauska päivä shoppaillen! Täältä löytyy vähän sneakpeakia mitä bloggaajilla on myynnissä ja muutenkin hyödyllistä infoa.

Vinkkinä myös plussakokoisille: Me ei olla tällä kertaa ainoita jotka myy isompia vaatteita, vaan paikalta löytyy myös Lovehandelsin Suvi!

4 kommenttia:

 1. http://johannasarita.blogspot.com/

  Mietinpä vaan että Peppiä voisi kiinnostaa kaverini pitämä blogi. Johanna on nimittäin vaihto-oppilaana New Yorkin osavaltiossa ja kirjottelee siitä juttuja sivulleen. (:

  VastaaPoista
 2. Öääh, oon niin innoissani tästä! Keväällä en edes tiennyt koko muotikirppiksestä ja nyt olen melkeimpä saanut joka 10min itkunaurukohtauksia kun tajuan, että saattaisin päästäkkin tulemaan:DDDd
  Ihana muuten tää teidän blogi. Ittekki ''plussakokoinen'' ja oon aivan innoissani tätä blogia lukenut. Kiitos siitä♥

  VastaaPoista
 3. Apua!
  Tulit mua vastaan tänään Forumin liukuportaissa ja mä idiootti tuijotin suu auki enkä uskaltanut edes moikata vaikka mieli teki!

  Äää ku oon jänishousu :(

  VastaaPoista
 4. Asiasta hieman viereen, vaikkakin vaatteista.. Oletteko kuulleet tästä Nomo-kaupasta, joka tekisi jokaiselle mittojen mukaiset farkut? Tehkääpä tutkivaa journalismia/blogismia ja testatkaa?? Itse en varmaan uskalla, ennen kuin joku muu on tutustunut asiaan..vink vink. Pullerona ei ikinä ole tullut istuvia farkkuja vastaan, joten miksi uskoisin tähänkään. Vaikka kuinka skannaisivat mun kurvit:D
  Pipsa

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.