moretolove

white

white

perjantai 7. lokakuuta 2011

Forumin muotikirppiksen meininkiä!

Kiitos vielä kaikille, ketkä tulitte viime sunnuntaina meidän järjestämälle Forumin Muotikirppikselle...


ja jaksoitte jonottaa...


jonottaa...


ja jonottaa... Huh! Tuo jono oli oikeesti huikee ja se ei tuntunu päättyvän ei sitten millään! Joiltain myyjiltä ehti tavara loppua jo puolentunnin-tunnin kuluttua avaamisesta ja osa jonotti varmasti parikin tuntia päästäkseen shoppailemaan. Toivottavasti oli sen arvosta!


Me (ja kaikki muutkin myyjät) saatiin myytyä taas kivasti tavaraa ja melkein kaikki loput hilasinkin sitten kotimatkalla keräyslaatikkoon. Varastoon päätyi vain yksi IKEA-kassillinen kirppiskamoja odottelemaan seuraavaa myyntikertaa. Ite ainakin pidin taas hinnat tosi alhaalla. Kallein hinta tais mulla olla 5€. Oon yleensä sitä mieltä, että kirppiksellä en ite maksais tuotteesta kymppiä enempää, niin en sitä myöskään muilta vaadi. Blogissa ja Facebookissa myytävät kalliimmat vaatteet on jo sitten juttu erikseen (josta tulikin taas mieleen, että jostain olis kiva repiä aikaa sen lupaamani vaateröykkiön kuvaamiseen yms.)...


Meininki oli tälläkin kertaa hyvä, vaikka välillä meinas pakokauhu iskeä...
Paikalla oli myös mahdollisuus lahjoittaa ropo Roosa nauha-keräyslippaaseen :)


Toivottavasti teitte taas hyviä löytöjä!

Mitä ootte mieltä, onko Forumin Muotikirppis JEE vai BUU? Järkätäänkö taas part 3 viimestään keväällä? Kaikki idikset Muotikirppiksen kehittämiseen ovat myös erittäin tervetulleita!


Ps. Terkut täältä Savosta! Ajeltiin viime yönä tänne ja Matti vetelee vieläkin sikeitä... Tais kaverilla olla vähän univelkaa :)

16 kommenttia:

 1. Oikein JEE :--) Lisää näitä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä,ehdottomasti järkättävä part 3! Koska en oo itte päässy vielä näihin kahteen ekaan piipahtamaan,kiitos töiden! :D

  VastaaPoista
 3. En nyt oikein tiedä. En ollut alun perinkään innostunut tästä viimeisimmästä kirppiksestä, kun silloin kesälläkään en löytänyt mitään. En tiennyt, että sinne on joku jono. Noh, menin jonoon, venasin tunnin enkä ikään kuin viitsinyt enää lähteä pois. Kun pääsin sisään, olin siellä ehkä 10-15 min enkä löytänyt mitään. ;( Joten seuraavaksi voisko hommata isommat tilat että kaikki pääsee sinne? Tai sitten ilmoittaa etukäteen, että pitää jonottaa. Ja lisäksi en oikein tykkää, että teidän myytävät kamat on sellaisessa isossa kasassa, josta pitää vetää niitä esiin sieltä alta. Ne vois olla siisteissä pinoissa ja jotkut vaikka roikkumassa henkarilla.

  VastaaPoista
 4. ekalle anonyymille, joka jonoista valitteli:
  http://www.moretolove.fi/2011/09/sunnuntaina-rajahtaa-jalleen.html
  Että selvääkin saa ottaa...

  VastaaPoista
 5. Eka anonyymi: Joo, tottahan me järkättäis vaikka messuhallin kokosessa paikassa tämä tapahtuma, jos vaan ois mahollista. Tuo oli tosiaan ainut tila joka Forumissa oli nyt vapaana, kiva, että saatiin edes se ilmaiseksi käyttöön :) Myöskään kaikki halukkaat eivät tilan rajallisuuden vuoksi päässeet myymään. Toivottavasti sitten ensi kerralla. Ilman tuota vartijaa ovella olisi koko homma ollut vähintäänkin kaoottinen, joten jono oli kaikille paras ratkaisu.

  Ja mitä noihin vaatekasoihin tulee, niin vaikka niitä vaatteita siinä viikkais kokoajan niin ne sotkeutuu ja pyörii sekaisin ja kohta kaikki pöytien vaatteet on sekaisin (tyyliin meillä Shafin, Sharonin, minun ja Pepin kamat oli ihan sekasin...) eli se on käytännössä mahdoton tehtävä :)

  Kiitos palautteesta, toivottavasti ensi kerralla onnistutaan paremmin!

  VastaaPoista
 6. Niin ja tuossa tilassahan esim on tietty määrä henkilöitä, joka saa maksimissaan olla sisällä, että homma pysyy laillisena. Samoin mm. hätäpoistumistiet on pidettävä vapaana. Oltaisiin varmasti voitu järjestää tapahtuma ulkona Kukontorilla (kuten kesällä) mutta sateinen lokakuun päivä ei taas olisi sekään välttämättä ollut kiva...

  VastaaPoista
 7. Olisi kiva jos tälläinen kirppis järkättäisiin Tampereelle, itse kun en Helsinkiin pääse koska opiskelijalla menisi kaikki shoppailirahat junalippuihin.. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Vapaasti saa Tampereelle puuhata vastaavanlaisen tapahtuman (onnistuu myös vaikka ihan pienellä kaveriporukalla) :)

  VastaaPoista
 9. JEEJEEJEE ! todellaki kolmas tämmönen- jos minäkin sitten pääsisin mukaan :--)

  VastaaPoista
 10. jejejejee :)

  http://ninnuu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. jee lisää näitä :D Oli ihan huippuhyvä juttu ja tää pakottaa mutkin tyhjentää vaatekaapin!

  Vois mun puolesta jo ennen kevättä pitää :) Tuun silloinkin 100% mukaan

  VastaaPoista
 12. oiii tää oli kiva ku en päässy sinne ekal kerralla mut nyt tarttu mukaan 4 kivaa vaatetta :-) ja mä näynki tuol joissain kuvissa oh gosh, onneks ei oo isoja ! mut tää oli hyvä järjestely mun mielest et on jono ja sit mahtuu tietty määrä sisälle koska joillakin on oikeesti ahtaanpaikan kammo ja muutenkaa ei oo kiva ku et pääse eteen eikä taakse, itse olin jonottamassa jo 40 min aiemmin ku täää paikka aukesi. kiitos tästä päivästä ja samanlainen järjestely ensivuonna :---)

  VastaaPoista
 13. 1. anonyymi: kyllä me vaan tajuttiin tulla jo 9 aikaan jonottamaan, niin että oltiin ekoja jonossa.

  Näitä lisäää ! (: löysin ihan mahtavia vaatteita :)

  http://www.elizabethh-blog.blogspot.com

  VastaaPoista
 14. ilman muuta toi kirppis pitäis järjestää uudelleen!! jos järjestätte niin ilmottakaa sitte aikasin että missä ja millon se pidetään..:)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.