moretolove

white

white

lauantai 1. lokakuuta 2011

MTL x Villawool pipot on vihdoin täällä!

Aurinkoista lauantaita arvoisat blogin lukijat!

On tullut se hetki, kun päästään julkistamaan, että Villawool on avannut nettikauppansa ja täten myöskin MTL-pipot ovat vihdoin myynnissä. Täytyy tässä kohtaa tosin varotella, että Rasmus kertoi itse koodanneensa nettikaupan ja kuulemma jotain ongelmia saattaa tilauksessa ilmaantua, mutta Rasmuksen mukaan se on ihan ok, koska "Niinhän niitä ongelmia on muutenkin tässä elämässä" Joten jos jotain hankaluuksia esiintyy, laittakaa meille vaikka kommenttia ja me välitetään ne eteenpäin. :) Toivotaan kuitenkin, että kaikki sujuu hyvin ja pääsette tilailemaan mieleisiänne pipoja!


Vietettiin eräs kaunis päivä vähän aikaa puistossa Antin ja Kimin kanssa MTL-pipot päässä ja ahh miten kivaa se onkaan välillä olla lapsi ja riehua ympäriinsä!


Tämän keinun oon ristinyt "Maailman kivoimmaks treffikeinuks" ja kuten huomaatte, sopii myös tuplatreffeille. :D


Pipoja myynnistä löytyy siis kolmea erilaista mallia ja väriä.

Musta (Antin päässä) on hiukan syvempi malli. Siinä on pieni tupsu ja sitä voi pitää löysempänä päässä tai vetää ihan syvälle. Tähän malliin on mieltynyt sekä pojat että tytöt. Resorin leveyttä saa muuteltua.

Pinkki on sitten taas tytöille jotka tykkää näyttää söpöille. Erikoinen tupsu herättää varmasti huomiota ja malli on aika napakka, joten sopii hyvin tytön päähän. Pinkki väri ei oo mitenkään räväkkä. Resorin leveyttä saa muuteltua.

Punainen on myös suhteellisen napakka malli (sama malli kuin pinkissä, mutta ilman tupsua) ja sopii hyvin käytettäväksi kokonaan päähän vedettynä tai toki myös sellaisena ns. "takaraivopipona". Punainen on syksyllä todella trendikäs väri ja sopii melkein kaikkien värien kanssa. Resorin leveyttä saa muuteltua.More To Love-pipot eivät todellakaan oo suunniteltu pelkästään tytöille, vaan niitä saa ja pitää käyttää myös poikien!


Muutama kysymys ja vastaus:

Mitä tarkoittaa jos vetäisen More To Love-pipon päähäni?
Että olet äärimmäisen cool tietenkin. Ei vaan, More To Lovehan on saanut meidän tapauksessa alkunsa MySpacen bodytype-kohdasta, mutta vuosien varrella siitä on kasvanut tietynlainen käsite. Kyselimmekin Facebookissa ihmisiltä mitä MTL heille on ja tässä vastauksia:

"Sitä että hyväksyy ittensä sellaisena kun on. hyväksyy muut sellaisenaan. ja ennen kaikkea rakastaa ja välittää itsestään ja läheisistään!" -Monika

"yksinkertaisesti ylpeyttä. Ylpeyttä siitä että olen juuri minä ja arvokas omana itsenäni" -Pia

"Mulle se kans ensi kuulemalta oli humoristinen letkautus liittyen kurveihin ja niin saakin olla. Ajan kanssa MTL on saanut enemmän syvyyttä, se on aitoutta, olemisen onnea ja iloa! Jokainen on arvokas sellaisena kun aidosti on, ei rooleja tai naamareita! Aitoa rakkautta ♥" -Johanna

"sitä, että jokainen voi olla kaunis ja ihana ihminen niin halutessaan" -Heidi

"More to Love: Enemmän rakastettavaa ja enemmän myös rakastaa. olla oma upea itsensä ennakkoluuloista huolimatta." -Jannika

"More To Love tarkoittaa minulle hyvää mieltä ja ihanaa elämää, rakkautta unohtamatta! ♥ :)" -Marjut

"Minä olen enemmän kuin vain se mitä silmillä näkee, eli sisäinen kauneus! Kaikki eivät ole missin mitoissa tai muuten kauniita/kauneusihanteen täyttäviä ulkoisesti, mutta loppupeleissähän sisin ratkaisee.:)" -Katja

"hyvää oloa." -Smirgeline

Se joka tunnistaa itsensä näistä teksteistä, saa ehdottomasti laittaa päähänsä More To Love-pipon ja kulkea ylpeänä se päässä. Se joka ei vielä tunnista itseään näistä teksteistä, saa myös laittaa More To Love-pipon päähän ja kulkea ylpeänä se päässä. More To Love on ajatus, tunne ja asenne elämään. More To Love puhkuu positiivisuutta ja sillä voimalla mennään läpi harmaan kiven.

Miksi More To Love ja Villawool?
Koska olemme itse käyttäneet Villawoolin pipoja jo pitkään ja ne hyväksi havaittu. Perheyritys, 100% villaa. Villawoolin ideologia kohtaa meidän kanssa ja näinpä tuntuu hyvältä tehdä yhteistyötä firman kanssa jossa on hyvä meininki ja arvot kohdillaan.

39 euroa, eikö se ole aika paljon piposta?
No ei se oikeastaan edes ole. Kun haluat laatua, joudut laadusta myös maksamaan. Mehän oltaisiin voitu tehdä yhteistyö jonkun muutaman eurojen pipoja myyvän firman kanssa, mutta koska itse peräänkuulutamme laadun perään, olemme valmiita sijoittamaan hyviin pipoihin ja tukemaan kotimaista niin halusimme tehdä samoin myös tässä. Varmasti hyvin moni voi yhtyä meihin, että se 40 euroa tulee tuhlattua helposti johonkin todella typerään kuukauden aikana, niin miksi sitten ei johonkin joka oikeasti miellyttää?

Me aiotaan ainakin kulkea koko syksy ja talvi noi pipot päässä, toivottavasti niistä tulee myös teille mieluisia. :)

MORE TO LOVE-PIPOT TILATTAVISSA NYT TÄÄLTÄ!!!!

Kuvat: Pekka Keränen

18 kommenttia:

 1. hei mikä tuo toisen herran päässä oleva musta-vaaleanpunainen piponen on? näyttää myös erittäin kivalta :)

  VastaaPoista
 2. Se on erikoiskappale joita on tehty vain yksi ja se on Pepin! :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tulis myöhemmin myös muita värejä ;) esim turkoosi ois aika makee :)

  VastaaPoista
 4. mun pää on varmana liian iso noihin. Mulle ei mahu mitkään kaupan päähineet vaan aina ite pitää tehä. T: Isopää :D

  VastaaPoista
 5. Musta MTL- pipo tilattu ^_^ Eikä tilauksessa mitään ongelmia :)

  VastaaPoista
 6. asiasta kukkaruukkuun...aikasta pitkään ollu tulossa teille tuo testing-osio :)

  VastaaPoista
 7. Ei liity aiheeseen, mutta...

  http://yle.fi/ohjelmat/1217268

  Tunnistin pitkän ja pullukan itseni tuosta sain nauraa röhötellä... :D

  VastaaPoista
 8. Iiihana Antti!
  Mä niin kaipaan sen värikästä persoonaa, kun ei telkkarista enää näy!

  VastaaPoista
 9. Ihania pipoja! Kävin katsomassa kauppaa ja etusivun teksti oli mahtava. Tosin jäin miettimään "keskisormea koulukiusaajille" kohtaa, se kun ei mielestäni sopinut muun tekstin teemaan ja tunnelmaan.

  Aitoon suvaitsevaisuuteen ei mielestäni kuulu minkään, ei siis minkään ryhmän julkinen mollaaminen. Koulukiusaajien teot voi ja pitääkin tuomita, enkä
  missään tapauksessa hyväksy koulukiusaamista. Mutta kokemuksesta nämä kiusaajat ovat usein itse apua vailla, huonoista lähtökohdista tulevia lapsia ja nuoria, joilla omat asiat ovat tosi pielessä. Ei heitä kohtaan kannata lietsoa vihaa, se on ihan turhaa energian hukkaa, enemmin nousta tilanteen ulko/yläpuolelle, ei kääntää toista poskea mutta ei myöskään sivaltaa itse.

  Vielä haluan tähdentää että en suvaitse enkä ymmärrä kiusaamista tai kiusaajia, mutta silti en vihaa heitä enkä halua näyttää fyysistä enkä henkistä keskisormea kenellekään.
  Pipo jäi tilaamatta :(

  VastaaPoista
 10. Keskisormea kiusaajille on enemmänkin henkinen ilmaisu. Meitä molempia on koulukiusattu ja vaikka se silloin tuntui siltä ettei siitä selviä niin me selvittiin voittajina ja niin voi selvitä kuka tahansa. :)

  Me ei hyväksytä millään tavalla koulukiusaamista ja minulle henkilökohtaisesti on turha perustella kenenkään kiusaamista sillä, että ollaan huonoista oloista ja sen takia kiusataan.

  Minä olen joutunut kokemaaan elämässäni todella ikäviä asioita ja näkemään vaikka minkälaista, mutta minulla ei ole koskaan ollut tarvetta kiusata ketään, enkä ole koskaan perustellut ikäviä tekemisiäni sillä mitä olen joskut kokenut, vaikka ne asiat eivät ole minusta itsestäni edes johtuneet.

  Minä todellakin haluan "näyttää keskisormea" niille tytöille jotka kolmannella luokalla riepottelivat minua ympäri musiikkiopistoa siten, että päänahastani lähti palasia ja parjasivat läskiksi. Minä en lietso vihaa heitä kohtaan, en toivo heille mitään pahaa, mutta heillä ei myöskään ole paikkaa elämässäni. Anteeksi he eivät ole koskaan minulta pyytäneet ja anteeksiantoa voisin jopa harkita, mutta unohtaa en voi koskaan. Se jätti arvet.

  Tämä on kylmä fakta ja olen todella ylpeä itsestäni, että olen voinut kääntää ikävät kokemukseni voitoksi josta kaikenlisäksi joku muukin voi saada voimaa. :)

  VastaaPoista
 11. ihan sika siistei noi pipot! harmi vaan ettei ainakaan mun budjetille sopiva hinta :(

  VastaaPoista
 12. Saako täällä ilmaista omen mielipiteensä? no jos saa niin en kannata ylipainoa ja vaikka siinä olisi hyvä sanoma että "hei te kaikki läskit älkää masentuko!" niin jos uutisten mukaan jo lähes puolet Suomen naisista on ylipainoisia niin sitä ei tulisi millään lailla asettaa yläpuolelle malliston/mainostenkin muodossa eikä se ole mikään kehumisen aihe päinvastoin, eikö? itsekin olen ollut koulukiusattu joten tiedän miltä haukkuminen tuntuu eikä ole henk.kohtaisesti mitään teitä vastaan, kannatan vain terveitä elämäntapoja ja ikävä kyllä ylipaino ei niihin kuulu vaikka sitä kuinka mainostaisi toivon että pysytte terveinä

  VastaaPoista
 13. "olla oma upea itsensä ennakkoluuloista huolimatta." ylipaino on vain ylipainoa sitä on turha verrata ennakkoluuloihin eli rasismiin, ne on täysin eri asia ikävää että kannatatte ja suosittelette muillekin ihmisille epäterveellisiä elämänarvoja ylipainon muodossa.. niin hampurilaisilla herkuilla yms. maailma pelastuu?

  VastaaPoista
 14. aivan ihania noi pipot! :) harmittaa vaan kun oon nyt odotellut aika pitkään että pääsisin sellaisen tilaamaan, ja nyt kun se on mahdollista niin hinta onkin esteenä :( voisittekohan järjestää jossain vaiheessa arvonnan, josta voisi pipoja voittaa? :)

  terv. poor student girl

  VastaaPoista
 15. poor student girl: Katsotaan, josko järkkäisimme jossain vaiheessa pipoista arvonnan :) Luonnollisesti ne arvontapalkintopipotkin pitää meidän sitten itse ostaa, emme nimittäin saa noita pipoja "ylimääräisiä" (:

  VastaaPoista
 16. Kuinka napakoita noi napakat pipot sitten ovat? Meinaan, että en voi käyttää mitään kovin tiukkaa pipoa koska näytän joltain urpolta suippopäältä... :D Pipot on hienoja ja haluttais tilata, mutta vähän mietityttää toi hinta kun jos jääkin sitten käyttämättä kun ei sovikkaan omaan päähän. :(

  VastaaPoista
 17. Jeij, kaksi pipoa meni tilaukseen! musta ja pinkki =)

  VastaaPoista
 18. Jeij! Kaksi pipoa meni heti tilaukseen! Musta ja pinkki oli mun favorite =)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.