moretolove

white

white

keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Nettikauppavinkki : Superupee!

Salon keikalla pyörähdettiin Superupeessa ostoksilla. Mukaan tarttui kasa koruja, saappaat ja olkalaukku. Suosittelemme putiikkia kyllä oikein lämpimästi!

Superupeen nettikaupasta koodilla moretolove nyt -15% alennusta. Ja kyllä, nuo saappaat menevät hyvin myös meikäläisen pohkeeseen :)

Kertokaahan suosikkejanne tuolta nettikaupasta, ite himottais ainakin tilata pari rannekorua...

Huom! Myös ILMAISET postikulut sunnuntaihin asti!!

32 kommenttia:

 1. Niin könö verkkokauppa, ettei viitsi edes tilata. Vähän pistää myös miettimään, kun osa noista vaatteiden esittelykuvista on tollasia japanitytön päällä kuvattuja.. Ei jotenkin tuu mieleen laadukkuus? Onks esim. laukku ihan ok laatuinen?

  VastaaPoista
 2. Ihmettelen ettettekö oo lukenu mungoannan kirjotusta kyseisestä nettikaupasta ja sen pitäjästä..?

  VastaaPoista
 3. Sen verran negatiivista oon kuullut kyseisestä putiikista että itse jätän tuolta tilaamatta. Käsittääkseni suurin osa tuotteista kiikutetaan liikkeeseen Kiinasta tai jostain vastaavasta maasta ja pistetään myyntiin huomattavasti kalliimpana. No thanks

  VastaaPoista
 4. Muutamia kivoja laukkuja
  ja mekkoja
  aaa hitsi kun ei ole rahaa.

  VastaaPoista
 5. Juu on kyllä ankean näköinen kauppa...

  VastaaPoista
 6. Mungo-Annalla ei ollut kovin hyviä kokemuksia tästä kyseisen puljun pitäjästä..

  VastaaPoista
 7. Minunkin mielestä tuon verkkokaupan ulkoasu oli tosi kökkö!:( ei tee mieli tilata mitään...

  VastaaPoista
 8. En oo kyllä ihan heti tilaamassa tuolta...

  VastaaPoista
 9. iha järkyttävän rumat sivut :---D

  VastaaPoista
 10. Musta noi vaatteet on sinänsä kivoja ja vaikuttaa laadukkaalta, mutta kun liikeen omistaja on niin epäammattimainen taannoin haukkuessaan yhteistyökumppaneitaan julkisesti netissä... En edes ymmärrä miten jotkut sen jälkeen ees haluavat ostaa tuolta jotain tai saati tehdä yhteistyötä.

  Eikö esim. teistä tunnu pahalta, kun Superupeen omistaja on sanonut, että bloggaajia on pakko käyttää hyväkseen, vaikka ovatkin vänkääjiä, että saisi omalle liikkelle mainostusta? :D Mikä on teidän mielipiteenne?

  VastaaPoista
 11. Kaikille epäilijöille tiedoksi, että ollaan kyllä luettu "SE" postaus ja tavattu kyseisen Superupee-liikkeen tyyppi ihan henkilökohtaisesti koko tuon hässäkän jälkeen ja meidän välinen yhteistyö taas ei millään lailla liity Mungolifen ja hänen väliseen yhteistyöhönsä :)

  Meidän ja Superupeen "yhteistyö" on sujunut oikein moitteetta, suostuipa hän avaamaan liikkeen meille vasta klo 21 jälkeen, kun ei aiemmin paikalle ehditty ja toivottavasti jatkossa (eli ensi vuoden puolella) saadaan vielä vaikka mitä kivaa yhdessä aikaiseksi...

  Minun mielestä jokaisen kannattaa muodostaa mielipiteet asioista myös ihan omaa järkeä käyttämällä, kuten me teimme. :)

  Ja mitä tuohon kiinasta tuleviin vaatteisiin tulee, niin karu fakta on se, että vaikka ostaisit vaatteet Jenkeistä, tai mistä tahansa niin usein ne tulevat samoista tehtaista sieltä halpatyömaista. Niin ja useinhan niihin lisätään sitä katetta aika huimakin summa. Tätä tämä vaatebisnes on :)

  Ostamani laukun laatu on ainakin ollut ihan ok, kuten myös saappaiden :) Ei valittamista.

  VastaaPoista
 12. Aijaa, teitä ei siis pelota ollenkaan, että tämä neiti käyttää myös teitä hyväkseen vain oma palkkio pääkopassa nauraen teille "bloggaajille"?

  Tuosta ensi vuoden puolella olevasta "saadaan vielä vaikka mitä kivaa yhdessä aikaiseksi" hankkeesta tulee vissiin iloa vain teille ja liikkeen omistajalle. :) Ainakaan suurintaosaa lukijoita ei näytä nappaavan.

  VastaaPoista
 13. Mielenkiinnosta menin lukemaan Mungo-Annan kirjoituksen tästä nettiliikkeestä, enkä aio tilata sieltä mitään. Sivutkin ovat tosi keskeneräisen ja persoonattoman näköiset.. Harmi :/

  VastaaPoista
 14. En kyllä tykkää sivuista, jotenkin sekavat ja hätäisesti tehdyn näköiset. Ja täytyy myöntää, että Mungon kokemusten myötä en kyllä tilaisi ko. kaupasta vaikka osa vaatteista ihan kivalta näytti.

  VastaaPoista
 15. Tuli aika ikävä fiilis, kun kävin lukemassa Mumgo Annan kirjoituksen ko. liikkeestä. Ei tee meli tilata sieltä.

  VastaaPoista
 16. En olisi teinä lähtenyt tähän kampanjaan. Paska fiilis. Eittämättä tulee huono maku teidänkin blogista, kun olette lähteneet tähän.

  T: Tintti

  VastaaPoista
 17. No mehän tunnetusti tehdään yhteistyötä muidenkin Mungo-Annan pystyyn haukkumien tahojen (kuten ghd:n, joka vaan edelleen on paras) kanssa, joten ei tehdä tässäkään tapauksessa poikkeusta.

  Myös molempien tahojen kanssa työskennelleenä osaamme muodostaa täysin puolueettomat mielipiteemme ja mielellämme kuulimme myös Superupeen omistajan kannan tähän jupakkaan, jonka jälkeen vasta muodostimme asiasta omat mielipiteemme :) Emmekä näe, että tuo heidän välinen sotku oli millään lailla vaikuttava meidän väliseen yhteistyöhön. Itseasiassa otimme itse yhteyttä Superupeen pitäjään vasta koko Mungolife-keissin jälkeen ja kerroimme olevamme tulossa keikalle Saloon.

  Suosittelemme olemaan täällä blogeja lukiessa myös kriittinen. Asiat eivät ole aina niin yksipuolisia, miltä ne lukijallepäin näyttävät. Jos suosittelemme nyt jotain tuotetta/kauppaa/mitä tahansa täällä ja ensi viikolla haukumme sen pystyyn, eikö tässä ole jotain kovin ristiriitaista? Annan ja Superupeen yhteistyö ei toiminut, meidän ja Superupeen on toiminut oikein moitteettomasti. Kolikolla on aina kaksi puolta, muistakaa ystävät hyvät se :)

  Jos se, että me pidämme jostakin, joka ei ole toisella toiminut, jollain lailla alentaa meidän blogin arvoa, tai asettaa meidät huonoon valoon, on se jokaisen ihan itsensä päätettävissä. Myöskin jokaisen päätettävissä on kuinka taitavasti lukee tätä blogien ehtymätöntä mainostulvaa.

  Me emme myöskään tuomitse, ennenkuin otamme asioista ihan oikeasti selvää.

  VastaaPoista
 18. Jännä, että anna on ainut jonka kanssa tuon puljun yhteistyö EI ole sujunut ja porukka uskoo sitä. Eihän huutonetissäkään uskota vain sitä yhtä, joka on antanut negatiivisen palautteen, jos niitä positiivisia on runsaasti enemmän. Asioilla on kaksi puolta, tosiaan..

  VastaaPoista
 19. Tuo nettisivu näyttää niin huonolta, ja mukaanlukien mungo-Annan kokemukset, en tule varmasti ikinä tilaamaan. Harmi kun olette noin sinisilmäisiä, kyseisen puljun omistajahan haukkuu bloggaajiakin.

  VastaaPoista
 20. Itse en ole hirveesti keskusteluja lukenut, Annan postauksen luonnollisesti, kun Annan blogia usein seurailen. :)

  Meillä on toiminut kyseisen puljun kanssa oikein hyvin yhteistyö ja liikkeestä ostamamme tuotteet on ollut hyviä/mieluisia. Meillä myös synkkasi hyvin kemiat tämän henkilön kanssa, joten en kyllä pysty valittamaan.

  Valitettavasti meilläkään ei aina kaikki suju kaikki yhteistyöt kuin unelma ja olemmekin hyvin tarkkoja siitä kenen kanssa yhteistyötä teemme.

  Tästäkään yhteistyöstä emme ole saaneet mitään ilmaiseksi, vaan tuotteet omilla rahoillamme ostaneet. Saamamme palvelu ja on kuitenkin ollut niin hyvää, että mieluusti Superupeeta mainostelemme.

  Minä en vähättele millään tavalla Annan kokemusta Superupeesta, on ikävää että ongelmia on tullut. Minun kuitenkin aikuisena ihmisenä täytyy seistä oman mielipiteeni takana ja olen oman mielipiteeni muodostanut omiin kokemuksiini perustuen.

  Mikäli minä kirjottaisin ripsiväristä, että se on ihan järkyttävän huono ja sinä taas olisit ehtinyt kokeilla ja kokisit sen hyväksi niin kumpaa uskoisit? Minua bloggarina jonka blogia seuraat, vai itseäsi vaikka mielipide on eri? Minäkin uskon itseäni ja omaa kokemustani ja bloggaajan/kaverin kanssa saa olla myös eri mieltä! :)

  VastaaPoista
 21. Oi oi kuinka herkun väriset saappaat mutta tämmöisenä paksupohkeisena mietityttää kyllä kovasti että mahtuneeko jalkaan, mulla kun on vielä kaikenlisäksi leveä jalka vaikka kengänkoko onkin 37-38. :D
  Usein kun stoppaa ihan alkuunsa saapikkaiden kanssa, hiki otsalla oon monet saappaat sovittanut ja lähes aina saanut pettyä..
  Eli voiko tuota vartta sanoa löysäksi ja tilavaksi? Jos voi niin pistän tilaukseen!:P

  VastaaPoista
 22. Ehkä kyse ei kuitenkaan ole siitä, ettenkö minä tai muutkaan uskoisi teidän yhteistyönne pelanneen ko. henkilön kanssa mainiosti ja omien mielipiteiden takana seisominen on tietenkin kunnioitettavaa. Itse olen kuitenkin silloin tuon kohun aikaan käynyt tän superupeen omistajan omat, itsekirjoittamansa tekstit lukemassa demiltä, ja mulla ainakin jäi huono kuva ihmisestä joka kokee bloggaajat hankaliksi valittajiksi joita on pakko kestää jotta saisi ilmaista/halpaa mainosta. Lisäksi ylipäänsä asian tuominen jossain netin keskustelupalstalla ei osoittanut kunnioitusta yhteistyökumppaneita kohtaan.

  Toivon että teillä tuo yhteistyö sujuu hyvin kuten tähänkin asti mutta kuten moni muukin, minäkin välttelen ko. putiikkia vaikka vaatteet ovatkin ihan kivoja. :/

  VastaaPoista
 23. Mä seurasin Superupeen perustajan blogia, jota hän piti silloin, kun tätä kauppaa perusti. Silloin jo siitä hommasta tuli tosi epäammattimainen kuva ja fiilis, että pikkutyttö on kokeilemassa olisiko oma vaateliike "ihqu".
  Annan tapauksen jälkeen se mielikuva vain voimistui ja en varmasti kyseisestä liikkeestä tilaa/osta ikinä mitään.

  Toivottavasti Superupee ei yritä tällä tavalla nyt pestä kasvojaan. Veikkaan, että on aika paljon menettänyt asiakkaita.

  Toivottavasti teillä sujuu yhteistyö hyvin loppuun asti.
  Ja toivottavasti Forever 21 ja Superupee eivät liity millään tavalla toisiinsa ensi vuonna...

  Olipa tylsä tämä koko kommentti. Sori.

  VastaaPoista
 24. F21 ja Superupee ei liity mitenkään toisiinsa. :)

  VastaaPoista
 25. "Mikäli minä kirjottaisin ripsiväristä, että se on ihan järkyttävän huono ja sinä taas olisit ehtinyt kokeilla ja kokisit sen hyväksi niin kumpaa uskoisit? Minua bloggarina jonka blogia seuraat, vai itseäsi vaikka mielipide on eri? "

  No onkohan tää ihan verrattavissa ;) Jos ripsivärin MYYJÄ haukkuisi sinua asiakkaana julkisesti netissä, et varmana ostaisi uutta ripsaria häneltä, ja ilmottaisit myös blogissasi tästä asiasta ? Haloo ;)

  VastaaPoista
 26. Joo, en mäkään perusta mielipidettäni ks. puljusta mungolife Annan kokemukseen, vaan sille, mitä tämä keskenkasvuinen putiikinpitäjä ihan itse kirjoitteli DEMISSÄ omalla nimellään. Kas SE riitti, enkä tosiaan aio tilailla mitään puljusta, joka haukkuu yhteistyökumppaneitaan demi.fi:ssä.

  VastaaPoista
 27. molempien tekstit kävin lukemassa ja kyllä mun mielestä se mungolifen mimmi käyttäytyi ihan yhtä huonosti hyökätessään takaisin tätä superupeen tyyppiä vastaan. ihme leikkikenttätappelua, lapset hoi :)

  toiv. teidän yhteistyö sujuu hyvin!

  VastaaPoista
 28. Argh antakaa Mungo-Annan mielipiteiden olla :---D Se on yhden henkilön käsitys asiasta ja tiedätte vain sen, koska toinen osapuoli ei uskaltanut kertoa omaa versiotaan lakijupakan pelossa. Jokaisella on oikeus muodostaa asioista oma mielipiteensä. Itsekään en hyväksy putiikinpitäjän Demi-kirjoittelua, mutta elämässä tulee tehtyä virheitä, joskus rankallakin kädellä, mutta on silti kohtuutonta että kokonaisen liikkeen toiminta kaatuu siksi, että joku bloggaaja on tilanteeseen tyytymätön.

  VastaaPoista
 29. Munkin täytyy sanoa, että tuo Superupeen nimi jo tuo semmoisen fiiliksen, että tahtoo sieltä poissa pysyä. Mäkin olen lukenut sen Mungo-Annan postauksen, mutta mielipiteeni asiasta olen perustanut ihan siihen, mitä luin tämän kyseisen puljun pitäjän kirjoittaneen Demin keskustelupalstalla. Eli kävin ihan itse lukemassa, mitä siellä oli sanottu ja rehellisesti ihmettelen, miten kukaan bloggari enää lähtee kyseisen naisen kelkkaan. Ymmärrän kyllä, että asiat eivät ole yksioikoisia ja että kaikki vika ei välttämättä ole vain kaupan pitäjässä ja toisaalta ymmärrän, että muodostatte oman mielipiteen omien kokemuksien kautta. Reiluahan se sillä lailla on ja teiltä kunnioitettavaa. Silti en itse lähtisi tilaamaan tuolta mitään, sillä niin epäammattimaista ja epäkunnioittavaa tuollainen Demin keskustelupalstoilla haukkuminen ja valittaminen tällaisista yhteistyöasioista on, etten sitä halua olla tukemassa. Onnea teidän yhteistyöllenne, toivottavasti se sujuu paremmin ja kaupanpitäjä oppii vähän kunnioitusta ja ammattimaisempaa käytöstä tämän jupakan jälkeen!

  VastaaPoista
 30. Jos lohduttaa niin minä pistin punaiset kipittimet tilaukseen ja keltaisen neuleen päälle kanssa. Onneksi en ymmärrä blogimaailmasta mitään, mutta sen verran kuitenkin ettei yhden ihmisen mielipiteeseen todellakaan kannata aina uskoa. Ja hinnat on ihan ok osan tuotteiden osalta.

  Oishan niissä nettisivuissa kyllä munkin mielestä parannettavaa, mutta halusin testata millasta tuotetta tulee. Sitäpaitsi alkaa olemaan pienemmät katteet kyllä hällä mitä esim. henkkamaukalla - sitäpä ei moni ruikuttaja tule tajunneeksi. Eikä myöskään sitä, kuinka kalliiksi oikeasti hienojen nettisivujen tekeminen tulee. Ei kaikki välttämättä osaa tai ei ole vielä varaa palkata ammattilaista tekemään.Noh, oli miten oli... mediakasvatus ei taida sittenkään olla tyhmä oppiaine peruskouluun, sen verran kevyillä perusteilla tehdään päätöksiä niin monen asian suhteen. Vaikka eihän kaikkien tarvii pitää, syynä vähän askeettisemmat sivut on vaan jotenkin huvittava :D

  Ja jos joku ei tykkää teistä enää sen takia että mainostatte jotain yhtä liikettä, niin kyynel. Uskon että teitä itkettää kovasti ;) Ootte parhaita. Uskallatte olla omia itsejänne tässä vähän vaikeassa maailmassa. Tykkään!!!

  VastaaPoista
 31. miks ihmees kaikki ottaa jonku mungo-annan mielipiteet noin tosissaan? :D itse oon sen blogii pari kertaa lukenu ja tän kyseisen postauksen superupeestakin ja en yhtään ihmettele jos jollain on menny hermot tän annan kaltaiseen tyyppiin.. :D

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.