moretolove

white

white

tiistai 4. lokakuuta 2011

Voita Scarlet Collectionin ghd ja Katy Perryn nimmarijuliste!

Mehän ollaan vannottu ghd:n nimeen täällä ihan jo blogin alusta asti ja edelleenkin vannotaan. Se nyt vaan on fakta, että ghd on muotoilurautojen parhaimmistoa ja oltiinkin lievästi sanottuna fiiliksissä, kun meille tarjottiin mahdollisuus julkaista ihanat kuvat Katy Perrysta ekana Suomessa (!!) ja laittaa vieläpä jakoon teille Scarlet Collectionin ghd-muotoilurauta ja Katy Perryn nimmareilla varustettu juliste ghd:n kymppisynttäreiden kunniaksi!

Eli Katy Perrykin on nykyään ghd-tyttöjä ja nämä kuva on kyllä aivan mielettömät! Vai mitä sanotte?
Nyt olisikin siis yhdelle onnekkaalle jaossa alla oleva paketti joka sisältää Limited edition Scarlet Collectionin ghd-muotoiluraudan, kaksi klipsiä ja lämpösuojatun satiinilaukun + tietysti sen Katy Perryn julisteen nimmareilla vielä bonarina! Paketin arvo on 219€. Paketti saapuu Suomeen myyntiin vasta nyt lokakuun aikana.

Vastaa siis alla olevaan kommenttiboksiin Mitä osaat ghd:lla jo tehdä (suoristaa, kihartaa, värkätä laineita...) ja mitä haluaisit vielä oppia ghd:lla tekemään? Keräämme toiveet talteen ja osa niistä toteutetaan myöhemmin tänä vuonna järjestettävässä ghd-illassa ja laitetaanpa ihan opetusvideot sitten vielä tännekin kaikkien saataville.

Vastausaikaa on sunnuntaihin 16.10.2011 klo 18.00. Laitathan mukaan sähköpostiosoitteesi mahdollista voittoa varten.

Pakko muuten laittaa vielä tähän loppuun lista 10-vuotiaan ghd:n saavutuksia, aika älytöntä:

- 14. sija The Sun -sanomalehden maailman 100 cooleimman asian luettelossa
- Ylivertaisen muotoiluvälineen titteli ja Readers Kiss of Approval- palkinto Iso-Britanniassa vuoden 2011 Cosmopolitan Beauty Awardseissa yhdeksättä vuotta peräkkäin
- The Sunday Times ylisti ghd:ta "hiusmuotoilun Aston Martiniksi" ja se nimettiin parhaaksi muotoiluvälineeksi vuoden 2011 Sunday Times Style Beauty Awardsien lukijaäänestyksessä
- Voitto Fabulous 2011 Beauty Awardsien Best Life-Changing Product ja Best Gadget-kategorioissa
- CoolBrand vuoden 2010 CoolBrands-tutkimuksessa
- Best Hair Styler kahdeksatta kertaa peräkkäin InStyle Beauty Awardseissa.

Onnea kaikille vielä tasapuolisesti!

Huom! Kilpailu on sponsoroitu.

Kiitos kaikille! Voiton vei tällä kertaa nimimerkki Kermasusi :)