moretolove

white

white

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

9.11.2011 MTL x Sydämen pohjasta x ghd

Arvottiin teidän kesken joku aika sitten tuo ghd:n rauta ja Facebookissa hehkuteltiin, kun sen voittanut "kerma susi" lähetti meille aivan ihanan sähköpostin siitä mitä tunteita raudan voitto ja sen postista hakeminen oli tytössä aiheuttanut.

Kerma susi myös ilahdutti meitä seuraavalla kuvalla ja tämän jälkeen oltiinkin ihan varmoja, että voitto on mennyt todellakin oikeaan osoitteeseen.Mimmi jo vihjailikin jostain myöhemmin tapahtuvasta ja nyt on aika julkaista mistä oikein on kyse.

Me järjestetään 9.11.2011 Sydämen Pohjasta-kampaamossa pippalot lukijoillemme yhdessä Sydärin väen ja ghd:n kanssa. Ideana se, että te pääsette pieneen hemmotteluun (mm. se meidän kultakampaajamme Simo ja Sydärin tytöt) laittelevat teidän hiuksia ja opettavat käyttämään rautoja. Me Mimmin kanssa ollaan järkätty paikalle myös vähän naposteltavaa ja juotavaa ja ehkäpä sitten jotain pientä ylläriäkin. ;)

Missä? Sydämen pohjasta-kampaamo, Yrjönkäytävä, Kauppakeskus Forum

Milloin?
9.11.2011 alkaen klo 18:15 ->

Kuka saa tulla? Tilaisuus on k18 ja otamme mukaan ensimmäiset 20 ilmottautunutta jotka saavat ottaa ystävän mukaan.

Tulkaa siis nauttimaan, kilistelemään ja opettelemaan kanssamme. Vietetään kiva ilta yhdessä!

Ilmottautumiset osoitteeseen more2love(a)more2love.fi 6.11.2011 mennessä ja mukaan päässeille vastataan henkilökohtaisesti! Nopeat syö hitaat. :)

EDIT: Kaikki paikat täytetty.Kiitos kaikille! Mukaan kerenneille on ilmoitettu. :)

7 kommenttia:

 1. no voihh.. jos oisin jo 18v niin haluisin tulla!

  VastaaPoista
 2. Oijoi, toivottavasti olin nopeimpien joukossa! :D

  VastaaPoista
 3. Koska järjestätte jotain tollasia tapahtumia, jotka eivät ole K18? :/ Kun olisi kiva osallistua jos vain ikää riittäisi..

  VastaaPoista
 4. Entä jos on 3kk vajaa 18? tarttisin NIIN apua suoristusraudan ja sun muun kanssa. Suoristimen omistan mut en osaa käyttää sitä.

  VastaaPoista
 5. Laitetaan tänne myös videoita joissa opastetaan raudan käyttöä. :)

  Kaikki paikat on jo täytetty, nopeat söi hitaat vartissa! Huh.

  VastaaPoista
 6. Olin hidas enkä ehtinyt, mutta vaikka olisin ollut nopea en siltikään olisi voinut osallistua vaikka kovasti olisin halunnutkin. Ymmärrän, että järjestätte tällaisia Helsingissä, koska itse sillä suunnalla asustelette ja oleskelette, mutta välillä harmittaa kun moni asia tapahtuu Helsingissä ja keskellä viikkoa niin ei pysty sen takia osallistumaan.

  Siitä huolimatta on ihanaa lukea teidän blogia! Ja nyt odotellaan niitä opetusvidoita raudan käytöstä :) Kiitos kun teette tätä :)!

  VastaaPoista
 7. Kaikki on aina hesassa, eipä täältä pohojammaalta oikeen pääse :(

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.