moretolove

white

white

lauantai 19. marraskuuta 2011

Kiitos Rauma ja Pori!

Oltiin eilen Raumalla koko päivä ja meillä oli ihan hirmuisen kivaa. Kiitos kaikille jotka tulitte shoppailemaan ja kiitos ihanille Rauman Sokoksen naisille. Olitte niin kivoja ja lähdettiin leveästi hymyillen uusien Hello Kitty-joulukalenterien kanssa. Haleja!

Tänään sitten hääritiin Porissa ja meillä oli stailattavina ihanat Vaula ja Minna.


Päivä Porissa meni tosi nopeesti ja lopuksi meitä tuli vielä moikkaamaan Veera, joka myöskin saattoi meidät bussillemme. Meille sanottiin, että bussille kestää kävellä ainakin 15 minuuttia, vaikka totuus oli lähempänä jotain viittä minuuttia. Onneks Veera siis tuli saattamaan, muuten oltais luultavasti eksytty.

Tuntuu aika hullulta, että meidän kiertue alkaa olla päätöksessään tältä vuodelta. Ens viikolla ollaan vielä Raisiossa ja sen jälkeen ei kierretäkkään hetkeen. Monet kaupungit on kuitenkin toivonut meitä uudelleen kylään keväällä, joten pitäisköhän sitä sitten tehdä uus rundi?

Nyt tuntuu hyvältä olla omassa sängyssä, oman tyynyn ja peiton alla. Huomenna voisi olla vaikka "En tee mitään"-päivä, joka sisältää pyykkäämistä, vaatteiden karsimista kirpparille ja uusien levyjen kuuntelua.

Kiitos kaikille ihanille Gossip-tytöille ja niille jotka on käyneet meitä moikkaamassa. :)

Kiitos kuvasta Vaulan poikaystävälle.

5 kommenttia:

 1. Mitäää! Ootte ollu täällä Raumalla ja mulla on mennyt ihan ohi... kävin eilen Sokoksessakin, mut taisin olla kyllä harvinaisen sokea! HÖH

  VastaaPoista
 2. Uutta rundia vaan, koska missasin TAAS Turun vierailunne, vaikka asun tosi lähellä Turkua (semmoset 29 km välimatkaa). Osui vaan huonolle päivälle. :/ Tietysti teidän jaksamisenne on etusijalla. :)

  VastaaPoista
 3. siis hei!!!nää sokoksel olevat vaatteet on ihan mummu malleja :( oli kauhee pettymys ku ootte hehkuttanu niitä mut jotkut tykkää äitistä ja jotkut tyttärrestä =O)siis eikö suomesta tosiaan saa ku mummu vaatteita :(

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Mä en tiiä mitä sä oikein etsit, mutta meidän mielestä monikin vaate Gossipissa on kaukana niistä "mummuvaatteista". Kannattaa käydä rohkeesti sovittelemassa niitä, pääsevät oikeuksiinsa nimittäin paaaljon paremmin päällä. Gossip on suunnattu kaikille, joten sieltä löytyy niin äidille kuin tyttärellekin :)

  Tai onhan tässä myös sekin vaihtoehto, että me ollaan vaan niin mummoja, ettei ite sitä tajuta. ;)

  Palautetta niistä vaatteista mitä haluaisit Suomesta saada voi laittaa vaikkapa meille tänne.

  Terveisin, Mimmi kotoa pinkissä Gossipin velour-puvussa (mun mummo ei ainakaan tämmösiä käyttäny :D)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.