moretolove

white

white

torstai 10. marraskuuta 2011

Semmosta pientä ilmoitusluontoista asiaa, että...

...meidän Gossip-kiertue jatkuu taas huomenna! Se siitä parin viikon "lomasta". Huomenna meitä tavoittaa Helsingistä Hakaniemen Sokokselta klo 13-18 ja kannattaa kyllä tulla hyödyntämään tuo S-etukortilla saatava -15% myös Gossipin tuotteista :) Meiltä saa pikastailauksia ja ei niin pikaisia syleilyjä ;) Niin ja pitäispä nuo kaikki pikkujouluihanuudetkin olla jo myynnissä, eli kannattaa tulla sovittelemaan ja tietty meitä tapaamaan... Me hoidetaan se likanen työ (eli kokojen "juokseminen" sovituskoppiin), joten voitte keskittyä olennaiseen! Ainakin ite vihaan just sitä kun on punnertanu vaatteet pois ja sovittaa vaikka farkkuja ja tartteiskin eri koon ja joutuu pukeutumaan ja pahimmassa tapauksessa vielä jonottamaan sovitukseen kokonaan uudelleen...

Hakaniemestä suunnataan suoraan junalla vielä Mikkeliin yöksi, jossa avataan siis myös huomenna Sokos.
Mikkelissä Gossip-osastolla ollaan sitten pyörimässä lauantaina klo 11-16. Ja myös Mikkelissä avajaisetuna Gossipit paikan päällä jaettavalla kupongilla -15%. Mielenkiinnolla odotetaan minkälainen tavaratalo Mikkelissä meitä odottelee :)


Kuvat eka Raisiosta, Toinen Joensuusta (kiitos Epe!) ja kolmas Jyväskylästä (Kiitos ihana Sarin mies ;))

On kyllä ollu tosi huippua nähä teitä kaikkia. Ja ens viikollahan tosiaan suuntana taas Turku, Rauma ja Pori. Kaksi taloa noista onkin jo ennestään tuttuja ja saattaa olla, että ollaan fiilistelty Porin GP:n ranskiksia jopa ihan tässä viimeaikoina...

Tähän väliin voisittekin sitten vaikka kertoo, että mikä grilli ois hyvä Mikkelissä? Niin ja oottehan tulossa paikalle? ;)


17 kommenttia:

 1. Harmi, että Rauman myymälässä on huono asiakaspalvelu :(

  VastaaPoista
 2. Eikä! Jee Mikkeliin! Toivottavasti koulupäivä ei veny 16 asti! :) Ja se uusi kauppakeskus mikä avataan Mikkeliin huomenna on Stella. Nähdään toivottavasti siellä!

  VastaaPoista
 3. Mikkelissä kannattaa ehdottomasti mennä Suomigrillille. Torilta löytyy torirakennuksesta. Todella siisti paikka ja makoisat ruoat. Ja Sokos ihan vieressä ;)

  VastaaPoista
 4. Nyt kyllä pitää päästä katsomaan teitä Poriin, kun viimeksi menin vähän aikatauluissa sekaisin. :b

  VastaaPoista
 5. JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

  HYPIN YLÄPYSTYÄ TÄÄLLÄ IHANAAJEEJEEMAHTAVAAUPEETAPARASTAKIVAA!!!!! onneks en oo yhtään teitä odottanu :D lähestulkoon öitä laskenu et teitä pääsee näkemään, livenä ja mikkeliin kaikenlisäks!!!!! mut miut on helppo kyllä tunnistaa, kirkkaanpinkit hiukset siellä jossain pitäis vilkkua XD ja torikeittiö on paras grilli, siis torilla se mikä lie :D mut en malta odottaaaaa jeejee!!! ootte parhaita! ♥

  VastaaPoista
 6. Kerkeen siis töitten jälkeen ehkä hyvällä tuurilla tulla moikkaan Mikkelissä :) Tiijättekö mitä tytöt.. Mikkelissä ei oo oikeestaa ku yks grilli ja oon kyllä alunperin muualta (Oulusta gp:n mekasta) ja en henk koht pidä Suomi-grillin ruokia oikeen minään, mutta kyllähän niitäki näläkäänsä syö. Tää grilli on sitte ihan siinä keskustassa kuten kaikki muukin :) Ei oo hankala löytää.

  VastaaPoista
 7. HEEEEEIIIII, tulkaa Tampereelle uudestaan kun en päässy teidän syleilyyn viimeks kun olin ties missä:'( Että, onko ollu mitään puhetta sellatteesta mahtipaikasta kun Manse?

  <3:Elli

  VastaaPoista
 8. Heiiii Peppi! Onko toi ekassa ja tokassa kuvassa oleva ihana paita gossip-mallistoa?
  On aivan mielettömän upea!
  Ja Mikkelissä nähdään ehkä ;)

  VastaaPoista
 9. Kaikki päällämme näkyvät vaatteet tässä postauksessa on Gossippia! :) Eikun sinne osastoille penkomaan tai sitten me pengotaan teille! ;)

  VastaaPoista
 10. Tän vuoden aikana tulevat keikat näkee tosta meidän keikkakalenterista. Kannattaa laittaa pyyntöä kotikaupungin Sokokselle mikäli meidät sinne mielii esim. keväällä saada. :) Ennen maaliskuuta ei tulla kiertämään laisinkaan, kun olen poissa Suomesta!

  VastaaPoista
 11. Ei Mikkelissä kannata grillille mennä, mut jos menee ni Suomigrilli torilla on kai ainoa laatuaan. Kauppahallista Siiskosen leipomon lihapiirakat on parhaita. Kannattaa käydä koittaa. Se kauppahalli kun sijaitsee siinä uudessa kauppakeskuksessa myös..:)

  VastaaPoista
 12. ootte siis Porissa ravintolapäivänä, kannattaa tsekata esmes tämä: https://www.facebook.com/event.php?eid=232154343509978 :)

  VastaaPoista
 13. Tulkaa Kouvolaan, niin tulen aivan varmasti ettei heippaamaan :))

  VastaaPoista
 14. Täällä kanssa suositellaan Siiskosen lihiksiä ja jälkkärille naapurikauppakeskuksen ramin konditoriaan!

  VastaaPoista
 15. Mikkelissä en grillistä tiedä, mutta suosittelen lämpimästi ANGELA kebab pizzeriaa jos pizzat rai kebabit maistuu! Paras palvelu ja hyvää ruokaa !

  VastaaPoista
 16. Olipas kiva törmätä Mikkelin Sokkarilla ja tikkarikin kelpasi mainiosti tällä kertaa hiljaiseksi menneelle tyttärelleni, kiitos. :)

  VastaaPoista
 17. Mahtavaa, kun tuutte vihdoin ensi viikolla Raumalle. :) Aikoinaan sinne asiakaspalautetta laitoinkin, että olis kiva saada teidät sinne. :)

  Onkohan Rauman kellonaika jo selvinnyt? Toivottavasti olette puoli kolmen jälkeen vielä paikalla..

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.