moretolove

white

white

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Sitä mitä käsilaukusta ei löydy, sitä ei tarvita...

Napotan tällä hetkellä istua täällä Tiksissä koululla ja ruotsin viimenen tunti on vihdoin ohi (JES). Nyt tapaan kauhunsekaisin tuntein oppariohjaajani, jonka jälkeen suuntaan suorinta reittiä Pasilan kautta Turkuun. Mehän tosiaan tehdään huomiseksi Turkuun eka iso näytös Gossipilla, joten kannattaa tulla pistäytymään paikalla. Ilmotellaan vielä näytösten tarkat ajat ainakin meidän Facebookissa.

Mutta nyt siihen Mikkelissä kuvattuun videoon. Kuten sanottu, olen huulirasva/puna/kiiltoaddikti!Kipuanpa nyt kerrosta ylemmäs oppariohjaukseen ja sainpa muuten äsken tietooni, että opparin palautuspäivä on siirtynyt kolmella päivällä TAAKSEPÄIN (eli on siis jo ensi viikolla!!!!!!) !! !!!! Not nice!

EDIT: LISÄAIKAA MAANANTAIHIN MYÖNNETTY, JEEEE!!! ;)

Moikka!

12 kommenttia:

 1. HEI! tiesittekö et makuunista saa sellasia ben&jerry'sin huulirasvoja :DD

  VastaaPoista
 2. Jos Mimmin ja mun huulirasvavarannot lyötäs yhteen, niin voitais perustaa kauppa :D
  Nimim. Pakko tilata koko ajan niitä lisää (ja voitin mä iHerbin kilpailustakin kolme :D)

  VastaaPoista
 3. Hih ootte ihania! <3

  VastaaPoista
 4. Olipas ihastuttava video, mullakin noita huulirasvoja kertyny vähän joka laukkuun ja takin taskuun, mut aina on pakko ostaa uus kokeiluun, jos on tullu jotain hienoja uutuustuotteita :D

  Oli muuten siis todella hieno tavata teidät sillon perjantaina Hakaniemen sokoksella, ootte aivan mielettömän mukavia ja oli kiva kun moikkasitte eilen versace for h&m jonossakin, tuli vähän sellanen melkein sukua julkkikselle olo, kun oli menossa semmoseen tilaisuuteen ja te vielä moikkasitte :D

  Ja huhhuh pakko sanoo et siellähän oli itse herra Cheek myös ja meitsihän oli aivan liekeissä! :-D

  terv. Blockfest-voittaja

  VastaaPoista
 5. Hih. Nayttaa kovin tutulta! Laukkuni tursuaa aina huulipunia..lieva pakkomielle. ^^;
  Terveisia Tokiosta. ^^v
  MMxoxo

  VastaaPoista
 6. Hmm, ihan kuin olisit minun laukkuani penkonut :D Nykyään yritän rajoittaa yhden laukun huulijutut kolmeen, mutta jostain kumman syystä tuo luku paisuu :))

  VastaaPoista
 7. En oikeasti IKINÄ kommentoi mihinkään(luen kylläkin), mutta nyt oli ihan pakko. Tämä postaus sisälsi nimittäin niin hyväntuulisen videon, että tällaisen vanhemmankin lukijan päivä pelastui ja tuli hymy huulille. Kiitos teille =)

  VastaaPoista
 8. tulipas hyvälle tuulelle tästä :D

  VastaaPoista
 9. Kovasti tsemppiä oppariaherrukseen, Mimmi! Väänsin omaan oppariani kesällä työn ohessa ja otti kyllä koville. Tänään hain viimein opparini painosta ja olo on mahtava. Koita siis jaksaa vielä vähän, se kyllä palkitaan. :)

  VastaaPoista
 10. Moikka Mimmi ja Peppi!


  Olen seurannut blogianne ihan alusta saakka. Bloginne saa minut yleensä hyvälle tuulelle :) viime aikoina minua on ruvennut ärsyttämään tämä "tää on blogin kautta saatua" lause. Minulle on ihan sama saatteko tuotteen blogin kautta vai ostatteko sen kaupasta. Hyvä vaan jos saatte blogin kautta tuotteita :) Te todellakin olette sen ansainneet. Niille jotka ovat kateellisia teille blogin kautta saaduista tavaroista, voivat itse perustaa blogin ja koittaa saada se menestymään, niin eiköhän heillekkin ala tulemaan sitä "blogin kautta saatua tavaraa" :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.