moretolove

white

white

maanantai 5. joulukuuta 2011

I have a million reasons to be here

En varmastikkaan ole ainoa jolla kyyneleet valuu pitkin poskia ja kaulaa.Pidetään huolta toisistamme.

36 kommenttia:

 1. Tää on ihan kamalaa et millanen tää maailma on.

  VastaaPoista
 2. Toi video sai mulle kylmät väreet. Mä en oikeesti YMMÄRRÄ miksi ihmeessä toisia kiusataan? Mun tekis mieli vaan mennä halaamaan tota ja sanoa, että oot just hyvä tollasena! Toi video kosketti ja syvästi.

  VastaaPoista
 3. Tää on ihan kauheeta :( <3 Raukkaparka. Kiusaaminen on ihan hirvee asia.

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4

  Harmi vaan, että feikkivideo kyseessä :(

  VastaaPoista
 5. Kyyneleet valuvat. Itsellä niin samanlaisia ajatuksia. Kiusaaminen on onneksi häventynyt.

  Tahtoisin niin kovasti halata häntä, olla ystävä. Kertoa että hän on todella vahvempi kaikkea tuota. Ja että hänestä tulee vielä jotain, jotain suurta ja mahtavaa. Onhan hänellä miljoona syytä uskoa siihen.

  - Adele

  VastaaPoista
 6. itkin silmäni päästä, kun katsoin tämän eilen. omaa veljeäni kiusattiin koko ala- ja yläaste. lupasin veljelleni yläasteella, ettei ne urpot pääse lukioon, vaan korkeintaan amikseen, eikä niistä ikinä tule mitään kuin luusereita.

  niin kävi. kiusaus oli kuitenkin tehnyt veljeni niin araksi, että hän ei osannut ottaa kontaktia kehenkään ja hän vetäytyi kuoreensa. vapaa-ajalta löytyi kuitenkin kavereita (mikä onni), mutta koulussa hän tunsi olonsa niin yksinäiseksi. lukio mentiin läpi, psykologiltakin saatiin apua ja veli pääsi amk:hon. samat ongelmat kuitenkin vaivaavat edelleen; sosiaalisten tilanteiden pelko ja masennus. nyt veli jätti koulun kesken ja yrittää toeta keskivaikeasta masennuksesta ja oppia "olemaan ihmisten kanssa". huoli painaa siskoa joka päivä ja olo on avuton. veli on mitä kultaisin tyyppi ja jotkut saatanan kusipäät pilasi sen pienen koululaisen lapsuuden ja on niin väärin, että arvet on syvät ja ne eivät haihdu, vaan oireilu jatkuu. en toivo mitään hyvää niille paskiaisille, vaan olen ikuisesti katkera. kasvattakaa lapsenne reiluiksi ja kilteiksi ihmisiksi..

  VastaaPoista
 7. Joo. Et ollu ainoa jolla kyyneleet valuu pitkin poskia.. Ihan hirveetä.

  VastaaPoista
 8. http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4&sns=fb

  VastaaPoista
 9. Harvinaisen typerä poika ku tommosesta aiheesta tekee videon ja sit se paljastuuki feikiks.. Hohhoijjaa :)

  VastaaPoista
 10. mä oon ite ollut täysin samassa tilanteessa, koko ala-asteen ajan kutosluokalle asti mulle oltiin satunnaisesti ilkeitä ja tehtiin pahojakin juttuja, mut kutosluokalla tilanne paheni. mun ainoot kaverit hävis kutosella, mut syrjäytettiin joka porukasta, mulle tehtiin tosi ilkeitä juttuja mitä en toivo kellekkään. pojat saatto tulla lyömään mua, mun kengät löyty välillä vessanpöntöstä. mun luokkalaiset tytöt levitti musta perättömiä juttuja. kiitän onneeni siitä, että tanssin kautta mulla oli kavereita, ilman tanssia mä en olis täällä. mä itkin ja tärisin ku katoin tota videota, koska mä tunsin ton pojan tuskan, mä tiesin miltä siitä tuntuu. koko kutosluokan mietin että mitä vittua olen tehnyt väärin, miks mä oon täällä. mut se jaksaminen kannatti, koska nyt oon huipulla. mä haluisin sanoa tolle pojalle että kaikista syrjityistä tulee jotain tosi paljon suurempaa ku niistä kellä on aina ollu helppoa.

  VastaaPoista
 11. Mä teini-ikäisenä voisin olla nämä kaks videota. Kavereiden kanssa vitsiniekka, eikä kukaan niistä olis uskonut, että kotona itkin ja kärsin todella paljon koulukiusaamisesta ja syrjinnästä. En koskaan halunnut sen näkyvän päällepäin.

  Täytyy muistaa, että näiden kahden videon perusteella me ei voida tietää miten asiat oikeasti ovat ja sen takia mun mielestä ainakin on turha ruveta haukkumaan poikaa feikiksi.

  VastaaPoista
 12. Kyllä ei pysyneet kyyneleet silmäkulmissa, vaan minun naama valahti ihan kokonaan. tuli niin paha olo. En käsitä, en vaan käsitä. ihan kamalaa, ja vielä kun taustalla soi yksi maailman kauneimmista kappaleista ikinä.

  ja tuosta feikkiasiasta olen sitä mieltä, että vaikka tämä kyseinen video olisi feikki tai sitten ei, niin maailmassa on monia monia muita, jotka oikeasti kamppailevat kiusaajia vastaan, joille jokainen päivä on taistelu.

  VastaaPoista
 13. Mäki katoin tän :( Toi poika on niin vahva ja se on hyvä ku se ymmärtää, että sillä on monia syitä jäädä tänne :) Kiusaajat ei oikeesti ymmärrä kuinka paljon ne satuttaa henkisesti ja fyysisesti...Mullaki tuli itku :(

  VastaaPoista
 14. Munkin pikkuveli tuli ala-asteella itkien kotiin kun isommat pojat kiusas sitä. Olin silloin yläasteella. Etin kiusaajat käsiini ja pelottelin ja uhkailit heille paskat housuun. Pikkuveljeni tuli nauraen kotiin kun oli törmännyt näihin kiusaajiin ja he olivat kaikessa hiljaisuudessa vaihtaneet toiselle puolelle katua. Kiusaaminen loppui siihen. Yläastelaisena kävi tämä pikkuveljeni sitten muiluttamassa erään minua jatkuvasti haukkuneen ja lähes päälle käyneen 19-vuotiaan pojan. Pitäkää sisarukset yhtä ja huolehtikaa toisistanne!

  -Noora-

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä toi toka video on jo aika huomiohuoraamista. Ihan innoissaan silmät kiiluen näyttään niitä viiltelyjälkiä uudellee -wtf miksi?

  VastaaPoista
 16. Siis eihän toi tossa toisessa videossa ees näytä _mitenkään_ samalta henkilöltä.
  Ja toisekseen jos se oikeesti postais jonkun tollasen videon missä se kertoo ettei se ollu totta, niin miksi se tekis sen eri käyttäjätunnuksilla..

  VastaaPoista
 17. Mä itkin, kun katsoin tätä videota. Mä tiedän, että miltä tosta pojasta tuntuu. Mua kiusattiin 4. luokasta aina 9. luokalle asti. Kiusaajat oli ollut joskus ala-asteella mun parhaita kavereita ja voin sanoa, että koulu oli aivan helvettiä. Musta leviteltin perättömiä juttuja, huudeltiin käytävillä herjauksia, saatettiin tulla jopa haukkumaan päin naamaa. Onneksi pääsin 9. luokan jälkeen eri paikkakunnalle kouluun enkä ole sen jälkeen nähnyt niitä kiusaajia.
  Mä kerroin kiusaamisesta ala-asteella mun vanhemmille, kiusaaminen hävis vähäks aikaa ja muuttui ainoastaan ilkeeks mulkoiluks. Ei sitä mulkoilua kauhean kauaa kestänyt vaan kiusaaminen jatku. Yläasteella en kertonu asiasta kenellekkään, ainoastaan niille muutamalle kaverille, jotka mulla oli. Mä kuitenkin tiesin tän koko kiusaamisen ajan, että oon vahvempi kuin ne kiusaajat. Nyt tiedän, että ne oli mulle vaan kateellisia jostain syystä. He oli heikkoja, mä en ollut.
  Kyllähän siitä kiusaamisesta on jäänyt sellainen pieni kammo, että mun on vaikea tutustua uusiin ihmisiin ja erityisesti poikiin, koska mulla on aina sellanen olo, että miks tuo jätkä vois tykätä just musta, kun se vois saada paremman. Myös ihan tyttöihin on joskus vaikee tutustua, mutta onhan se helpompaa.

  Tuo poika oli vahva, kun teki tuon videon. Paljon tsemppiä hänelle!

  VastaaPoista
 18. Olette niin kauniita! Pakko sanoa! Käyn aina välillä blogianne lueskelemassa ja aina tulee aina hyvä mieli! Olette sisäisesti ja ulkoisesti kauniita, mutta en jaksa nyt lätistä sisäisestä kauneudesta, vaikka se onkin tärkeää. Muttakun teijän molempien kasvojenpiirteet, ja minun mielestäni teidän kroppanne ovat upean muotoiset :) Mutta noi teidän kasvot.

  Peppi on ihan lumikuningatar ja Mimmi sellainen mausteintiaani, ja upea iho! En osaa sanoa kuvaavammin. Lisäksi olette ihania huumoriveikkoja, nauratti teidän taannoinen Turku-videonne :D

  Odotan aina innolla uutta postausta.

  Tiedän ettei liittynyt postauksen aiheeseen, mutta kommentit koskettivat, ja voimia kaikille, tehdään kaikki hyvän eteen töitä!

  VastaaPoista
 19. Valitettavan usein kiusaaminen ja syrjiminen alkaa jo päiväkodista. Mun mielestä olisi tärkeää kysellä päivähoidossa olevilta lapsilta heidän kokemuksiaan ja dokumentoida tieto. Ihan jo kysymyksillä "Onko sinua kiusattu?" ja "Onko meidän ryhmässä joku kenen kanssa kukaan ei leiki?" kysymyksillä saataisiin paljon arvokasta tietoa, joka ei arkipäivän tilanteistta aina aikuiselle asti välity niinkuin lapsi tilanteet kokee.

  VastaaPoista
 20. Joutu kyyneleen tirauttaan :(
  Mullakin tuli semmonen olo että haluisin halata ja silittää päätä <3 "Kyllä kaikki paremmaksi vielä muuttuu"

  Kiusaajille yleensä käy niin että niistä tulee oikeesti aikuisena niitä heikompia, kun alkavat ymmärtämään mitä ne on tehny, ja taas kiusatut pärjäävät elämässä, kun on niin rankkoja joutunu kokemaan. On tuo kiusaaminen kyllä niin perseestä :/

  VastaaPoista
 21. http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4&feature=share  hyvällä asialla varmasti silti

  VastaaPoista
 22. Moi!
  Asia on ihan käsittämättömän surullinen. Haluisin kuitenkin nostaa yhden asian esille, josta ei olla vielä mainittu. Olen lukenut videon eri linkityspaikoista paljon kommentteja, jossa syytetään esimerkiksi opettajia tai vanhempia, jotka eivät kuulemma puutu kiusaamiseen.

  Minua on kiusattu ala-asteella ja olen itsekin kai ollut jonkin sortin kiusaaja. Opettajat ovat kunniakkaasti yrittäneet aina asioihin puuttua, on pidetty puhutteluja ja yhteisiä keskusteluja. Nämä eivät kuitenkaan ikinä johda mihinkään muuhun kuin siihen, että teeskennellään vähän aikaa toisen kaveria ja oikeasti selän takana inhotaan entistä enemmän kantelijaa. Ainakin tää on mun kokemus, mutta kuulisin mielelläni kokemuksia, jossa olis opettajan asiaan puuttuminen jotain vaikuttanut.

  Mulla onkin kysymys MTL:n Pepille, Mimmille ja lukijoille: miten uskotte, että kiusaamiseen oikeasti pitäisi puuttua? Onko olemassa tapaa, jolla tilannetta voitaisiin parantaa esimerkiksi opettajan toimesta? Miten toivoisitte, että teiän tilannetta olis käsitelty aikasemmin/käsiteltäisiin nyt?

  Mulle on omien kokemuksien jälkeen nimittäin jäänyt tunne, että koulukiusaamiseen ei juuri opettaja tai vanhempi voi vaikuttaa. Nämä puuttumiset vaikuttivat aina vain pahentavan tilannetta. Prove me wrong! :)

  t. Ellupellu

  VastaaPoista
 23. Feikki tai ei, toi video ja varsinkin sen sanoma koskettaa. Tässä maailmassa on kuitenkin niin paljon kiusattuja, jotka tarvitsee tukea.
  Oli itekin pakko tehdä oma support-video...
  http://www.youtube.com/watch?v=a5dsN2Pgm-c

  VastaaPoista
 24. Järkyttävää, millaisia kohtaloita nykymaailmassa on - ja vielä surullisen paljon.. Kyllä sai maanantaiaamu surullisen alun, kun pisti niin itkettämään :(

  VastaaPoista
 25. Miettikääpä ku saatte kuunnella vielä lukiossakin ollessanne ilkeitä kommentteja ja mulkoiluita… Mua on mun koko elämän ajan kiusattu koulussa, ei sillä tavalla suuresti mut sillä tavalla et on tehty se selväks mulle. Kun kääntää selän niin saa kuulla kaikkea läskiksi haukkumista sun muuta mutta sitten face to face ei uskalleta sanoa yhtään mitään. Kyllä mä tiedän etten ole mikään pulkannaru, mutten ole kyllä mikään lihavakaan! Kaikki tollaset pienet kommentit aina jää mieleen, varsinkin kun ne tulevat vastakkaisen sukupuolen suusta. Onneksi aina voin laihduttaa.

  VastaaPoista
 26. "Mulle on omien kokemuksien jälkeen nimittäin jäänyt tunne, että koulukiusaamiseen ei juuri opettaja tai vanhempi voi vaikuttaa. Nämä puuttumiset vaikuttivat aina vain pahentavan tilannetta. Prove me wrong! :)"

  Ellupellu: jep, sunlaiset kusipäät pitäisi laittaa hoitoon, koska ette osaa kohdella toisia reilusti eikä teihin tehoa normaalit puuttumiskeinot. Teidät pitäisi kouluttaa käyttäytymään ja hyväksymään erilaiset ihmiset ja teidän pitäisi oppia ns. olemaan ihmisiksi. Kaikkien kanssa ei tarvitse olla kaveri, mutta ilkeillä tai kiusata ei saa ketään.

  Hoito on se, mihin teidät pitäis sulkea. Kiusaajilla on pahoja ongelmia itsensä kanssa, koska eivät hyväksy syystä taikka toisesta erilaisia ihmisiä. Tai heillä on jotain ongelmia itsensä kanssa ja saavat jotain pönkitystä, kun alistavat herkempiä ihmisiä.

  Kiusaajat tarvitsevat terapeuttia, psykologia, juttelua. Todella usein rakkautta, koska he ovat rikkinäisistä oloista. Ihan sama oliko rikas vai köyhä perhe, mutta kasvatuksessa on jokin mennyt pieleen.

  VastaaPoista
 27. Itkin tän koko videon ajan. muistuu niin omat muistot ja arvet jotka kiusaaminen on muhun jättäny revitään auki. kuuntelin ja kestin 10 vuotta kiusaamista "normaalien kirjoissa" 9 luokalla kuintekin murenin täysin. Itsetuhoiset ajatukset olivat alkeneet jo 9 vanha. 9vuotias on vielä pieni lapsi. itsensä tuhoaminen alkoi pari vuotta myöhemmin. 9 luokalla en vain enää pystynyt. Masennus oli vienyt voiton kokonaan. koko vuosi on minulle mustaa aikaa. En muista siiä juuri mitään. Kun aloitin lukion pelkäsin. Pelkäsin aluksi ja pelkäsin joka päivä. Vihasin itseäni ja niitä jotka hajottivat minua. Ihme kyllä minulla on aina ollut ystäviä tukenani. Tiedän olevani siinä suhteessa onnellisempi kuin moni

  Huomaan,että vieläkin kiusaaminen on osa identiteettiäni. Teen joka päivä töitä parnataakseni haavojani. Ehkä joku päivä ei satu enää niin paljon. Minua suuttuttaa ja surettaa etten voi elää yhtäkään päivää pelkäämättä ja ajattelemmatani mitä tuo ihminen ajttelee , sanoo tai tekee minulle. Yritän olla välimättä, mutten.. osaa.
  Ikävää on että koulukiusaaminen on niin vaikea asia puuttua ja ilmeisesti kitkeä kouluista. Mutta se ei ole vai koulujen ongelma. Työpaikoilla kiusaaminen on yleistä, mutta vielä enemmän tabu, kuin koulukiusaaminen.
  Kouluissa "työtään" tekevät lapset. 7-18 vuotiaat ihmiset. He ovat jonkun siskoja, valjiä, serkkuja, kavereita naapureita tai ainakin lapsia. Ei lpasen tule pelätä mennä kouluun, haluta 11 vuotiaana tappaa itseään, koska ei ansaitse muka elää.. Se on väärin. Ei se mitä kukin täällää on ja edustaa.

  VastaaPoista
 28. "Ellupellu: jep, sunlaiset kusipäät pitäisi laittaa hoitoon, koska ette osaa kohdella toisia reilusti eikä teihin tehoa normaalit puuttumiskeinot."

  Anteeks mitä?? :D Oot kiusaamista vastaan, mutta tuomitset mut kusipääks, koska kyseenalaistan opettajien kiusaamiseen puuttumisen? Tuomitset mut hoitoon YHDEN KOMMENTIN TAKIA?? Ja silti MUN pitäis mennä hoitoon :D Ja mun "kiusaaminen" oli sellasta, että ei otettu kaveriporukkaan vaan yhtä tyttöä noin kuukauden ajan, mitä nyt tapahtu ala-asteella ihan kaikille ainakin meiän koulussa.

  Eiköhän jokainen ole tässä mielessä ollut jossain vaiheessa elämäänsä vähän kiusaaja - ei ole tykännyt jostain ihmisestä ja siten jättänyt ulkopuolelle. Mutta jos olet sitä mieltä, että sen takia pitää sulkea hoitoon, niin tuomitset meiän yhteiskunnan aika pahaan tilanteeseen... :DDD

  T. Ellupellu

  VastaaPoista
 29. Tuli aivan oma ala-asteeni mieleen. Ihminen osaa olla julma toisilleen.

  VastaaPoista
 30. Joo, ajattelin aluksi itsekin toisen videon nähtyäni, että feikki on, mutta poika ei sanonut missään vaiheessa, että valehteli?
  Hän kertoi olevansa onnellisempi, ja että hänellä on paljon ystäviä, jokainen tehköön oman päätöksensä.:)

  VastaaPoista
 31. ‎"UPDATE, PLEASE READ
  To all my friends and supporters,
  I made this video 4 months ago just before school was about to start. I was 13. It was a very emotionally dark time in my life. I made the video at 4:00am in the morning; I hadn't been... sleeping at night for a long time, too many things going on in my head. I was dreading going back to school and I had not come out to my family yet. Only my closest friends knew. I didn't know how to say what I needed to say. All I could think about were all the bad things that had been happening at school last year, every year for that matter. I just couldn't bare to go through that anymore. I was done being fake happy, pretending hateful words didn't hurt, done hiding it from my family.
  So this video was made for my friends that had moved on to High School who were worried for me, to say to them that I was going to take a stand, and to the haters at my middle school that I'm not going anywhere. I am who I am. I posted the video here and told people were to find it. That was it.
  My friends were moved by the video and thought I did something important. I was encouraged to upload it to my Facebook page so more people could see it. Maybe it could help someone else going through the same thing. So I linked it Dec. 1st. My Parents saw it for the first time Dec, 2nd.
  Then….. all this happened.
  I never expected in a million years that it would have such a wonderful impact on so many people. I am truly humbled and truly thankful for all the love, encouragement and support from people all over the world. It's been incredibly overwhelming. I don't know what to say. Thank you so, so much!
  Lastly, yes you have seen me happy in a couple short videos replies I posted; I would think that would be a good thing , and yes I do have friends, my High School friends, and I have made friends because when I came out they realized that they had hurt me and that they fealt sorry. The video is real, and true.
  In the last few months everything eventually came out in the open, I felt a huge weight off my shoulders; I'm happy, I'm excepted for who I am, I'm more confident and feel stronger every day.
  Thank you all, Love and peace to all who are hurting.
  Jonah Mowry"

  VastaaPoista
 32. Tää paljastu tänään feikiksi, tottakai.
  http://www.youtube.com/watch?v=zt5gvl5s2q4

  VastaaPoista
 33. http://enkelielisa.vuodatus.net/

  Tässä erään kiusatun ja lopulta itsemurhan tehneen tytön vanhempien blogi.

  -johanna

  VastaaPoista
 34. Oli feikki tai ei, aihe on tosi tärkeä. Osa meistäkin on ollut kiusattuja tai itse joskus kiusannut jotakuta tai ehkä vain sanonut ilkeästi. Koskaan ei ole liian myöhäistä pyytää anteeksi.

  VastaaPoista
 35. tää video sai multakin kyyneleen silmäkulmaan :'(
  vaikka ihmiset sanovatkin tästä videosta että '' voi lol toi on feikki '' kyseessä on kuitenkin video joka avaa ihmisten silmät että se todelllisuus on oikeasti tällaista vaikka tää video olisikin feikki. maailmassa on monia ihmisiä jotka tuntee tuollaista tuskaa kiusaamisesta, mutta se ei ole niiden ihmisten vika jotka tätä kokevat , he eivät ole tehneet mtn väärin ja tämä video autttaa ihmisiä avaamaan silmänsä ja katsovan ympärilleen , vaikka video olisikin feikki , videon sanoma tuli selväksi !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.