moretolove

white

white

torstai 29. joulukuuta 2011

Jouluaaton asu

Kuten kuvista huomaa, oli lunta Savossa ihan kiitettävästi, joten valkeasta joulusta päästiin siis tälläkin kertaa nauttimaan :) Tässä asussa tuli vietettyä siis jouluaatto ja kylläpä muuten kelpasi joulukirkossa istua tuo Ruotsista tuotu villapaita päällä, on muuten 100% villaa ja aitoa nahkaa nuo käsivarsiosat ja maksoi H&M:llä vaan 150kruunua. Shoppailut jäi Ruotsista aika vähäiselle erään reilun viikon päästä koittavan New Yorkin matkan takia ja tuon villapaidan lisäksi ostin vaatteita vaan yhen toisen neulepaidan.


Korvikset NewLook
Villapaita H&M (M)
Hame Forever 21 (2XL)
Legginssit Piruetti (L)
Saappaat UGG (9)


Eilen illalla kotiuduttiin meidän Tallinnan reissulta ja olipa muuten aivan ihana reissu. Päästiin molemmat rentoutumaan oikein kunnolla ja tuntu kun oltas oltu reissussa kauemmin kuin yhe yön yli :) Lisää reissusta luvassa huomenna. Täällä kotona on tämän päivää ollutkin yks musta mököapina, joka vähän osottaa mieltään meidän poissaolon takia. Nooo eiköhän se tästä.

Nyt leffa pyörimään ja vaaka-asentoon. Parasta lomassa on aina se, kun ajantaju häviää ja ei tiiä mikä viikonpäivä on menossa... Terveisin yks Mimmi joka jumittaa keskiviikossa ;)

Legginssit ja kengät blogin kautta saatu.

12 kommenttia:

 1. OI, ihanat vaatteet ja vielä ihanampi Mimmi. Sä olet aina vain niiin kaunis.

  VastaaPoista
 2. love your smile and your amazing legs ;)

  VastaaPoista
 3. Puu kasvaa päästä =D

  VastaaPoista
 4. aivan ihanat nuo korvikset!! (:

  VastaaPoista
 5. ihanat vaatteet ! Ja muokkaatteko näitä kuvia vai onko sulla oikeesti täydellinen iho :-o

  VastaaPoista
 6. Miksette ole mainostaneet, että teistä on tehty kalenteri? Olin tänään metsästämässä kalenteria itselleni ja otin käteeni aivan ihanan kalenterin, kannessa lukeva More to love sai minut häkeltymään ja kyllä, teidän nimikkokalenterinnehan se oli! Valitettavasti kalenteri jäi ihanuudestaan huolimatta hyllyyn, koska se oli minun tarpeisiini liian pieni :(

  VastaaPoista
 7. Ootte niin ihania :)♥ terkuin minä myös vihdistä, oon bongaillu nummelasta useesti kuluneen vuoden aikana! http://alittlenails.blogspot.com/ käykää tssekkailemassa mun blogiaa <;

  VastaaPoista
 8. Aivan upea asu, ihana yhdistelmä klassista neuletta ja upeen pirtsakkaa hametta!

  VastaaPoista
 9. Hei wau, tää on tosi kiva asu..!! Oikeesti, tykkään tosi paljon tosta hameesta ja noista korviksista! Niceeee, more this!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.