moretolove

white

white

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Ravintolavinkki: Aya

Käytiin muutama päivä sitten Jannikan kanssa yhdessä uusimmista lemppari ravintoloistani. Olen hakenut paristi kotiin sushia Ayasta,käynyt siellä pari kertaa lounaalla ja aina miettinyt, että pitää kyllä muistaa tätä teille suositella. Mimmikin on Ayassa ainakin kertaalleen vieraillut ja tykkäsi!


Aya on japanilainen ravintola uusiutuneessa City-Centerissa ja mun mielestä yks parhaista sushipaikoista Helsingissä. Plussaa tulee myöskin todella hyvästä sijainnista, koska sitä usein keskustassa pyöriessään alkaa kaivata sushia kovastikkin.


Maut on tuoreita ja hinnatkin järkeviä.


Oikealla Helsinki-rulla ja vasemmalla lohirulla jonka nimeä en muista.

Ayasta saa myös muita japanilaisia herkkuja ja vaikka se keskellä kaupunkia sijaitseekin, on silti tunnelma viihtyisä ja rauhallinen.

Minä ainakin pidän ja suosittelenkin kaikkia japanilaisen ruoan ystäviä vierailemaan Ayassa. Paikka on uusi ja toivonkin, että siellä kävisi ihmisiä ettei sitä vaan lopetettaisi. :)

Paikan Facebook-sivu löytyy täältä.


4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että se on hyvä mesta. Kävin just to Helsingissä ja aikomuksena oli poiketa tuolla hakemassa kotimatkalle evästä, mutta meni junaan ehtiminen niin tiukille, että jäi testaaminen seuraavaan kertaan. Siihen asti pitää väkerrellä Cali-rullia kotona :D Noi kuvat kyllä tuo veden kielelle.

  VastaaPoista
 2. Nami, näyttää hyvältä. Pitääpä mennä testaa joku päivä :)

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään testaamassa paikkaa ja oli todella hyvän makuisia! :) harmi vain, että oli juuri lounas aika, eikä sieltä saanut mitään muuta kuin sen lounasaterian. Pitää mennä sinne uudestaan joku kerta, oli todella hyvää! Nam!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.