moretolove

white

white

perjantai 30. joulukuuta 2011

Tuulee niin, että tukka lähtee

Kuten varmasti moni on päässy tällä ja menneellä viikolla todistamaan, niin tuulista on ollu melkein koko Suomessa ja meikäläinenhän on tosiaan viihtynyt laivalla sekä Tukholmaan, että Tallinnaan... En oo tosiaankaan mikään kovan keikutuksen ystävä ja Tukholmaan päin mennessä meni illan suunnitelmat uusiksi, kun siskon kanssa pötköteltiinkin koko ilta pedeissä hytissämme :D

Tiistaina suuntana oli puolestaan Tallinna ja eihän niiltä oksentelevilta kanssamatkustajilta vältytty tälläkään reissulla. Hyttiä ei meillä ollut, joten ei päässy vaaka-asentoon, mutta menihän tuo tämän kerran. No onneks ei lähtö sentään ollu maanantaina...

Mennessä Tallinnaan oli tietysti hyvä idea ottaa asukuvat tuolla laivan kannella.


Takki Vero Moda (viime vuonna ostettu) (XL)
Tunika Gossip (46/48)
Alla Toppi Gina Tricot (XXL)
Leggarit Forever 21 (2XL)
Kengät UGG (9)


Meinas oikeesti lähtee tukka päästä tuossa tuulessa. Tuosta Gossipin tunikasta on tullu yks meikäläisen ehdoton lemppari. Samoin kuin näköjään nuista bikerbootseista...

Siinä vaiheessa, kun kameran linssisuoja lens kohti merta päätyen kuitenkin turvallisesti tuonne kaiteen reunalle (huh) oli aika painella takaisin sisälle.

Eikä sen jälkeen ollutkaan enää asiaa kannelle, koska niin kannelle johtavat ovet kuin tavarat Tax freessakin oli teipattu kiinni :D Että semmonen reissu siihen suuntaan.

Pidän myrskystä, silloin kun se riehuu muualla kuin merellä. Oottekos te selvinneet myrskystä ehjin nahoin. Muutamilla tutuilla tuntuu olevan vieläkin sähköt poikki maanantaisen myrskyn jäljiltä... Uskomatonta.

Huomenna on jo vuoden viimeinen päivä. Uskomatonta sekin. Mihin nämä päivät oikein katoaa? :D

Kengät ja tunika blogin kautta saatu.

7 kommenttia:

 1. Täältä löytyy yks ikimuistoinen reissu Tallinaan, kun kaverilla iski niin maha migreeni myrskyn takia että hytissä sitä jumitettiin. Tosiaan ihmiset ajelehti laivan keinumisen myötä käytävällä puolelta toiselle kun jalat steppas ristiin :D Sillon tosin oli kannelle meno kokonaan kielletty.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana toi tunika <3 Vieläköhän sitä on saatavilla? Ihanaa uutta vuotta teille <3

  VastaaPoista
 3. Heis! Iso kiitos kivasta ja rennon iloisesta blogistanne, se on auttanut mua luottamaan itseeni enemmän. Painin syömishäiriön kanssa ja tällä hetkellä se johtaa nolosti 6-1, mutta bloginne muistuttaa minulle elämän niistä asioista, jotka oikeasti ovat tärkeitä. Teidän kauneutenne ja itsevarmuutenne hehkuvat ruudun välityksellä tänne harmaalle osastollekin luomaan toivoa. Joten kiitos. Tämä blogi on yksi niistä syistä, miksi jaksan yhä taistella ja aika ajoin uskoakin tulevaan.
  ~Reetta

  VastaaPoista
 4. Piti kysymäni, että käytättekö te tytöt hajuvesiä tai hajusteita ylipäätään? Mikäli käytätte, olisi kiva, jos tekisitte joskus postauksen lempituoksuistanne.

  Hyvää uuden vuoden juhlintaa! :)

  VastaaPoista
 5. Kauhistus, MIKÄ hahmo tuolla ovella on sun takana? :O (kiitos asukuvista, tykkään aina! <3)

  VastaaPoista
 6. Pampula: joo, ne sulki kans noi ovet vähän myöhemmin...
  Anonyymi: se on ollu tosi suosittu, mut uskoisin että voi vielä löytyä :)
  Reetta: Ihana kuulla. Päivä kerrallaan! Muista, että oot hyvä juuri omana itsenäsi. Tsemppihaleja sinne <3
  Johanna: joooo, voisikin tässä esitellä joku päivä. Ihanaa uvta myös sinne!
  Nyyti: haha, se on joku poika pipo päässä :DDD

  VastaaPoista
 7. Kävin vuoden lopuksi etsimässä kuvia Tallinnasta. Kuvista näkyi ainakin laiva! Iloista uutta vuotta!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.