moretolove

white

white

lauantai 21. tammikuuta 2012

Voita uniikki Globe Hopen laukku!

Viikonloppukisa!

Kun meille tarjottiin kaksi kappaletta Nummelan oman ylpeyden Globe Hopen ja Veikkauksen yhteistyön merkeissä toteutettuja laukkuja jakoon, niin toki tartuimme tietysti ilomielin tilaisuuteen.

Globe Hope on valmistanut nämä laukut tapansa mukaan kierrätysmateriaaleista, tällä kertaa 72-metrisestä Stadionin tornia koristaneesta Veikkauksen hupusta, jonka printti oli koottu suomalaisten lähettämistä valokuvista, piirustuksista ja maalauksista. Teemana teoksella oli onni. Ihan mieletön teema ja huippu idea muutenkin hyödyntää uusiokäytössä tuo Stadikan tornin huppu. Lisää Globe Hopen ja Veikkauksen yhteistyöprojektista voi lueskella täältä.
Jaossa on siis nämä kaksi sinisävystä mukavankokoista veskaa ehtaa suomidesignia, jotka ovat vieläpä luonnollisestikin molemmat uniikkikappaleita!

Osallistu kertomalla kommenttiboksiin minkä tuotteen sinä olisit toivonut hupusta toteutettavan. Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on sunnuntaihin 22.1.2012 klo 22.00 saakka, jonka jälkeen ilmoittelemme voittajan.

Onnea vielä kaikille tasapuolisesti! :)

Ps. Peppi, sinä et saa osallistua! ;)

Laukut blogin kautta jakoon saatu.


HUOM!

Voittajiksi valikoituivat nimimerkki Epe kommentillaan: "Huppu on varmasti sellaista materiaalia, että siitä olisi voinut tehdä (ajatellen Helsingin tätä kulttuurikaupunkititteliä) jonkinlaisia ständejä/päivänvarjoja Helsingin keskustaan kesäksi. :) Ständeissä olisi voinut olla sitten vaikka jokin infopiste tmv, ja tuon käytön jälkeen niistä olisi voinut sitten taas tehtailla jotain aivan uutta! :)" ja Sannikka kommentillaan : "Jos olisin saanut hupun itselleni olisin tehnyt jokaiselle perheen jäsenelle jotain.
Itselleni olisin ommellut laukun ja sateenvarjon.
Lapsille olisin tehnyt tarha/jumppa reput ja majan kesäksi pihalle.
Miehelle olisin ommellut putkikassin jossa on helppo kuljettaa työvaatteita/salivaatteita.
Koko perheen iloksi olisin luultavasti taiteillut päivänvarjon pihalle ja hupun auton päälle. Näillä ilmoilla nimittäin mikään ei ole inhottavampaa kun aamulla lasten kanssa auton kaivaminen lumesta. Kaunis huppu auttaisi auton siivoamista aamuisin : )
Lisäksi hupusta olisi saanut kauniita kangas tauluja.

Ideoita on ihan liikaa. Tuo laukku on mielettömän kaunis. <3"

Kiitos vielä kaikille osallistuneille! :)