moretolove

white

white

maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden eka sunnuntaikävely!

Sunnuntaikävelyn perinne jatkui meillä heti eilen, vuoden ekana sunnuntaina. Käppäiltiinkin tällä kertaa harvinaisen kylmässä säässä. Jännä, miten tuo pakkanen näin leudon talven jälkeen tuntuu kovalta, vaikka sitä ei ollu ku se seittemän astetta :D

Huulipunaa vaille meikitön naama. Kyllä nuo ripset vaan tekee ihmeitä :) Otin siis nuo ripsipidennykset tällä kertaa Tallinnassa Casabellassa. Palvelu oli tosi hyvää ja nopeeta ja hinta 35€ ei päätä huimannu. Tykkään ja paljon. Mulle tais ripset laittaa Siiri ja osas kyllä hommansa :) Suosittelen lämpimästi.


Pääpanta Top Shop
Kaulaliina La Alpaca
Takki Gossip (50)
Housut Monki (L)
Kengät FitFlop (9)Tuo oranssi alpakanvillakaulaliina on aivan ihana ja lämmin.

Jalassa oli blogin kautta testiin saadut FitFlopit, jotka on uskokaa tai älkää terveyskengät, jotka lisää jalan rasitusta 10-20% ja samalla korjaa ryhtiä yms. vaivoja ja poistaa mm. selluliittia (!!). Ite oon ainakin huomannu noilla käppäillessä, että mun vasen jalka (joka on aikoinaan murtuneen ukkovarpaan takia virheasennossa) kipeytyy, koska ilmeisesti tuo kenkä ohjaa sitä siihen oikeeseen asentoon. Jalassa tuo kenkä tuntuu semmoselta jännän kiikkerältä. Hankala selittää, kannattaa ite joskus kokeilla, jos mahdollisuus tarjoutuu. Jatketaan harjotuksia ja kenties raportoidaan tuloksista vielä myöhemminkin.Että semmosta kävelyä vuoden ekana sunnuntaina.

Loppusunnuntai menikin sitten ajellessa (kyllä muuten tuntu penkinlämmitin tuon kävelyn jälkeen hyvältä) ja poikettiinpa tuota hakemassa vuoden ekat sapuskat Mäkkäristä... Nummelassahan ei oo Mäkkiä, joten joudutaan oikein asiakseen lähtemään Mäkkiin, eli tällä kertaa Lohjalle :) Illalla tapitettiin vielä sohvalla Idolsia ja päätettiin, että tästä vuodesta tulee erityisen hyvä.

Uni ei meinannut tulla silmään, kun aloin miettimään ens sunnuntaista NYCin matkaa. Asiaa ei ollenkaan helpottanu, että alettiin sitten fiilistelemään asiaa Pepin kanssa tekstiviesteissä... Jännittääää! Matka kaupunkiin on minulle jo kolmas ja silti se tuntuu aina jännityksenä mahassa :D Nyt alan vääntämään tuota TO DO-listaa pakettiin, vaikka mieluisimpana kohtana listalla olisikin tuo NYCin ostoslistan kokoaminen... Eli morjesta vuan! :)

Takki, kaulaliina ja kengät blogin kautta saatu.

10 kommenttia:

 1. En yleensä tykkää ripsienpidennyksistä, koska ne ei näytä useimmilla hyvältä, mutta sulle ne sopii!

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan värinen kaulaliina ja panta! :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Mistähän tuollaisia FitFloppeja saa? Näyttäisi just sellaisilta koiranulkoilutus kengiltä joita olen etsiskellyt. Onko liukas pohja?

  VastaaPoista
 4. Siis kengät jotka LISÄÄVÄT jalan rasitusta 10-20%????

  VastaaPoista
 5. miks näytät hassun väriselt? :D
  ja kengät on toosi kivan näköset! hinta ja ostopaikka + vaikka pienonen esitttely ois kiva :)

  VastaaPoista
 6. Noniin, olithan se sä Lohjan Mäkissä! Katoin kaks kertaa että näänkö mä harhoja, mutta en ilmeisesti nähnytkään sit. Ehkä ens kerralla uskaltasin jopa tulla moikkaan :)

  VastaaPoista
 7. Oioi, noi ripset sopii sulle ihan älyttömän hyvin, oot kaunis Mimmi! <3 Oon miettiny et ottaisin hiustenpidennykset Tallinnassa, ja toi Casabella vaikuttaa tosi lupaavalt mestalta. Ainut vaa etten tiiä miten toimii jos haluisin varata ajan sinne, osataaks siel hyvää suomee ja miten se käytännössä onnistuu? :D Et välttämättä ilman omaa kokemusta osaa auttaa, mut aina voi yrittää!

  VastaaPoista
 8. i love your dog, soooo cute
  happy new year?

  http://letmeeatcookies.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Hyvänen aika että olet aivan uskomattoman kaunis! :) ihan super-upee! :D

  VastaaPoista
 10. Kengistä kiinnostuneille voitais vääntää aiheesta ihan postaus :)

  Jutta: joo tuut :) parempi myöntää näin blogissa, että käy Mäkissä, kun joku sieltä bongaa kuitenkin ;)

  Iida: varsin ajan ihan sähköpostilla ja suomeksi :) hyvin onnistu!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.