moretolove

white

white

tiistai 21. helmikuuta 2012

"Oh no, Bon Iver put himself to sleep"

Suurena Saturday Nigt Live-fanina, katoin tietenkin viimeisenä iltananikin kyseisen shown. No tällä kertaa oli todella hyvä jakso (samoin pari viikkoa sit ollut Channing Tatum-jakso) ja naurattikin aika paljon.

Tää oli ehkä mun suosikki skit, katon tätä nyt aika monetta kertaa jo:Onko Putous tavallaan meidän SNL? Mä en oo ikinä kattonut yhtäkään jaksoa Putousta (oon ollu aina pois Suomesta) ja oon tietenkin taas ihan pihalla.. Mun pitää tutustua kyllä varmaan vähän, että voin keskustella Herppeenluomasta vai mikä se nyt on. Kuka teidän suosikki on?

Saavuin eilen Suomeen, päivittelen kuulumisia täältä pian kunhan löydän kamerani tästä tavararöykkiöstä!

12 kommenttia:

 1. =D aika pähee! nasu86

  VastaaPoista
 2. Itselle on myös tullut mieleen ajatus, et Putous on vähän niinku Suomen SNL, vaikka itse en edes Putouksesta pidä. SNL taas on kuulunut suosikkeihin, tosin vasta vähän aikaa. Aiemmin katsoin MadTV:tä, kunnes se alkoi mennä ihan tylsäksi ja pian sitten lopetettiinkin. SNL:ssä on kyllä loistavia näyttelijöitä ja vaikka jokainen jakso ei oliskaan kokonaisuutena niin hyvä, annan helposti anteeksi juuri näyttelijöiden takia. Ja on mahtavaa, et juontajan pesti aina vaihtuu. :) Usein myös musavieraat on huippuja ja helposti tutustuu uusiin bändeihin ja artisteihin tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 3. Putous on ihan surkea, ei sitä kannata katsoa! En ole koskaan ymmärtänyt sitä, enkä varmaan tule (onneksi) ymmärtämäänkään.

  VastaaPoista
 4. Hei tytöt!

  Olen ollut huomaavinani kommenttien perusteella, että merkittävä osa lukijoistanne on opiskelijoita tai muuten pienellä budjetilla eläviä. Haluaisinkin ehdottaa, että tekisitte joskus erikseen postauksen superedullisista (tyyliin alle 20 e) kosmetiikka- ja asustevinkeistä. Hyvää ei aina saa halvalla, mutta mikäli tiedätte hyviä JA edullisia tuotteita, ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan. Tiedän, että teidän arvostelukykyynne voi luottaa. :)

  P.S. Jani-Petteri oli suosikkini Putous-hahmoista, mutta finalistitkin ovat todella hyviä.

  VastaaPoista
 5. Usko Eevertti Luttinen on ihan huippu! :)
  Sille saa nauraa ja kunnolla.

  VastaaPoista
 6. Whipiii! :) Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
 7. Usko Eevertti Luttinen on huippu mutta myös Leena Hefner melkein omaa sukua Saariluoma :DD Molemmille saa nauraa kunnolla!

  http://twoandahalfreasons.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Itsekin olen katsonut SNL ja ehdottomasti Adam Samberg on suosikkini! :) oletko Peppi katsonut The Lonely Islandin videoita? Ne ovat aika hulvattomia.

  VastaaPoista
 9. mun mielestä putous on ihan eri kuin SNL... todella huonoja 'sketsejä' jos ne ees niitä muka on ..tosin se sketsihahmo kisa on joskus hauska..SNL vois sentään katsoa...

  VastaaPoista
 10. Putous on aika huono loppujen lopuksi, varsinkin kun se ohjelma pyörii nykyään oikeastaan vaan sen sketsihahmokilpailun ympärillä. Ne sketsit onkin sitten yleensä ihan surkeita. Hyvät suomalaiset sketsiohjelmat on ollu jo aika kauan kateissa. Mutta olis hyvä, jos saatais SNL jollekin suomalaiselle kanavalle! :D Ei tarvis enää netistä metsästää näitä jaksoja.

  VastaaPoista
 11. SNL on tosi hyvä! Kristen Wiig on paras siinä! Putouksessa mun lemppari on alusta asti ollut Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.