moretolove

white

white

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

K-E-V-Ä-T

Kevään tietää vihdoin tulleen siitä, että saa kaivaa aurinkolasit esille ja väistellä lätäköitä. Niin ja kun toppatakissa tulee kuuma! Jos teen töitä kotoa niin minun ja Jykän päivärutiineihin kuuluu kävelylenkki keskellä päivää ja samalla reissulla haetaan myös posti. Nämä kuvat on keskiviikolta ennen Tanskan reissua ja eilen tuota loskaa oli maassa jo taas vähän vähemmän, JEI!
Jykä ei oikein diggaile jos kuvailen ja käsken odottamaan, hän kun haluaisi haistella nuita ah niin ihania kevään tuoksuja... Se on jännä, kun lenkit tuppaa hidastumaan ja pitenemään, kun joka penkka ja ojanpohja on tutkittava :D 

Ite köpöttelen tyytyväisenä perässä ja fiilistelen aurinkoa. Välillä mietin että kumpikohan meistä oikein taluttelee ja kumpaa :D

En tosin fiilistele keväässä näitä puroiksi muuttuvia teitä... Tuli tuolla reissulla todettua, että UGGit on aika jo pakata talviteloille ja siirtyä kumppareihin :D Haaveissa olis pian hankkia ne uudet roosan väriset Hai-saappaat. 

Siellä köpötellään mutavelliksi muuttuneilla kävelyteillä ja haistellaan penkat ja pientareet perinpohjin...

Ja ihmetellään välillä mikä sillä taluttajalla oikein kestää, kun vesi on vallannut kävelytien ja ainut kuiva pätkä on tosi liukasta jäätikköä :D 

Pikkutassuissa kura ei kevätfiilistä haittaa, kodin valkoinen laattalattia tosin kiittää... Eilen naureskeltiin Pepin kanssa puhelimessa, että pitäiskö blondata Jykästä valkoinen, ettei karvat näkyis kaakelilla (tämä on siis VITSI).

Nuo D&G:n aurinkolasit on ihan huiput, mulla ei oo ollu koskaan noin mustia jotka peittää auringon ihan kunnolla. Tuota samaa mallia näyttää olevan Fashionstorella ruskeina tai supervärikkäinä. Kyselitte mistä niitä minun mintunvihreitä Reiskoja saa ostettua niin en valitettavasti osaa sanoa. Tuolla Fashionstorella niitä samaa mallia on taas lilan värisenä (oli aiemmin jo loppu) ja tuommosina vaaleina joissa on supersiistit linssit, mutta tosiaan noista mintunvihreistä en osaa sanoa onko niitä edes tulossa.

Kannattaa muuten liittyä tuonne Fashionstoren jäseneksi nyt tästä (liittyminen ei maksa mitään) sillä heti saa käyttöönsä -15% alennuksen kun siis liittyy 28.3-1.4. klubipäivien kunniaksi ja mm. aurinkolasitarjontahan tuolla on kyllä tosi hyvä. Vähän kattavampaa arskapostausta onkin meiltä useempaan otteeseen pyydelty niin voitais tehdä se tässä mitä pikimmiten... 

Nyt Jykä tökkii minua siihen malliin, että taitaa olla taas postireissun aika :D Ja illaksi suuntaankin moikkaamaan tyyppejä Aussie gaalaan ja Pepille yökylään. Jee! :)

Mikä on teidän mielestä parasta keväässä? Niin ja onko sitä kevättä rinnassa? 

6 kommenttia:

 1. Näin just äsken sitruunaperhosen <3 Parasta keväässä on aurinko ja se kun luonto herää henkiin :) kyllä tuli kevättä rintaan.
  -Mirssi-

  VastaaPoista
 2. Parasta keväässä aurinkolasit, toppaliivit/kevät/nahkatakki, shortsit ja aurinkolasit + värikkäät vaatteet :)

  VastaaPoista
 3. Parasta on ku lumi lähtee pois, saa heittää aurinkolasit päähän ja ulkona tarkenee ilman takkia!

  http://retardhennza.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiva että jossain on noin keväistä.. täällä nimittäin on satanu lunta taivaan täydeltä :|

  VastaaPoista
 5. Miten toi Jykä voi aina olla noin ihana?! :D

  VastaaPoista
 6. Miten paljon päivässä te suunnilleen lenkkeilette? :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.