moretolove

white

white

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Terveiset Tanskasta!

Kuten Mimmi tuossa aiemmin ilmoittelikin niin me lähdettiin Tanskaan molemmat ensimmäistä kertaa. Matkan syynä oli puhtaasti tulla tänne hengailemaan Tanskan yhden tämän hetken kuumimmista nimistä, nimittäin Christopherin kanssa. Me ei tunnettu artistia hirveesti entuudestaan, oltiin vaan kuultu pari biisiä ja ihastuttu vähän...

Noh siinä vaiheessa, kun Christopher hyppäsi autoon Ray Banit päässä ja heitti heti jonkun hyvän vitsin niin mehän oltiin myytyjä... Eikun kiertämään Tanskaa!


Christopher halusi välillä ite ajaa, mutta muuten autoa ajoi EMIn Lise. Meitä ei päästetty jostain syystä rattiin... Tässä Christopher laulaa meille jokaista levyn biisiä läpi, koska täytyhän meidän tutustua uuteen albumiin.


Käytiin eri radioasemilla ja muilla, tässä ollaan lounasbreikillä paikassa jonka nimeä ei opittu mitenkään lausumaan. :D


Kuvaaja halailee Christopherin takkia sillävälin, kun herra on haastateltavana radioon. Christopher kävi siis parissa radiohaastiksessa ja esitti aina yhden biisin.


No oli sillä sitten tämmönen nimmarikeikkakin ja oli aika hullua nähdä, kun tytöt tärisi ja itki päästyään halaamaan tähtöstä. Me toimittiin turvamiehinä, välillä unohduttiin kyllä tutustumaan kauppoihin, mutta hyvin se pärjäsi ilmankin.
Illastettiin EMIn Tanskan toimistolla ja Christopher esitti pienelle porukalle muutaman biisin. Me tuijoteltiin herraa aivan rakastuneina, kyllä se vaan valloitti meidät niin täysin.


Yöllä Christopher esiintyi vielä kahdesti yökerhossa ja sitten olikin haikeiden hyvästien aika. Meillä oli niin mielettömän kiva päivä herran kanssa ettei järkeä...

Ollaan tavattu vaikka keitä, mutta Christopher nousi kyllä yhdeksi makeimmista tyypeistä johon ollaan koskaan törmätty. Niin down to earth, vaikka tytöt seuraa kaikkialle ja levykin hyppäs iTunesin ykköseksi ilmestymispäivänään.

Tarkoitus olisi saada mies vielä tänä keväänä Suomeen ja sovittiin, että tehdään sitten jotain kivaa yhdessä. Teidän kyllä täytyy alkaa meidän kanssa levittämään sanaa Christopherista niin sitten voidaan vaatia, että se keksii jotain spesiaalia More To Loven lukijoille ja pääsette kaikki hengailemaan sen kanssa. Käykää siis kaikki tykkäilemässä Christopherista TÄÄLLÄ!

Nyt jatketaan tutustumaan Kööpenhaminaan ja illalla kotiin. Hymyt on herkässä, täällä on aurinkoista ja ihanaa!!Rakkautta on ilmassa!

11 kommenttia:

 1. Voi ei kuinka ihana äääni miehellä on!<3 i am in love

  VastaaPoista
 2. Joo no tämähän ei yhtään vähennä haluja lähtee Köpikseen! :D

  VastaaPoista
 3. Peppi, MISTÄ tuo ihana pilkkumekkotunikasysteemi on? Tahdon samanlaisen!

  VastaaPoista
 4. Oon niin kade teille :) Kyllä kelpais pari päivää ton ihanuuden kanssa viettää! Ja toivottavasti me saadaan Christopher Suomeen :) Aivan ihana laulaja ja viel kaiken lisäks toooooosi hyvän näkönen ;)

  VastaaPoista
 5. Anteeks mut kuka tuntematon ihana tanskalainen mies tää on!!<3 ollaan siskonkaa kans suunniteltu matkaa köpikseen :)

  VastaaPoista
 6. IHANAA, itse olen menossa ihan kohta Kööpenhaminaan, OLIS IHAN UNELMAA JOS TEKISITTE POSTAUKSEN ETTÄ MINNE SIELLÄ KANNATTAA MENNÄ! :D tai mainitkaa sivulauseessa ainakin kivoja kauppoja ja baareja yms. ;) Ihanaa matkaa teillekin, itse lähden juuri parhaan ystäväni kanssa tutkimaan tuota kaunista kaupunkia! :)

  VastaaPoista
 7. Hey!
  Hope you are having a great weekend!
  Just wanted to let you guys know that I LOVE your blog! you always look so happy and you are also sooo stylish!
  keep up the amazing work!

  Ive been following your blog for a over 6 months, I think you are super stylish!
  If you have a few moments I'd appreciate it if you could have a look at mine and if you like it then follow!
  http://bigisalsobeautiful.blogspot.com/

  LoTs oF lOvE aNd HaPpInEsS
  Maxine
  xxxxx

  VastaaPoista
 8. Hei ihanat naiset,

  juuri lukemani Mennään Naimisiin-lehti ilahdutti kovasti. Aivan mahtavat kuvat, ihanan runsaat mallit olivat ilo silmälleni.

  Kuulin äidiltäni, että olitte käyneet meillä Marinettessa hakemassa pukuja kuvauksiin ja olin niin iloinen löytäessäni nämä pukuset näin kauniisti esiteltyinä.

  Kiitos, teitte suuren palveluksen sekä meille ja tuotteillemme esittelemällä niitä että kaikille kurvikkaille morsiamille, jotka murehtivat mistä voisivat löytää itselleen pukuja. Kiitos!

  VastaaPoista
 9. Hi :) It was really nice to meet you girls! Your blog is totally awesome :) Love Chioma

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.