moretolove

white

white

torstai 19. huhtikuuta 2012

Ajatuksia hiuksista ja Simon fiilistelyä!

Kuten hyvin tiedätte - me ollaan nyt pari vuotta käyty samassa kampaajalla Forumissa. Sen kampaajan nimi on Simo ja siitä on tullutkin meidän hyvä ystävä. Simo työskenteli ennen Peilissä tuossa samassa tilassa, mutta sitten Peilin tilat osti ihana Petra, joka toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja pisti pystyyn ehkä Helsingin värikkäimmän kampaamon nimeltä Sydämen pohjasta.

 
Oltiin kerran nähty kuvia Petran kodista ja rakastuttu aivan totaalisesti. Niinpä osattiin odottaa, että Sydäristä tulisi todella kotoisa paikka. Petra tuntuisi rakastavan värejä ja designia, se näkyy siis täälläkin.
 
Toi turbaanissa heiluva nainen tuolla on Petra. Se on aivan mieletön tyyppi myöskin ja aina vaan jaksaa hymyillä. No siinähän kävi siis niin, että Petra tykästyi Simoon ja Simo tykästyi Petraan (ei kuitenkaan sillain, koska Simo katselee meidän kanssa miehiä.) ja niinpä Simo jäi Petran liikkeeseen töihin. Me ollaan kasvettu niin kiinni Simoon, että me jäätiin tietty myöskin Sydärin asiakkaiksi.

 
Eli tältä mä yleensä näytän kun meen Simon käsittelyyn. Mun hiukset kasvaa meganopeesti ja tyvikasvu tulisikin värjätä n. 5 viikon välein. Rupeen aina kriiseilemään siitä jossain vaiheessa ja laitan Simolle epätoivoisia viestejä. Mulla on nytkin ollut pidennykset päässä sen 2kk ja sinä aikana ollaan kertaalleen leikattu jo niitä lyhyemmiks (vaihtelua) ja värjätty mun tyvi. Oma hiukseni on siis tuollainen hiirenharmaa ja täten onkin kivaa, kun päälaelle ilmestyy toi kiitorata. Puuh...
 
No tämmönen tyyppi mua sitten siellä Sydärissä aina odottaa. Sen nimi on Simo, se on muistaakseni 24 ja ihan mahoton tyyppi. Meillä on aina Simon kanssa tarinoita kerrottavana ja aika kuluukin todella nopeesti. Simossa ehkä parasta on sen hulluus ja elämästä nauttiminen. Se tykkää ottaa kaiken irti elostaan kuten mekin ja nauretaan aina. Paljon. Simo myös opettelee jatkuvasti jotain uutta ja tietenkin aina valjastaa meidät koekaniineiksi. Ollaan Simon kanssa koettu paljon: Joskus vaalennettiin mun hiuksia 8 tuntia putkeen ja sen jälkeen ei meinattu enää kumpikaan puhua toisillemme. Lähdin paikalta harmaahiuksisena ja palasin vasta seuraavana päivänä jatkamaan operaatiota. Ollaan myös kokeiltu jos jonkinlaisia pidennyksiä, värejä, leikkauksia ja vaikka mitä. Simo on taikonut mut lyhyeksi ja auttanut mua kasvattamaan hiukseni takaisin pitkiksi. Nyt se haaveilee mun luonnonkiharan hiuksen suoristamisesta ja oonkin luvannut, että se saa sen jossain vaiheessa toteuttaa. En kyllä usko, että mun luonnonkiharan pörröhiukseni voi muka suoristaa, mutta kuulemma Wellalta on tullut joku ihan sairaan hyvä suoristusjuttu ja pääsisin ehkä jopa eroon pyörteistäni? WHAAAT? Tämän kyllä haluan nähdä.

 
Toistaiseksi ollaan tyytyväisesti kasvatettu mun hiuksia tasapitkiksi siitä 2mm sängestä joka kerran päätettiin ajaa molemmille sivuille. Wella sponssaa meitä väreissä ja Simo käyttääkin meidän hiuksiin aina Wellan värejä. Niiden punaiset on ihan legendoja hyvyytensä takia ja mä oon ruvennut vähän kaipaamaan omaa punaistani...

Jenkeissä mun oma hius meni ihan todella katastrofaaliseen kuntoon ja valehtelematta itkin pari kertaa. Se vesi teki niistä sellaiset korput, katkeilevat ja takkuset. Mulla on aina ollut hyvä ja vahva hius, joten luonnollisesti tää nakersi ja paljon. Kävin Simon luona, Simokin oli ihan ihmeissään miten mun hiuksesta oli voinut tulla sellainen. Nyt se on tehnyt mun hiuksiin kaksi kertaa Redkenin Chemistry-hoidon (Googletuksen tulos hoidosta: Ennen hoitoa hius on kuiva ja vaurioitunut, suomukerros on haurastunut ja pystyssä, kuitukerros on turvonnut. Hoidon aikana Shot Phase kuljettaa hiuksen sisään ja pinnalle tarkasti valitut tehoaineet vahvistaen ja parantaen hiuksen rakennetta. Shot Phix lukitsee tehoaineet hiuksen sisään.), joka toisella kerralla vihdoin puri todella hyvin ja Chemistryn ja hyvien hoitoaineideni takia (Käytän Arganin maskia edelleen ja Paul Mitchellin kosteuttavaa tehohoitoa) hiukseni ovat taas palanneet, ei palaneet. ;) Mä oon todella tarkka hiuksistani ja tämän takia niiden yhtäkkinen heikko happi sai mut oikeasti todella epävarmaksi ja kriiseilemään oikein kunnolla. Hiukset kunnossa, mieli kunnossa!

Meillä on Mimmin kanssa molemmilla testauksessa (päässä) nyt tuo MXL-hius ja ollaan nyt pari kertaa molemmat päivitelty sitä ettei olla saatu ollenkaan takutettua sitä. Se on vaan pysynyt niin hyvänä ja aina jos rupee näyttämään huonommalta, yksi pesu ja se on taas perfect. Pesen pidennykset ehkä 3 kertaa viikossa, mutta en mitenkään orjallisen erikoisesti niitä hoida. Siltikin nää on ollut päässä nyt kaksi kuukautta, eikä mulla ole tippunut YHTÄÄN pidennystä vielä päästä. Sama pätee Nummelan suunnassa.

Nyt olisi taas aika palata Simon tuoliin ja miettiä kesäksi jotain kivaa. Mua ehkä vähän houkuttelisi ottaa takaisin se punainen, Mimmi ainakin komppaa tätä. Se on aivan ihana, mutta hankalampi ylläpitää JA värjää kaikki vaaleat tyynyliinat. Siltikin se on vaan niin ihana ja sopisi aika kivasti rusketuksenkin kanssa.

Mitä olette mieltä? Onko siellä jo kesähiukset mielessä?

13 kommenttia:

 1. Punainen on kiva! Itsekin värjäsin mustasta punaiseksi, koska kesällä kaipaa jotain pirteää väriä :) Väriä voi ylläpitää hyvin kampaamosta saatavilla värinaamioilla! Hoitaa ja värjää samalla, niin ei tarvii hiusta kuluttaa kestovärillä niin usein :)

  VastaaPoista
 2. voi kuule, mä just tossa aamulla työpaikan ruosteisilla fiskarseilla saksin itelleni etuhiukset, just kerkesin niistä blogiin kirjottaa kun julkaisit tän postauksen :D telepatiaa.

  http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. punanen ois ihana mut siinä on niin hirvee työ ja saan sen aina haalistumaan.... seuraavaks värjään varmaan takasi mustaks

  VastaaPoista
 4. Ei oo mitään uutta koska hiusten kasvatus projekti menossa. Enkä ole innoissani lisäkkeistä koska oletukseni on että lisäkkeet ovat suorat ja omia hiuksia en saa latvassta suoraksi vaan kääntyy ulos tai sisään päin. :( raivostuttavaa. Punaset hiukset ollu nyt varmaankin 8 vuotta?

  VastaaPoista
 5. Mulla on omaväri sellanen maantienharmaa ja värjään hiukseni aina todella tummalla ruskealla, mutta en kuitenkaan mustalla ole ikinä värjännyt ::D Nyt kun kesäloma alkaa tässä pian:D niin ajatuksena olis värjätä punaseks :D Vähän jännittää miten väri tarttuu ja miten se tulee pysymään, mut aina voi kokeilla :D:D

  VastaaPoista
 6. Onko ne teippipidennykset? Jos, niin mitä teippiä käytätte? Omassa päässä ei meinaa mikään teippi pysyä eli vinkkejä kaivataan...! Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Näyttää tosi kivalta paikalta toi kampaamo!:) ja ihanan värikäs ♥

  www.henssi-myblog.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. tiiätkö miten saan semmosen bloglovin logon tonne hakukentän viereen mikä ilmottaa aina numerolla kuinka monta postausta seuraamani blogit ovat tehneet? :)

  VastaaPoista
 9. mista.saa.meille.lihaville.tissivöita

  VastaaPoista
 10. Saako kysyä, onko noi kaikki kokeilut myös blogin kautta saatuja eli nyt kun tuli pitkä pätkä mainostekstiä simolle ryntää asiakkaita ja teille ilmaiset hiuspalvelut pitkäksi aikaa...ei pahalla, mutta siitä voisi tietty mainita että meitä tavis asiakkaita simo ei palvele noin suurella antaumuksella ja maksukin on aika mahdoton, ite maksoin 170 euroo perusväristä ja leikkauksesta puolipitkään tukkaan...että tulee semmonen pienoinen karvas maku suuhun kun hehkutatte simoa, mäkin menin sinne teijän innoittamana, mutta mulle ei herunut mitää ideoita eikä kokeiluja.

  VastaaPoista
 11. Käyn itse ihanan ystäväni Riinan luona samaisessa kampaamossa, siellä on niin huippu tunnelma ja kaikki niin taitavia ja innostuneita työstään. En vaihtaisi koskaan pois:) <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.