moretolove

white

white

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Forum Urban Night Kauppakeskus Forumissa 10.5.2012!

Ollaan tässä nyt järkkäilty tovi Urban Night-tapahtumaa Kauppakeskus Forumiin ja illan ohjelma alkaa olla valmis. Luvassa siis tiukkoja esiintyjiä, kuten tästä soittolistasta voikin huomata ja varmasti hyvät bileet. Urban Night on osa Ihana Helsinki-festivaalia, joka järjestetään Helsingissä 9-13.5.2012. Festarin myötä avataan Helsingin kesäkausi ja keskustassa tapahtuu yhtä sun toista. Forumissa tuo 10.5. huipentuu Urban Night-bileisiin, joten kannattaa ehdottomasti tulla paikalle. Poikkeuksellisesti myös kaupat saavat pitää ovensa auki 10.5 klo 21-24, joten yöshoppailemaankin kannattaa siis tulla! Yksityiskohtainen ohjelmalehtinen viikon tapahtumista julkaistaan 3.5, joten napatkaapa sekin mukaan. Niin ja ennen kaikkea nupit kaakkoon ja fiilistelemään näitä meidän illan esiintyjiä :) Tapahtumahan on muuten myös ilmainen ja sallittu kaikille, joten eikun paikalle jammailemaan!Lisätietoa meidän järkkäämästä Forum Urban Night- tapahtumasta löytyypi Facebookista :) Liittykäähän siis mukaan tapahtumaan niin pysytte kärryillä tulevasta ohjelmasta.


Miltä näyttää illan artistikattaus, ketä odotat eniten?

4 kommenttia:

 1. Voisitte päivittää näitä blogiin laittamianne biisivalintoja tuonne teidän spotifyn soittolistaan. Ovat meinaan niin hyviä aina kaikki, että mielellään kuuntelis sieltä sitten niitä =)

  -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spotify-lista ollaankin laittamassa nyt ihan uuteen uskoon. :)

   Poista
 2. Ei vitsi mitä esiintyjä ois, kauheesti ärsyttää ja harmittaa etten piäse paikan päälle fiilistelee !! :( Pitää tyytyä nyt koti jammailuun :)

  VastaaPoista
 3. Oi Elokuu <3. Ei täältä korvesta tommosee pääse, jammaillaan tosiaan kotoa käsin.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.