moretolove

white

white

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Ystäväni Mimmi More To Love

Selailin äsken kuvia koneellani ja huomasin, että siellä on aika paljon kuvia Mimmistä. Niinpä ajattelinkin kertoa teille ystävästäni Mimmistä.


Mimmi on meidän ystävyyssuhteessa se "Kartanlukija"... Siinä missä minä painelisin menemään vain tunteen mukaan niin Mimmi yrittää lukea karttaa ja vähät viisaa siitä, että olen jo sadan metrin päässä menossa. Yleensä Mimmi tietääkin missä pitää olla, mihin aikaan ja pitää huolen meidän aikatauluista. Mimmi on harvoin myöhässä ja yleensä paikalla aina ennen minua.


Rahan kanssa ollaan siinä mielessä samanlaisia, että kaikki raha mikä tulee, myös menee. Mimmillä on aina suunniteltuna jo useampi hanke tulevaa varten, enkä usko että lista loppuu koskaan. Raha-asiat Mimmi hoitaa aina hyvin ja se tykkää hyvin paljon designista. Mimmillä on ihan hirveästi tavaraa ja sieltä löytyy todella paljon erilaisia aarteita. Mimmi tietää paljon tavaroiden historiasta ja keräilee erilaisia juttuja. Tästä syystä nainen myös kuitenkin sijottuu sinne "Tätä henkilöä et halua olla auttamassa muutossa"-listan kärkeen suuren tavaramääränsä takia. :D


Ruoan suhteen Mimmi ei ole hirveän nirso. Mulla ei tule hirveen monta asiaa mieleen mistä Mimmi ei tykkäisi, paitsi sitten suolakurkut. Niistä se ei pidä, mutta silti kysyy tilatessaan hodaria "Otanko suolakurkut, että sä voit sitten syödä ne?" Niin ja kurkkusalaattia se sitten kuitenkin tilaa, itse en siitä pidä.


Mimmillä on todella kokeileva keittiö ja se tykkää kaikista jutuista mistä mä en erikoisemmin pidä. Sen täytyy aina ulkomailla testata kaikkia niiden "paikallisia juttuja" ja se on varmaan maistanut lähemmäs sataa erilaista juomaa. Jos siis näet kaupassa juoman jossa on todella outo makuyhdistelmä, niin Mimmi luultavasti pitäisi siitä.


Kymmenisen vuotta sitten vihasin Mimmiä. Olin tiennyt Mimmin jo kauan netissä, mutta sitten se alkoi hengailemaan mun entisen poikaystävän kanssa!!! Niin ja oli tietenkin todella mustasukkanen musta... Pyörittelin aina silmiäni, kun Mimmi soitti exälleni. Kerran kuitenkin muistan ajatelleeni, että onpahan ainakin mies ottanut itselleen yhtä Justiinan tytön kuin minä, kun Mimmi soitti ja mäkätti sille jotain. :D Ei siitä sitten kauaa mennyt, kun otin Mimmiin yhteyttä josko se voisi leikata mun hiukset ja siitä se ystävyys sitten syntyi.

Siitä lähtien ollaan oltu aina yhteydessä, vaikka toinen olisi asunut toisella puolella maailmaa. Kohta kolme vuotta sitten aloitettiin tämä blogi ja nykyäänhän meidän ystävyys on enemmänkin sellainen "sisaruussuhde"... Ihmiset aina ihmettelee sitä miten meillä on ihan omat juttumme ja töitä on esimerkiksi ihan outoa tehdä jos Mimmi ei ole mukana. Meillä on kuitenkin molemmilla omat elämämme, mutta nähdään yleensä useamman kerran viikossa. Puhelimessa puhutaan varmaan keskimäärin 5 kertaa päivässä.

Mimmi on luonteeltaan aika lepponen ulospäin, mutta siltä löytyy kyllä sellanen todella sähäkkäkin puoli, jota ei välttämättä kaikki pääse todistamaan. Mimmi kuuntelee ja tarkkailee paljon ympäristöä ja esimerkiksi lukee paljon blogeja. Mimmi on meistä ehkä vähän vähemmän ujo ja täten jos ollaan jossain niin yleensä Mimmi solmii enemmän uusia tuttavuuksia.

Vihaisena Mimmi on jankuttaja ja se on mielestään aika usein oikeassa. Meidän riidat on sellasia, että sanotaan jotain, sitten molemmat on hetken omissa oloissaan ja sitten soitetaan jo ihan muissa asiossa. Mimmi ei räjähdä niin helposti, mutta ärsyyntyy kyllä.. Useimmiten ärsyynnytään yhdessä ja sitten päivitellään sitä hetki kunnes ei jakseta enää olla ärsyyntyneitä.

Mimmillä on myös ihana perhe ja sainkin viimeksi synttäreinä Mimmin äidiltä viestin, joka on siis meidän MTL-äiti. En ole pitkään aikaan käynyt Kuopiossa, mutta toivon että lähdettäisiin yhdessä käymään siellä vaikkapa kevään aikana. (VINKKI, VINKKI MIMMI) ... Olen muuten ollut nuorena ihastunut Mimmin veljeen, mutta veli ei sitten vissiin ollut kylläkään minuun. Vitsaillaan jatkuvasti asiasta Mimmin kanssa ja uhkailen yrittäväni vielä perheeseen. :D

Jos ajattelen Mimmin tulevaisuutta niin näen sen niin, että Mimmi rakentaa talon, sille tulee muutama lapsi ja ehkä ainakin yksi kaveri Jykälle. Mimmistä tulee aika jämäkkä äiti joka pitää kuria, mutta sitten taas sellainen joka ei stressaa mistään turhanpäiväsistä jutuista. Mimmi itse haluaisi vaaleita, sinisilmäisiä lapsia, mutta mun mielestä niiden kaikkien pitäisi saada Mimmin ruskeat silmät.

Mimmi on kyllä ihan huipputyyppi, vaikkakin välillä todella raskas..... Se esimerkiksi valittaa mun yöllisistä ääntelyistä, vaikka on itse ihan yhtä kova ulisemaan unissaan.

Mimmi on hyvä esimerkki siitä, että kannattaa antaa viholliselle mahdollisuus. Ilman sitä ei nimittäin olisi More To Loveakaan olemassa. :)

16 kommenttia:

 1. te kaks kyl ootte niinku siskoksia :)

  ainiin, mä muuten jossain mielenhäiriöissä perustin uuden blogin ja kerkesin sinne jo tässä kahden päivän sisään laittamaan päivän asuja ja videoo :D ainoo vaa etten meinannu saaha itteeni mahtumaan kameran kuvaan :DD

  ja blogi löytyy täääältä: http://fffirstclassticket.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ihana Mimmi <3 Todella kannattaa antaa kaikille mahdollisuus. Minun paras ystavani on ihminen josta sain ihan vaaran ensivaikutelman:)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Jotenkin tuli kyynel silmään, koska mulla ei koskaan ole ollut ystävää,ei edes hyvää kaveria kenen kanssa olla. :(

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana, sydämellinen postaus. <3 :')

  VastaaPoista
 5. Oi miten suloinen ystäväpostaus! Onnea on ihana ystävä. ♥

  VastaaPoista
 6. Tää oli extraihana postaus :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva postaus. :D Meillon semmone kaveriporukka, et me tiedetään toisistamme oikeestaan melkein kaikki ja loput osataan arvata vaikka ei olla tunnettu oikeestaan vielä vuottakaan. Hengataan melkeinpä joka viikko yhdessä ja jutellaan oikeestaan joka päivä vähintään kerran. :) Joskus ärsyttää aivan älyttömästi jonkun heidän naama, tai joskus aika useestikin ja ajaudutaan usein pieniin erimielisyyksiin muttei silti pystyttäis luopuu toisistamme. <3

  VastaaPoista
 8. Peppi olitko se sinä joka nättinä näkyi Idolsin yleisössä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinko nättinä? Kiitos! :) Siellä me Mipen kanssa möllötettiin!

   Poista
 9. Tulipas ihana olo tätä lukiessa, kaipuu samaan aikaan omia ystäviä kohtaan joita ei ole hetkeen pystynyt pitkien välimatkojen takia tapaamaan ja toisaalta ihana onnellinen olo, että sellaisia rakkaita, tärkeitä sielunsisko-ystäviä on elämässä mukana kulmeassa vaikeiden ja kivoimpien aikojen läpi. Kiitos ihanasta tekstistä, sä ja Mimmi ootte kyl upeita naisia! <3

  VastaaPoista
 10. Heh, minäki inhosin nykyistä parasta ystävääni kymmenen vuotta sitten ja se kans mua vähintäänkin yhtä paljon, mutta yhtäkkiä me oltiinkin mystisesti symbioosissa, eikä melkein koskaan erossa. Nyt ollaan jo vuosia asuttu eri paikkakunnilla, mutta ystävyys ei ole huonontunut pätkääkään. Ah, parhaat ystävät on kyllä jotain niin.. parasta!

  VastaaPoista
 11. Just viime viikolla yritin kaivaa netistä sitä "erästä" listaa sieltä yli 10 vuoden takaa, jota Tommi ylläpiti, saatatte ehkä muistaa ;) Tuli niin ikävä sitä tiettyä porukkaa, että ois tehny mieli vähän fiilistellä niitä aikoja! Tosin hyvä, että nyt on nyt, ja te ootte ystäviä ;) <3

  VastaaPoista
 12. Voin niin samaistua tähän.. Siis, että ite en pahemmin pitäny S:ssästä laisinkaan yläasteen aikana ja nyt kun ollaan samassa koulussa nii sitä on vaa tullu ystävystyttyy ja nykysin on iha normia, että soitellaan ja pidetää yhteyttä päivän aikana tosi monesti :D Samoten K:n kanssa.. eri ala-asteella oltu molemmat ja ns. vihollisia.. nykysin parhaita kavereita ja toista ilman ei vois olla :)Joka päivä pidetään yhteyttä niin facen ja messengerin kautta.. se kun nyt on aina lukukaudet Espanjassa Fuengirolassa :) Kesäsin ja joulusin se on aina pelkkää K<3V aikaa !

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.