moretolove

white

white

tiistai 15. toukokuuta 2012

Valokuvaa itsesi!

Eilinen oli ihan mahtava päivä, kun järjestettiin muille bloggaajille bileet Forumin Skumppabaarissa. Meitä bloggaajia pyydetään aina jos jonkinlaisiin tapahtumiin, mutta niissä ei oikein nykyään enää koskaan ole noita "vanhoja tuttuja", vaan hyvin paljon meille tuntemattomia tyyppejä. Niissä ei myöskään ole aikaa vaihtaa kuulumisia silleen kunnolla, joten tällaisia Get2gethereita on toivottu jo pitkään. No me sitten järkättiin ne ja voi pojat miten kivaa olikaan! Mimmi näytti napsivan muutamia kuvia, joten hän laittakoot niitä myöhemmin teidänkin nähtäväksi.

Illan "emännät". :)

Tänään muuten vietetään maailmanlaajuista valokuvauspäivää! 

"On May 15th we are looking for perspectives on daily life of everyone who enjoys and values photography! Professionals, amateurs, school children, farmers, social media fans, astronauts, office workers and you." 

Omia kuviaan saa käydä lataamassa kaikkien nähtäväksi tänne ja sieltä onkin hauska käydä katselemassa myös muiden kuvia. Tänään siis jokainen voi kokeilla miltä tuntuu olla bloggari. Muistakaa kuvata jälkiruokanne! ;) 

Meidän päivä näyttäisi siltä, että illalla juonnetaan/ollaan DJ:nä Miss Mixin kevätbileissä, joissa esiintyy myös Christopher. No herrahan oli eilen myös meidän juhlissa esiintymässä bloggaajille ja siellä Mungo-Annakin julisti kovaan ääneen kuinka haluaa viedä Christopherin lasipurkissa kotiin ihasteltavaksi. Ei siis enää olla ainoita...

Tykkäättehän meistä muuten Facebookissa? Eilenkin päiviteltiin bileistä kuvia Facebookkiin, joten kannattaa käydä siellä tiirailemassa jo etukäteen!

8 kommenttia:

 1. ihana tuo oranssi hame! mistä se on ostettu? :)

  VastaaPoista
 2. Oon mukana täs valokuvausjutussa, ja aika hyvin onnistunu..ruoka tosin unohtui kuvata, joten oli sitten ihan pakko syödä jälkkäriä että sai edes sen kuvattua.:D Aamupalaki tosin unohtui kuvata, kahvikuppi sentään pääsi kuvaan..on tää vaikeeta.:D

  VastaaPoista
 3. herrajestas ootte ylipainosii !!

  VastaaPoista
 4. mmmm rakastan peppi sun t-paitaa! ja voi kun näytätte AINA niin reippailta ja iloisilta kaikesta kiireestä ja hässäkästä huolimatta. teistä paistaa se läpi, että ette voi kuin nauttia tästä kaikesta mitä teette :)

  VastaaPoista
 5. Täytyy nyt näin itsekin hieman isompana ihmetellä, että eikö teillä ole tukala olo olla lihavana? Itse olen tiputtanut painoa noin 7 kiloa (olen siis edelleen ylipainoinen) ja oloni on 100 kertaa parempi, mitä aiemmin. Lisäksi ihan oikeasti näytän paremmalta ja vaatteet näyttää paremmalta päälläni. Ja ei, minulla ei ole ollut mitään itsetunto- ym. ongelmia, vaan olin hyvin tyytyväinen itseeni silloin 7 kiloakin sitten. Mutta takaisin en palaa!

  Te osaaatte kyllä erittäin hyvin peittää näillä kuvilla kilonne, eli päättelen siitä, että ette ole ihan niin sujut itsenne kanssa, mitä kerrotte. Esim. Peppi näyttää tässä kuvassa ihan ok:lta, mutta muissa blogeissa olleissa kuvissa näkyy se totuus.

  Te olette oikeasti kohta sairaalloisen ylipainoisia, eikö se oikeasti huoleta teitä? Vaikka aiemmin kerroittekin, että kolesterolinne ym. ovat kunnossa, niin kannattaa varmaan ajatella esim. nivelten ym. jaksamista.

  Myönnän, olen hieman suorasanainen, se olkoot minun paheeni. Toivon siis asiallista suhtautumista tähän viestiin. Ja kyllä, olen myös hieman kateellinen teille. Osaatte yhdistellä vaatteita tosi kivasti. Omalla tyylillä sellaisia yhdistelmiä, mitä en itse tajuaisi :)

  VastaaPoista
 6. Mahtava jakku Mimmillä, mistä on hankittu?

  VastaaPoista
 7. voi luoja mitkä hiukset, peppi!! mäki haluan!

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.