moretolove

white

white

tiistai 5. kesäkuuta 2012

8 0 0 0!


Muistan, kun perustettiin melkein heti blogille FB-ryhmä silloin vuonna 2009 ja monet bloggaajat päivitteli, ettei koskaan perustaisi blogilleen mitään FB-ryhmää. No nykyään tilanne on vähän eri, kun melkein kaikilla on ne. ;)

Eilen tuli se päivä, kun More To Loven FB-ryhmä saavutti 8000(!!!!!!!!!!!!!!!!!) tykkääjää ja oli kyllä hassua tajuta miten paljon ihmisiä se onkaan. Kiitos teille, että jaksatte seurata meidän juttuja ja olla niin mukana kaikessa. Aiotaan palkita pian meidän FB-tykkääjiä aika hienolla palkinnolla, joten jos et vielä tykkää meistä, niin menehän nyt.

KIIIITOS!
KIIIITOS!
KIIIITOS!

7 kommenttia:

 1. ootte te vaan niin ihana, ansaitsette ton. ♥

  VastaaPoista
 2. Jeii onnee :) Ite persutan FB ryhmän vasta sitten kun blogiani luetaan aktiivisemmin. Kävijät ovat lisääntyneet huimasti mutta suurin osa näyttäisi olevan Jenkeistä. Lukijoitakaan ei ole kuin yksi joka on perhetuttu.

  VastaaPoista
 3. Ainiin joo ja semmoista piti kysyä että miten saate kuvakaappauksen blogiin? Olen joskus yrittänyt, siinä onnistumatta.

  VastaaPoista
 4. teijä blogi on niiiiiiiiiiin hyvä :) ♥

  VastaaPoista
 5. Huima määrä on kyllä! Onnea! :) Ja kyllähän ne isot blogit on aina suunnannäyttäjiä meille pikkusille;) me tullaan vähän jäljessä :D Facebook-ryhmät blogeille on ihan loistava keksintö! Sieltä on ihana seurailla teidänkin juttuja :)

  VastaaPoista
 6. Hei! Bongasin teidät tänään häälehdestä poseeraamasta ihanissa meikeissä ja mekoissa!:) Hyvälle näytti! ;) Löytyikö pukujen joukosta joku oma suosikki?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.