moretolove

white

white

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hyvällä sykkeellä ja ilon kautta!

Huijasin kaikkia ja tulinkin tänne Savoon jo viime torstaina, en siis tänään, kuten olen kaikkialla (etenkin Facebookissa) väittänyt. Syy tälle juksaamiselle oli polttariviikonloppu, joka me kaasokolmikko oltiin järkätty tänne Savoon juurikin nyt viime viikonlopulle. Mehän pidettiin viime kesänä jo polttarit part 1, jolloin paikalla oltiin vaan me kaasot ja morsian, mutta nyt koko seurueessa oli yhteensä 11 henkilöä. Morsio oli kyllä vähän epäillyt asiaa, koska työvuorolistoissa tämä oli häiden lisäksi ainut vapaa viikonloppu (ei ollut muuten meidän moka), joten ihan täytenä yllärinä polttarit eivät siis tulleet. Päivä alkoi sillä, että eka napattiin morsian kyytiin yhentoista pintaan ja hurautettiin Willipuistoon temppuilemaan.

Willipuistossa Petteri kertoili päivän ohjelmasta ja morsian oli ilmeisesti suhteellisen innoissaan :D

Tuolla sijaitsee siis Suomen korkein 12m korkeudessa oleva kiipeilyrata, jossa mennään tommosia vaijereita pitkin valjaissa.


Jane on saatu kytkettyä valjaisiin ja hän on valmiina radalle.

Petteri näyttää kuinka käy jos ote lipsahtaa...

Ja sitten vaan etenemään.


Eka suoritettiin tuo 6m korkeudessa oleva harjoittelurata.


Jossa oli jos jonkunlaista etenemistyyliä.

Sitten oli aika kivuta vielä 6m ylöspäin.

Tuossa vaiheessa kuulemma vähän jänskätti :D

LOL

Laitettiin sillä välin picnic pystyyn. Tarjolla oli salaattia, jonka jokainen sai koota mieleisekseen ja kolmenlaisia kolmioleipiä.

Sekä tietty suklaamuffinsseja. Koska Jane rakastaa jenkkiherkkuja oli meillä menu rakennettu tältä pohjalta ja myös pukeutumisessa noudatettiin tuota USA-teemaa :)

Viimeinen osuus ja eikun syömään.

Jaana pääsi myös kokeilemaan tuota keinua jonka piti mennä 360 ympäri, mutta tuossa vaiheessa voimat olivat jo niin lopussa, että yritykseksi jäi. No ens kerralla sitten.

Tuon radan ja keinun jälkeen suoritettiin vielä muutama leikkimielinen rasti joukkueina ja tässä kattaustehtävässä meidän joukkue hävis... (Tässä myös todistusaineistoa, että minäkin olin paikalla :D)

Sen jälkeen ammuttiin puhallusputkilla nuolia tauluun.Ja värikuulia ritsalla toiseen tauluun...

Parasta oli kuitenkin tuo "kalastus" jota suoritettiin ilon kautta ja vähän turhankin hyvällä sykkeellä :D Tässä lajissa tuli tasapeli, kaikki muut taidettiinkin sitten hävitä...


Lajien jälkeen kerättiin kamat kasaan ja siirryttiin meidän huvilalle ja eipä paljon parempi keli olis voinut kyllä olla!


Morsian pääsi hemmotteluun ja saikin niin jalkahoidon kuin kokovartalohieronnankin.

Hemmottelun jälkeen Janen tuli arvata mikä esine oli kenenkin tuoma ja minkälainen tarina esineeseen liittyi.

Oltiin myös katettu amerikan herkkuja pöytään. Nuo mukit raahasin siis tammikuussa NYCistä, karkit ja keksit on Behnford'silta ja muu rekvisiitta ostettu Confetti-nimisestä nettikaupasta.

Illan viimeisenä ohjelmanumerona oli naurujoogaa, jota ihanan pirteä Johanna tulikin vetämään meille tunnin setin. Se oli hauskaa ja oltiin ihan hiessä siitä nauramisesta tuon tunnin jälkeen :D Niin ja entä kuinka paljon oli maha ja posket kipeenä! Osa meistä oppi myös mm. vuorosierainhengityksen (joka auttaa myös unettomuuteen), sillä välin kun toiset veteli rentoutuksen aikana ihan oikeesti sikeitä :D


Tuon nauru-urheilun jälkeen hampparit ja hodarit (jotka siis paistettiin ulkona avotulella) ja coleslaw-salaatti sekä toinen salaatti maistuivat.

Vielä sauna päälle ja pesulle ja olipa kaikki melko valmiita jo unten maille.

Ihmiset painuivat pehkuihin siinä jo ennen yhtä, mutta me morsiamen kanssa sinniteltiin vielä kahteen saakka. Oli kyllä tosi raskas, mutta huippu päivä! :)

Sunnuntaiaamu alotettiin tietty edelleen teeman mukaisesti Ceasar-bageleilla.

Oreoilla ja Reesesin Peanut Butter Cupseilla.

Niin ja tietty niillä eilisestä jääneillä karkeilla.

Vielä mökin siivous ja kohti koteja. Oli ihan superviikonloppu ja niin tuota Willipuistoa, kuin naurujoogaakin ei voi muuta kuin suositella! Vaikka tuossa yhdelletoista hengelle kaiken viimeisenpäälle järkkäämisessä oli iso homma, oli se kyllä niin sen arvosta. Eilen illalla kun täällä kotikotona kaatui sänkyyn, niin tiesi kyllä onnistuneensa :)

Kiitos kaikille osallistuneille! Häissä tavataan :)

Onko teillä ohjelmassa polttareita tänä kesänä? Kertokaahan myös jo vietetyistä polttareista parhaat (ja ne pahimmat) muistot! 

8 kommenttia:

 1. Tuo Willipuisto on kyllä mahti paikka !! Meikän lemppari on ylivoimasesti se 360 keinu :D voin kertoo että oli reidet jumissa seuraavana päivänä kun siinä pumppas itteensä ympäri kuumana kesäpäivänä :D

  VastaaPoista
 2. äää :) Tuo villipuisto sijaitsee entisen koulumatkan varrella, enkä oo muuten kertaakaan tajunnut että siellä järjestettäis tuollaisia :D Ainut minkä huomaa on tuo ns kiipeilyteline :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, Willipuisto on ihan huippu !=) ja ihana kun pistäydytte joskus täällä Savossakin :)!

  VastaaPoista
 4. mimmi!! mistä sun turkoosit popot on?? ja minkä merkkiset? :)

  VastaaPoista
 5. Bertta! Onpa hassua törmätä blogissa kuviin vanhoista tutuista. Petteri oli nuoriso-ohjaajana mun riparilla 9(joko siitä oon niin kauan) vuotta sitten. Se järkkäili meille kans kaikkia kivoja temppuratoja yms :)

  VastaaPoista
 6. Itekkii on tullu käytyä tuol willipuistossa :)

  VastaaPoista
 7. Samaisena pvänä juhlimme ystäviemme kesken parhaan ystäväni polttareita. Ensimmäiset polttarit kaveriporukassamme, joten stressi- ja odotustaso olivat toisinaan melko korkealla :D
  Päivämme alkoi morsiamen haulla työpaikalta. Oli juhlakalu ihmeissään, kun palomiehet tulivat hakemaan. Ohjelmassa tämän jälkeen walk on the water- palloilua, saunomista ja taikoja, hyvää ruokaa ja hemmottelua. Olimme myös naurujoogassa, ja totesimme sen aivan huippuhauskaksi! :) Kovaa stressiä aiheuttivat mm.juhlakalun yritys vaihtaa työvuoronsa pois, palohälytys juuri kun palomiesten piti mennä hakemaan juhlakalu, sekä tietenkin kaiken salassa pitäminen. Mutta olihan tuo täysin vaivan arvoista ja mikä tärkeintä, morsian oli jopa liikuttunut :) Häitä vielä odotellessa..

  VastaaPoista
 8. Viime lauantaina järjestettiin ystäväni polttarit, minun heiluessa pääpiruna. Olin kerran jo möläyttänyt (oops) päivän morsmaikulle ja uskoteltiin kovasti, että polttarit on kuun lopussa. No, hän sitten itki mun tullessa aamulla kylään (hoidin muuta asiaa ja tarkoitukseni oli viedä hänet tekosyyn varjolla polttaripaikalle Tampereen keskustaan) vielä kuinka vihaa yllätyksiä... No, siinä itkun ja muun lomassa sulho pakkasi morsiamen tavarat mukaan mulle. Keskustassa pysäytin bussin "väärällä" pysäkillä ja talutin morsiamen side silmillä Sorsapuistoon. Siellä vaihdettiin juhlavaatteet, syötiin ja juotiin hyvin ja vannottiin polttarivala. Tämän jälkeen ohjelmassa oli hemmottelua, nimittäin (morsiamen etukäteen pelkäämä, joskin tästä hoidosta tietämättömänä) jalkahoito! Tykkäsi kovasti :) Jalkahoidon jälkeen piipahdimme terangilla ja menimme lasersotimaan muutaman muun ihmisen kanssa (polttariporukassa oli 8 henkeä ja meitä taisi olla sotimassa yhteensä 30 ihmistä...). Sotimisen ja terassin jälkeen (tässä vaiheessa porukka oli vielä söpössä kunnossa, ei juotu siis pelkkää viinaa) taas morsiamelle side silmille ja talutin hänet kaverin luokse, missä odotti morsiussauna (missä morsianta hierottiin maissitärkkelyksellä (vehnäjauho oli loppu...) ja suolalla sekä peloteltiin pirut pois), tortillat ja juustokakku sekä rentoa yhdessäoloa. Lisäksi morsian sai yllätyslahjan (josta mäkään en tiennyt mitään), seksikaupasta ostetun pumpatun lehmän... Saunan jälkeen siirryttiin sitten kaupungille laulamaan Mennään naimisiin- biisiä (ja näyttämään lehmää kaikille halukkaille...). Suurin osa jatkoi yökerhoon. Morsian oli hyvin tyytyväinen polttareihin ja käsittääkseni kaikilla oli mukavaa. Ai että, päätettiin pitää pienimuotoinen revanssi että voidaan nähdä vielä porukalla ja muistella polttareita (ja revanssiinhan tuodaan vielä polttareista koostettu valokuvakirja kera kommenttien :D). Oli tosi kiirettä (asun itse muualla ja raahasin polttarikamoja parisataa kilsaa bussissa) ja univelkaa, mutta en vaihtais tätä kokemusta pois <3

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.