moretolove

white

white

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

LOL x M2L

Tänään on se päivä, kun More To Love täyttää 3 vuotta ja tää on meille taas aikamoisen tärkeä päivä. Kolme vuotta sitten istuttiin koneella höpöttelemässä ja siitä se ajatus sitten lähti... No siitä 10 minuuttia ja blogi oli pystyssä... Siitä 10 minuuttia niin varmaan jo eka postauskin oli tulilla.

Viimeiset kolme vuotta on olleet meidän elämissä sellaisia mullistuksen vuosia ja ollaankin päästy tekemään lukemattomia asioita, joista ei oltais koskaan edes uskallettu haaveilla. Ollaan kuitenkin pidetty mielessä, että vaikka More To Love menee eteenpäin ja meille henkilöinä aukeaa jatkuvasti uusia ovia, niin kaikesta kuitenkin muistetaan kiittää teitä. Ilman teitä me ei oltaisi tässä ja sen takia me halutaankin juhlia juuri teidän kanssa.

Ollaan tässä viritelty kasaan yhdessä Scanboxin kanssa tällaista aika kivaa juttua, nimittäin MORE TO LOVE-ennakkonäytöstä Miley Cyruksen uudelle leffalle nimeltä LOL, joka tulee ensi-iltaan Suomessa vasta 15.6.2012. Mikäs sopisikaan meille paremmin kuin romanttinen komedia, jossa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä? Ei mikään. Mimmi on kerennyt leffan jo nähdä ja kertoi sen olevan todella viihdyttävä, joten luottakaamme tuon sanaan.

Ennakkonäytös järjestetään 12.6.2012 klo 17:30 Helsingin Maximissa, mutta tällä kertaa ei suosita ainoastaan helsinkiläisiä. Kaikkien tuolta Facebookin kautta osallistuneiden joukosta 200 henkilöä pääsee katsomaan leffaa meidän kanssa Maximiin ja loput osallistuu sitten taas leffalippujen ja muiden palkintojen arvontaan. Näinpä siis osallistumalla voit voittaa leffaillan kaverisi kanssa valitsemassasi teatterissa, vaikka et pääsisikään juuri tuohon ennakkonäytökseen. (Lista teattereista löytyy lomakkeesta.) 

 

MORE TO LOVE-special: Me halutaan antaa blogimme uskollisille lukijoille erityinen mahdollisuus hemmotella omia kavereitaan, koska meidän blogi perustuu ystävyyteen ja se on sellainen asia, jota tulisi aina vaalia. Kommentoimalla vielä tähän postaukseen jotain kivaa, osallistut arvontaan jossa arvomme kaikkien kommentin jättäneiden kesken sinulle ja yhdeksälle (9) kaverillesi mahdollisuuden päästä seuraamaan elokuvaa tuolla Helsingin ennakkonäytöksessä suljetulta parvelta, jonne ei päästetä muita ollenkaan. Saatte myös erilliset lahjakassit ja viettää huikean kokemuksen keskenänne. Laittakaa siis jotain kivaa tulemaan, niin me päästään valkkaamaan voittaja. :) 

Käykää osallistumassa kilpailuun meidän Facebookissa! Tehdään tästä illasta ikimuistoinen ja otetaan kaikki irti siitä, että meillä on takana jo kolme upeaa vuotta yhdessä, toivottavasti vielä useampi upea vuosi edessä.  
Te olette meille todella tärkeitä. Oikeasti.


Mukana illanvietossa on Only ja Fazer, joten jotain nannaa saattaa olla tarjolla. ;)

Toivottavasti tykkäätte! Laittakaa linkki leviämään ja käskekää kavereidennekin osallistua, tehdään tästä kiva startti kesälle! :)

98 kommenttia:

 1. Voi olisipa ihanaa voittaa tuollainen leffaelämys ja ottaa mukaan omat ihanat ystävät :)

  -iipa

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaikista näistä vuosista ja toivottavasti puhtia on vielä ainakin kolmelle seuraavallekin :) Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Vaalikaa ystvyyttänne sekä nauttikaa jokaisesta hetkestä vaikka kaikki ei olisikaan niin hyviä asioita niin niistä silti aina oppii.

  VastaaPoista
 4. Te ootte ihan parhaita, kiitos kaikista vinkeistä ja tuesta mitä annatte niin ulkonäköpaineissa kuin muissakin asioissa <3! Kaveruudesta tulikin mieleen että löysin mun nykyisen parhaan kaverin teidän blogin avulla! Tutustuttiin kun huomattiin että molemmat seuras teijän blogia ja piti siitä kovasti! Nykyään en tietäis mitä tekisin ilman mun parasta kaveria!!

  VastaaPoista
 5. Oon odottanu tätä kauan ja rakastan Mileyy, Ashley Greenee ja Demii. Ottaisin 2 siskopuolta mukaan koska on kovia Miley faneja. Minustakin olisi kivaa pitää kaverin kanssa yhdessä blogia mutta kukaan ei ole niin innostunut blogin pitäjä kuin minä. Joten ei ole oikeen onnistunut vaikka olen yrittänyt houkutella. Olisi hienoa päästä katsomaan ennakkoo leffaa jota olen kauan odottanut.

  VastaaPoista
 6. "Löysin" teidät vasta äskettäin, mutta unohtumattomia hetkiä olen jo kanssanne viettänyt. Kiitos ja jatkakaa samaan malliin!!!!!

  VastaaPoista
 7. Heippa hei ! Tää on ihan mahtava tää arvontatai niin, kiva tää kumminkin on ! :D Osallistun mielelläni, vaikka tiedän, että paikan päälle en itse pääsisi niin lahjoittaisin sen minun Suomessa asuville ystävilleni joita kaipaan mielettömästi. Omana esteenä tulla on ulkomailla asuminen. Vaikka ystäviäni tapaan kesällä myöhemmin, mutta vasta silti heinäkuussa niin haluaisin lahjoittaa heille laatu-aikaa keskenään (tunnemme kaikki toisemme -> samalla riparilla). En tiedä mitä sanoa, mutta tiedän, että se olis heille tosi kivaa ja ihanaa, koska he tapaavat tietenkin useemmin kun minä heitä, mutta kumminkin liian harvoin kun asuvat kumminkin eri kaupungeissa. Uh, kuinka kaipaankaan heitä.
  Ehkä ymmärrätte minua kun teidänki ystävysten välillä on joskus tuhansia kilometrejä. Ja sitä ikävää.
  Hyvää kesää teille ! Nauttikaa siitä, itse aherran koulussa vielä muutaman viikon ennen odotettua kesälomaa. (:
  -Kia

  VastaaPoista
 8. Kiitokset mahtavasta blogista, ootte ihkuraksupoksuja muisk <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille itsellenne, toivottavasti tiedätte miten upeaa työtä teette ja miten inspiroivia olette <3

  VastaaPoista
 10. Oii onnea more to love:lle! (: vähän ois ihanaa voittaa <:

  VastaaPoista
 11. Mimmi ja Peppi, te ootte opettanu mulle että ei saa välittää mitä muut ajattelee, sillä ihmisen täytyy olla oma itsensä jokaisessa tilanteessa. Ootte opettanu mulle, että läheisistä kavereista täytyy pitää kiinni, ja uusia täytyy etsiä. Hyväksyn itseni nyt paljon paremmin kuin ennen bloginne lukemisen aloittamista. :) email: jasmin97@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Vaikkei ystävyys ole aina helppoa, siitä ei suoriudu pelkästään olemalla toisen ystävä. Sen eteen täytyy tehdä töitä, vaikka kiukuttelisit. Silti tiedät, että ne ihmiset pysyvät vierellä koska tosiystävät hyväksyvät sinut sellaisena kun olet. Tosiystävien seurassa ei täydy esittää täydellistä. Sillä olet täydellinen juuri sellaisena kun olet.

  VastaaPoista
 13. Voi teitä isot tytöt! <3 löysin teidät vasta vähän aikaa sitten, mutta ootte ihania ja tollasia ilosia! Niin monta kertaa munki kaveriporukassa on sanottu että 'mimmi ja peppiki käyttää tätä paitaa näi ni mäki voin!' 'mimmi ja peppi sano et tää korostaa mun mallisen kropan jalkoja ni tarviiiiin tän!' =D

  Oootte ihania ja vaikka en voittaiska (lol), ni toivotan teille paljo onnee ja iloo ja ystävyyttä ja kaikkee ihanaa !<3 kiitti ku jaksatte olla ihania, terveitä roolimalleja meille teinitytöille ==D

  VastaaPoista
 14. Oii ihanaa! Oon kaverin kaverien kanssa tota ajatellut mennä katsomaan! Olen käynyt katsomassa Miley Curysin sen ensimmäisen Hannah Montana elokuvan parhaan kaverini kanssa. Annoin sen hänelle synttärilahjaksi! Nyt olisi oiva tilaisuus antaa kaikille kavereille lahjaksi tämä ;) On niin ihanaa aina piristää kavereita ihanilla jutuilla! Luin jostakin lehdestä tämän lauseen: "Sanotaan, ettei mikään ole ikuista. Unelmat vaihtuvat, trendit tulevat ja menevät, mutta ystävyys ei mene koskaan pois muodista"! Siitä lähtien se on ollut mottoni. Lehti taisi olla missmix :) Ja onnea bloginne johdosta!!! Yks lemppareista! <3 onsku98@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Nyt se osui kohdalle! Olen pitkään miettinyt mitä kivaa ja vähän erilaisempaa voisin tehdä kavereideni kanssa! Tämähän kuulostaa tosi kivalta! Toivottavasti voitto osuu kohdalle, sillä muuten ollaan taas lähtöpisteessä.

  VastaaPoista
 16. mukava blogi, kun perustuu ystävyyteen, sehän on melkein tärkeimpiä asioita maailmassa.:-) keep going ja tehkää lisää mukavia postauksia niinku aina ennenkin.(:

  VastaaPoista
 17. ois huippuu voittaa tollane leffaelämys ja kerätä kokoon kaverit joita ei ole pitkään aikaan ehtinyt nähdä! :)

  VastaaPoista
 18. Teidän blogi on mahtava!ja olen kiitollinen että olette ryhtyneet kirjoittamaan!!Olisi ihan mahtavaa jos pääsisi katsomaan sitä leffaa ennakkoon!))
  T:Tessa,joka ei ole ehtinyt kirjautumaan ;)

  VastaaPoista
 19. Tyttöjenilta ihan selvästi, mukaan ihania ystäviä ja te <3 Ei kai sitä muuta tarvi :)

  VastaaPoista
 20. olis maailman paras synttärilahja c:

  VastaaPoista
 21. Te ootte kyl aika mahtavia. Noin vuoden oon blogin mukana hengannut ja mukana aion pysyä jatkossakin.
  You inspire me. :)

  VastaaPoista
 22. Teidän blogi on jokapäiväinen piristysruiske! :)

  - Johanna K.

  VastaaPoista
 23. Tuntea joku,
  jonka kanssa vallitsee yhteisymmärrys
  välimatkoista tai lausumattomista
  ajatuksista huolimatta
  - se voi tehdä tästä maailmasta
  puutarhan.

  - Johann Wolfgang Von Goethe

  Minulle elämä on myös jakanut ihania ystäviä ja olen heistä kiitollinen. Olisikin aivan mahtavaa yllättää ystävät upealla yllätyksellä! <3

  -Joanna, yoanna(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. Ystävyys on asia mistä kannattaa pitää kiinni.. Paras kaverini tai oikeastaan parhain ystäväni on asunut viimeiset neljä vuotta Kanarialla ja nyt tänä kesänä viimein näen hänet, kun menen kesäloman viettoon kotikaupunkiini.. Uhkailtiin toisiamme, että itketään ja halataan toisemme tainnoksiin! :) Ei ole väliä sillä kuinka pitkä välimatka on, sille yhdelle parhaimmalle ystävälle voi aina soittaa oli sitten mikä asia tahansa mielessä <3 kun mummoni kuoli, ystäväni otti palkattoman vapaapäivän töistä, jotta sain jutella ja itkeä hänen kanssaan koko päivän (vaikka hän tosiaan oli Kanarialla asti) rakastakaa toisianne <3

  VastaaPoista
 25. Teillä on ihana blogi ja odotan aina innolla seuraavaa postausta! JATKAKAA SAMAAN MALLIIN!!! <3 Ja olis kyllä kiva mennä kaveriporukan kanssa katsomaan tätä leffaa!!

  VastaaPoista
 26. Te ootte huikeita! Onnea blogin vuosipäivälle ja muistetaan todella vaalia ystävyyttä ja iloa ja onnea elämässä! Hyvää kesää! :) t. Henna K.

  VastaaPoista
 27. Hui, tajusin juuri, että lukenut teidän blogia jo yli kaksi vuotta! En ole kertaakaan kommentoinut, monta kertaa on tehnyt mieli. Mutta nyt haluan kiittää teitä siitä, että kerrotte omista asioistanne oikealla asenteella, uskallatte puhua haavoista, elämän kolhuista ja vaikeista asioista. Samaistun teidän kokemuksiin, ja saan voimaa siitä, että uskallatte pärjätä ja vetää täysillä kaikki hommat mihin ryhdytte!

  En todellakaan ymmärrä välillä sitä kriitikkiä mitä saatte esim. blogin kautta saatujen lahjojen tai tuotteiden suhteen tai silloin kuin Mimmi otti Jykän. Oon täällä sisäisesti kiehunut ja puolustanut teitä. Nyt uskallan avata suuni ja kiittää teitä blogin kirjoittamisesta! Ootte ihan huippuja ja toivon, että pääsen vielä joskus juttelemaan teidän kanssa lisää, sillä uskon, että meillä olisi paljon yhteistä. :)

  Kiitti <3 tsemppii ja onnee 3-vuotissynttärisankareille!

  -Tiina

  VastaaPoista
 28. Kiitos tytöt! Nähdään(kö) leffassa!

  VastaaPoista
 29. Oon odottanut tätä elokuvaa jo kauan, joten olisi mahtavaa nähdä se ennakkoon! Ja vieläpä Helsingissä ystävien kanssa. :)

  Hyvää kesää molemmille! :-)

  VastaaPoista
 30. Olis aivan mahtavaa päästä tonne, koska tollaset 'leffaillat' kavereiden kanssa on parasta mitä tiiän c: ♥

  VastaaPoista
 31. Kivaa on kesä, varmistuneet työkuviot ja ystävän polttarit viikonloppuna!

  VastaaPoista
 32. Kiitos teille, että olette antanut minulle rohkeutta olla ylpeä omasta vartalostani, vaikka se ei kaikkia miellyttäisikään. <3

  VastaaPoista
 33. tollanen ilta 8parhaan kaverin ja siskon kanssa ois niin ihana! laatuaikaa hyvän leffan kera :)

  & Hyvää kesää kaikille! -jjenskii

  VastaaPoista
 34. jeeee hienoa tytöt! :) Ootte aivan mahtavia ja KIIITOS!

  VastaaPoista
 35. Onnea ihanat ÄMTEEÄLLÄT kolmesta huikeasta blogivuodesta.

  VastaaPoista
 36. Oi olisi ihana voittaa, meidän kaveriporukassa on juuri yhdeksän henkeä! :) ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. Moiii :) ! Teijän kanssa on ollut todella ihanaa...uskokaa tai älkää (: ! Kiva kun teette tuollaisen kilpailun...Ajattelin itsekin mennä 15.6 katsomaan ton leffan, mutta kun te ihanat ootte järjestänyt tälläisen ni kukapa ei menisi ilmatteeksi ennakkoon kattoon frendienkaa elokuvan ((: kaiken lisäksi takana on 4 vuoden Miley - fanitus että kyllä käy <3 !

  VastaaPoista
 38. Olisi hienoa päästä katsomaan tätä kavereideni kanssa. Juuri tänään viimeksi mietin, että josko lähdettäsiin kaverini kanssa katsomaan tätä leffaa, kun se tulee leffateattereihin! Olisi muutenkin mukava yllättää ystäväni näin kesäloman aluksi! ps. More To Love on ihana blogi ja te ja teidän välinen ystävyys saa huonoinaki päivinä hymyn nousemaan huulille! :))

  VastaaPoista
 39. Apua, te ootte aivan liian ihania !
  Mä tuun aina tosi iloseks kun luen teijän postauksia, kirjotatte niin ihanasti ja elämäärakastavasti, ettei täällä ruudun toisella puolella voi kun hymyillä.. aamu ei voi alkaa huonosti, jos sen alottaa Taika-mukilla kaakaota ja More To Love -annostuksella!
  Mä oon tällä hetkellä todella onnellinen ja ilonen, koska mulla on melkeen kaikki elämän einekset kasassa - sain just skobakortin, oon tajunnu miten ihania ystäviä mulla onkaan ja lisäks on kesä ja Justinilta ilmestyy uus levy :)
  Ihanaa ja aurinkoista kesää teille molemmille, ootte ihania ! xx

  VastaaPoista
 40. Ja jatkoksi vielä että vaikken voittaisikaan ni hauskoja hetkiä voittaneille & hyvää kesää teille, ikuisille isosiskoille (;

  VastaaPoista
 41. Osallistuin jo ennakkonäytöksen arvontaan joten en oikeastaan halua ottaa mahdollisuutta toiselta voittaa tätä palkintoa mutta haluan silti kertoa kivan kokemuksen siitä kun bongasin Pepin Helsingin keskustassa :)

  Olin poikaystäväni kanssa ratikkapysäkillä ja sitten näin Pepin, sanoin poikaystävälle innoissani että TUO ON SE TYTTÖ JONKA BLOGIA SEURAAN.. ja hän sanoi että no aattelinki että se on tosi tutun näköinen! sit se yritti kokoajan että mee puhuu sille, mee vaan.. mut en halunnut häiritä Peppiä kun hän jutteli puhelimessakin, varmaan Mimmille :)

  Mut mun mielestä oli tosi kiva huomata että poikaystäväkin ties kenestä oli kyse :)

  VastaaPoista
 42. Ootte ihania! Tosi kiva kun järkkäätte tälläsiä! :)

  VastaaPoista
 43. Ihana palkinto, pakko koettaa onnea!

  VastaaPoista
 44. Ensinäkin kiitos teille aivan mahtavista 3 viimevuodesta. Ikinä en ole missään arvonnassa tai vastaavassa voittanut, mutta yrittänyttä ei laiteta ;). Olisi ihana viedä mun tulevat kaasot ja muutama muu paljon hääjärjestelissä auttanut ystävä viettämään laatuaikaa yhdessä! Yksi näistä ystävistä saa pian lapsen, toiset taas on muuttamassa eripuolelle suomea opiskelemaan ja yks meinaa lähteä ausseihin reissaamaan, joten olisi mahtavaa päästä viettämään laatuaikaa porukassa jonka tiet on syksyllä viemässä erisuuntiin, ja tietystikkin viettämään prepolttareita. :)

  VastaaPoista
 45. Oi ku ois kiva leffaelämys, pitkään aikaan en ookkaa ollu leffassa. Pitääkin mennä tsekkaa toi jossain vaiheessa, jos ei käy tuuria nyt :)

  VastaaPoista
 46. Olette mahtavia naisia!:) Haluaisin sano,että vaikka parhaat ystävykset erkanevat joskus toisistaan...kauaskin ja pitkäksi aikaa. Silti hyvät muistot säilyy aina sydämessä hyvinä, ei pidä koskaan unohtaa asioita joita on rakkaan ystävän kanssa kokenut, vaikka ei enään näkisikään.

  ''Kuin eilinen, hetki mennyt
  et silloin sanonut, minä menen nyt
  Lähdit niin hiljaa, ei tuuli uivertanut hyvästejä
  kuiskannut niitä korvaani, et sanonut sanaakaan
  Et tullut enää takaisin halaamaan
  Vuodet vierii, hetket silti kuin se ilta,
  kun tehtiin yhdessä parempi maailma
  laskit sen menemään, annoit tunteen viedä
  ajatuksesi päässäsi, niitä koskaan kukaan ei tiedä
  Muistot matkassa, syvällä sydämessä
  aina mukana joka hetkessä''

  VastaaPoista
 47. Eikä!! Iha mahtavaa! :) Olisi niin kiva päästä kattomaan tätä leffaa ja vielä hyvien ystävien kanssa! :) Jatkataa hyvää työtä, teijän blogi piristää mun päiviä jatkuvasti!

  VastaaPoista
 48. ONNEA! plus olis kiva voittaa niin olis 'hyvä syy' tulla helsinkiin koska mun kaikki parhaat kaverit on siellä ja on ikävä :D!

  VastaaPoista
 49. Ystävät on elämän suola! Kiitos ihanasta blogista, toivottavasti tätä saa lukea vielä pitkään! :)

  VastaaPoista
 50. Te ootte kyllä melkoinen inspiraation lähde. Kun itse vajaa pari vuotta sitten olin pistämässä omaa blogia pystyyn, tuntui olo aluksi todella ulkopuoliselta kun en itse edusta sellaista mallinmitoissa huikentelevaa kaunotarta, mutta teiän blogi on luonut muhun uskoa. Kiitos siis itselleni omista aidoista itsestänne!

  VastaaPoista
 51. Meille syntyi vähän yli vuosi sitten kenneliimme M-pentue, jossa oli 2 narttua. Olin jo päättänyt, että toisesta tulee Million Dollar Baby. Toisella ei ollut nimeä lainkaan, sillä pitihän hänen saada yhtä mahtava nimi kuin siskollansa! Muistan, kun lueskelin teidän blogianne ja mietin, että minkä nimen annan tälle toiselle koiralle. Sitten yhtäkkiä sain ns. "Ahaa- elämyksen" ja tajusin, että teidän bloginne nimi olisi myös loistava nimi tälle koiralle!:) Joten kiitos teidän ja teidän mahtavan blogin, koira sai ihanan ja tyttömäisen virallisen nimen!

  Tässä vielä kuva tästä koirasta :)

  http://staffi.fi/74

  VastaaPoista
 52. Kiitos näistä vuosista!
  Olette kyllä mahtavia pakkauksia ja antaneet niin paljon elämääni. Olen ansiostanne ymmärtänyt, ettei todellakaan tarvitse olla kokoa 0, vaan että olen juuri sopiva näin plussan puoleisenakin. Nyt missiona kasvattaa pojasta kaikki ihmiset, kokoa katsomatta, hyväksyvä nuori mies.

  Kiitos Mimmi ja Peppi, todella paljon. Olette aivan mahtavia.

  VastaaPoista
 53. Ihana illanvietto yhdeksän hyvän kaverin kanssa, olis enemmän kuin tervettullut! Oon lähdössä itse pois Suomesta, ja ystäviä jos joitain tulee varmasti ikävä..

  Kiitos M2L, olette tehneet monesta päivästä paremman iloisilla postauksillanne :-)
  -Lotta

  VastaaPoista
 54. En oo lukenu viel kovin kauaa teijä blogia, mutta kun sen ekan kerran avasin niin rakastuin. Te ootte niin ihanan ilosii ja positiivisii että se tarttuu väkisinkin !! Ootte niin ihanan aitoja ja kaiken puolin mahtavia naisia !!!

  VastaaPoista
 55. Ootte aivan mahtavia ja upea esimerkki niin nuorille kuin vanhemmillekin tytöille! ♥

  VastaaPoista
 56. Mikä voisikaan olla ihanempi tapa viettää iltaa kuin elokuva, kunnon mässyt ja rakkaat ystävät <3 Oijoi, kumpa nyt osuisi voitto omalle kohdalle.

  VastaaPoista
 57. Oon lukenu teidän blogia jo pitkään, ja ootte asenteellanne ja tyylillänne auttanu mua suuresti mun elämässä. Olin muutama vuosi sitten koulukiusattu, ja on myös teidän ansiotanne, että olen saanut itseluottamukseni takaisin ja kiusaajat kuriin. On mahtavaa, miten olette saavuttaneet omia unelmianne, pukeudutte värikkäästi, persoonallisesti mutta silti niin tyylikkäästi, eikä siinä vielä kaikki. Eniten kadehdin teidän kahden välistä ystävyyttä, joka on kestänyt myös teidän kuuluisuuden ja sen tuomat haasteet. Kumpa saisin joskus sellaisen ystävän kuin te, ihanat Mimmi ja Peppi! ♥ Ootte mun suosikit!

  VastaaPoista
 58. Paljon onnea More To Love, ootte molemmat ihan mahtavia tyttöjä! :-)

  VastaaPoista
 59. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 60. Mahtavaa olis päästä leffaan. Kiitokset kovasti blogistanne ja niin positiivisesta asenteestanne:) oikein mahtavaa kesää teille!

  VastaaPoista
 61. Tosi kiva palkinto ! on niin kiva ku teette tälläsen ihanan palkinnon joka ois kiva viettää ysävien kanssa! ootte ihania xo

  VastaaPoista
 62. Löysin tän blogin yli vuosi sitten, jäin koukkuun. Pakko käydä joka päivä tsekkaamassa päivitykset.. Ootte niin mahtavia!!!!! <3 Kiitos päivieni piristämisestä :) -Lennu

  VastaaPoista
 63. Onnea 3-vuotiaalle blogille! Olette ihania <3

  VastaaPoista
 64. Synttärionnittelut ja oikein makoisaa kesää koko poppoolle :)!

  VastaaPoista
 65. Hei ihanaiset! Olen seurannut blogianne ihan alusta alkaen ja ammentanut siitä voimaa hunoinakin päivinä :) Kiitos ihan superisti upean blogin pitämisestä! Kesäloma on ovella ja mikä olisikaan ihanampaa kuin aloittaa se tälläisen palkinnon merkeissä <3 Pus!

  -Kipe

  VastaaPoista
 66. Kun bloggaajat kertoo lukijoiden olevan se superjuttu tässä bloggaamisessa, niin liian harvoin niiden kiitokset ja ihkutukset kuulostaa aidoilta. Lähinnä lukijoiden kalastelulta, vaikka sitä ei olisikaan. Te ootte jotenkin saaneet teksteihinne aidon tunteen, ja sitä todella tuntee olevansa lukijana pala teidän työtä. Enkä mä nyt tarkota tuota palkintoa, mikä todella on hieno sekin, vaan sitä, että kun kirjoitatte että lukijat on teille tärkeitä, niin uskon sen.
  Ihanaa kesää.:) - Lotta
  (jos arpaonni kerrankin sattuisi suosimaan, niin toivon ettei sähköpostiani näy kirjoituksissanne tms. jos voittajaviestin julkistatte. lotta.ylinen@hotmail.com)

  VastaaPoista
 67. uiuiui kun oisi mahtavaa päästä ystävien kanssa nauttimaan ! :) peeäs. onnea kolmen vuoden johdosta, vau !

  VastaaPoista
 68. Onnea more to love ! :) Teidän ystävyys on jotain mistä pitää ottaa mallia ! :) Aina olette piristämässä muitten päivää !
  Aivan huippu kilpailu ! En oo ikinä ennakkonäytöksessä ollu ennen ,tosi hurjaaa !:)

  VastaaPoista
 69. Oon oottanu tätä leffaa jo kauan, ja ois mahtavaa voittaa tämmönen leffailta kavereiden kanssa! :----)
  Kiitos teidän blogistanne, oon lukenut tätä yli vuoden ja nähny teidät kerran livenä, ootte mahtavia! ♥

  VastaaPoista
 70. Vautsivau!! Teillä on niin paljon rakkautta tässä blogissa, että se ihan huokuu.. Ihana nähdä miten noin symppikset ihmiset on noin hyviä ystäviä ja pystytte yhdessä pitämään näinkin hyvää blogia ja vielä näin pitkään. Ootte päässeet pitkälle erilaisuudella!! Otatte myös me lukijat tosissaan huomioon. Toivottavasti näemme vielä 3 vuoden jälkeenkin :)

  VastaaPoista
 71. Onnea hurjana!

  t. Jennituuli

  VastaaPoista
 72. Löysin teidän blogin vähän aikaa sitten, ja oikeesti ootte piristänyt ja inspiroineet mua tosi paljon, kiitos siitä :) Mua on kiusattu kokoni takia, mutta te ootte blogissanne olleet niin rohkeasti omia itsejänne, että se on antanut mulle voimaa olla myös oma itseni, vaikka sitten mua kiusattaiskin. Onneks mulla on kuitenkin ihania ystäviä jotka on aina mun tukena ! :) Onnee More To Love 3 v, aion seurata teitä varmasti jatkossakin! :---)

  VastaaPoista
 73. Onnea hurjasti ja kiitti kivasta blogista! :)

  Terveisin Vööra.

  VastaaPoista
 74. Onnea MTL! Kiva kilpailu, mukava että pystytte järjestää tällasia!

  VastaaPoista
 75. no morjens miten siisti skaba, niinku nyt kaikki teiän skabat yleensäkin on.
  Olis maailman siisteintä viedä parhaat kaverit tänne, ja juhlistaa meidän muutaman viikon kesälomien alkamista! iiiiiiiiiik mä niin haluan nämä liput mun ystäville!!

  VastaaPoista
 76. Aaa mikä skaba! Muistan alkuaikojen moretolovit ja sitten sen kun hihkuin kun pääsitte Maria - showhun, ja mitä vielä, sen jälkeen kaikki mitä ootte saanu aikaan... oijoi, ihanaa kun ihanille ihmisille tapahtuu ihania asioita :)

  VastaaPoista
 77. Te ihanaiset olette muuttaneet ja vaikuttaneet monen tytön elämään hyvällä tavalla ja saatte olla ylpeitä siitä. Teidän elämää on ollut mahtava seurata kolmen vuoden ajan ja toivottavasti saamme nauttia siitä vielä monen monta vuotta. Te olette loistavia esikuvia!
  Onnea ihanista ja rakkauden ja ystävyyden täyteläisistä kolmesta vuodesta <3

  VastaaPoista
 78. paaaaljon onnea teille 3wee blogista! teissä ihailen sitä, että uskallatte olla sitä mitä oikeasti olette!!! :)toivon jatkossakin teille kaikkia huikeita juttuja blogin kanssa ja muutenkin! hyvää kesää 2012, nauttikaa! :)

  VastaaPoista
 79. Voi että, paljon onnea teille ihanat tytöt!! Blogi on antanut varmasti teille paljon, mutta niin se on antanut myös minulle ja varmasti monille muille!:) enhän minä esimerkiksi edes USKALTAISI haastatella justin bieberiä, mutta kuinka ihanaa onkaan, kun samanlainen höppänä kuin minä menee häntä haastattelemaan !:) olette mahtavia, toivotaan että vähintään yhtä upeat 3 vuotta ovat vielä tulossa!

  - Laura

  lauralau @ wippies.fi

  VastaaPoista
 80. Onnea!:) Tykkään teistä hirmusesti, oon kans tämmönen..u know?:) Jossa on enemmän rakastettavaa ;) hehe. Tää olis aivan mahtava kesälomareissu, me päästäis kavereitten kanssa samalla stadiin, siistiä! Asutaan niin kaukana ettei siellä oo tullu käytyä koko elämässä kun pari kertaa..:( Mutta tää olis aivan mahtava kesänalotus, ja ihana reissu, ja oon tätäkin leffaa oottanu niiin kauan, oivoii:) Mun tuurilla tuskin voitan, koska en ikinä voita mitään , mutta jos sattuisin voittamaan niin kiitos jo nyt ihan tuhannesti! Ootte ihania, hyvää kesää teille!♥

  -Ronja

  Ps. Instagramissa: bieberloveeee1 :)

  VastaaPoista
 81. Siis äh, tän takia mä teitä rakastan ja oon teidän blogia lukenu. Tai siis miten voi sivulauseessa saada sanottua jotain niin tärkeetä et huhhahhei :) Mitä ite leffaan tulee, oon odottanu LOL:n enskarii ku kuuta nousevaa siitä lähtien ku kuulin sen juonesta + Miley on yks iso inspiraatio ja rakkaus mun elämässä ♥ En pysty kuvailee kuinka hienoa ois saada tällanen megapläjäys!

  VastaaPoista
 82. onnee ihanat naiset :)
  an-nu at luukku.com

  VastaaPoista
 83. Moi Mimmi & Peppi!

  Onnea MoreToLoven synttäreistä, te ootte uskomattomia naisia, oikeasti!

  Mä oon kavereiden seurassa aina se "ilopilleri" ja monesti kuulee sanottavan "sähän nyt tuut kaikkien kaveri" tai "kyllä sä nyt sen kans toimeen tuut"..
  Mutta tosiasia on se, ettei niitä ystäviä paljoa ole.
  Mutta eikö se ole niin, että laatu korvaa määrän. Ainakin mä allekirjoitan.
  Olis mahtava reissu päästä helsinkiin katsomaan tuo elokuva, ja oikeasti nauttia ystävien seurasta, antaa niille kiitos kaikesta!

  <3: Jonna

  VastaaPoista
 84. Olen lukenut blogianne jo jonkun aikaa. Se on mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa! Osallistun tähän arvontaan, koska minulla ei ole facebook profiilia niin monet teidän arvonnat ja kilpailut menevät minulta ohi. Kiitos mukavasta blogista ja jatkakaa samaan mallin!! :)

  VastaaPoista
 85. En yleensä koskaan osallistu tälläisiin kilpailuihin. Mutta nyt kun on kyse ystäviin liittyvästä kilpailusta niin nyt osallistun. :-) Mun nykyiset ystävät on olleet aina mun tukena, siis aina. Tänä keväänä koin varmasti ehkä kaikken vaikempia aikoja mun elämässä koskaan, ja ensimmäistä kertaa koskaan tarvisin mun ystäviä enemmän kuin koskaan ja ne oli läsnä! Kaikki ne ihanat viestit, henkinen tukeminen ja läsnäolo oli ne mitä tarvitsin ja myös sain niitä! En voi sanoin kuvailla, miten onnellinen oon mun ystävistä tällä hetkellä!<3 Oon niin kiitollinen mun nykyisistä ystävistä, jotka oon vihdoin löytäny! Heidän kanssa voin olla oma itteni ja itkee ja nauraa välittämättä kuka näkee. <3 N, V, J, N, O, V, V, J, M, T <3 rakastan mun ystäviä koko sydämestä ja en tiiä mitä tekisin ilman niitä! <3
  Hyvää kesää teille, ootte ihania :)
  -Bea

  VastaaPoista
 86. Mahtaakohan olla kilpailu enää pystyssä mutta no Kommentoinpahan kuitenkin :) teillä on pirteä blogi jossa on ihana ulkoasuun! :) tsemppiä tuleville vuosille!

  VastaaPoista
 87. Teillä on sitten ihana blogi! Ootte jotenkin niin rehellisiä ja maanläheisiä, ja teillä on hyvä itsetunto joka on aina ihan superia! <3 :)

  VastaaPoista
 88. voi vitsi, oon kyllä pitkäänn seuraillu teidän blogia ja nyt sitten päätin kommentoida kun on palkintojakin jaossa:D anyway, täytyy sanoo et tää on kyllä aivan huikee blogi varsinkin nytten tässä hirveen ulkonäkökeskeisessä maailmassa jossa kaikkien pitäisi olla langanlaihoja. Pointsit teille omana itsenä olemisesta ja kiitos kun ootte osannu näyttää ettei tartte olla laiha ollakseen kaunis. Paljon tsemppiä teille jatkoon ja iso kiitos!

  VastaaPoista
 89. Teiän blogi on aivan huippu! Postauksistanne huokuu sellanen ömm.. "elämä on ihanaa" -asenne, joka tarttuu lukijaan ja on mukavaa lähteä fiilistelemään tulevaa päivää. Teidän itsevarmuus on todella arvostettavaa. On huippua kun on olemassa Mimmi ja Peppi!

  Ystävyys on asia, josta täytyy pitää kiinni tiukasti. Vaikka alamäkiä tulee, niin niistä aina selvitään ja päästään nauttimaan taas mahtavasta yhdessäolosta! Ei pidä antaa pienien riitojen pilata ystävyyttä (:

  - Laura
  laura.pitkanen4@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Niin ja sähköposti palaan_kotiin@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. voi eiii, kerranki j0ku arvnta mikä 0ikeesti kiinnstaa ja en sitte keksi mitään san0ttavaa ja j 0s keksisinki ni ei siitä kirjttamsesta tulis mitää ku 0n näppämet ihan riiikk ja tänki kirjttamseen n k0hta kulunut 20 min... :D mutta kutenki, 00tte ihania ja 00n ttanu t0t0a leffaa t0si kauan enkä 00 kskaan mitään vittanu ni nyt 0is täydelline pirstys kesän alkuun ja is kaverettenk kanssa jtain kvaa ennen ku kaikki haj ympäri maailmaa :)

  VastaaPoista
 92. vitsit ku huomasin ton kisan vast tänää (12.6) !!!! olis ollu niin kiva pääst kattoo se ennakkoon :(( mut toivottavast voitan ees jotai muut tai ne liput kahelle ottaisin mun bestiksen <333 :))

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.