moretolove

white

white

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Vierailulla Puma Creative Factoryssa

- Puma Creative Factory-yhteistyö -

Multa kysyttiin pari viikkoa sitten josko haluaisin customoida itselleni uniikit Puman sneakerit ja halusinhan minä. Popot-liikkeessä Kluuvissa oli Puman Creative Factory vielä viimeistä päivää, jossa kuka tahansa sai käydä customoimassa ja tilaamassa itselleen Pumat mieleisessään värissä. Pisteestä löytyi myös kaikki matskut ja värit lähempää tarkastelua varten.

Siitä voi ruveta sitten miettimään, että kun pelkkiä nauhoja on tuon verran, kuinka monta erilaista vaihtoehtoa kaiken kaikkiaan kengistä voikaan saada.

Tuosta blancosta on hyvä alottaa. Saiskohan tuon ohjelman ladata kotiin omalle iPadille, oli nimittäin melko koukuttavaa puuhaa? :D 


Jopa ne ehkä vähemmälle huomiolle jääneet niitit (vai mitkä nuo virallisesti oikein on) ja jopa sauman lankaväri oli valittavissa. 


Ideana oli siis aloittaa valkoisesta kengästä säätämällä joka väri/matsku mieleisekseen. Lähtötilanne kengässä oli joko korkea, tai matala. Malleja tais olla myös pari erilaista valittavana. Siinä sitten vaan mielikuvitus valloilleen ja kokeilemaan...

Ja tässä valmis lopputulos, johon päädyin suhteellisen pitkän vatvomisen seurauksena. Pahinta tuossa oli se, että kun noita värejä yms. säädeltiin vaan sormella klikkaamalla niin tuli kyllä kokeiltua ties minkälaisia yhdistelmiä ja unohti aina, että mikä se olikaan jo hyväksi todettu :D 

Tilasin nuo kengät myös itselleni ja n. kuukauden kuluessa niiden pitäisi ilmestyä juuri tuollaisina Popot-liikkeeseen. Sanotaanko nyt vaikka näin, että odotan kyllä suhteellisen innolla kenkiä saapuvaksi! 

En tiedä missä tuo "kiertue" nyt menee, mutta toivottavasti saadaan vastaavanlainen Suomeen myös jatkossa :)


Kiinnostaisiko muuten, jos laittaisin muutamat parit sneakereita myyntiin tuonne meidän More To Love-facebookin puolelle huutokauppaperiaattella? Koot niissä on siis haitarilla 39-41. Kenkähyllyssä olis ainakin parit Jenkeistä tuodut todella vähälle käytölle jääneet yksilöt vailla hyvää kotia :) Niin ja se kenkähyllysneakervideopostaus... voisin senkin toteuttaa nyt kesällä sitten kun saan nämä uutuudet käsiini :) 

10 kommenttia:

 1. Mikä on kenkien alkuperämaa, eli kuka ne tekee ja parsii kokoon?

  VastaaPoista
 2. Voi että! Olis niin ihanaa, kun pääsis suunnittelemaan kenkiä itse. Oli ne mitkä kengät tahansa, korolliset tai korottomat. :) Itellä on ainakin hankala löytää miellyttäviä kenkiä kovinkaan usein... Ei haittaa jos maksais hiukan enemmän, koska sillon kuitenkin pääsis kaikesta päättämään itse ja kengistä tulisi juuri sellaiset kuin itse haluaa. Näin ei tarvitsisi ostaa monia eri kenkiä. :)

  VastaaPoista
 3. Olisin varmaan niin onnesta soikeena jos saisin suunnitella ite kenkäni ulkonäön etten varmaan tietäis, et mitä tekisin. :D

  VastaaPoista
 4. Tyylikkäät popot suunnittelit :D Kuullostaa hauskalta puuhalta kyllä tuo kenkien suunnittelu ja komppaan Sofiaa tuossa hyvien kenkien hankalassa löytämisessä =/

  Olisin kysynyt muuten Mimmi myös sellaista, että kun muutin itsekin joku aika sitten Nummelaan, niin käytkö missään paikallisissa kaupoissa paljonkin vaateostoksilla vai suuntaatko pk-seudulle päin vai nettikaupoille? Olen itse koon tai pari isompaa kaliiperia, kuin teidän vaatteenne tuntuu olevan noissa vaatepostauksissa, niin ihan sillä olisin kysellyt, että miten täältä mahtaa löytyä?

  VastaaPoista
 5. HEEI KAIKKI. NIKE N SIVUILTA VOI TILATA KENGÄT SAMALLA PERIAATTEELLA! ELI SAA PÄÄTTÄÄ VÄRIT JA KUOSIT! VINKKINÄ VAAN :D

  VastaaPoista
 6. Voi että kuin ihanat teit! Mua hatuttaa niin paljon että mulla oli rahat loppu kun toi oli toi Puma juttu!! Mulla oli aikaki varattu ja kaikkee mut no money no honey... ehkä sit joskus jos tulis uusiks vielä :)

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. kivat kengät, mutta miksei näissä kahdessa viimeisessä postauksessa oo tunnisteena commercial?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivupalkistamme luettua: Blogi sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkkejä sisältävät postaukset merkattu Commercial-tunnisteella.

   Postauksen alussa oli myös mainittu yhteistyö.

   Poista
 8. mua kiinnostaa sniikkerihuutis. ilmoitelkaahan sit bloginkin puolella, jos semmonen tulee :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.