moretolove

white

white

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Viikon Instagrammikuvat

Jopas on viikko taas takana, tällä viikolla on ehtinyt paistamaan ja satamaan ja onpa tuota vietetty Pepin kanssa "lähiloma" Helsingissä hemmotellen, jonka jälkeen Peppi lähti sekä Osloon, että Lontooseen. Tuosta täydellisestä lomavuorokaudesta lisää myöhemmin, nyt summaan tapahtuneet näin puhelimella napsittujen kuvien kautta.


♡ Auringosta ja lämmöstä ehti jo nauttimaan alkuviikosta ja myös arskat olivat tarpeen. 
♡ Olen harrastanut koiranulkoilutusta sykemittarin johdolla, aika kiva tuo Suunnon M4 kun potkii liikkeelle. Jossain välissä pitäisi ehtiä ihan jumppaan sitä testaamaan.
♡ Ihan muutamassa päivässä vihreys ja vehreys taas yllätti. KESÄ ON TÄÄLLÄ!

♡ Nautin sushilounasta pitkästä aikaa ja vieläpä yksin
♡ Kotitoimistopäiviä on värittänyt eräs kovin aktiivinen avustaja... 
♡ Kävin Kluuvissa customoimassa Popot-kaupassa Puman sneakerit, nyt pitää venailla nelisen viikkoa, että kengät saapuvat. Can't wait! Tuli muuten aikasta kivat.

♡ Saatiin Pepin kanssa Behnford'silta pitkästä aikaa maistiaisia. Sinne oli tullut Jelly Belly limuja ja päästiin nautiskelemaan niistä hotellihuoneessa lomalla. 
♡ Vietettiin tosiaan tiistaista keskiviikkoon lomaa (Peppi tosin vähän lyhyemmän kaavan mukaan kuin minä) ja ehdin kyllä itse ainakin rentoutumaan silti kunnolla.
♡ Sokos Hotellin aamiaista olikin jo pienoinen ikävä ja nautinkin sen pitkän kaavan mukaan keskiviikkoaamuna Sokos Hotel Tornissa.

♡ Tänään tämä synttärityttö (28 it is!) on viettänyt toimistopäivää kotona ja noin miljoonan sähköpostin lisäksi ohjelmassa ovat olleet myös päikkärit pojan kanssa.
♡ Käytiin viime viikolla myös palaverissa josta saatiin valkata muutamat leffat itsellemme. Tän viikon kaikki liikenevä vapaa-aika on siis kulunut nuita pätkiä tuijotellessa ja tälläkin hetkellä yksi aikasta hyvä Nicholas Cagen pätkä pyörii tuossa taustalla. Tästä mä tykkään!
♡ Sain Matilta lahjaksi erään vinyylin, jätskikoneen(!) ja nuo viimeisen kuvan herkut, joita ollaankin herkuteltu tässä illan mittaan. Että tämmöstä tänne!

Mukavaa viikonloppua kaikille niin ja onnea uusille ylioppineille ja muille valmistuneille! 

Ps. Meikä löytyy tuolta Instagrammista edelleen nimellä MimmiMoreToLove jos kiinnostaa.

4 kommenttia:

 1. Isot synttärionnittelut Mimmi :)

  VastaaPoista
 2. Haluaisitko kertoa jossain vaiheessa vähän enemmän kokemuksia ja mielipiteitä tosta Suunnon sykemittarista? :) Mielelläni kuulisin siitä lisää, kun kohta on mittarin osto ajankohtainen juttu.

  Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin juuri kysyä aivan samaa ! Olisi tosi kiva kuulla kun itse olen miettinyt ton ostamista :)

   Poista
 3. Oi, kivan kuuloinen loma oli teillä!

  terveisin, anni @
  anninpukeutumisleikki.blogspot.com

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.