moretolove

white

white

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ja taas mennään...

Viikon sisällä reittini on kulkenut halki kesäisen Pohjanmaan Kalajoelle saakka, mutta kuten Timi Lexikon biisissään toteaa olin reissullani missä vuan päin mualimmoo, veri vettää takas minut aina Kuopioon, toisin sanoen tänään suuntana SAVO! ♡

Tässä kuitenkin muutamia ärsyttävän ihania hetkiä viikon varrelta Instagrammin läpi (joo-o oon taas hurahtanut siihen)!

Kesäiset rypsipellot (tai mitkä tahansa pellot) + ne tuhannet LADOT (meillä Savossa latoja ei oikein enää oo) matkalla sinne jonnekkin...

Ryövärinkuopan lähteestä ryövätty tajuttoman hyvä lähdevesi jota tuli litkittyä reissussa puteli jos toinenkin.

Kalajoen hiekkasärkkien ihanan upottava hiekka ja meri!

Se tunne, kun tuntuu, että olis ulkomailla, mutta onkin Kalajoella!

Aallot varpaissa ja kirppikset keskellä ei mitään.

Uskomaton aikamatka menneeseen Makasiinikirppiksellä Kalajoella.

Kierros upeassa Kokkolassa (eka kerta kunnolla koko kaupungissa ja pisteet nousivat kyllä kohisten).

Kokkolan Eurooppalaisella ruokatorilla pyörimistä ja Tiinan kanssa hengailua (oli just niin huippu tyyppi, mitä arvelinkin!) :) Tiina oli myös paras Kokkola-opas, nyt nimittäin tiedän aika monta pientä faktaa enemmän Kokkolasta.

Itäkeskukselle repeilyä Lappajärvellä, nyt tajuan miks se toinen Itäkeskus vaihto nimensä Itikseksi... 

Pohjanmaan reissu kätki sisäänsä myös lisää kauniita kesämaisemia, kyläpaikkoja joihin mennään sen kummemmin ilmoittamatta ja joissa aika sitten pysähtyy. Paljon niitä sukulaisia jotka kertoo tarinoita tyyliin "Niin sen minun kirkonkylän asunnon seinänaapurin Elsan jolla muuten leikattiin justiinsa lonkka ja poikakin valmistui vihdoin insinööriksi ja myivät muuten sen kotipaikkansa keväällä ja muuttivat kokonaan kaupunkiin, kyllähän sitä jo vuosikausia ootettiinkin ja sen koira on muuten ollut minulla hoidossa, sen pojan koira nimittäin, niin sen se toinen mies menehtyi talvella, ensimmäinen meni sodassa, oli se tämäkin jo sairas ja vaivanen, mutta kotona Elsa hoiti loppuun saakka..."

Parasta!

Tulomatkalla perjantaina Tuurissa pyörähtämista ja hattara- ja Hello Kitty-fanin riemua HK-hattaran muodossa, niitä sai vieläpä kaks eurolla! (Ei muuten nähty Tarjoushaukkaa...)

Uskomattominta tuolla koko Pohjanmaa-reissulla oli se, että ekan kerran koko viikolla satoi vasta Tuurissa. Aika huono tuuri, hehheh.

Lauantaista hääjuhlintaa Mäntsälässä. Oli muuten toinen kirkkovierailu viikon sisään, tuli nimittäin katsastettua myös Kokkolan kirkko.

Ja eilen retkeä Helsinki-Vantaan lentoasemalle ihan vaan asiakseen Starbucksiin... No ei, kyllä me heitettiin samalla reissulla New Yorkin lennolle myös yks aika tuore aviopari :) Lentokentällä vierailu ei kirpaissut onneksi kovinkaan paljon, sillä täräytettiin eilen aamulla varata lennot maanantain kunniaksi ensi viikoksi Berliiniin! Ei jaksa oottaa!

Luvassa siis ensin Savoa, hääjuhlia ja sen jälkeen koukkaamme Jyväskylän kautta pariksi yöksi kotiin ja sitten meitä kutsuupi jo Berliini. Elämä on ihanaa.

Mutta nyt kaasu pohjaan ja eka Savoon! VI SES!! :)

9 kommenttia:

 1. Hiihaa, meidän hääseurue on melkein sukua julkkikselle kun Mimmi teki meille drinkkejä lauantaina! ;) Eikä se ollu hullumpaa, tosin tequilashotti taisi mennä suurimmaksi osaksi bestmanille... :D

  VastaaPoista
 2. Ahahahah putosin tolle Itäkeskukselle :D:DD:

  http://dashantilife.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. oii Kokkola! <3 oon syntyny siellä Kokkolassa ja kävin pitkästä aikaa siellä viime kesänä, ja vaikka olenkin nykyään aika pesunkestävä savolainen, niin kyllä Kokkola ja se länsirannikon tunnelma siellä on ihana ja tuntuu, että veri alkaa taas vetää sinne päin. :) Savoon verrattuna Kokkola on kans yllättävän kansainvälisen tuntunen paikka, kun ruotsin lisäksi kuultiin samalla reissulla englantia niin brittien kuin amerikkalaistenkin kautta. :D Esimerkiksi Kuopiossa ei kuule englantiakaan kovin usein, tai ainakaan minä en ole siellä käydessä sitä kuullut. :D

  -Inka

  VastaaPoista
 4. Tuurissa taitaa aina sataa :) meidänkin kesälomareissulla Tuuri oli viikon ajan ainoa paikka jossa satoi...
  tv.Tiina

  VastaaPoista
 5. Täältä Joensuusta tullaan kans Savoon viikonloppuna Kuopiorokin muodossa :DD

  VastaaPoista
 6. olin ite kalajoella viikonloppuna. oli aivan uskomattoman kauniit auringonlasku ja -nousu! ei ois uskonu siinä vaiheessa että oon suomessa :)

  VastaaPoista
 7. Saa nähä tuleeko tehtyä Berliinissä pongaus :D

  VastaaPoista
 8. Hauska kuulla, että viihdyit Pohjanmaalla ja että Kokkola yllätti sut positiivisesti :) Eurooppalainen ruokatori oli kyllä aika ihana, oispa ollut kiva bongata sut sieltä!

  VastaaPoista
 9. Kahtosin, että onpas tutun näköinen kirkko kunnes luin, että Mäntsälässä ootte olluna =)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.