moretolove

white

white

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Who's laughing now?Hyvät koulukiusaajani. Juuri te 2 vanhempaa tyttöä, jotka riepottelitte minua hiuksistani musiikkiopiston lattioita pitkin kolmannella luokalla, heittelitte poikkihuiluani, tuhositte evääni ja joita jouduin pakoilemaan koulussa. 

Itkin itseni uneen joka ilta ja jouduin selittelemään äidilleni miksi päänahastani puuttuu palasia. Pelkäsin teitä, toivoin joka päivä, että teiltä loppuisi ala-aste ja unohtaisitte minut. 

Luulin olevani huono, luuseri ja ruma. 
Teitte elämästäni helvettiä.
Mikä teki minusta huonomman, kuin te?

Omistankin tämän kappaleen teille. Toivottavasti teillä menee hyvin, koska minulla ainakin menee. Myös te kaikki muut kiusaajani: Muistan kyllä.

"Oh so you think you know me now?
Have you forgotten how
You would made me feel
When you dragged my spirit down?

But thank you for the pain 
It made me raise my game 
And I'm still rising"

31 kommenttia:

 1. Kiusaajat on idiootteja... Mutta olet nyt varmasti entistä vahvempi..

  VastaaPoista
 2. Aivan sairaan hyvä biisi.

  Katri

  VastaaPoista
 3. Tuttu tunne itselläkin, tämän takia ollut ikuinen laihduttaja ja huomannut ettei itselle kelpaa mikään enää omassa kropassa, kun saanut kuulla siitä ikuisesti. Nykyään mikään kehukaan ei tunnu oikealta kehulta eikä niitä osaa ottaa vastaa... Hieno blogikirjoitus Peppi!

  VastaaPoista
 4. HYVÄ PEPPI! Minua kiusattiin koko peruskoulu, lähdin muualle jatko-opiskelemaan niin eikö kele sattunut pahimmat kiusaajat samalle paikkakunnalle ja samaan kouluun. Tiedän tunteen niin hyvin 12 vuotta sitä kesti. Mutta en ole niin paska minä ne minua piti. ;)

  VastaaPoista
 5. Mää en tajua miks pitää kostaa, siitähän toi video kertoo. En piä minnään semmosta käytöstä. Okei, toimii ehkä 8-vuotiaiden keskuudessa, mutta että aikuiset ihmiset tekee niin. No Way!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo sanoa vierestä.3. heinäkuuta 2012 klo 12.34

   Ootko Ano Nyymi kokenu vuosikausien kiusaamista, henkistä- ja/tai fyysistä pahoinpitelyä, ahdistelua, vähättelyä, piinaa, itsetunnon lyttäämistä, alistamista, haukkua haukun perään? Pelännyt mennä kouluun, lähteä koulusta, pelännyt liikuntatunteja, pelännyt puhua, pelännyt liikkua yksin ulkona? Onko tietyt ihmiset pilanneet rääkkäämisellä lapsuutesi ja sen muistot? Kärsitkö vielä aikuisena ongelmista itsetunnon kanssa, kärsiikö ihmissuhteesi niistä?

   Mua ei kiinnosta pätkääkään mitä niitten ääliöiden elämään kuuluu, jokainen heistä oli hyvän perheen lapsia pienessä kylässä jossa kaikki tiesi milloin naapuri käy kakalla ja toisaalta, mua ei kiinnosta mistä ne on lähtöisin, ihan ku huonot olot antaisi oikeuden pilata muitten elämä.
   Murhatakin saa, jos on vähänkin mielenterveysongelmaa. Juu, se ei tienny mitä teki. Lapsi on huonoista oloista, juu kiusaa vaan, pura paha olosi koulukavereihin ja pilaa heidänki elämä.

   Poista
  2. valitettavasti pitää antaa samalla mitalla kiusaajille tai olla välittämättä, ken pystyy... minua koulukiusasivat vain pojat; nimittelivät läskiksi, ja kohtelivat kuiin olisin isoin oli maan päällä (huom, olin normaalipainon ylärajassa). Minun kiusaaminen loppui yläasteella siihen, että kun eräs kiusaajistani nauroi minulle käytävässä ja huusi: "varokaa läski tulee! hahaha", niin minullapa pimahti ja otin hintelää kaveria rinnuksista kiinni ja nostin pari senttiä ilmaan seinää vasten ja sanoin; "viimenen kerta kun sanot noin".

   siihen loppui usean, usean vuoden kiusaaminen.

   lisättäkööt sen verran, että kiusaajat ovat edelleen asuamssa pikkupaikkakunnalla, josta olen kotoisin ja minä olen ulkomailla ja väitellyt ja kaikinpuolin menestyvä, kiusaamisesta huolimatta; kaitpa siinä selkäranka kasvoi...

   voimia Peppi!

   Poista
 6. Peppi: On todella kurja juttu, että jouduit lapsuudessa kokemaan kiusaamista. Olen pahoillani siitä puolestasi. Suosittelen kuitenkin, että unohdat ja ennen kaikkea annat anteeksi. Ei kiusaajien takia vaan ihan itsesi takia. Ei ole mitään mieltä kantaa sisällään surua ja kostonhimoa. Tehtyä ei saa tekemättömäksi. Sääli, että kiusaajilla ei ollut kotia, jossa toiminta olisi havaittu ja jossa se olisi kielletty. Voihan olla, ettei kotona edes välitetty. Ja aivan varmasti kiusaajat ovat saaneet osansa elämän nurjasta puolesta, kuten me kaikki. Ihanaa kesää. t. Ano Nyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten vanha sanonta menee: Anteeksi annan, mutta en unohda. Minulla ei ole mitään tarvetta kantaa kenellekkään kaunaa, muttei myöskään ottaa heitä elämääni. :)

   Poista
  2. Anonyymille: Vaikka se karman kylmä koura kouraisee jossain vaiheessa elämää myös kiusaajaa, en usko, että se parantaa kiusatun oloa. Itsekin koin koulukiusaamista yläasteella ja vaikka tiedän, että kiusaajalleni on sattunut sittemmin ikäviä asioita, ei se tee tekemättömäksi tai enemmän hyväksyttäväksi kiusaamistani yläasteella.
   Pepille haluan sanoa, että olet yksi inspiroivimmista ihmisistä ikinä! Itsekin isokokoisena ihmisenä mulle on ollut välillä tosi vaikeaa hyväksyä itseni ja kokoni, välistä on tuntunut että olen oksettava ja kamala. Mutta joka kerta kun tuun tähän blogiin, muistan, että elämässä voi menestyä ja olla sinut itsensä kanssa, olipa mitä kokoa tahansa.

   Poista
 7. Aivan loistava kirjotus! Miksi pitäisi unohtaa kiusaaminen, se saa oikeasti pienen ihmisen voimaan todella pahoin, ja muistamaan ilkeydet lopun elämäänsä! Kostohan tämä ei ole, vain muistutus kiusaajille että sä et oo moksiskaan enää siitä mitä ne on joskus sulle aiheuttanu! Kiusaajat sais jokainen katsoa peiliin ennen kun avais suunsa, mutta se on just sitä porukkaan haluumista tai mitä syitä kelläkin sitte on kiusata. Oot loistava!

  VastaaPoista
 8. Oletko nähnyt elokuvan Remember Me? Suosittelen.

  Ja kiusaaminen on perseestä. Koulu-, työpaikka-, nettikiusaaminen, kaikki tyynni.

  VastaaPoista
 9. Kiusaaja on se joka on mokannut, vieläpä TAHALLAAN, ja tulee luultavasti muistamaan sen loppuelämänsä.

  VastaaPoista
 10. Hyvä Peppi !
  Kiusaaminen sucks! :/

  VastaaPoista
 11. http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288481209435.html

  VastaaPoista
 12. Peppi, oot paras. ♥

  VastaaPoista
 13. joko te arvoitte sen sodastreamin?

  VastaaPoista
 14. http://www.youtube.com/watch?v=jYa1eI1hpDE
  tääki kappale on rohkaseva

  VastaaPoista
 15. Voi, tää biisi on mahtava, oon kuunnellut sitä nyt viime aikoina tosi paljon. Aivan ihana postaus jälleen kerran. On todella ihailtavaa, että kirjoitat myös kipeistä asioista ja silti sulla on tosi upee elämänasenne. :) Ootte vaan niin huippuja! <3

  VastaaPoista
 16. Hyvä Peppiii! <: muaki kiusattiin koko ala-asteen ajan :( oon ite osannu antaa kiusaajille anteeks, mutta en kyllä osaa pätkän vertaa luottaa niihin !

  VastaaPoista
 17. Ja vielä! tuo, kun sai lähettää omia tarinoita koulukiusaamisesta meinaako tuo sähköposti niinku (a) tota @ merkkiä? D::DD anteeks oon vähä tietämätön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Se on laitettu sen takia (a) ettei tule roskapostia :)

   Poista
 18. Kiitos tästä postauksesta, kiitos kiitos kiitos, tää tuli just oikeeseen aikaan <3

  VastaaPoista
 19. Tuossa lopussa tosiaankin totuus: muistan kyllä. Mikähän siinä on kun vieläkin 10-15 vuoden jälkeen ala/yläastetta miettii ja tosiaankin muistaa kaiken sen paskan mitä silloin joutui kokemaan. Olisi kiva jos koulumuistoista olisi jotakin positiivista sanottavaa, mutta pahinhan se jää mieleen ja tottakai sitä kautta koko kouluaika tuntuu pelkästään negatiiviselta? :/ Ei voi muuta sanoa ku onneks ne ajat on jo ohi! :D

  VastaaPoista
 20. Minä en oo antanu kiusaajille ni anteeksi, ei kukaan ole tullut edes pyytämään. Ei ne varmaan edes tajua mitä ovat saaneet aikaan. Onneksi ei tarvi nähdä niitä, riittää kun ne kummittelee tietyillä hetkillä haukkuineen mielenperukoilla ja muistuttavat miten paljon on tarvinnu tehdä töitä saadakseen itsensä uskomaan ja luottamaan omaan itseeni edes sen verran, ettei ryve pohjamudassa.
  Kyllä elämä niitäkin tulee koulimaan, uskon ja luotan siihen.
  Ehkä jonain päivänä joku tajuaa ja uskaltaa pyytää anteeksi. Ehkä.

  VastaaPoista
 21. http://www.youtube.com/watch?v=nTIBDuTxzUw&feature=branded

  Racher Crow - Mean Girls, näyttää muuten ihan hitusen Mimmiltä tuo tyttö!
  "Who do you think you are
  Loud mouth, cafeteria star
  Maybe somebody was cruel to you
  So you think that's what you're supposed to do
  One day, it might be you
  When you need a friend, but you no longer cool
  When everyone leaves when you walk in the room
  I just hope they forgive you"

  VastaaPoista
 22. Eipä tosiaan oo tullu mieleenkään antaa anteeks kiusaajille, eikä heillä mieleen pyytää anteeksi. Vieläkin asustellaan muutaman kiusaajani kanssa samalla paikkakunnalla, mutta en ole kokenut tarvetta minkäänlaiseen yhteydenpitoon. Katkera en ole, mutta aavistuksen vahingoniloinen -minun elämäni on sujunut mukavammin kuin osalla heistä.. Uskonkin vahvasti että paha saa aina palkkansa.
  Kuulin kyllä aikoinaan, kun liikuntavammaista tytärtäni kiusattiin koko peruskoulun ajan, että ilmankos, kun äitiäkin kiusattin ja siinä vaiheessa ärähdin, kävin puhumassa koulussa, puhuin kiusaajalle, soittelin kiusaajan vanhemmille, otin yhteyttä koulutoimistoon ja kirjoitin lehteen, mutta mikään ei auttanut.. Onneksi lapseni on vahvempi kuin äitinsä! Minuun sattui hänen kiusatuksi joutuminen niin paljon enemmän kuin aikanaan oma kiusattuna olemiseni.

  VastaaPoista
 23. kiusaajat on pahinta ihmiskuraa heti läskien jälkee. niitä kaikki kiusaski

  VastaaPoista
 24. Kas siinä vasta pulma.5. heinäkuuta 2012 klo 1.14

  Läski voi aina laihduttaa, mitä imbesilli voi tehdä liian pienelle Äo:lle?

  VastaaPoista
 25. Ekaa kertaa luen tätä blogia, ja aion kyllä eksyä tänne toisenkin kerran, koska vaikuttaa huipulta !! :D
  mua on itsekkin kiusattu kouluaikana. Se oli tosin vähän eri syystä, mutta kuitenkin. Kiusaajatyttö haukkui mua bimboblondiksi ja barbiksi. Se puhui musta pahaa selän takana, ja juorusi jotain kuttuja , jota olisin muka tehnyt. Myöhemmin tyttö alkoi käyttää väkivaltaa, ja kerran opettaja näki sen. Se kutsui meidät luokkaan, ja asia käytiin läpi heti. Monen vuoden kiusaaminen selvisi muutamassa minuutissa, ja selvisi että kiusaaja olikin kateellinen minulle, ja kärsi itse niin huonosta itsetunnosta, etää koki itseinhoa.
  nyt ei olla oltu tekemisissä pitkään aikaan, ja se on ihan hyvä, koska kun katson käsivarsiani, muistan väkivallan.

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.