moretolove

white

white

sunnuntai 19. elokuuta 2012

#IWASHERE

Ei varmaan tarvii taas erikseen kertoa, että tämä kosketti ihan todella paljon. Ollaan Mimmin kanssa blogin alusta asti tehty paljon hyväntekeväisyyttä. Oltu kadulla keräämässä teidän kanssa varoja, tuettu Roosa nauha-kampanjaa ja autettu aina kun mahdollista.

Tänä syksynä me tullaan olemaan todella näkyvästi eräässä kampanjassa mukana, josta kerrotaan teille myöhemmin. Sanotaanko näin, että omat unelmat toteutuu kun pääsee tekemään hyvää.Käykää jättämässä äänenne tänne ja katsokaa tämä video ajatuksen kanssa. Saattepahan vähän kyynelkanavia auki ja ehkä pienen ymmärryksen siitä minkä takia arvostan Beyoncéa aivan järjettömän paljon.

What will you do?

#IWASHERE #WHD2012

14 kommenttia:

 1. <3 ja suuuuuret kyyneleet. Beyoncé!

  VastaaPoista
 2. ei voi muuta sanoa kuin että ITKIN

  VastaaPoista
 3. Onhan se hyvä että on ihanteita. Näin "varttuneempaan ja kyynisempään" makuun tuo oli aivan liian teatraalista. Auttaa voi ilman suuria eleitä ja julkisuutta, tekeytymättä miksikään ... miten tämän kauniisti sanoisi, enkeliksi joka pelkästään hyvää hyvyyttään auttaa. En nyt ainakaan itkeä vollottamaan alkaisi moisen joikaamisen tähden. Se, että on hyväntekeväisyystyössä mukana on itsessään hyvä asia. Onko tuleva kampanjanne muuten oman maan lasten tai vähäosaisten hyväksi?

  VastaaPoista
 4. Mun on kyllä vaikea liikuttua siitä, että nainen, joka ostaa lapselleen puolen miljoonan keinuhevosen ja 11 000 euron syöttötuolin, käy laulelelemassa koskettavien kuvien saattelemana. Kyllähän B on varmaan yhden ihokkaistaankin irrottanut hyväntekeväisyyteen, mutta "jokainen kykyjensä mukaan - jokaiselle ansionsa mukaan" -periaate ei mun nähdäkseni vielä oikein täyty. Sama ku mä laittaisin euron sotaorvoille ja paistattelisin sitten vuoden gloriassani, että huh huh, tulipa taas tehtyä hyvää, praise Jesus.

  VastaaPoista
 5. Mä en muuten oo koskaan ymmärtänyt sitä, että toisen rikkaus olisi jotenkin toiselta pois. Beyoncé on yksi maailman tunnetuimpia naislaulajia ja mun mielestä on todella hienoa, että nainen antaa kasvonsa tällaiselle kampanjalle, jonka tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta ja haastaa ihmiset tekemään jotain hyvää, pientä tai suurta kuten videossa sanotaan.

  Se, että Beyoncé ostaa omalle lapselleen kalliin keinuhevosen ei tee hänestä mitenkään tekopyhää tai huonompaa ihmistä. Hänellä on se varaa ostaa, hän on tehnyt rahojensa eteen paljon töitä ja ansainnut tuon kaiken. Siltikin nainen on jatkuvasti mukana hyväntekeväisyydessä ja tekee paljon muiden ihmisten eteen.

  Teatraalinen video nyt ainakin mielestäni oli todella upeasti tehty ja on hienoa, että tällaisiin kampanjoihin panostetaan myös noin markkinointimielessä. Onhan tuo nyt vaikuttavan näköistä ja sit tässä varmasti on haettu.

  Omasta kampanjanoinnistamme kerromme myöhemmin, mutta molemmat tullaan huomioimaan. Sekä kotimaa että kehitysmaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai toisen rikkaus on toiselta pois. Maailmassa on tietty määrä resursseja ja ne jakautuvat epätasaisesti.

   Siitä, onko Beyonce tekopyhä tai ansainnut kaikki rikkautensa työllään, meidän täytyy vain tyytyä olemaan eri mieltä. Väittäisin, että matalapalkka-aloilla työskenteleville tuollainen "ahkeruushan tässä on vain palkittu" -ajattelu on märkä rätti vasten kasvoja.

   Poista
  2. Täytyy myös muistaa, että me jokainen tulemme erilaisista lähtökohdista, elämme erilaisen elämän ja saamme eri asioita. Itse en ole syntynyt kultalusikka suussa, mutta en myöskään arvostele niitä ihmisiä jotka on.

   Se on oma mielipiteeni, että Beyoncé on rahansa ansainnut, mutta en minä silti ajattele, ettei esimerkiksi oma äitini ansaitsisi enemmän palkkaa, joka on lähes koko aikuisikänsä raatanut sosiaalialalla.

   Maailmassa tulee ikuisesti olemaan asiat epätasaisesti, mutta on ihmisestä kiinni miten siihen suhtautuu. Itse arvostan sitä, että tunnetut ihmiset käyttävät asemaansa hyvään ja puhuvat tärkeiden asioiden puolesta.

   Jos minä olisin Beyoncén asemassa, niin antaisin kasvoni tärkeälle kampanjalle, antaisin rahaa arvokkaiksi kokemilleni järjestöille ja ostaisin lapselleni juuri sen mitä haluaisin.

   En koe, että minun tulisi "huonontaa" omaa elämänlaatuani vain sen takia, että Afrikassa on paljon lapsia jotka näkevät nälkää tai koska äitini saa huonompaa palkkaa kuin minä. Siltikin pidän itseäni suhteellisen hyvänä ihmisenä ja olen mieluusti mukana tuomassa näkyvyyttä järjestölle jonka koen tärkeäksi ja hemmottelen äitiäni aina sopivan hetken tullen.

   Jokaisella mielipiteensä. :)

   Poista
  3. Hui apua, kuinka katkera ihminen olisinkaan jos ajattelisin, että toisen rikkaus olisi minulta pois. Itse nostan onnellisuuden ja toisten auttamisen maallisen mammonan yläpuolelle.
   Jokainen auttaa omien voimavarojensa mukaan, mutta ei sitä pidä omasta elämän tyylistään tinkiä sen takia että jollain menee huonommin. Eikä se ole ainakaan minun silmissäni tekopyhää. Ja minäkin pidän Pepin lailla itseäni suht hyvänä ihmisenä.

   Itse olen koko pienen ikäni haaveillut, että joku päivä saisin työkseni auttaa muita. Tällä hetkellä teen sen minkä voin, annan esimerkiksi aikaani yksinäisille vanhuksille. Ja pyrin siihen, että joku päivä pystyn auttamaan enemmän erilaisissa tilanteissa olevia ihmisiä ja eläimiä. Sillä paljonko ihminen tienaa ei pitäisi olla niin paljoa merkitystä, kuin sillä kuinka suuri sydän ihmisellä on. <3

   Love!

   Poista
  4. Se, että toisen rikkaus on toiselta pois, ei ole mikään mielipide tai luonnekysymys, vaan talouspoliittinen fakta. Mikäli jolla kulla on esittää vastakkainen teoria (mielellään tutkittuun tietoon nojaten), olen kiinnostunut kuulemaan sen, kuten varmaan ovat muutkin pääministeriä myöten!

   Taasen se, onko hyvä asia, että Beyonce ja muut julkimot antavat kasvonsa hyväntekeväisyydelle, on mielipideasia ja siitä olemme samaa mieltä: se on tyhjää parempi. Pyyteetöntä se ei ole.

   Poista
 6. Ihana Beyonce! Ihana Peppi!

  VastaaPoista
 7. Idealistisessa maailmassa, jossa kaikki olisivat tasa-arvoisia, jokainen länsimaalainen joutuisi huonontamaan omaa elämänlaatuaan kehitysmaiden hyväksi. Paljon.

  Tästä syystä köyhien ja rikkaiden välillä tulee aina olemaan kuilu, koska suurin osa ei siihen ole valmis. Onko se sitten tuomittava asia, sitä minä en tiedä. Jokainen länsimaalainen kuitenkin, vaikka tekisi kuinka paljon hyväntekeväisyyttä tahansa - tekee liian vähän.

  Vähän on kuitenkin parempi kuin ei mitään.

  VastaaPoista
 8. Olen osittain AnnaVeen kanssa samaa mieltä Beyoncésta. On jopa tekopyhää vaatia ihmisiä lahjoittamaan rahaa ja tekemään hyviä tekoja, kun itse tekee niin vähän hyväntekeväisyyttä valtavalla omaisuudellaan.

  Beyoncé on yksi maailman rikkaimmista ihmisistä ja silti en ole lukenut mistään hänen merkittävistä säätiöistä, lahjoituksista tai muusta hyväntekeväisyydestä. Erityisesti on huomioitava, että hän teki tämän kampanjan hetipian, kun häntä ja hänen miestään oli vähäisestä hyväntekeväisyystyöstä arvosteltu julkisesti suurissa lehdissä.

  Beyoncé ja hänen tiiminsä ovat mestareita tekemään mainoksia, myymään ihmisille mielikuvia ja käytännössä mitä vain Beyoncén nimissä. Sillä niillä hän sen kaiken omaisuuden on ennen kaikkea saavuttanut. Lahjakkuuksia on paljon, mutta markkinoinnin hallitseminen on toinen lajinsa ja sen hän osaa.

  Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, itse olen suuri Beyoncé -fani ja arvostan hänen erityistä lahjakkuuttaan esiintyjänä ja erityisesti business-vaistoa ja älyä. Mutta älkää nyt hyvät ihmiset ihan kaikkea uskoko, mitä teille markkinoidaan. Monesti nämä Beyoncén "dokumentit" ovat olleet hyvin koskettavia ja samanlaisia kuin tämäkin UN:n, mutta muutoin hänen käyttäytymisessään tämä ei näy, kuten esim. teoissa. Tässäkin videossa hän laulaa omaa kappalettaa, joka on hyvin kaunis, mutta puhtaasti sen soittaminen lisää rahaa juurikin hänelle.

  Tässä kohtaa keksisin paljon parempia ja suurempia hyväntekeväisyysprojekteja joihin osallistua ja joita teidän mainostaa. Rikkaus ei tosiaan ole toiselta pois, vaan lisää vaurautta ympärillä. On jokaisen oma asia miten elämänsä elää, mutta on jokaisen kuitenkin kannettava vastuuta toisista, yhteisöstä sekä yhteiskunnasta. Heikoimmasta on pidettävä huolta, vaikka kuinka olisi itse menestynyt.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kuulla,että ootte tekemässä lisää hyväntekeväisyysjuttuja. Mahtavuutta, että tuotte tänne blogiin välillä tälläista sisältöä, niin moni lukee teitä et saatte varmasti monet ajattelemaan, miten omassa elämässään voi pahiten tehdä hyvää. Kyllä omista saavutuksista voi ja pitääkin myös iloita! Kun on omat jutut kunnossa, on paremmat edellytykset jakaa hyvää myös muille. Ei ole niinkään relevanttia pohtia, antaako joku muu tulotasoonsa ja sosiaaliseen asemaansa tms tekijöihin nähden tarpeeksi muille, fokus tulisi pitää omien pienien tai isojen tekojen tekemisessä. :-)
  Kiitos inspiraatiosta ihanat tytöt!!:-)

  VastaaPoista
 10. Mä en myöskään osaa ajatella että toisen rikkaus ois toiselta pois. Näen että enemminkin auttamisessa kaikki lähtee asenteesta. Vaikka Beyonce lahjoittais omaisuutensa pois niin en näe siitä olevan yhtä pal apua kuin siitä että jokainen ihminen tukis omalla tavallaan tämän maailman heikoimpia. Ei tarvitse mennä esim Afrikkaan asti, vaan vaikka ilahduttamaan naapurin yksinäistä mummoa jolla ei ole yhtään sukulaista jäljellä. Pienillä teoilla on suuri vaikutus jos jokainen sais itseensä sen auttamisen asenteen! Kiitos Beyoncelle että levittää sitä sanomaa! :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.