moretolove

white

white

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Terveisiä!!

Terveisiä Berliinista! Retkikuntamme lennähti tänne eilen ja eka päivä kaupungissa kipittelyä on jo takana. Tänne luvattu ihan huippukelejä (yli +30°c), joten tänään ohjelmassa kauppojen sijaan lotionia pintaan ja lekotteelemaan joelle grilliveneeseen. Sopii mulle oikein hyvin!

Ollaan täällä Matin kanssa siis lauantaihin saakka, jonka jälkeen siskoni (jolla on Jykä tällä hetkellä hoidossa) tulee meille viettämään pari lomapäiväänsä. Mulla on kolmas kerta Berliinissä parin vuoden sisään ja kaupunki on edelleen mitä mahtavin!

Nyt kimpsut ja kampsut vilkkaasti kasaan, kohta Maiski nimittäin pyrähtää tähän ja meidän pitää luovuttaa huone (varattiin tämä vaan yheks yöks, siitä lisää myöhemmin) ja suunnata kaupan kautta sinne veneelle. Niin ja onpa tämä meidän kaupasta hankittu aamiainen sängyssä yhä kesken... Eli nyt ananasta ja smoothieta naamaan, SILLO VIIHTYY!!! :)Nämä kuvat on Lappajärveltä, siellä viihty myös.

Tschüss!!!

Aurinkorasva blogin kautta saatu.

5 kommenttia:

 1. Voi miten hyvät ilmat teille sattu! Siellä on niin kivoja hiekkarantabaareja rakennettu joen varrelle, enkä oo koskaan päässy niihin nauttimaan aurinkoisista ilmoista. Hauskaa reissua ja otahan paljon kuvia tänne ;---)))

  VastaaPoista
 2. http://www.boozt.com/fi/fi/day/day-ever-grand_1106962/1106967?navId=5252&page=1&limit=100&order=price_asc&_=1343819849609 peppi tää sopis sulle ihanasti <3

  VastaaPoista
 3. Ihana että teillä on hyvät kelit!! Ottakaa oikeesti paljon kuvia, halutaan nähdä mitä teidän matkalla tapahtu :)) Mäkin haluun berliiniin!
  MaijusCloset.blogspot.fi
  -GorgeousEverydayFashion

  VastaaPoista
 4. suosittelen myös hampuria. tää on todella kaunis kaupunki!

  VastaaPoista
 5. LAPPAJÄRVELLÄ??? Häh, mä oon siellä. Miksi sä täällä kävit?

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.