moretolove

white

white

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

2 asiaa...

Useat teistä seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, joita molempia päivitellään aktiivisesti lähes päivittäin.

Ollaan oltu pe-la töissä ja kerettiinkin tässä kävästä Jyväskylässä, josta tulossa lisää juttua bloginkin puolelle ja sitten eilen meillä oli vielä piipahtaminen EF:n bailussa.

Ai miksi EF:n bileissä?

No sen takia, että...

Ollaan AINA unelmoitu pääsevämme kielimatkalle ja kun meihin otettiin EF:ltä yhteyttä kiinnostaisiko meitä OMA kielimatka niin mehän kiljuttiin suunnilleen riemusta. Ollaankin tässä nyt muutama kuukaus mietitty minkälainen kielimatka haluttais järjestää ja tässä teille vähän runkoa:

Matkan ajankohta on heinäkuun alussa.
Kesto 3 viikkoa.
Kohde on tuo kaikkien ylistämä Brighton, joka valikoitiin siksi, että sinne oltais haluttu nuorina lähteä.
Kurssi on 14-18 vuotiaille ja opiskelut sun muut menee EF:n normaalin kaavan mukaan.
Vapaa-ajasta ja osasta opiskelusta sitten vastataan ME, eli hieman erilaiset leaderit tällä kertaa.
Reissuun sisältyy myös meidän suunnittelemaa aktiviteettia Lontoossa...

Kielimatka menee idealla More Dreams to Live ja se tulee olemaan unelmien kielimatka.
Kerätään täältä teiltä ideoita mitä te tekisitte unelmienne kielimatkalla ja yhdistetään ne meidän unelmiin. Näistä kootaankin sitten toi koko kielimatkan sisältö. Valkataan matkalle myös pari muuta leaderia ja tietenkin ollaan itse leadereina. Matka tulee sisältämään muotia, musiikkia, rakkautta, aurinkoa, keikkoja, urheilua, valokuvausta yms. ja koko kielimatkan ajan oppilaat tulee pitämään luonnollisesti blogia kaikesta mitä tapahtuu. Tällaista ei ole koskaan Suomessa tehty ja voidaan taata, että reissusta tulee ikimuistoinen!!! Meidän kielimatkalle pitää tulla avoimin mielin ja saa tulla ihan minkälainen tyyppi tahansa. Ei ulkonäköpaineita ja ujompienkin täytyy uskaltautua tänne mukaan. Kaikkien pitää tulla just the way you are, eikä ketään syrjitä.

Matkalle mahtuu tällä kertaa vain 50 ensimmäistä osallistujaa ja siitä saa lisätietoa (hinnat, tarkka ajankohta yms.) osoitteesta finland(a)ef.com.

Lähtekää meidän kanssa toteuttamaan unelmianne Brightoniin!!!Toinen asia on sitten se, että meidän uusi kalenteri on vihdoin saapunut ja tulee myyntiin pian. Kuvaa löytyy täältä. Mimmi meinasi tirauttaa itkut kun näki sen ekaa kertaa. Ollaan ihan mielettömän ylpeitä tosta, se on niiiiin hieno!!!

Miltä kuulostaa nämä uudet M2L-jutskat? Ollaan itse aivan fiiliksissä ja kiitollisia, että meille on siunaantunut tällaisia mahdollisuuksia. :)

50 kommenttia:

 1. Voi ei, pitää odottaa että isi tulisi kotiin. Pitääkö siis tuonne lähettää sähköpostia saadakseen tietää matkan hinnan? (: Voi, olisi aivan älyttömän kiva lähtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sieltä saa tarkemmat tiedot. Me ei tiedetä ihan varmaa hintaa, mutta se on hieman yli EF:n "normihintojen" ton pituisille kielimatkoille käsittääkseni. :)

   Poista
 2. missä voi ilmoittautua teille apuliideriksi? :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa tuonne samaan sähköpostiin viestiä! Me käydään läpi kaikki hakemukset jossain vaiheessa ja valkataan liiderit. :)

   Poista
 3. Pakko saada tuo kalenteri<3 Olen usein niin nirso kalenterieden suhteen. Kielimatka erityisesti teidän olisi NIIN hienoa. Täytin kylläkin nyt tänävuonna 18 joten ensikesänä olisin 19. Ja minulla on ensikesälle tiedossa töitä ja road trippejä. Lisäksi koulun Comenius projekti ja varmaankin sitten italiaan viikoksi. Mutta jos joskus tulee vähän vanhempien kielikurssi niin mielelläni lähtisin mukaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi voi. Ollapa nyt 14-18-vuotias! Juuri kerroin miehelleni pari päivää sitten, että yksi suurimmista asioista nuoruudessani, joita kadun, on se etten koskaan uskaltanut lähteä kielimatkalle. :/

  VastaaPoista
 5. voi että, mun suurin unelma olis päästä kielimatkalle, ja vielä sekin että kaks henkilöä keitä ihailen yli kaiken olis leadereinä! mutta siinäpä vasta kysymys että mistä hankkisin rahat siihen ku äiti ei todellakaan ole sieltä varakkaimmasta päästä...

  VastaaPoista
 6. voi että, mun suurin unelma olis päästä kielimatkalle, ja vielä sekin että kaks henkilöä keitä ihailen yli kaiken olis leadereinä! mutta siinäpä vasta kysymys että mistä hankkisin rahat siihen ku äiti ei todellakaan ole sieltä varakkaimmasta päästä...

  VastaaPoista
 7. Bongasin teidät Jyppilässä! Mimmi puuhastelikin oikein pirtsakasti rekkien välissä! :)

  VastaaPoista
 8. Onko joku virallinen ilmoittautumisaika vai pitääkö alkaa heti ilmoittautua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätietoja tuosta spostista ja sieltä sitten tulee lisäohjeita! :)

   Poista
 9. Mikä on ikähaarukka apuliidereitä valkattaessa ? (:

  VastaaPoista
 10. toi sähköposti ei toimi! äääk!

  VastaaPoista
 11. Ite olin tuolla ef-bileissa ja huippu meno oli :)!

  mainitsitte tossa aikasemmissa postauksessa että f21 tilaus on tullu nii siihen liittyen tuleeko kyseisellä kaupalla jotai käsittelykuluja ym. jos ostaa yli 75 € eli postareita ei pitäis tulla? Kaipailisin tohon vastausta ku on pitkään jo pitäny sieltä tilata :)

  VastaaPoista
 12. Maksaako tää apuliidereiltäkin yhtä paljon kun kurssilaisilta? :)

  VastaaPoista
 13. Hei eikä! Oon ajatellu lähteväni kielikurssille ens kesänä, ja kun sain kuulla että ootte järjestämässä omaa kurssia olin ihan täydellisen innostuksen ympäröimä! Kun nyt luin tän jutun ni en voinu itkua pidätellä kun tää olis niin unelma. Ootte ihania, paljon rakkautta <3

  VastaaPoista
 14. voi eikä, tää ois niin mahtava jos ois kesällä vaan aikaa :D terkuin yksi eturivin brighton-huutajista..

  VastaaPoista
 15. voi ei miten kovasti haluaisin tonne.. pitää saada vanhemmat suostuteltua :c

  VastaaPoista
 16. EIVITSI mä haluun mukaan! (:

  www.elliellijee.blogspot.com

  VastaaPoista
 17. Kuulostaa hienolta! Täytyy kysyä jos mun ensi kesänä 15 v. täyttävä tytär kiinnostuisi. Teidän matkaan uskaltaisin hänet päästääkin kielikurssille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Kiitos luottamuksesta. :) Me luvataan pitää huolta pikkusista ja auttaa heitä kunnioittamaan itseään ja muita. <3

   Poista
 18. oi miten ihanalta kuulostaa!!! ite olin kielimatkalla brightonissa viime kesänä, ja voin kertoo että ootte kyllä parhaimman mahdollisen kaupungin valinneet :) jos silloin ois ollu tarjolla tälläinen reissu oisin ehdottomasti kyllä lähteny :D

  VastaaPoista
 19. oi nyt kyllä kelpaisi mennä kielikurssille!!

  VastaaPoista
 20. Kuinka kauan on aikaa lähettää apuliiderihakemus? :))

  VastaaPoista
 21. vau, pitäkää hauskaa! Itse, ironisesti kyllä, vihaan paljon EF:ää, koska mulla on niiiin kamalat muistot kyseisen firman kielimatkasta ja menettelytavoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tosin mun kokemukset on vaihtovuodelta, mutta en luultavastikaan suostuisi esim. tulevaisuudessa omaa lastani päästämään tai ainaskaan suosittelisi kenellekään. Vaikka mahtavaltahan tuo kuulostaa, ja varmasti niitä hyviäkin kokemuksia löytyy, ikävän paljon on vaan tullu kuultua ja itse koettua niitä huonoja.

   Mutta silti, monikulttuurisuus, kielet ja ulkomaat on aina parasta!

   Poista
  2. Meidän molempien pikkusiskot on ollut Maltalla ja ainakin omani oli EF:n kautta. EF:n toimintatavat ja liidereiden työ oli esimerkillistä, joten olen todella iloinen saadessani työskennellä heidän kanssaan. Oltiin myös kesällä tutustumassa EF:n asuntolaan Lontoossa ja tavattiin paljon kielimatkalaisia, joita haastateltiin. Tämä kaikki taustatyönä tulevaa varten. Tiedetään olevamme hyvissä käsissä! :)

   Poista
 22. Minäki haluan! Miks en oo 4 vuotta nuorempi?! Oon tullu vanhaksi! :((

  VastaaPoista
 23. Olin viime kesänä brightonissa, paras paikka ikinä <3

  VastaaPoista
 24. Meidän molempien pikkusiskot on ollut Maltalla ja ainakin omani oli EF:n kautta. EF:n toimintatavat ja liidereiden työ oli esimerkillistä, joten olen todella iloinen saadessani työskennellä heidän kanssaan. Oltiin myös kesällä tutustumassa EF:n asuntolaan Lontoossa ja tavattiin paljon kielimatkalaisia, joita haastateltiin. Tämä kaikki taustatyönä tulevaa varten. Tiedetään olevamme hyvissä käsissä! :)

  VastaaPoista
 25. Vautsivau mitä juttuja! Ollapa vähän nuorempi :) Kalenterikin on upea, mistä sitä saa? Opiskelut alkoi jo, täytys saada sivuja raapusteltavaks :)

  VastaaPoista
 26. tämä toi muistoja mieleen omalta kielimatkalta. josta on jo pelottavasti 10-vuotta, aika menee ihan liian nopeaan. Brighton on edelleen yksi lempikaupungeistani, juuri sopivan kokoinen ettei eksy (kielimatka oli mun eka ulkomaanmatka) ja kuitenkin on paljon tekemistä ja paikkoja joissa käydä. teidän matkasta tulee varmasti unohtumaton!

  xx Stu

  VastaaPoista
 27. Voi vitsit.. Oon just miettiny useamman vuoden kielimatkalle lähtöä ja olis kyllä ihan unelma päästä teidän kanssa Englantiin! Just n. kuukausi sitten käytiin reissu Lontoossa, ja olihan se ihan mieletöntä.. Jos vaan sais vanhemmat lämpenemään idealle!(;

  VastaaPoista
 28. Hei millanen toi Pepin reppu on?
  Mullon epäilys, mutta en oo sata varma : ) kiitti ja kumarrus vastauksestanneeeee :)!

  VastaaPoista
 29. miksi en oo nuorempi!! Teidän pitää järjestää joku matka meille vanhoillekin. :) Vaikka joku kauppakierros lontooseen. More to Love ryhmämatka. :) Olis kiva kun ei ikinä ole matkaseuraa itsellä. :)

  VastaaPoista
 30. Voi hitsi ku kuulostas kivalta! Kielimatkat on pyöriny nii pirusti mielessä mutta ''uskaltaako sitä,kuinka kallista,lupa jne'' kysymykset ollu tiellä niin se on vaan sitte toistaiseksi jäänyt... Toi kielimatka vaan kuulostaa niin hyvältä tilaisuudelta.. jos vaan pääsis mukaan! Mistä sais siis tietää tarkempii yksityiskohtia? ja miten ilmottautuminen?ja pitääkö tässä alkaa kiireellä selvitää että ehtis saada paikan? :)))

  VastaaPoista
 31. mistä noi teidän takit on/mistä tollaisia löytäisi 48/50 kokosena? kaikki paikat tongittu :(

  VastaaPoista
 32. Harmi kun tuolla kielimatkalla pitää olla yli 25 vuotias ohjaaja. Itse olen 23, ensi kesänä 24 enkä pääse. :(

  VastaaPoista
 33. Millon tulee reissujuttua Jyväskylästä? :)

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.