moretolove

white

white

maanantai 24. syyskuuta 2012

Dolce Gusto -kilpailun voittaja selvillä

Ensimmäisenä haluan kiittää teitä kaikkia kisaan kommentoineita osallistumisinnokkuudestanne! En olisi todellakaan ennalta arvannut, että saisimme yli 400 osallistumiskommenttia muutamassa päivässä. Tällä kertaa voittajia oli vain yksi, eli The Winner Takes It All -periaatteella tälle yhdelle onnekkaalle lähtee musta NESCAFÈ Dolce Gusto Circolo -kapselikahvikone, kapselilajitelma sekä kapseliteline.


Ja tämä onnekas voittaja omaa nimimerkin Lotta. Voittajaan on otettu henkilökohtaisesti sähköpostitse yhteyttä. Isot onnittelut hänelle ja voin olla aika varma, että hän tulee olemaan erittäin tyytyväinen palkintoonsa.

Jos onni ei osunut tällä kertaa omalle kohdalle, niin laitteita, kapseleita ja tarvikkeita voi hankkia helposti Dolce Guston omasta verkkokaupasta. Täytyy itsekin varmaan tehdä tuonne pian tilaus, sillä en ole löytänyt mistään muualta toistaiseksi Latte Macchiato Vanillaa, Latte Macchiato Lightia tai Latte Macchiato Caramelia. Ai miten niin latte-fani!? :D Jos joku on sattunut törmäämään näihin makuihin jossakin kaupassa, niin vinkkejä otetaan vastaan. 

Kiitos vielä kerran kaikille osallistujille! Toivotaan ettei tämä ensimmäinen järjestämäni More To Love -kilpailu jää viimeiseksi. :) 

Hauskaa viikkoa toivottaen: Tiina 

4 kommenttia:

 1. Jei, kahvihammasta jo kolottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti on postissasi toivottavasti pian!

   Poista
 2. Damn, ehdin jo innostua :D onnea kuitenkin kaimalle! :)

  VastaaPoista
 3. Latte Macchiato Lightia löytyy ainakin Prisman valikoimista. Ja parempaa vaniljalattea kuin tuo valmis saa silleen, että tekee tavallisen laten ja sit lorauttaa vähän vaniljamakusiirappia sekaan (sitä saa myös Prismasta). :P

  VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.