moretolove

white

white

torstai 27. syyskuuta 2012

Heppo.fi -kilpailu päättynyt

Hoppuisa Heppo.fi -kilpailumme saatiin tänään päätökseen ja voittaja on nimimerkki Kaisa, joka lupaili käyttävänsä lahjakortin uusiin treenikenkiin. Palkintona oli siis 100 €:n lahjakortti verkkokauppaan. 

Jos onni ei suosinut, niin kannattaa kuitenkin käydä vilkaisemassa tänään Heppossa alkaneet outlet-juhlat,joissa on tarjolla satoja merkkituotteita 30 - 70 % alennuksella. Kampanja on käynnissä sunnuntaihin 30.9. asti ja outlet-tuotteet toimitetaan ilman postitus- tai palautuskuluja. 

Lisäksi huomasin, että Heppon valikoimiin oli tullut uutena merkkinä mm. ClarksTykkään merkin klassisista kenkämalleista ja silmiin osuikin heti nuo alla näkyvät nahkasaappaat. Saappaissa suosin tällaisia yksinkertaisia ja ajattomia malleja ja urheilumyyjän silmiin pisti heti merkintä vedenpitävästä GoreTex -kalvosta. Eipähän ainakaan kastuisi varpaat märilläkään keleillä. 

Tällä hetkellä Heppo.fi:ssa on meneillään kampanja koskien uusien merkkien tuotteita 8.10. klo 15 asti. Kaikista "ensi-ilta" -merkillä varustetuista tuotteista saa yhden parin ostaja 10 €:n alennuksen, kahden parin ostaja 30€ ja kolmen parin ostaja 50 € alennusta. Noista himoitsemistani Clarkseistakin saisi nyt siis 10 € alennuksen. 

Oli muuten mahtavaa huomata minkälaisella innokkuudella siellä ruudun toisella puolella taas osallistuttiin tähän pikakilpailuun. Iso kiitos teille! Mimmi voisi kaivella vähän lisää "pöytälaatikoitaan", josko sieltä löytyisi jossain vaiheessa taas jotain kilpailuksi kelpaavaa. :)


Myöhäisillan terkuin: Tiina


3 kommenttia:

 1. Mä oon laittanu tänne niin monta hyvää palautetta et sallittakoon nyt tää kritiikki. Mun mielestä teidän blogi on menny huonompaan suuntaan viime aikoina, hirveesti mainostusta ja koko ajan vähemmän ja vähemmän teidän omia kuulumisia, ihan eri meininki ku blogin alussa, tiedän et kaikki muuttuu ja teillä on omat kiireenne mut pidin teistä ennen enemmän .. tykkään teistä kyllä silti edelleenkin, ehkä haluisin vaan vähemmän näitä tuoteinfoja ja arvontoja ja enemmän peppiä ja mimmiä, kitoooooooos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin mitä tarkotat. Valitettavasti itselläni on motivaatio blogin suhteen ollut vähän hakusessa viimeaikoina jostain syystä, enkä ole siksi hirveästi postaillut. Toivotaan, että se sieltä jossain vaiheessa taas nousee. Kiitos palautteesta! <3

   Poista
  2. Joo ja pitäähän asiat laittaa tärkeysjärjestykseen, ymmärrän että työkuviot ja elämä yleensäkkin voi vähän "haitata" bloggausta. En vaan mahda sille mitään että ootte superihania ja haluisin kuulla TEISTÄ enemmän! Energiaa syksyyn teille molemmille, vaikka toi aiempi palaute olikin vähän kriittisempi niin en ikinä jätä lukematta More To Lovea. <3

   Poista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.